11 Haziran 2008 Çarşamba

HIRSIZ VAR (komedi-macera-Mehmet ali erbil)

Filmin Konusu:

Tüm malvarlığını kaybederek kalp krizinden ölen bir işadamının karısı(Gülse Birsel), mafya dünyasının bir temsilcisi (M.Ali Erbil), marjinal bir modacı(haluk Bilginer), baş manken(Gamze Özçelik), profesyonel bir soyguncu (Fatih Akın) ve bir magazin gazetecisinin yollarının bir gecede kesiştiği varsayımı üzerine kurulan film, Türkiye'nin son 5-6 yılının en önemli gündem maddeleri olan finans, medya, yeraltı ve magazin dünyasını konu alıyor.

Mafya babası Ekrem Uçar(M.Ali Erbil), hapisten çıkar. Ceren Serdar(Gamze Özçelik), Ekrem'in eski sevgilisidir ve onun dışarı çıkmasıyla birlikte paniğe kapılır. Modacı Seçkin Doruk(Haluk Bilginer), görkemli bir defile düzenler ve bu defilenin baş mankeni olan Ceren, defilenin finalinde podyuma girmek üzereyken eski sevgilisini görür ve bir anda ortalık karışır.




Hırsız Var fragmanı

Eğreti Gelin (Dram-Nurgül Yeşilçay-2006)

Filmin Konusu:

Emine (N. Yeşilçay), şehrin varlıklı ailelerinin oğullarını evliliğe hazırlayan bir 'eğreti gelindir'. Bir süre önce başı belaya girmiş ve Hasan adlı bir faytoncu onu kollamak için birini bıçaklayıp hapse düşmüştür.

Çıkınca Emine'yi alıp uzak bir kente gitmek ve orada yeni bir hayata başlamak istediği haberini göndermiştir kadına. Emine kesin bir cevap vermemiştir ama görüş günleri adama yiyecek, tütün vb. götürmektedir. Ali (O. Ünsal), Belediye resinin oğludur.

Evlenmesi ve aile işine sahip çıkması beklenmektedir. Oysa onun merakı kuklalar ve tiyatro gibi uğraşılardır. Aklı dünyayı dolaşmaktır. Büyüyüp olgunlaşmamıştır. Ailesi ona Emine'yi eğreti gelin getirmeye karar verir.

Emine, Hasan'ın erken salıverilmesi ve alacağı para karşılığı bu teklifi kabul eder. Böylece Hasan'ın teklifini de kabul etmiş olur. Ali bütün bu tasarılardan haberlidir ve kendini kıstırılmış, kuklaya çevirilmiş hisseder.

Emine'ye de bu duygularını söyler. Emine oğlanı yola getirmeğe ve eğitmeye çalışırken, çok farklı, alışmadığı bir tip karşısında olduğunu farkeder. Birbirlerine aşık olurlar.

Aynen ailenin istediği gibi, Ali, Emine'nin kılavuzluğunda çocukluktan erkekliğe geçer. Emine görevini yapmıştır ama sonuç beklendiği gibi olmaz.

Emine, ilişkilerinin imkansızlığını bilir ve Hasan'a verdiği sözü tutar ama Ali, bu ilişkinin sonunda ailesine boyun eğmeyi değil, özgürlüğüne ve hayatına sahip çıkmayı öğrenmiştir. Bu imkansız aşkın sonu kaçınılmaz olarak ağır bir trajedidir

Eğreti Gelin

Çılgın Dersane Kampta (Gençlik-Komedi-2007)

çılgın dersane kampta posteriFilmin Konusu:
Antalya'da Dersaneler Birliğinin düzenlediği yarışmanın kazanılmasıyla borç batağından kurtulan İstanbul Özlem Dersanesi İstanbul'daki binasına dönerek eğitimine devam etmeye başlar.

Bu sırada Kerem ve Özlem Londra'daki bir üniversitenin burslu öğrencileri olmaya hak kazanarak ayrılırlar.

Aynı zamanda Antalya'daki başarılı uygulama sayesinde birçok yeni öğrenci dersaneye kayıt yaptırır. Bunların biri de ünlü pop şarkıcısı Berksan'dır.

Aylar geçer, üniversite sınavına bir ay kala yine Hadi Hoca'nın fikriyle eğlenmek, sınav stresinden uzaklaşmak, bol oksijen tüketmek ve hızlandırılmış kurslara devam ederek sınava hazırlanmak üzere nehirlerin, şelalelerin olduğu bir doğa cennetinde kampa girilmesine karar verilir.

Çılgın Dersane Kampta

Çılgın Dersane (Gençlik-Komedi-2004)

Filmin Konusu:
Hadi (Cüneyt Arkın) İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibidir. Torunu Özlem (Tuba Ünsal) ile beraber iflas eden dersanelerinin kurtuluşunu öğrencilere promosyon olarak tatil hediye etmekte bulurlar. Dersanenin eski öğretmenlerini de tatil köyüne davet etmeleriyle hikaye başlar.

Ancak dersanenin iflastan kurtuluşu için bu tatil promosyonu da yeterli olmayacaktır. Bu arada öğrencilerden Kerem (Mehmet Aslan) ile Özlem (Tuba Ünsal) arasında bir yakınlaşma başlar.

Özlem’in dersaneyi kurtarma umudu tatil köyüne gelen bir faks olur. Faks dersaneler arası para ödüllü bir yarışmanın davetini içermektedir.

Tuba sonunda dedesini bu yarışmaya katılmak konusunda ikna eder. Öğrenciler ve öğretmenler için eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı macera başlar. Dersanenin geleceği öğrencilerin bu yarışmayı kazanmalarına bağlıdır.

ÇILGIN DERSANE

Beyza'nın Kadınlar (Tamer Karadağlı)

Filmin Konusu:

Psikiyatr kocası Doruk'a(Levent Üzümcü) büyük bir aşkla bağlı Beyza Türker'in(Demet Evgar) yaşamı,karakter değişimlerini yaşamaya başlamasıyla eskisi gibi olmayacaktır.

Bu arada İstanbul'un çeşitli semtlerinde bulunan kesilmiş bacaklar yüzünden şehri seri katil korkusu sarmıştır. Cinayetleri araştıran komiser Okan(Tamer Karadağlı), yeni iş ortağı Doruk Türker ile tanışır.

Eğitimini Amerika'da almış olan Doruk, bu davada seri cinayet uzmanı olarak görev almıştır. Komiser Okan ve Doruk seri katili ararken, Beyza'da hatırlayamadığı kayıp zamanlarının peşine düşer.

Polis katilin peşindeyken Beyza'da kendi gerçeğiyle yüzleşir: Öldürülen kurbanlarla arasında kendisinin bile çözemediği bir ilişki vardır.


BEYZANIN KADINLARI


beyzanın kadınları, beyzanın kadınları filmi, beyzanın kadınları izle, beyzanın kadınları online izle,beyzanın kadınları seyret,beyzanın kadınları indirmeden izle

AĞIR ROMAN

Ancak Salih bu görev için henüz hazır değildir. Metropolün arka sokaklarından birinde yaşanan bu karmaşada Salih, Tina'ya (Müjde Ar)aşık olur.

AĞIR ROMAN

BALALAYKA (Uğur Yücel-Dram-2001)


Filmin Konusu:
Puslu bir Batum sabahında çeşitli duraklardan Rus kadın yolcularını toplayarak İstanbul'a doğra yola çıkan yaşlı bir otobüs.Ve otobüste erkek ve de Türk olan üç yolcu.

Babalarının vasiyetini yerine getirmek için yıllar sonra biraraya gelen üç erkek kardeş.

Hayata babasının gözlükleriyle bakan Necati Bey, açık denizlerin maceraperest gemicisi Hasan ve yıllardır görmedikleri, Almanya'dan gelen küçük kardeşleri Mehmet.

Otobüsün içinde yepyeni bir dünya oluşmuştur. Aşk ve yaşamı keşfetmeye doğru yol alan bu insanlar için yeni sorular, arzular ve aşklar söz konusudur artık.

BALALAYKA

Kısık Ateşte 15 Dakika (Ata Demirel-Metin Akpınar-Macera)

ata demirel kısık ateş filmi
Filmin Konusu:
Le Chic" isimli bir fransız restoranında 15 dakika içinde gelişen ve tamamına eren olayların aktarıldığı bu filmde, Resul isminde buz ve şekerden heykeller yapan kör bir adamın işe alınmasıyla restoranın dengesi alt üst olur.

Ünlü oyunca Kader Sayar'da restoranın ortaklarından biridir.Bir akşam Kader Fazıl Bir isimli yönetmenin, kendisiyle onbeş dakikalık bir görüşme isteğini zoraki kabul eder.

Ancak bu onbeş dakika, hayatının en uzun on beş dakikası olacaktır. Çünkü Fazıl'ın amacı, Kader'i kendi filminde oynamaya ikna etmektir. Bunu başarabilmek için de kendini "canlı bomba" ya döndürmüştür.

KISIK ATEŞTE 15 DAKİKA

120 Filmi (Tarih-Dram-Çanakkale Savaşı)


Filmin Konusu:
1914 yılı Haziran ayı...

O günler, ülkemizin büyük toprak kayıpları ve milyonlarca insanımızın da büyük perişanlıklar yaşamasına neden olan Balkan Harbi’nden henüz kurtulduğumuz günlerdir, yaralarımızı sarıp ülkemizi feraha çıkartmaya çalıştığımız barış günleridir.

İşte o günlerde henüz hayatının baharındaki Münire (Özge Özberk), lise müdürü olan babası Cemal öğretmen (Emin Olcay), kendisinden sadece birkaç yaş küçük olan iki erkek kardeşi Mehmet ve Mustafa’dan oluşan ailesiyle Van’da mesut ve mütevazı bir hayat yaşamaktadır ve nişanlısı Süleyman Teğmen (Cansel Elçin) ile çok yakında evlenecektir.

Fakat bu mutlu günler çok sürmez, Ağustos 1914’te Avrupa’da 1’nci Dünya Harbi’nin başlamasıyla birlikte ülkemizde de seferberlik ilan edilir. Varını yoğunu ordusu emrine veren halk, çocuklarını da askere gönderir, Süleyman Teğmen de cepheye gider.

Kasım 1914’te Rusların taaruzu ile harp ülkemize de sıçrar, Sarıkamış Harbi’nin başlamasıyla birlikte çatışmalar daha da yoğunlaşır.

Sınır bölgesinde harp etmekte olan ve Süleyman Teğmen’in de yer aldığı Jandarma Tümeni’nden o günlerde Van’a gelen acil bir telgraf, süratle cephane yetiştirilmediği takdirde harbin ve Van şehrinin tehlikeye gireceğini bildirmektedir.


120 filmi

Dabbe 1 (2000-Korku Gerilim)

dabbe sinema filminin afişi

Filmin Konusu:
2005 yılının sonlarına doğru Süper güç Amerika’yı bir intihar salgını sarar...Ülkenin her tarafında bribirinden bağımsız insanlar çok farklı ve tüyler ürpertecek yöntemlerle kendini öldürmektedir...

Çok kısa bir süre sonra bu intihar vakalarının benzeri Türkiyede de yaşanmaya başlar... Türkiyedeki ilk tuhaf intihar olayı İzmir’in Selçuk ilçesinde yaşanır...

Tarık isimli kendi halinde bir genç internete girdiği uzun gecelerin ardından birden dünyayla ilişkisini keser ve kısa bir süre sonra korkunç bir yöntemle kendini öldürür..

Selçuk emniyet amirliği Tarığ’ın intiharını özel incelemeye alır ve bu bağlamda en yakın arkadaşları olan Hande,Cem ve Sema’yı sorgular...

Bu arada Tarığ’ın bu üç arkadaşına internet aracılığıyla tuhaf görüntüler eşliğinde mailler gelmeye başlar...

Mailleri gönderen kişi ise kısa bir süre önceden intihar edip ölen Tarık’tır...Bir ölüden mail gelmenin mantıksız olduğunu düşünen arkadaşlar zaman içerisinde çevrelerinde zuhur eden garip varlıklar görmeye başlarlar...

Bu varlıklar kim ve nereden kontrol edildiklerini hissettirmeden göründükleri insanlara korkunç anlar yaşatmaktadırlar.Kişilerin bilinçlerini ele geçirerek onların gerçek ve rüya arasındaki ayırımı yapmalarını engellemekte ve kısa süre içerisinde onların kendisini öldürmelerini sağlamaktadır...

Tarığ’ın arkadaşlarından Hande yaptığı araştırmaları komiser Süleyman’la Paylaşır... Ona göre Dünyadaki bütün ölümleri Dabbe’tül arz isimli bir varlık gerçekleştirmektedir...

Dabbe bunun için iki şeyi kullanmaktadır...Dünyaya bir örümcek ağı gibi yayılan İNTERNET ve de aynı mekanda fakat farklı boyutta yaşayan CİNLER...

Dabbe perdeyi aralamış ve Gerçekler ters-yüz olmaya başlamıştır...Kıyametin son alameti artık heryerdedir....Hareket noktası olarak da Türkiye’yi seçmiştir....

DABBE

YUMURTA (Dram-Aile-2005)


Filmin Konusu:

Şair Yusuf annesinin ölüm haberini alır ve yıllardır uğramadığı kasabadaki çocukluk evine geri döner. Bakımsızlıktan harap düşmüş bir evde onu genç bir kız, Ayla beklemektedir.

Yusuf beş yıldır annesi ile yaşayan bu uzak akrabadan habersizdir. Ayla’nın Yusuf’tan bir isteği vardır. Zehra’nın ölmeden önce adadığı adağını oğlu Yusuf yerine getirmelidir. Kurban kesimi için yola çıkarlar. Koçun kurban edilişi Yusuf’un kaderini değiştirecek midir?


YUMURTA

Pardon (Ferhan Şensoy-Rasim Öztekin-Komedi-Dram)

pardon sinema filminin afişiFilmin Konusu:
İbrahim, Aydın ve Muzaffer çok yakın 3 arkadaştır. İbrahim, resmi üniforma görmekten çok rahatsız olan biridir.

İbrahim, bir gün resmi üniformalı birisiyle karşılaşınca hemen oradan kaçmak ister ancak durumdan şüphelenen polis, 3 arkadaşı da içeri alır. Suçsuz yere 6,5 yıl hapis yatan arkadaşlar sonunda dışarı çıkmayı başarır.

PARDON

Döngel Karhanesi (Komedi-Metin Akpınar-2002)

döngel karhanesi sinema filminin afişiFilmin Konusu:
Döngel adlı kerhanenin sahibi olan Bertan’ın (Metin Akpınar), Rus Mafyası aracılığı ile Rusya’dan getirdiği sermayelerin ortadan kaybolmasıyla, mafyayla başı derde girer. Mafyanın istediği parayı ödeyebilmek için bankadan kredi alır.

Ama geri ödeme zamanı geldiğinde borcunu ödeyemez ve banka geneleve el koyar.Bu acıyı hazmetmeye çalışan işletme sahibi ve çalışanları, gelen harika bir haberle eski neşelerine kavuşurlar.

Ankara bankaya el koymuştur ve bankanın elinde olan işletmelerden birini, karlı hale getirip satmaya karar verir. Bunun için de, listede “Döngel Eğlence Tesisleri” adıyla yer alan kurum seçilir ve bu görev için vatanından başka bir şey düşünmeyen son derece dürüst Keskin (Ahmet Uğurlu) adlı bir yönetici atanır. Artık sermayeler ve Bertan devlet memuru, Döngel ise “Kârhane”dir.

Ve “her şey vatan için”dir.Banka’nın tüm borçlarını ödeyecek olan “Döngel Kârhanesi”nde bundan sonra neler olacak? Keskin işin içinden nasıl çıkacak? Kızlar daha mı çok çalışacak?

Döngel Karhanesi

Son Osmanlı Yandım Ali (2005-Tarih-Kenan İmirzalıoğlu)

son osmanlı yandım ali sinema filminin afişi

Filmin Konusu:
Tarih 13 Kasım 1918… Düşman donanması Boğaziçi’ ne demirlemiş… Manzara Vahim… İstanbul İşgal Altında!

 Aynı gün Haydarpaşa Garı’ nda, trenden genç bir Paşa iner. Suriye cephesinden dönüyordur… Boğazı geçerken vahim manzarayı yani düşman gemilerini görür.

Herkes çaresizlik içindedir. İstanbul’ un üzerinde kara bulutlar geziyordur ama o, “Geldikleri gibi giderler” der! Çünkü O, Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Paşa’dan başkası değildir.

Aynı tarihlerde, İstanbul sokaklarında, donanmadan terhis edilen bir bahriye çavuşu vardır. O’da Tahtacızade’lerin Yandım Ali’sidir.

Yandım Ali, Bahriye Mektebinden kaçak, donanmadan terhis, yıllarca cephelerde savaşmış ve memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhan beyidir..

Evli bir sevgilisi vardır. Tek hayali biraz para kazanıp sevgilisini kaçırmak ve Viyana’ya gitmektir.

Ancak...Yandım Ali’ nin yolu bir gün Mustafa Kemal’le kesişir. Ve o anda fikri değişir. Sokaklarında düşman zulmünün kol gezdiği öyle bir ihanet içindedir ki memleket, kimin kimi sırtından vurduğu belli değildir.

İhanet doğan güneş gibi sessiz ve batan gün gibi çabuktur artık. İşte bu ihanetler içinde Yandım Ali, vatanın kurtuluşunun elzem olduğunun farkına varır…

SON OSMANLI YANDIM ALİ

Araf (Korku-2007-Gerilim)

araf türk filminin afişi

Filmin Konusu:
Eda ve Cenk akademi yıllarında tanışıp evlenmiş genç bir çifttir. Genç çiftin mutluluğu, Eda'nın bir bebek beklediğini öğrenmesi ile perçinlenir.

Ancak Eda hamileliğinin ilerleyen aylarında sıradışı olaylar yaşamaya başlar.

Cennetle cehennem arasında, arafta kalmış bir ruh, intikamını almak için dünyaya dönmüştür. Eda kendisine aman vermeyen bu kabustan uyanmaya çalışırken, genç çiftin etrafını benzeri görülmemiş bir dehşet saracaktır.
Araf

Polis (Macera-Haluk Bilginer-Özgü Namal-2008)

polis türk filminin afişi haluk bilginer Filmin Konusu:
POLİS filminde, Musa Rami mesleğinin zirvesinde bir cinayet masası polisidir. Bugünlerde kafasını meşgul eden iki şey vardır.

Birisi kendisinden 40 yaş küçük üniversite öğrencisi Funda’ya olan aşkı, bir diğeri de ünlü mafya ailesi İzmitliler’in Rami ailesine yönelik bitmek bilmeyen tehditleri.

Musa Rami iyi bir baba, iyi bir polis ve iyi bir aşıktır ve görünen o ki Musa Rami işi, aşkı ve ailesi arasında sıkışıp kalacaktır.

Aynı günlerde aldığı bir haber ise Musa Rami’yi tamamen altüst eder.

POLİS

Anlat İstanbul

anlat istanbul sinema filminin afişiFilmin Konusu:

İstanbul ve gece. 5 hikaye. Birbirinden çok ayrı gibi görünen bu hikayeleri birleştiren bir tek şey vardır.

Hepsi eski peri masallarına benzerler. Bir çingene klarnetçiyi Fareli Köyün Kavalcısı'na dönüştürür. Kırmızı Şapkalı Kız bir mafya kuryesidir. Cindirella ise talihsiz bir fahişe.

Katilinden kaçan ' dünya güzeli ' bir prenses Beyoğlu ormanında 8. cüceyle karşılaşır. İstanbul bataklığına yeni gelmiş bir kürt genci Uyuyan Güzel ile tanışır.

5 ünlü masal, İstanbul gecesinde bir belirir bir kaybolur. Sıradan hayatların içinde masalımsı pırıltılar yanar ve söner...


ANLAT İSTANBUL 1.CD


ANLAT İSTANBUL 2.CD



anlat istanbul, anlat istanbul filmi, anlat istanbul izle, anlat istanbulu izle, anlat istanbul online izle,anlat istanbul seyret,anlat istanbul canlı izle

Gemide

gemide türk filminin afişi erkan can izle
Filmin Konusu:

Bir kum kosterinin personeli ve kaptanının başından geçen öykü çerçevesinde Türkiye`nin çarpık yapısına eleştiri getiren, Erkan Can'ın oyunculuğu ile damga vurduğu Altın Portakal Ödüllü bir film.


Gemide

Gönül Yarası (Şener Şen - Meltem Cumbul)

gönül yarası şener şen türk filmiFilmin Konusu:

Yavuz Turgul'un yönetmenliğini yaptığı Şener Şen ve Meltem Cumbul'un başrolleri paylaştığı duygusal ve dramatik bir sinema filmi.

Filmin konusuna gelirsek ;

Nazım Bey, Anadolu'da öğretmenlik yaptıktan sonra İstanbul'a dönmüştür. Burada Takoz Atakan'ın taksisinde şoförlük yaparak geçimini sağlamaya çalışan Nazım öğretmenle Dünya'nın yolları kesişir.

Türkücü Dünya, psikolojik sorunları olan kocasından kaçıp İstanbul'a gelen ve kızıyla birlikte bir pavyonda çalışmaya başlayan bir kadındır.

Nazım Bey, Dünya'yı her gün işe götürüp getirmeye başlar. Ancak, bir gün Dünya'nın eski kocası pavyonu basar. Nazım öğretmen de bu durumu görüp Dünya'ya ve küçük kızına sahip çıkar.


GÖNÜL YARASI

Şaşkın

şaşkın türk filminin afişiFilmin Konusu:

Mehmet İstanbul'da üniversite öğrencisidir. Tesadüfen dinlediği bir radyo programında bir kızın aşk üzerine konuşmalarından çok etkilenir ve onu bulmak için ev arkadaşı Çetin'i de yanına alarak Antalya'nın yollarına düşer.

Peşinden gittiği bu esrarengiz ses hakkında, tek bildiği Antalya'da bir otelde staj yaptığı ve isminin Deniz olduğudur.

Mehmet ve Çetin otelde iş bulurlar. Sıra esrarengiz kızı aramaya geldiğinde bir sürpriz onları beklemektedir, otelde elli stajyer kız vardır ve hiçbirinin ismi Deniz değildir.

Mehmet aşkını ararken, otel çalışanları hatta turistler bile Mehmet'in aşkını bulmasına yardım ederler, çünkü hepsinin biryerlerde bıraktığı, açılamadığı, aranmayı bekleyen, yarım kalmış bir aşk hikâyesi vardır.

Mehmet ve Zeynep telefondaki sesin birbirlerine ait olduğunu bilmeden tanışırlar ve erkekler, kadınlar, hayat, dostluk ve aşk üzerine, bazen romantik sohbetler bazen de küçük atışmalar yaşarlar.

Bu belirsizlikler, yanlış anlamalar, hayal kırıklıkları, entrikalar ve Çetin'in çapkınlıkları sayesinde Antalya'da başları beladan kurtulmaz.


ŞAŞKIN

Banyo (Dram-Janset - Mustafa Altıoklar)

banyo sinema filminin afişi janset erotik izle
Filmin Konusu:
Mustafa altıoklardan erotik komedi. garip bir konu garip ilişkiler ve garip kesişmeler.Bir banyo da olamayacak herşey bu filmde.

Arda Kural,Janset,Arzu Yanardağ,Seray sever gibi ismlerin rol aldığı bu film vizyona girdiğinde çok dikkat çekmişti.

BANYO

Sınav (Dram-Macera-Van Damme-Okan Bayülgen-İsmail Hacıoğlu)

sına türk filminin afişi
sınav izle
Filmin Konusu:
Türkiye'de genç olmanın güçlüklerinin anlatıldığı bir Türk filmi.Sınat stresi,hayatın 3 saatlik bir sınavla belirlenmesi gibi konulara değinen çok kaliteli bir Türk filmi...

Aile baskısı, gelecek kaygısı, sınav depresyonu ve bir yandan süregelen yoğun okul temposuyla birlikte öncelikle okuldaki yazılı sorularını ele geçirmekle başlayıp, sonrasında işi ÖSS Soru Bankası Soygununa kadar götüren Mert (İsmail Hacıoğlu), Sinan (Yağmur Atacan), Gamze (Rüya Önal), Kaan (Caner Özyurtlu) ve Uluç (Volkan Demirok) 'un heyecan dolu hikayelerini anlatıyor...

Sınav

Takva (Dram-Erkan Can-2006)

takva türk filminin afişiFilmin Konusu:
Erkan Can'ın oyuncluk performansı ile Nirvana'ya ulaştığı kesinlikle izlenmesi gereken Türk filmlerinden biridir.

Filmin konusuna gelirsek ;

Geleneksel bir İstanbul mahallesinde doğmuş olan Muharrem 30 yılı aşkın bir süredir aynı mahallede yaşamaktadır. Sade bir işi vardır.

Mütevazi ve içe dönük bir kişi olan Muharrem gece gündüz ibadet ederek, cinsellikten uzak, en sert İslami akidelere sıkı sıkıya bağlı bir yaşam sürdürmektedir.

Muharrem'in koyu dindarlığı, varlıklı ve güçlü bir tarikat şeyhinin dikkatini çeker. Onun alkışlanası güvenilirliği ve vicdani zenginliği, bu şeyhin kendisine tarikatın sahip olduğu sayısız mülkün kira toplayıcısı olarak çalışacağı idari bir görev teklif etmesine yol açar.

Yeni giysiler, cep telefonu ve bilgisayarla donatılmış Muharrem, şimdi uzun zamandır uzağında kalmayı başardığı modern dış dünyanın içindedir.

Saf bakışları kısa zamanda içki tüketimi ve hayır konularına karşı gösterilen çelişkili davranışlara şahit olur. Muharrem, artık tahakküm eden ve mağrur bir kişi olmuştur.

Çalıştığı yerde elinde olmadan bir yolsuzluk yapar. Daha da kötüsü, Muharrem'in iç huzuru gitgide bir işkence haline gelen, gece gündüz kendisini rüyalarında cezbeden baştan çıkarıcı bir kadının görüntüsü ile allak bullak olur.

Muharrem yaşamını dünyevi ve manevi değerleri birbirlerinden ayırabilme üzerine kurmuştur. Ama kendini adadığı değerler birbir yıkılmaktadır. Allah korkusu akli dengesini zedelemeye başlamıştır...

TAKVA

Barda (Gerilim-2006-Nejat İşler - Serdar Akar)

barda türk filminin afişi
barda
Filmin Konusu:
Vizyona girdiği dönemde adından sözettiren ve büyük ses getiren Barda filminin kötü adamı Nejat İşler.Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı filmi vahşet sahneleri ile +18 yaş sınırı almıştı....

filmin konusuna gelirsek ;

Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar.

Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkence ve tecavüze maruz kalırlar. Kendilerini alıkoyan grubun görünürde hiçbir amacı yoktur.

Yaşları 20 ile 45 arasında değişen bu grup, hayatlarında eksik kalan her şeyin hesabını hiç tanımadıkları bu gençlerden çıkartırlar. Bu filmde 18 yaş sınırı vardır.

BARDA

Dondurmam Gaymak (Dram-Komedi-2007)

dondurmam gaymak türk filmi
dondurman gaymak izle
Filmin Konusu:
Muğla'da dondurmacı olan Ali Usta gittikçe insanların tercihi olmaya başlayan büyük dondurma markalarına karşı var olma mücadelesi vermektedir.

Bunun için de bir yandan dondurmasının reklamını yapmaya çalışırken bir yandan da yeni aldığı dondurma motoruyla köy köy dolaşmaktadır.

Kasabanın haylaz çocukları ise Ali Usta'nın sarı motoruna ve tabii ki içindeki dondurmalarına göz dikmişlerdir. İlk uygun fırsatta da motoru çalarlar.

Borçla aldığı dondurma motorunu bıraktığı yerde bulamayan Ali Usta öfkeden delirir ve motorunu, kendisini yok etmek isteyen büyük dondurma markalarından birinin çaldığını düşünerek tek tek bayilerden motorunun hesabını sormaya başlar.

DONDURMAM GAYMAK

Propaganda (Dram-Kemal Sunal - Metin Akpınar)

propaganda türk filmi kemal sunal metin akpınarFilmin Konusu:

Kemal Sunal,Metin Akpınar,Meltem Cumbul,Rafet El Roman'ın başrolleri paylaştığı müziklerini Sezen Aksu'nun yaptığı bir Türk filmi...

Filmin konusuna gelirsek ;

Film; doğup büyüdüğü Hisli Hisar kasabasına, Gümrük Muhafaza Müdürü olarak dönen Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim in ailelerinin kasabanın ortasından geçen sınır telleri ile parçalanan hayatlarını anlatıyor.

Neredeyse yüzyıllardır birlikte yaşayan Hisli Hisarlıların altüst olan sosyal yaşamlarını, aşklarını, ticaretlerinin önünde duran dikenli telleri ve merkezi otoriteye karşı hayatlarını nasıl savunduklarını görüyor, 1948 de yaşanan bu trajikomik öykünün yarım asırdır çok fazla değişime uğramadığına tanık oluyorsunuz.

Bu arada Mehdi'nin oğlu Adem ile Rahim'in kızı Filiz arasındaki tutkulu aşk, aralarından geçen sınır çizgisi nedeniyle iyice imkansızlaşır.

Arkadaşlıkla, bürokrasi arasında çelişkinin anlatıldığı bir film.

PROPAGANDA

Herşey Çok Güzel Olacak

herşey çok güzel olacak türk filminin afişi mazhar alanson cem yılmaz

Filmin Konusu:

Filmin başrol oyuncusu ve aynı zamanda trajikomik hadiselerin başına üşüştüğü Altan (Cem Yılmaz) bir kavga sırasında yıllardır görmediği ağabeyi Nuri (Mazhar Alanson)'nin ecza deposunu , yıllardır açmaya planladığı barı için kaynak olarak görmektedir.

Altan sinsi hesaplarıyla Nuri'ye yaklaşır . Fakat kader Altan ve Nuri'nin başını hep tehlikeli maceralara sürer. Herşeyin çok güzel olacağını zanneden ikilimiz beraber ağlar , beraber güler.


Herşey Çok Güzel Olacak hd divx kalite


HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK alternatif

Hokkabaz (Komedi-Dram-Cem Yılmaz)

hokkabaz türk filminin afişi cem yılmaz

Filmin Konusu:

İskender (Cem Yılmaz) hokkabazdır. Yani aslında sihirbazdır. Ama onun ve çocukluk arkadaşı Maradona'nın (Tuna Orhan) dışında herkes onun hokkabaz olduğunu düşünmektedir. İstanbul'dan hızla kaçmak zorunda kalan ikili, turne programına Sait'i (Mazhar Alanson) de dahil ederek büyük risk alırlar.

Baba Sait, İskender'i takdir etmeyi uzun yıllar evvel bırakmıştır. Turne üçlüyü kaynaştırırken, aynı zamanda görkemli bir dağılmaya sebep olur. İskender, Maradona ve Sait, yol arkadaşları Fatma ile bir dağılıp bir toparlanırlar.


HOKKABAZ

Kahpe Bizans (Komedi-1999-Mehmet Ali Erbil - Demet Şener)

Filmin Konusu:

Eski Türk filmlerini tiye alan bir Türk filmi.Mehmet Ali Erbil,Demet Şener gibi popüler isimlerinde rol aldığı bir türk filmi

Bizans ve nacarlar arasında çok uzun süredir bir savaş vardır.Bu savaş taa ki nacar çucuğunun bizans çocuğu yerine geçene kadar sürer.

Bizans çocuğu ( aslı nacardır ) ile nacar çoçuğu yer değiştirine komik ve ilginç bir hikaye başlar.Sonunda kazanan tabii ki çilekeş nacarlardır...


KAHPE BİZANS İzle

Babam ve Oğlum (Aile-Dram-2003-Çağan Irmak)

babam ve oğlum türk filminin afişi
babam ve oğlum

Filmin Konusu:
1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz(babası o dönemde bir çok erkek çocuğa verilen ismi koymuş)yedi yıl sonra hiç görmediği dedesinin Ege’deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar.

Deniz’in dedesini hiç görmemesinin nedeni dedesiyle babasının yıllardır küs oluşudur. Hüseyin Efendi (Çetin Tekindor)okumaya diye gönderdiği oğlunun politik olaylara karıştığını öğrenince onu evlatlıktan silmiştir çünkü.

Sadık’ın her şeye rağmen baba evine geri dönüşünün nedeni Deniz’den ayrılmak zorunda oluşudur; küçük oğlunu babasına emanet edecektir.

Kelimenin tam anlamıyla Deniz bu çiftlikte hafif tatlı kaçık bir ailenin ortasında bulur kendini.

Evin yanaşmaları,küs teyze(Şerif Sezer), traktör kullanan ve telsizle konuşan müthiş bir babaanne(Hümeyra), bileğinden boğazına kadar bilezikle dolaşan gelin Hanife (Binnur Kaya) ve saf bir amca (Yetkin Dikinciler).Düşünsenize hepsi bağırarak ve hep bir ağızdan konuşuyor.

Sadık Uğruna savaştığı bir Türkiye’ye ve terk ettiği sevgilisiyle ve kendiyle kasabada yüzleşirken; çocuk, dedesinin ve babasının arasındaki tüm buzları eritecektir

BABAM VE OĞLUM

Beyaz Melek (Dram-Mahsun Kırmızıgül-2004)

beyaz melek sinema filminin afişi
beyaz melek

Filmin Konusu:
Beyaz Melek’ filmi; bir aşkın öyküsüdür.

Bu aşk öyküsü, iki insanın birbirine duyduğu aşk değil, bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşkın ve sevginin hikayesidir.

Filmde, doğudan batıya, mekteplisinden köylüsüne, gencinden yaşlısına sevginin her türlü motifi hem duygusal hem de esprili bir dille anlatılır.

Kalplerimizi ısıtan tüm anlar ve bizi biz yapan tüm değerlerimiz daha önce hiç düşünmediğimiz yada hissetmediğimiz şekilde seyirciyle buluşturulur.

Ve der ki : Sevgi asla yarına ertelenmeyecek, insanoğlunun en büyük ve görkemli eylemidir.

BEYAZ MELEK

Hoşçakal Yarın (Biyografi-Dram-

hoşçakal yarın sinema filminin afişi deniz gezmiş izle
deniz gezmiş
Filmin Konusu:
Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın hikayesi. 1968-1972 yılları arasında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de öğrenci ve işçi hareketleri alabildiğince yoğundur.

Askeri cunta yönetime el koyuyor. Aranmakta olan öğrenciler yakalanıyor ve haklarında idam talebiyle mahkeme başlıyor.

Savunma avukatları, gençlerin idam talebini gerektirecek bir suçlarının olmadığını tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor, ama askeri mahkeme idamda ısrarlı olduğunu belirtiyor. Yargılamalar sonunda üç gence idam cezası çıkıyor.

Artık idam için geriye sayım başlıyor.

Dışarıda idamların durdurulması için ülke genelinde kampanyalar başlıyor, ama içeride üç genç de sonucun değişmeyeceğini biliyorlar. Onlar ailelerine son mektuplarını yazmaya başlıyorlar.

HOŞÇAKAL YARIN

Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü (Tarih-Beyazıt Öztürk-Haluk Bilginer)

hacivay ve karagöz türk filmiFilmin Konusu:
Karagöz ve Hacivat inşaatta çalışan iki ameledir. Her ikisinin de birbirlerini ve çevredekileri eğlendirme konusunda doğal bir yetenekleri vardır.

İnsanlar tarafından ne kadar komik oldukları keşfedilince şehrin ileri gelenlerinin de katıldığı çeşitli toplantılara ve eğlencelere davet edilirler ve bir anda ünlü olurlar. Bu şöhret onların düşüşlerinin de başlangıç noktası olur.

Olaylar 14. yy'da Bursa şehrinde geçer. Şehir, artık son dönemlerini yaşamakta olan Bizans-Hıristiyan İmparatorluğu'nun elitleri ile yeni gelen göçebe ve İslam topluluklarının beraber yaşadıkları bir yerdir. İktidar mücadeleleri ve şiddetin kıyasıya yaşandığı bir ortamda mizah da tehlikeli bir uğraştır aslında.

Böyle bir ortamda Karagöz ve Hacivat'ın her gösterisi izleyen seçkinler için bir tehdit unsuru haline geldikçe bu durum komedyenler için de yavaş yavaş bir tehlike haline dönüşür. Karagöz ve Hacivat'ın komedi anlayışları sadece söze dayalı değil, aynı zamanda görsel ve fiziksel unsurlar da taşımaktadır.

Konuşmaya başladıkları anda doğal yetenekleri ortaya çıkar ama sözlerini sakınmadıkları bu sınır tanımaz doğal yetenekleri, içerdiği hiciv ve alaydan dolayı insanlarda büyük bir rahatsızlık yaratır.

Onlar klasik anlamdaki kahramanlar değillerdir artık. Ne etraflarındaki diğer ameleler tarafından, ne de kendilerini eğlencelerine davet eden seçkinler tarafından sevilirler.

Kahramanlarımız filmin tüm hikayesinin geçtiği birkaç aylık süre boyunca rastladıkları herkesle eğlenme fırsatı bulurlar. Bu da onların trajik sonlarını hazırlar...

HACİVAT VE KARAGÖZ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ

Güle Güle (Metin Akpınar - Zeki Alasya-Aile-Dram-2001)

güle güle
Filmin Konusu:
Zeki Ökten'in uzun bir aradan sonra çektiği ilk sinema filmi olan yapım Bozcaada'da geçen bir aşk ve dostluk hikayesi anlatıyor.

Çocukluklarından beri bir arada yaşamış beş arkadaş vardır, dört erkek ve bir kadın. Onları hayata bağlayan tek şey belki de birbirleriyle olan ilişkileri, birbirlerine duydukları dostluk ve sevgidir.

Zaten tek tek bakıldığında hepsi de mutsuz insanlardır. Terkedilmiş, ihanete uğramış, önemsenmeyen, küçük görülen...

Hayatlarında sadece küçük mutluluklar vardır.

Birlikte çıktıkları günlük yürüyüşler, ara sıra çocukların şehirden 'yasak savarcasına' yaptığı ziyaretler, bir de Galip'in hayatı boyunca sadece bir kez gördüğü bir kadın olan Kübalı Rosa'ya duyduğu aşk.

Rosa ile Galip yıllardır mektuplaşmaktadırlar,ancak parasızlık yüzünden birbirlerini görme umutları hiç olmamıştır.

İşin kötüsü günün birinde Galip hastalanır. Kanser olduğunu öğrenen arkadaşları da onu hiç değilse ölmeden önce bir kez mutlu edebilmek için banka soyup elde edecekleri parayla Küba'ya göndermeyi planlarlar.

GÜLE GÜLE

Mutluluk (Özgü Namal-Murat Han-Dram-2002)

mutluluk özgü namal türk filmi
Filmin Konusu:
Film, 17 yaşındaki Meryem’in, perişan ve baygın halde, bir göl kenarında bulunmasıyla başlar.

Doğuda bir köyde yaşayan ailesi kızlarının bir namussuzluk yaptığını düşünerek töre gereği öldürülmesine karar verir.

Öldürme görevi ise yakın akrabası Cemal’e verilir.

Tanınmış bir sosyoloji profesörü olan İrfan Kurudal, yaşadığı derin kimlik bunalımının da etkisiyle İstanbul’daki hayatını geride bırakıp yelkenli teknesiyle denize açılır.

Çıktıkları ölüm yolculuğunda, Meryem ve Cemal’in yolları, Profesör İrfan Kurudal’la beklenmedik şekilde kesişir.

Her biri özgürlüğe ve ikinci bir şansa doğru yola çıkan bu üç kişi, mutluluğu aradıkları bu yolculukta kaderlerini yenebilecek midir?

MUTLULUK

Duvara Karşı

duvara karşı afişi sinema filmi izle sibel kekilli

Filmin Konusu:

Almanya'da yaşayan 40'lı yaşlarındaki Cahit ile genç Sibel intihardan vazgeçmiş 2 insandır. Psikoloğunun yardımıyla sorunlarını bir nebze de olsa yenmeyi başaran Cahit, Sibel'e yardım etmek ister.

Sibel'se çıkış yolunu evlilikte arar ve eşi doğru dürüst tanımadığı Cahit olur. Aynı evde yaşamaya başlayan Cahit ve Sibel arasında kaçınılmaz bir yakınlaşma başlar.


DUVARA KARŞI





duvara karşı, duvara karşı fatih akın, duvara karşı izle, sibel kekilli duvara karşı,duvara karşı online izle,duvara karşı seyret,duvara karşı canlı izle

Berlin in Berlin (Hülya Avşar-Dram-2000)

hülya avşar berlin in berlin mastürbasyon afişi
berlin in berlin hülya avşar

Filmin Konusu:Berlin'de bir inşaatta ustabaşı olarak çalışan Mehmet, üç kuşaktır Almanya'da bulunan ailesiyle birlikte yaşamaktadır.

Öğle paydoslarında sefertasıyla kocasına yemek getiren Dilber'e, dayanılmaz bir ilgi duyan Alman Mühendis Thomas, genç kadının gizlice fotoğraflarını çeker.
Thomas'ın şantiyedeki odasında duvara asılmış fotoğrafları gören Mehmet, birden çılgına döner ve Dilber'i dövmeye başlar.

Aralarına girip onları ayırmaya çalışan mühendisin, bu itişme sırasında duvara ittiği Mehmet, kafasına bir inşaat çivisi saplanarak ölür.

Olaydan sonra vicdan azabı duyan Thomas, özür dilemek için Mehmet'in ailesine gider. Ne var ki o ana kadar ağabeyinin ölüm nedenini kaza sanan en büyük kardeşi Mürtüz, Thomas'ı öldürmeye kalkar. Ama araya girip töreleri hatırlatan büyükanne olayı yumuşatmaya çalışır.

Törelere göre 'özür dilemeye gelip evlerine sığınan Tanrı misafiri öldürülemez.Ailesine ve törelerine başkaldırmayan Mürtüz, silahıyla Thomas'ın evden çıkmasını bekler.

Günlerce süren bir tutsaklık sonucu Thomas bir yolunu bulup evden kaçmayı başarır.

Özgürlüğüne kavuşan Thomas artık mutludur. Çünkü yalnız değildir. Ailesini terkeden Dilber yanındadır. Giderek psikopatlaşan Mürtüz'ün gözleri önünde Berlin sokaklarında Alman Thomas'la Türk Dilber el ele yürümektedirler...

BERLİN İN BERLİN

Çöpçüler Kralı (Kemal Sunal - Şener Şen)

çöpçüler kralı kemal sunal şener şen
Filmin Konusu:

Kemal Sunal,Şener Şen,Ayşen Gruda'nın başrolleri paylaştığı Kemal Sunal'ın en güzel filmlerinden biridir Çöpçüler Kralı...

Filmin Konusuna Gelirsek ;

Zabıta memuru ,görevinin verdiği yetkileri zorlayarak esnafın ve çöpçünün üzerinde büyük bir baskı kurar.Aynı mahallede oturan Hacer ise temizlikçilik yapmaktadır.

Hacere aşık olan zabıta memuru ,annesinin tepkisiyle karşılaşır.Mahallenin çöpçüsü Apti de Hacere aşıktır ama parası yoktur.Bir gün yalnışlıkla girdiği bir gazino, kötü şansını bir anda değiştirir
...İyi Seyirler...

ÇÖPÇÜLER KRALI


kral çöpçü, çöpçüler kralı, çöpçüler kralı izle,

Kemal Sunal Filmleri 1

Türk sineması ,komedi filmleri sizi bilemem ama benim aklıma kemal sunalı getiriyor.güldürmek için rol yapmasına bile gerek yok diyorum kendi kendime.

Kendine has gülüşü bile insanı tebessüm ettirmeye yetiyor.şimdilerde televizyonlarda biplenen eşoğlueşek deyişi bile bana küfür gibi gelmiyor,tam tersi sevimli bir gülümseme bırakıyor insanın yüzünde
Kemal Sunal
; Bence türk sinemasında gerçekten yeri bir daha doldurulamayacak oyuncularımızdan.

Bazı oyuncular varki senelerde geçse filmleri daima seyrediliyor,yeni nesiller tarafından da tıpkı bizim nesiller gibi kabul görüyor,beğeniliyor.

Sizce de seneler sonra kemal sunal bugünkü gibi filmlerinde ,mimikleriyle,o meşhur gülüşüyle,söylediği her kelimeyle insanları güldürmeye devam etmeyecekmi?

KEMAL SUNAL FİLMLERİ

Garip
kemal sunal


Filmin Konusu:

Kemal geçinmek için binbir türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün bir kenara Devamını Oku





En Büyük Şaban
kemal sunal filmleri


Filmin Konusu:

Zengin olma hayaliyle köydeki tarlasını satıp, İstanbul' a göç eden Şaban ile aşık olduğu kör bir çiçekçi kızın traji-komik öyküsü...Filmi İzle






Davaro

kemal sunal izle


Filmin Konusu:

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten Devamını Oku






Davacı
kemal sunal sinema filmleri


Filmin Konusu

İki komşu ailenin birbirlerine dava açmaları ve bu davaların uzun süreler sürmesini anlatan bu film bürokrasiye ince göndermelerde bulunan bir Kemal Sunal filmidir.Filmi İzle





Çöpçüler Kralı

kemal sunal filmi


Filmin Konusu:

Zabıta memuru ,görevinin verdiği yetkileri zorlayarak esnafın ve çöpçünün üzerinde büyük bir baskı kurar Devamını Oku







Çarıklı Milyoner

kemal sunal film afişleri


Filmin Konusu:

Bayram kentte tutunmayı başarır ve zengin olur. İyi bir haber yakalamaya çalışan gazeteci bir kadın ise Çarıklı Milyoner'in peşine zavallı Devamını Oku






Bekçiler Kralı
kemal sunal posterleri


Filmin Konusu:

Zeytinburnu'ndaki bir mahalleye atanan bekçi Şaban (Kemal Sunal) görevine başlar. Vatandaşa eziyet eden Devamını Oku








Atla Gel Şaban
inek şaban filmleri


Filmin Konusu:

Altılı ganyandan servet kazanan bir işçinin hayatı birden değişir. Yoksul işçinin kazandığı parayı duyan herkes etrafını sarar Devamını Oku






100 Numaralı Adam

şaban filmleri


Filmin Konusu:

Şaban (Kemal Sunal) saflığı yüzünden girdiği hiçbir işi başaramamakta ve çok kısa sürede kovulmaktadır.
Ailesi ise onu Devamını Oku







Y
edi Bela Hüsnü
kemal sunal komedi


Filmin Konusu:

Semtin güzel kızı Hüsnüye'yi elde etmek için kabadayılığa özenip, bu arada da peşine düşen kiralık katillerle mücadele veren Hüsnü'nün güldürüsü.Filmi İzle





1-2-3-4


kemal sunal filmleri,kemal sunal filmleri izle