10 Haziran 2008 Salı

Vizontele Tuuba

vizontele tuuba hd divx kalite

Filmin Konusu:

1974 yılında televizyonla tanışan Güneydoğu kasabasının hikayesi devam ediyor. Bu küçük kasabada 1980 yazında yaşananlar konu ediliyor. Artık kasabada bazı evlerde televizyon var, akşamları televizyonu olan evlerde insan toplanıyor, Dallas seyrediyorlar.

Deli Emin kasabanın tabela işleriyle uğraşıyor. Dükkanların, kahvehanelerin, yazlık sinemanın, Adalet Partisi İlçe Başkanlığı'nın ve devrimci derneklerin tabelalarını hep o hazırlamış; hepsinin bir köşesine de bir güvercin resmi kondurmuş.

Gelen sürpriz konuklarla kasabada hayat hareketlenirken, ülkede yaşanan siyasi gelişmeler tüm ülkeyi olduğu gibi kasaba halkını da etkilemektedir


Vizontele
Tuuba


vizontele tuba izle, vizontele tube, vizontele tuuba, vizontele tuğba, vizontele tuba online izle,vizontele seyret,vizontele canlı izle

Plajda (2008-Komedi-Sarp Apak-Gürgen Öz)

plajda türk filminin afişi sarp apak gürgen öz

Filmin Konusu:
Çocuk tiyatrosunda oyunculuk yapan Ali (Sarp Apak) ve Can ( Gürgen Öz) aynı evde yaşayan ve geçim sıkıntısı çeken iki kankadır. En büyük hayalleri iyi birer oyuncu olup sinema filmlerinde yer almaktır.
Ama piyasada tek tanıdıkları kişi casting işleri yapan menajerleri Ceyda (Tuğçe Ersoy) 'dır. Ali ve Can günün birinde davetli olmadıkları bir film tanıtım partisine giderler.

Amaçları 'Plajda' isminde bir gençlik filmi çeken ünlü yönetmen Kemal Engin'e kendilerini göstermektir.

Ama filmdeki tüm roller ayarlanmıştır ve sadece iki çirkin kadın oyuncuya ihitiyaç vardır. Aradıklarını bulamayan ikili parti çıkışı otoparkta bir anda mafya hesaplaşmasının ortasına düşerler.

Paçayı zor da olsa sıyıran Ali ve Can eve gelince çatışmanın TV haberlerine konu olduğunu görürler.

Hem polis hem de mafya görgü tanığı ikiliyi aramaktadır. Menajerlerine yakarıp yalvaran ikili kadın kılığına girerek film ekibine dahil olurlar. Çılgın yönetmen onları görünce bu enteresan kızlara bayılır.

Bu arada filmin başrol oyuncusu Zeynep Nehir' (Tuba Ünsal) le tanışan Can ona aşık olur. Kadın kılığıyla Zeynep'in kankası haline gelen Can, ondan aldığı bilgilerden yararlanarak erkek kılığında güzel oyuncunun kalbini fetheder.

Bir yandan filmin çekimleri devam ederken bir yandan da mafya çekimin yapıldığı otele gelir. Ve işler tamamen karışıp birbirine girer...

Plajda fragmanı

Orta Direk Şaban (Kemal Sunal - Bahar Öztan-romantik-komedi)

orta direk şaban kemal sunal filmi
orta direk şaban izle

Filmin Konusu:

Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmektedir. Şaban kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir.

Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır: Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor dalında üstün yeteneklerini bulunan başarılı sporcu Erkan'ı alt edip Bahar'ı elde edebilecek midir?

Bu hızlı rekabete Arap Şeyhi Adnan Bıçakçı ve adamlarının girmesiyle birlikte olaylar son derece komik ve absürd bir hale gelecektir.

ORTA DİREK ŞABAN İzle

Koltuk Belası (Kemal Sunal-Dram-Siyaset)

koltuk belası kemal sunal filmi
koltuk belası izle
Filmin Konusu:

Zühtü, işten eve, evden işe giden kendi halinde bir vatandaştır. Yaşadığı beldede belediye seçimleri yaklaşmaktadır. Zühtü Bey, Devlet Millet Düzen Yüksek Parti’sinden (DMDYP) adaylık teklifi alır.

Ailesiyle oturur konuşur, ortak bir karar sonucunda adaylığı kabul eder. Başkan seçilir seçilmez rüşvete, haksızlıklara düzenbazlığa, yağcılığa, kayırmacılığa son verir.

Son verir vermesine ancak, parti başkanından uyarı alır. Zühtü Bey, bildik düzene uyum sağlamak zorunda kalır.

Kendinden önceki tüm başkanlar, yolunda gitmeyen işler için hep koltuğu suçlamışlardır. Koltukla barışık olan Zühtü Bey, tüm direnmelerine rağmen sonunda koltukla düşman olur.

KOLTUK BELASI İzle

Kiracı (Kemal Sunal-Meral Serezli-Komedi-Dram)

kiracı kemal sunal filmi
kiracı izle
Filmin Konusu:

Kemal Sunal ve Meral Serezli'nin başrolleri paylaştığı dram yüklü bir Kemal Sunal filmi...

Fakir bir memurun Türkiye şartlarında ev bulma telaşının anlatıldığı kiracı-evsahibi ilişkilerini irdeleyen sosyal mesaj veren hem de güldüren bir Kemal Sunal filmi...

KİRACI İzle

İnatçı (Kemal Suna-Dram-Komedil)

İnatçı kemal sunal filmi
inatçı izle
Filmin Konusu:

Bir köye site inşa etmek isteyen iki müteahhit köydeki evleri satın almaktadır.İki müteahhit arasındaki mücadele köylüye yaramaktadır.

Köyde birtek evini satmayan Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakter kalmıştır.Köylünün ve müteahhitlerin ısrarlarına rağmen inadından vazgeçmemektedir.

Köyün ağaları bu duruma bir çözüm bulmak zorundadırlar.En sonunda köyün inatçısına çeşitli imtiyazlar tanımaya ve ikna etmeye çalışmaktadırlar.

Kemal Sunal ve Asuman Arslan'ın başrolleri paylaştığı çok güzel bir Türk filmi

İNATÇI

Zübük (Kemal Sunal - Kadir Savun-Dram-Suç-Komedi)

zübük kemal sunal filmi
Filmin Konusu:

İbrahim Zübükzade (Kemal Sunal) mesleğinden ihraç edilmiş bir siyasetçidir. Sözünde durmayan, ahlaksız bir adamdır.

Gazeteci Yaşar (Metin Serezli) gazetede yayınlamak istediği yazı dizisi için Zübükzade’nin yaşam öyküsünü öğrenmek ister. Gittiği köyü Gülören’de karşılaştığı köylüleri Zübükzade’yi nefretle anarlar.

Yaşar’ın köylüden aldığı bilgiye göre Zübük iş hayatına bir dairede katip olarak başlamış, kısa sürede aldığı rüşvetlerle zengin olup çıkmıştır.

Foyası ortaya çıkınca kovulan Zübük, Destek Partisi’ne girip yağcılıkla ocak başkanlığına yükselir. Girdiği her yere de rüşveti bulaştırır.

Muhalefet partisinden olan Kadir Ağa’nın (Kadir Savun) kızı Yektane’yi (Nevra Serezli) evlenme vaadiyle kandırıp birlikte olur.

Ama çetin ceviz Yektane, silah zoruyla Zübük’ü nikah masasına oturtur. Uyanık Zübük, partili partisiz herkesi öylesine birbirine düşürür ki, sonunda halk onun belediye reisi olması için neredeyse yalvarır.

Aklı sürekli şeytanlığa çalıştığı için kendisine kurulan komploları da birer ikişer savuşturan Zübük, kendini milletvekili seçtirir.

ZÜBÜK İzle

100 Numaralı Adam (Kemal Sunal - Oya Aydoğan)

100 numaralı adam kemal sunal filmi
Filmin Konusu:

Şaban (Kemal Sunal) saflığı yüzünden girdiği hiçbir işi başaramamakta ve çok kısa sürede kovulmaktadır.

Ailesi ise onu çalışıp para kazanması için zorlamaktadır.Oya ise bir reklam firmasında çalışmakta ve önemli bir firmanın ürünlerini tanıtmak için halktan birini kullanmayı düşünmektedir.

Birgün trende Şaban'a rastlar ve onu reklam filmlerinde oynaması için ikna eder.

Tesadüfler sonucu bir reklam yıldızı olan Şaban’ın başına gelen komik olayları gülerek izleyeceksiniz.Dramatik olduğu kadar komik te bir kemal Sunal filmidir. .

100 Numaralı Adam İzle


100 NUMARALI ADAM


100 numaralı adam, 100 numaralı adam izle

Yedi Bela Hüsnü (Kemal Sunal - Oya Aydoğan)

7 bela hüsnü kemal sunalFilmin Konusu:

Kemal Sunal ve Oya Aydoğan'ın başrolleri paylaştığı bir türk filmi.

Filmin konusuna gelirsek ;

Semtin güzel kızı Hüsnüye'yi elde etmek için kabadayılığa özenip, bu arada da peşine düşen kiralık katillerle mücadele veren Hüsnü'nün güldürüsü.

Kemal Sunal'ın delikanlı bir adamı canlandırması bile bir komedi unsuru aslında. 7 Bela Hüsnü ile etrafına dehşet saçan koca bir yürek.İyi seyirler ve gülmeler

YEDİ BELA HÜSNÜ

Meraklı Köfteci (Komedi-Kemal Sunal - Gölgen Bengü)

meraklı köfteci kemal sunal filmiFilmin Konusu:

Meraklı Köfteci filminde Kemal Sunal'in başrolünde olduğu ,Gölgen Bengü'nün de Kemal Sunal'a eşlik ettiği trajıkomik bir hikayesi olan sinema filmi....

Filmin konusuna gelirsek ;

Seyyar köftecilik yapan iyi niyetli ama çok meraklı Şaban bir gün zor durumdaki bir kıza yardım etmek isterken kendisini onunla evlenmiş bulur. Kızın akrabaları boşanırsa kızın mirasına konacaklardır.

Şaban’ın akrabaları ise evli kalması ve bir çocuk yapmaları halinde mirasa konacakları hayalini kurmaktadırlar. İki arada bir derede kalan meraklı köfteci Şaban ise giderek kıza aşık olur.

Meraklı Köfteci İzle


MERAKLI KÖFTECİ


meraklı köfteci izle, meraklı köfteci

Tokatçı (Kemal Sunal - Şevket Altuğ) Yenilendi

tokatçı türk filmi kemal sunal posteriFilmin Konusu:

Kemal sunal filmleri arasında çok sevilen ve oldukça güldüren Tokatçı filminde kemal Sunal'a başrolde Şevket Altuğ eşlik ediyor.

Başlık parası için topladığı parayı trende düzenbaz bir aileye kaptıran adam yeniden para kazanmak için İstanbul'a gider.

Bu sırada tanıştığı bir yankesici ile birlikte o da artık bir düzenbaz olmuştur.İnsanları dolandırarak başlık parasını kazanmaya başlar.

Kemal Sunal ve Şevket Altuğ'un başrolleri paylaştığı eğlenceli bir Türk Filmi.İyi seyirler...

TOKATÇI

Salak Milyoner (Kemal Sunal - Zeki Alasya-komedi)

salak milyoner türk filmi
Salak milyoner izle
Filmin Konusu:
Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Salak milyoner filmi birbirinden ünlü ve sevilen isimleri bir araya getirmiştir.

Define bulma hayaliyle İstanbul'a göç eden köylülerin büyük kentteki öyküsünün anlatıldığı bir Türk filmi.

Zeki Alasya,Metin Akpınar,Kemal Sunal,Halit Akçatepe ve Münir Ozkul'un başrollerde olduğu eğlenceli bir Türk filmi...


Salak Milyoner İzle


SALAK MİLYONER


salak milyoner, salak milyoner izle,

Gerzek Şaban (Kemal Sunal)

gerzek şaban kemal sunal filmiFilmin Konusu:Kemal sunal'ın iki karakteri canlandırdığı filmlerinden biri de Gerzek Şaban'dır

Birbirine benzeyen ünlü bir gangsterle, filmlerde figüran oynayan bir garibanın öyküsünün anlatıldığı komik bir Kemal Sunal filmi.

Gangdterliğe kendini kaptırınca asıl gangsteri kızdıran Şaban'ı büyük bir tehlike beklemektedir.


Gerzek Şaban İzle


GERZEK ŞABAN


gerzek şaban, gerzek şaban izle, gerzek şaban izleyin, gerzek şaban online izle,gerzek şaban seyret,gerzek şaban canlı izle,gerzek şaban indirmeden izle

Hanzo (Kemal Sunal - Adile Naşit - Ayşen Gruda)

hanzo kemal sunal filmi
hanzo izle
Filmin Konusu:

Ormanda büyüyen bir adamın polislerce yakalanıp bir hastaneye yatırılması ülkenin gündemine bomba gibi oturmuştur.

Bütün televizyonlar Hanzo isimli hayvan görünümlü insanı konuşmaktadır.Televizyonlarda Hanzo'yu gören Adile Naşit'in canlandırdığı karakter kocasına benzetir.

Soluğu hastanede alır ama Hanzo onun kocası değildir.Komik ve eğlenceli zaman geçirmek isteyenlere tavsiy ediyoruz...

HANZO İzle

Bekçiler Kralı (Şener Şen - Kemal Sunal)

bekçiler kralı kemal sunal filmi
bekçiler kralı izle
Filmin Konusu:
Görev yaptığı mahalledeki vatandaşlarını sömürenlere karşı başkaldıran bekçi Şaban'ın öyküsü. Zeytinburnu'ndaki bir mahalleye atanan bekçi Şaban (Kemal Sunal) görevine başlar.

Vatandaşa eziyet eden mahalledeki muhtara, bakkala, manava, tüpgaz bayine uyarılarda bulunur. Şaban bu kişiler tarafından karakola şikâyet edilir.

Ne var ki, Şaban'ı İçişleri Bakanının yeğeni olduğunu sanan komiser (Reha Yurdakul), tüm şikâyetleri hasıraltı eder.

Şaban ise mahalleli yararına bu fırsattan istifade edip daha da başkaldırıp çöpleri toplatmayan temizlik işleri müdürüne, çocukları zehirleyen sanayi artıkları için kanalizasyon yaptırmayan fabrika sahibine kafa tutar.

Bu denetleme işini sürdürürken, fabrikada işçi olarak çalışan Zehra (Semra Türel) ile arasında bir aşk başlar. Sonunda herşey tatlıya bağlanıp mahalleli huzura kavuşur.

Kemal Sunal'ın en güzel filmerinden biridir. Türkiye'de bu filmi izlemeyen çok insan olduğunu düşünmüyorum.Yeniden izlemek için doğru yerdesiniz.

BEKÇİLER KRALI

Kapıcılar Kralı (Kemal Sunal-Komedi)

kapıcılar kralı kemal sunal
kapıcılar kralı izle

Filmin Konusu:Kemal Sunal'ın en bilinen ve sevilen filmlerinden biridir canlandırdığı Seyid karakteri hala daha unutulmamıştır...

Filmin konusuna gelirsek ;

Saf görünüşlü ancak cin gibi kurnaz ve işini bilir bir kapıcının apartman sakinleriyle olan renkli ilişkilerini anlatan komedi. Seyid büyük bir apartmanda kapıcıdır.

Yönetici ile arası iyi olan Seyid, apartmanda olup bitenleri lehine çevirmeyi ve yerini sağlama almayı becerir.

Zamanla apartmandaki tüm olaylara hakim olan ve daire sakinlerini parmağında oynatan kapıcı, kısa zamanda köşeyi döner.

Kapıcılar Kralı bir Kemal Sunal klasiğidir kesinlik izlenip ders çıkarılacak bir yapımdır.İyi seyirler Seyit'e selamlar..

KAPICILAR KRALI


kapıcılar kralı, kapıcılar kralı izle, kapıcılar kralı izleyin, kapıcılar kralı online izle,kapıcılar kralı canlı izle,kapıcılar kralı seyrett,kapıcılar kralı kemal sunal

Atla Gel Şaban (Kemal Sunal-Dinçer Çekmez-Komedi)

atla gel şaban kemal sunal filmi
atla gel şaban izle
Filmin Konusu:Atla Gel Şaban filminde Altılı ganyandan servet kazanan bir işçinin hayatı birden değişir. Yoksul işçinin kazandığı parayı duyan herkes etrafını sarar.

Birden hiç tanımadığı onlarca akrabası olmuştur. Ama o kıvrak zekasıyla parayı kaptırmadan bu sözde akrabalardan kurtulur.

Harika bir Kemal Sunal filmi.At yarışı ve Kemal Sunal muhteşem bir ikilidir.Şiki Şiki Baba şarkısı ile özdeşleşen Atla Gel Şaban'ı kaçırmayın.

ATLA GEL ŞABAN

Şabaniye (Kemal Sunal - Adile Naşit-Dram-Komedi)

şabaniye kemal sunal adile naşit
şabaniye izle

Filmin Konusu:

Kemal Sunal ve Adile Naşit'in başrollerinde olduğu Kartal Tibet'in yönetmenliği üstlendiği Şabaniye en güzel Türk sineması filmlerinden biri.

Filmin konusuna gelirsek ;

Kan davası yüzünden kadın kılığına giren üstüne üstlük bide şarkıcı olan bu da yetmezmiş gibi kan davalısı olduğu ailenin kızına aşık olan en komiğide kan davalısı olduğu ailenin oğlunun ona aşık olmasını anlatan komik bir erkeğin öyküsü.

Kemal Suna'ın güldürürken düşündüren ve sosyal mesaj veren çok ama çok güzel filmlerinden biridir Şabaniye.


ŞABANİYE İzle

Japon İşi (Kemal Sunal - Fatma Girik-Romantik-Komedi)

kemal sunal fatma girik japon işi posteri
japon işi izle
Filmin Konusu:

Japon İşi filminde
Başak (Fatma Girik), iki rakip gazino sahibinin paylaşamadığı bir şarkıcıdır. Genç kadın öldürüleceğinden korkarak kılık değiştirip yurt dışına kaçar.

Gazinocular Başak'ı araken, karşılarına şarkıcının bir kopyası çıkar. Gerçekte bu Başak değil, tıpa tıp ona benzeyen bir robottur.

Bu robotu uzaktan kumanda eden, garson Veysel'in (Kemal Sunal) bir saldırıdan kurtardığı Japon arkadaşıdır. Robot, Başak'ın yerine sahneye çıkarken, genç kadın da yurda döner.

Olaylar tam bir arap saçına döner.Japon İşi Kemal Sunal filmleri içerisinde en fantastik olanıdır.Sonuda çok dramatiktir aslında iyi seyirler.

JAPON İŞİ İzle

Davaro (Kemal Sunal-Şener Şen-Komedi-Dram)

davaro izle,davaro sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Kemal Sunal filmleri arasında her zaman için ayrı bir yeri olan hem sosyal mesaj veren hem de izleyenleri güldüren bir sinema filmi

Davaro Filminin konusuna gelirsek ;

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister.

Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü durdurur ve oğlu Memo'nun, Sülo'yu öldürmesini ister.

Ancak, Memo buna pek yanaşmaz. Öldürüleceğini anlayan Sülo, Memo'ya bir teklifte bulunur. Memo'nun kendisini öldürmemesi durumunda köyden uzaklaşacağını söyler.

Evlenmek için başka çaresi kalmayan Memo, Sülo'nun planını kabul eder ve köy meydanında Sülo'yu yalandan vurur.

Köy halkı da bu numaraya inanır.Daha sonra dağdaki bir eşkıyanın yanında tekrar karşılaşan Memo ve Sülo yine birbirine düşer.

Eşkıyanın altınlarını gören Sülo'nun iştahı kabarır ve şehirde kalmaktan vazgeçer.

Davaro İzle


Tosun Paşa (Şener Şen - Kemal Sunal-Komedi)

tosun paşa yeşil vadi seferoğulları tellioğullarıFilmin Konusu:

Sinema tarihinin en komik filmerinden biri olan Tosun Paşa'da Kemal Sunal ve Şener Şen,Adile Naşit başrollerdeler.

Filmin konusuna gelirsek

Seferoğulları ve tellioğulları aileleri Yeşil Vadi için sürekli didişmektedirler. Tellioğulları, Yeşil Vadi'yi ve Daver Bey'in kızını alabilmek için uşak Şaban'ı Tosun Paşa kılığına sokarlar.

Gerçek Tosun Paşa'nın bu olayı duymasıyla işler karışır.İzlemediyseniz hemen izlemenizi tavsiye ediyorum.

Özellikle Şener Şen'in oyunculuk performansı ve kadınlar arasındaki hamam sahnesi ile izleyicileri büyülediği bir sinema filmi

Tosun Paşa İzle


TOSUN PAŞA



tosun paşa, tosun paşa izle, tosun paşa izleyin, yeşil vadi, tosun paşa kemal sunla,tosun paşa online izle,tosun paşa seyret,tosun paşa canlı izle

Sahte Kabadayı (Komedi-Kemal Sunal)

sahte kabadayı kemal sunal türk filmiFilmin Konusu:Pişmaniye satarak geçimini sağlayan bir adamın hayatı günün birinde tam anlamıyla değişmiştir.

Artık eskisi gibi olmayacaktır hiçbirsey bunun nedeni mafya babası olan amcası ölmüş herşeyini de yiğenine bırakmıştır.

Pişmaniye satıcılığından mafya babalığına yükselen ve birçok düşmanı olan saf bir adamın komik hikayesinin anlatıldığı bir sinema filmi.İyi seyirler...

Sahte Kabadayıİzle


SAHTE KABADAYI


sahte kabadayı, sahte kabadayı izle, sahtekabadayı, sahte kabadayı kemal sunal,sahte kabadayı online izle,sahte kabadayı seyret,sahte kabadayı canlı izle

Salako (Komedi-Kemal Sunal - Meral Zeren)

kemal sunal salako sinema filmi
Filmin Konusu:
Kemal Sunal'dan yine tam bir komedi ve eğlence filmi.Özellikle de köy halkının kahve önünde söylediği şarkılarla hafızalara kazınan bir Kemal Sunal filmi

Filmin konusuna gelirsek ;

Köyde ağanın yanında çalışan saf oğlan Salako, ağanın kızı Emine'ye aşıktır.

Meral Zeren'in canlandırdığı karakter Emine'nin gönlü ise yıllar önce kendisine bir mendil bırakan eşkiya Hamido'dadır.

Babasının kendisini zorla evlendirmek istediğini öğrenen Emine, Salako'yu da yanına alarak evden kaçar.

Salako ise Emine'nin de kendisini sevdiğini zannederek safça Emine'ye yardım eder.

Tesadüfler sonucu Salako, dağda eşkiyayı alt etmeye başlayınca, tüm köyde namı yürür. Artık Salako gerçeklerin farkına varmaya başlamıştır.

SALAKO

Gurbetçi Şaban (Komedi-Kemal Sunal)

gurbetçi şaban kemal sunal filmi
gurbetçi şaban izle

Filmin Konusu:
Kemal Sunal'ın hem güldüren hem de düşündüren filmlerinden biri olan Gurbetçi Şaban o dönemlerde Almanya'ya giden Türklerin yaşadıklarının anlatıldığı bir film:

Filmin konusuna gelirsek ;

Gurbetçi Şaban'da göç olgusunun toplumsal yansımaları konu ediliyor. Gurbetçi Şaban, saf görünümlü bir gariban.

Ancak kurnazlık yapmaktan geri durmuyor. Şaban’ın, işçi olarak gittiği Almanya’da başından traji-komik olaylar geçer.

GURBETÇİ ŞABAN

Şabanoğlu Şaban (komedi-Halit Akçatepe-Adile Naşit-Şener Şen-Kemal Sunal)

şabanoğlu şaban kemal sunal halit akçatepe türk filmi
Şaban oğlu şaban izle
Filmin Konusu:Şaban oğlu Şaban filmi Yeşilçam sinemasının birçok ünlü oyuncusunun yer aldığı ve en komik filmlerinden biridir.

Filmde Şener Şen,Kemal Sunal,Ayşen Gruda,Halit Akçatepe,Adile Naşit gibi dev isimler oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

filmin konusuna gelirsek

Askerlik arkadaşı olan Şaban'la Ramazan'ın askerden sonraki komik maceralarının anlatıldığı bir sinema filmi.

Yaşanan bir hırsızlık olayını çözerlerken ortaya çıkan Gulyabani senelerdir hatırlanan bir durumdur

ŞABANOĞLU ŞABAN

İnek Şaban (Kemal Sunal)

inek şaban türk filmiFilmin Konusu:
Kemal Sunal'ın bir filmde iki karakter canlandırdığı ilk film olan İnek Şaban filmi birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun yaşadığı komik olayları anlatmaktadır.

Kalecileri Amerika'ya kaçan bir takımın yöneticileri, bir gecekondu semtinde aynı kaleciye benzeyen karpuzcu Şaban'ı bulurlar.

Şaban, bu benzerlikten yararlanarak ünlü bir kaleci olur. Böylece de karpuzcu Şaban'ın yaşamı değişir.Kemal Sunal ve İnek Şaban lakabının uyumuna dikkatinizi çekiyorum

İnek Şaban İzle


İNEK ŞABAN


inek şaban, inek şaban izle, inek şaban izleyin,inek şaban online izle,inek şaban seyret,inek şaban indirmeden izle,inek şaban canlı izle

Avanak Apti (Kemal Sunal - Ayşen Gruda)

avanak apdi kemal sunal ayşen gruda
avanak apti izle
Filmin Konusu:Başrollerini Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın paylaştığı güzel bir Türk filmi.Film çekildiği günlerde Türk sinemaseveri tarafından çok beğenilmiştir.

Filmin konusuna gelirsek ;

Hayatını duvar afişçiliği yaparak kazanan Apdi, bir gün afişlerini yapıştırdığı ünlü şarkıcıya platonik bir aşkla tutulur.

Apdi' nin bir yolunu bulup tanıştığı şarkıcı kadın, onun saf duyguları karşısında etkilenir. Ancak şarkıcının eski sevgilisi Apdi' nin önünde bir engeldir...

Avanak Abdi İzle


AVANAK APTİ


avanak abdi, avanak abdi izle, avanak apti, avanak apti izle, avanak apti online izle,avanak abdi seyret,avanak abdi online izle

Kibar Feyzo (Kemal Sunal - Şener Şen)

kibar feyzo türk filmi
Filmin Konusu:
Kemal Sunal ve Şener Şen'in başrolleri paylaştığı çok eğlenceli bir Türk Filmi.Aynı zamanda Adile Naşit,İlyas Salman gibi ismlerde filmin oyuncu kadrosunda yer almaktadırlar.

Filmin konusuna gelirsek ;

Sevdiği kız olan Gülo ile evlenmek isteyen Feyzo başlık parasını toplamak için İstanbul'a gider.

Şehirde gördüklerinden sonra aslında Maho Ağa'nın köylüleri köle gibi kullandığını anlar ve Ağa'ya karşı mücadeleye girişir.

Feyzo, köylüleri feodal sisteme karşı ayaklandırır, onların bilinçlenmesini sağlar. Ancak Ağa'yı devirmek pek de kolay olmayacaktır.

KİBAR FEYZO İzle

Selvi Boylum Al Yazmalım (Romantik-Dram-Türkan Şoray-Kadir İnanır)

selvi boylum al yazmalım türk filminin afişi
selvi boylum al yazmalım izle
Filmin Konusu:



Türk sinemasının birbirlerine yakıştıraln isimlerinde Kadir İnanır ve Türkan Soray'ın başrollerinde yer aldığı bir film.

Kırgız yazar Cengiz AYTMATOV'un 'kırmzı eşarp' adlı romanından uyarlanan Atıf YILMAZ filmi.

Kamyon şoförü İlyas, İstanbul'dan Asya'nın kaldığı köye gelirBirbirlerine aşık olup evlenirler.

Çocuklarının adına Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya, Samet'le yalnız kalır.

Bir gün yine yola çıkan İlyas, eve dönmez. Asya, bu acıya dayanamaz ve oğluyla birlikte yollara düşer. Yolda Cemşit adında bir adamla karşılaşırlar.

Cemşit onlara kol kanat gerer. Birlikte yaşamaya başlarlar. Bir gün İlyas karşılarına çıkar. Asya, artık bir seçim yapmak zorundadır.

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM

Maskeli Beşler İntikam Peşinde (Komedi-Şafak Sezer-Mehmet Ali Alabora)

maskeli beşler intikam peşinde sinema filminin afişi türk filmleriFilmin Konusu:
Maskeli Beşler Serisinin ilk filmi İntikam peşinde beklenenin üzerinde bir gişe yapmış ve sinema severlerden tam not almıştır.

Filmde yetimhaneden beri bir arada büyüyen 5 arkadaşın maceralarının anlatıldığı film 2003 yapımıdır.

Birbirinden beceriksiz beş kafadar hapishaneden önce kaçarak, sonra da afla dışarı çıkarlar.Eski bir dostlarını ziyaret ettiklerinde onun oğlunun hasta olduunu öğrenirler.

Eskiden yetimhanede büyüyen tanıdıkları birinden borç para isterler.

Bu kişi zengindir ama aynı zamanda dolandırıcıdır adam parayı vermeyince beş kafadar tövbeli olmalarına rağmen hayatlarının en büyük soygununa hazırlanırlar ve eğlenceli bir hikaye başlamış olur.

MASKELİ BEŞLER İNTİKAM PEŞİNDE

Maskeli Beşler Irak (Komedi-Şafak Sezer-Peker Açıkalın)

maskeli beşler ırak sinema filminin afişi
Resim yazısı ekle
Filmin Konusu:



Maskeli Beşler serisinin ikinci filmi Olan Irak o dönemlerde yaşanan diplomatik sorunlardan esinlener yazılmış bir filmdir.

Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler yeni maceralarında Kuzey Irak'taki bir petrol tesisini ele geçirirler.

Türkiye'ye giden petrol boru hattının kontrolünü ülkemize kazandırmak amacıyla başlayan bu masum eylem bir anda bölge yerel güçleri, Türkiye ve Amerika arasında uluslararası bir krize ve büyük bir komediye yol açar...

MASKELİ BEŞLER IRAK

Eşkiya (1998-Şener Şen-Uğur Yücel-Dram-Suç)

eşkiya türk filminin afişi şener şenFilmin Konusu:
1998 yılında vizyona giren Eşkiya filmi türk sinemasının gidişatı etkileyen ve izleyicileri bu sektöre yönlendiren bir filmdir.

filmin konusuna gelirsek

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...

Baran 35 yıl sonra hapisten çıkınca ilk işi köyüne dönmek olur. Ama doğduğu topraklar şimdi baraj suları altındadır.

Geçmişin izlerini sürmeye başlayan Eşkıya, yıllardır bilmediği bir gerçeği öğrenir. Hapse düşmesine en yakın arkadaşının ihaneti neden olmuştur.

Bu arkadaş Eşkıya Baran'in çocukluk aşkını, Keje’yi satın alarak İstanbul’a kaçmıştır.

Eşkıya ne İstanbul’u ne de arkadaşının adresini bilmemektedir.

Tren'de, Tarlabaşı'nın arka sokaklarında büyümüş, pavyon, kumarhane, uyuşturucu muhabbetinin içinde yaşayan Cumali adlı genç bir adamla tanışır.

Onla birlikte İstanbul'a gider ve kendisinin derdinin yanında bir de Cumali'nin derdiyle uğraşmaya başlar. İstanbul ve bu karanlık sokaklar adım adım sevdiği kadın Keje ye yaklaştırır Eşkıya'yı

Eşkiya İzle

Kutsal Damacana 1 (Şafak Sezer - Ersin Korkut-Komedi)

kutsal damacana sinema filminin afişi türk filmi izle
kutsal damacana 1 izle
Filmin Konusu:
Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Şafak sezer'in canlandırdığı Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer.

Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler.

Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir.

Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar.

KUTSAL DAMACANA


Kutsal Damacana İzle

Recep İvedik 1 (Şahan Gökbakar-Komedi)

recep ivedik sinema filminin afişi
recep ivedik 1 izle
Filmin Konusu:
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer.

Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder.

Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur.

Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder.

İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder.

Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek...

Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.

Recep İvedik İzle RECEP İVEDİK Alternatif

Vizontele (Yılmaz Erdoğan-Demet Akbağ-Dram-Komedi)

vizontele sinema filminin afişi
vizontele izle
Filmin Konusu:
Sene 1974. Van'ın Gevaş ilçesi.

Köyün futbolcu delikanlısı Rıfat askere gidiyor. Sevgilisi Asiye ise gururlu bir kız.

Üzüldüğünü göstermek istemiyor.Köyün delisi Emin'se teknoloji meraklısı. Ama kontrol edemediği bir tiki var. Başkalarının hareketlerini tekrar etmek.

Tüm köy halkı sinemayla yatıp sinemayla kalkıyor. Bir gün TRT'den bir ekip köye TV vericisi getirmek için geliyor ama işi ciddiye almıyor.

Deli Emin'se televizyon olayını onur meselesi yapıyor ve bu yolda tek destekçisi ilçenin belediye başkanı Nazmi Bey.

VİZONTELE

Gora (Cem Yılmaz-Ozan Güven-Komedi)

gora hd divx izle

Filmin Konusu:
Cem Yılmaz'ın kendi senaryosunu yazdığı ve vizyona girdiği zamanlar büyük ilgi gören filmi Gora bilimkurgu komedi türünde bir filmdir.

Anadolu’nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan ve Cem Yılmaz'ın canlandırdığı Arif karakteri uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A adlı gezegene götürülür.

Arif, gezegenden kaçmak için uğraşır. Bunun için de uzaylı Komutan Logar’a karşı mücadele vermesi gerekir.Bunun için çok çaba harcar.

Ve sonunda G.O.R.A.'dan kaçar ve G.O.R.A.'yı riyakar kumandan Logar'dan kurtarır...

GORA alternatif

Kabadayı (Şener Şen - Kenan İmirzalıoğlu)

kabadayı sinema filminin afişi şener şen izle
Filmin Konusu:

Şener Şen'in son dönem
filmlerinden biri olan Kabadayı arkadaşlık ve dostluk ilişkilerine ince vurgular yaparken diğer yandan da sevginin meydana getirdiği olayları anlatıyor.

Meşhur Kabadayılardan Ali Osman  eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır.

Oğlu Murat (İsmail Hacıoğlu) sevgilisi Karaca (Aslı Tandoğan) ile bir barda çalışmaktadırlar.

Karaca’ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise(Kenan İmirzalıoğlu) kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır.

Ali Osman’ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca’yı canı pahasına korumaktır. Devran için hayattaki tek amaç Karaca’dır ve yoluna çıkan herşeyi ve herkesi yok etmeye hazırdır....”

Kabadayı İzle

Maskeli Beşler Kıbrıs

maskeli beşler kıbrıs sinema filminin afişi
maskeli beşler kıbrıs izle

Filmin Konusu:Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, şanssız geçirdiği dönemlerden sonra suç işlemeye tövbe eder ve ticaretle uğraşırlar.

Ancak suç dünyasının önemli isimlerinden Rocky Selim (Mehmet Ali Erbil) kendilerine reddedilmesi güç bir teklifle gelir.

Kıbrıs'ta bir kumarhaneyi
soymak. Bir araya gelen ekip Kıbrıs'a hareket eder.

Operasyon için yaptıkları planlar ve soygun çabaları çeteyi birbirinden komik sürprizlerle karşı karşıya getirecektir.

MASKELİ BEŞLER KIBRIS İZLE

Kurtlar Vadisi Irak

kurtlar vadisi ırak sinema filmini izle
kurtlar vadisi ırak izle
Filmin Konusu:
Filmin hikayesi gerçek bir olay olan “Çuval Hadisesi”ne atıfla başlıyor.Türk askerlerinin başına gelen ve birçok kişiyi derinden yarakayan sahneleri unutturmak için alınan bir çeşit sanal intikamı bu film.

Çuval'ı Türk askerlerinin kafasına geçiren Amerikalı komutanı bulup çuvalın intikamını almak isteyen Polat ve adamları bakalım amaçlarına ulaşabilecekler mi ?

Shoren Stone il Necati Şaşmaz arasındaki öpüşme sahnesi gündemi aylarca meşgul etmişti.İyi Seyirler...

Kurtlar Vadisi Irak İzle