12 Haziran 2008 Perşembe

RUS GELİN

Filmin Konusu:

Moldovya’dan gelen dünya şampiyonu güzel okçu, Türkiye adına yarışmak istemektedir. Bunun içinse bir Türk ile evli olması gerekmektedir.

Fedarasyon başkanı devreye girerek bir formalite evliliği yaptırmaya karar verir. Bnunun için eski bir pehlivan olan damat adayı ikna edilir. Komik evliliğin ardından ise olaylar hayli komik durumlara gebe olacaktır...

Zeki Alasya yönetmenliğini yaptığı filmde bir kez daha Metin Akpınar ile kamera karşısına geçiyor.



Rus Gelin İzle

PARS KİRAZ OPERASYONU

PARS KİRAZ OPERASYONU


Filmin Konusu:

Uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları ile onlara engel olmaya çalışanlar arasında geçen Pars: Kiraz Operasyonu; okullardaki öğrenciler, uyuşturucu baronları ve narkotik polislerinden oluşan bir üçgeni konu alıyor.

Uyuşturucunun esrarlı tahtının kurbanlarının üzerinde yükseldiği gerçeğini yaşayarak öğrenen “Pars”, başka kurbanlar verilmemesi için hayatındaki herşeyi feda etmeye hazırdır.




pars, pars kiraz operasyonu, pars kiraz operasyonu izle, pars narko terör, pars kiraz operasyonu online izle,pars narko terör online izle

NEŞELİ GENÇLİK

NEŞELİ GENÇLİK 1.CD


NEŞELİ GENÇLİK 2.CD


Filmin Konusu:

Amerikan Pastası’nın Türk versiyonu olan Neşeli Gençlik filmi cinsellikle tanışmaya başlayan bir gencin başından geçen olayları anlatıyor. İstanbul’un zengin semtlerinden birinde bulunan özel bir lisenin basketbol takımının yedi öğrencisi olan Şakir, Cemil, Orhan, Sarı Kafa, Tekin, Nuri ve Osman; üst düzey gelir grubunda yer alan ailelerinin kendilerine sağladıkları ekonomik güvenle, rahat ve çılgın bir eğitim süreci geçirmektedirler.

Gürültülü eğlenceler, olmadık talihsizlikler ve kızlarla yaşanan problemlerle beraber cinselliği ve arkadaşlığı keşfetmeye çalışan grubun çılgın serüvenleri; takımın birbirinden güzel ponpon kızlarının duşuna bakan duvarda keşfetmiş oldukları armatür delikleri ile başlar. Grubun en azılı elemanlarından biri olan Şakir’in henüz hiçbir kadınla ilişki kurmamış olması, arkadaş grubu içerisinde bir sorun halini almıştır.

Şakir’in “milli olması” için Orhan, Cemil ve Sarı Kafa bir plân hazırlayarak uygulamaya koyarlar. Plân devam ederken oynanan maçlar, verilen partiler, revü kızları, hocalarla olan ilişkiler, kavgalar ve komik / erotik olaylar süresince gençler eğlencenin sınırlarını zorlayacaklardır





neşeli gençlik, neşeli gençlik filmi, neşelik gençlik izle, neşeli gençlik online izle,neşeli gençlik seyret,neşeli gençlik canlı izle

MAVİ GÖZLÜ DEV (2003-Nazım Hikmet-Biyografi)

Filmin Konusu:

Kavganın, sevdanın ve Türkçe’nin büyük şairi Nâzım Hikmet, 1941 yılında Bursa Hapishanesi’ne nakledilir. “Komünizm” propagandası nedeniyle mahkûm olan şairin ünü içeride kulaktan kulağa, efsaneye dönüşür. İbrahim Balaban ve Yusuf, ustanın odasına desen çizeceği aynaları taşırlar.

Mahkûmların portresini yapan Nâzım’ın aklı yalnızca karısı Piraye’dedir. Günlerdir ne mektup, ne telgraf gelmiştir. Hasretin dinmeyen sızısı, siyatik ağrılarından da beterdir. 2. Dünya Savaşı’nın vahşeti ve sefaleti tırmanırken; şair, Müdür Tahsin Bey’den kötü haberi alır. Hakkında verilen 28 yıl hapis cezası onaylanmıştır.


Mavi Gözlü Dev

ZİNCİRBOZAN (Dram-2007)

Filmin Konusu:

Gazeteci Abdi İpekçi suikastı ile başlayarak, 12 Eylül 1980 askeri müdahalesine kadar tırmanan terör olaylarını, bu olaylarla başa çıkmaya çalışan siyaseti, ordunun yönetime el koymasını, siyasi liderlerin sürgüne gönderilişlerini ve o süreçte yaşananları konu alan Zincirbozan, dönemi pek bilinmeyen yönleriyle yansıtıyor.




Zincirbozan İzle

ADEMİN TRENLERİ Dram-Nurgül Yeşilçay-Cem Özer-2005)

Filmin Konusu:

"Kimi İnsan kendi günahlarını taşır, kimileri de başkalarının günahlarını..."
Hasan Hoca yıllarca Bekir’in günahını taşıdı sırtında...
Bekir’in kirletip terk ettiği Hacer’i ailesinden korumak için nikahına aldı. Ama ona hiç el sürmedi. Bunu Allah’ın kendisine bir sınavı kabul ediyordu ve bir gün Bekir’in Hacer’e döneceğine inanıyordu.
Hoca onca yoksulluğuna rağmen Hacer’e ve dünyaya getirdiği Fatmacık’a karşılık beklemeden yıllarca baktı.

Hasan Hoca zamanla ikisini de çok sevdi, ancak kendisinden ayrıldıklarında acı çekmemek için sevgisini belli etmedi ve hep mesafeli durdu onlara... Bu yüzden onu babası bilen Fatmacık küçük bir çocuğun bir babadan beklediği sıcaklığı ondan alamadı. Ama, Fatmacık biliyordu bir gün Hoca babasının onu çok seveceğini. Hep, "Babam beni büyüyünce sevecek" diyordu...
İki tarafın da kabullendiği bu yaşam, bir Ramazan günü Manisa’nın uzağındaki yirmi hanelik küçük tren istasyonuna Hasan Hoca’nın İmam olmasıyla değişti, farklı nitelik kazandı.

Fakir fakat sevecen insanların yaşadığı, Ramazan ayında bir imamları olmasından başka dertleri bulunmayan bu küçük sıcacık ortamda Hoca hiç ummadığı biçimde Bekir’le karşılaştı... Emaneti ona iade etmek zorundaydı, "Bir gün gelip Hacer ile Fatmacık’ı alacağını biliyordum, ama benim onları senin ayağına getireceğim hiç aklımdan geçmezdi..." diyerek...
Bekir kendisine teslim edilen emaneti Hoca’nın onu taşıdığı gibi taşıyabilecek miydi?..




Ademin Trenleri İzle