17 Haziran 2008 Salı

Dövüş Kulübü - Figth Club (1998-Brad Pitt-Macera-Dram)

dövüş kulübü sinema filminin afişi,fight club izleFilmin Konusu:
Oregon Üniversitesinde yüksek lisansını yapan Chuck Palanhiuk'un uzak olmayan bir gelecekte geçen ve kafası karışık genç bir erkeği konu alan romanından yola çıkılarak çekilen Fight Club'da filmi anlatan, ünlü bir otomobil firmasında iyi bir işe sahiptir.

Tek düze yaşamı kronik uykusuzluk sorunuyla çekilmez bir hale gelmiştir.

Ailesi ve yakın bir arkadaşı olmayan Jack doktorunun tavsiyesi üzerine kanserli hastaların terapi grubuna katılır.

Bu toplantılar esnasında Marla'yla tanışır o da genç adam gibi hasta olmadığı halde grubun toplantılarına katılmaktadır.

Jack'in ve Marla'nın çabaları tüketici kültürünün anlamsızlığına karşı bir duruştur adeta kariyer sahibi ama yanlız insanların bir tepkisi. Jack'ın jenerasyonu ölü bir jenerasyondur.

Bir yolculuk sonrası evinin yanmış olduğunu gördüğünde arayabileceği tek kişinin yolculuk sırasında tanıştığı sabun satıcısı Tyler Durden olmasıda adeta bunun bir kanıtıdır.

İçilen birkaç biranın ardından park yerinde Tyler, kahramanımızı kendine vurması için kışırtacaktır. Aralarında başlayan bu kavga Jack'in hayatını değiştirecektir. Bir süre sonra Jack Tyler'ın yanına taşınır.

Tyler'ın liderliğinde bir dövüş kulübünün kuruluşuyla bu kulübde sayıları elliyi aşmamak kaydıyla genç erkekler birbirleriyle dövüşmeye başlayacaklardır.

Kısa sürede popüler hale gelen kulüp ve Tyler Durden hızlı bir şekilde bu ölü jenerasyonun mesihi haline gelir.

Dövüş Kulübü İzle

Yeşil Sokak Holiganları (2005-Macera-Spor-İngiltere)

YEŞİK SOKAK HOLİGANLARI
yeşil sokak holiganları izle
Filmin Konusu:
Holiganizm ile ilgli yapılmış en güzel film. Westham United ve Milwall taraftarları arasında kan zavasına dönüşen nefretin beyaz perdeye aktarılması ile ortaya çıkmış bir yapım...

Sarhoş olmak ve dövüşmek.

Hayatta başka yapacak ne var ki Ufak bir yanlış anlaşılma sonucu Amerikan'ın en iyi üniversitesinden atılan Matt İngilteredeki ablasının yanına gider tanışacaağı yeni arkadaşları onun gazetecilik okuduğunu bilmemektedir .

Arkadaşlarının futbol tutkusunun diğer sırrı ise holiganlık ve İngiltere çapında ün salmaktır. Çok geçmeden Matt de aynı tutkuları paylaşır ve geçmişin acıları Matt'in holiganlık zamanlarında tekrar ortaya çıkacaktır.

YEŞİK SOKAK HOLİGANLARI

Kanlı Elmas - Blood Diamond (2002-LeonardoDiCaprio-Macera-Aksiyon)

kanlı elmas sinema filminin afişi
Filmin Konusu:
1990’larda Sierra Leone’de gelişmekte olan kaos ve iç savaşın fon oluşturduğu nedeniyle yöre halkının geçim kaynağı olması gereken elmaslar onların ölüm kaynağı olmaktadır.

Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer (Leonardo DiCaprio) ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy’nin (Djimon Hounsou) hikayesi.

Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki, hayatlarını değiştirebilecek pembe bir elması bulmak için çıktıkları serüvende yazgıları kesişir.

KANLI ELMAS

Leonardo Di Caprio Filmleri İzle

Gladyatör - Gladiator (2000-Savaş-Russel Crowe)

gladyatör sinema filminin afişi,gladyatör izle
Filmin Konusu:
Roma İmparatorluğu'na en parlak dönemi yaşatan General Maximus, girdiği bir meydan savaşından daha zaferle çıkar, artık tek hayali bir an önce evine dönerek karısı ve ailesine kavuşmaktır.

Fakat, zamanın Roma İmparatoru Marcus Aurelius ,Maximus'a önemli bir görev verir ve iktidara sahip çıkmasını ister.

Bunun üzerine imparatorun oğlu olan Commodus, iktidarın elinden alınacağını anlayınca general ve ailesini öldürme emri verir.

Maximus ölümden zor kurtulur ve gladyatörler arenasına sürgün edilir.

Yıllar sonra Roma'ya geri dönen güçlü gladyatör Maximus'un tek amacı Commodus'u öldürerek karısı ve oğlunun katledilmesinin intikamını almaktır.

Gladyatör

300 Spartalı-300 Spartain (Savaş-2005-Gerard Butler)

300 spartalı sinema filminin afişi
300 Spartalı izle

Filmin Konusu:
Frank Miller’in grafik romanından uyarlanan “300”, M. Ö. 480 yılında geçen Thermopylae savaşını konu alıyor.

Filmde Sparta Kralı’nın ordusu ile Pers ordusu arasında başlayan savaş tüm Yunanistan’ın Persler’e karşı birlik olmasını sağlar.

Sparta Kralı Leonidas (Gerard Butler) ve emrindeki 300 Spartalının Pers Kralı Xerxes’in büyük ordusuna karşı duruşu başta ölümüne bir savaştır.

Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır.

300 spartalı izle

Telefon Kulübesi-Phonebooth(1999-Aksiyon-Gerilim-Colin Farrell)

Telefon Kulübesi - Phonebooth
Telefon Kulübesi - Phonebooth
Filmin Konusu:
Müşterilerine iki taraflı oynayan Stu Shephard, bir gün bir telefon kulübesinden çıkarken telefon çalar, telefondaki ses kendisi hakkında şaşırtıcı bilgiler verir ve üzerine doğrulttuğu tüfeğin lazerini göstermesi ile birlikte Stu, telefon kulübesine hapis olur.

Karşı taraftaki kişi kendisinden intikam almak isteyen biri gibi ona zarar vermek için yönlendirmeler yapmaktadır.

Bu da zaman geçtikçe Stue'nin hayatını riske sokmaktadır.

Artık telefondaki sesin talimatlarına göre hareket edecektir.Colin Farrel'in oynadığı aksiyon ve heyecan dolu bir sinema filmi iyi seyirler...

Telefon Kulübesi - Phonebooth Fragmanı

Çık Aramızdan - License to Wed (romantik-komedi-robin williams)

çık aramızdan sinema filmi izle
Filmin Konusu:
Yeni nişanlanmış olan Ben Murphy (John Krasinski) ve Sadie Jones (Mandy Moore) ortak hayatlarına başlamak ve sonsuza dek mutlu yaşamak için sabırsızlanmaktadırlar.

Sorun şudur ki Sadie’nin aile kilisesi St. Augustine’i Peder Frank (Robin Williams) idare etmektedir ve patenti kendisine ait olan “sağlam” evliliğe hazırlık kursunu bitirmedikleri takdirde, Ben ve Sadie’nin birlikteliğini kutsamayacaktır.

Peder Frank’in insafsız dersler, tuhaf ev ödevleri ve bazı mahremiyet ihlallerinden oluşan katı ders programı Ben ile Sadie’nin ilişkisini sınava tâbi tutar.

Sonsuza dek mutlu yaşamak bir yana, acaba ilişkileri mihraba gidebilecek kadar güçlü müdür?

ÇIK ARAMIZDAN

Romeo Ölmeli - Romeo Must Die (Aksiyon-2000-Jet Li)

romeo ölmeli sinema filminin afişi
romeo ölmeli izle
Filmin Konusu:
Speed’ ve ‘Lethal Weapon 4’ filmlerinin görüntü yönetmeni Andrzej Bartkowiak’ın yönetmenliğini yaptığı filmin yapımcısı, Matrix filminin yapımcısı Joel Silver.

Acımasız geleneklerin sıkı sıkı sardığı iki büyük aile amansız bir savaşın içindedir.

Zenci ve asyalı çeteler Oakland’ın karanlık dünyasının kontrolünü ele geçirmek için büyük bir savaş vermektedir. Asyalı çetenin başında Po Sing, diğer çetenin başında ise Isaak adında acımasız bir lider vardır.

Po’nun öldüğü haberi, eski bir polis olan ve babasının işlediği bütün suçları üstüne aldığı için o sırada Hong Kong’ta bir hapishanede tutuklu bulunan büyük kardeşi Han Sing’e (J. Li) ulaşır.

Han’ın hapishanede geçirdiği yıllarda tüm ailesi Amerika’ya göç etmiş, babası Çin mafyasının önde gelen isimlerinden biri olmuştur.

Han hapisheneden kaçarak Amerika’ya gelir ve kardeşinin ölümüyle birlikte mezara götürdüğü sırlarının ve onun ölümünden sorumlu olanların peşine düşer.

Ortaya çıkan yeni kardeş çete savaşlarının hedefi haline gelir. Acımasız kuralların hakim olduğu bu vahşi dünyada Han kendi savaşını ilan eder.

Han, Isaak’ın kardeşi Trish’e aşık olunca işler karışır.

ROMEO ÖLMELİ

Çirkin Ördek Yavrusu ve Farecik (Çizgi-Animasyon-2007)

Çirkin Ördek Yavrusu ve Farecik
Çirkin Ördek Yavrusu ve Farecik
Kent farelerinin gazabından kaçarak bir çiftliğe sığınan Ratso, buradaki kümes hayvanları ile birlikte yaşamak zorunda kalan bir faredir.

Bir dolu kümes hayvanı ve yaramaz bir kedinin bulunduğu bu çiftlikte de yaşamak çokta kolay değildir.

Ama Ratso’nun başına gelen talihsizlikler, sadece bu kadarla kalmaz.

Yumurtasından çıkan bir ördeğin o anda yanında olması nedeni ile ördek tarafından ‘anne’ olarak benimsenen Ratso, bu durumda ne yapacağını bilemez.

Son derece çirkin olmasından dolayı ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ adı verilen bu minik ördeğe karşı kendini sorumlu hisseden Ratso için ne yapsa kaçamayacağı zorunlu bir ‘annelik’ dönemi başlamıştır.

Hans Christian Andersen’in bilindik Çirkin Ördek Yavrusu masalından farklı bir kurguda uyarlanan film, Türkiye’de Okan Bayülgen ve Keremcem’in seslendirmeleri ile beyazperdeye geliyor.

Garfield Geri Dönüyor (Çizgi Film-Animadyon-2005)

garfield geri dönüyor izle

Yaramaz Kedi Garfield maceralarına devam ediyor.Diğer kedilerden çok farklı bir karateri olan Garfield bu nedenle hiç arkadaşı yoktur.

Bu nedenle de herkes ona düşmandır ancak Garfield bütün düşmanları yenmesini bilecektir.

Garfield İzle

Ocean 13 - Ocean Thirteen

ocean 13 sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Danny Ocean (George Clooney) ve çetesinin bugüne kadarki en hırslı ve riskli kumarhane soygunlarını gerçekleştirmeleri için tek bir neden olabilir: Kendilerininkini korumak.,

Acımasız kumarhane sahibi Willy Bank [Banka] (Al Pacino) Ocean'ın ilk çetesinden Reuben Tishkoff'a (Elliott Gould) oyun oynayınca, Danny ve çetesi bir kez daha bir araya gelir ve "Bank"ı soyup soyamayacaklarını görmek isterler.

Ocean's Thirteen” eski kadrodan George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison, Shaobo Qin, Carl Reiner ve Elliott Gould'u tekrar bir araya getiriyor.

Al Pacino ekibe Willy Bank, Ellen Barkin onun sağ kolu Abigail Sponder olarak katılıyor.


Ocean 13


Ocean's 11 İzle

Ocean's 12 İzle

En Süper Kahramanlar (komediAbd-2009)

en süper kahramanlar
 amerikalı süper kahramanlar ile dalga geçen film izleyicilerini güldürmeyi başarmıştır.

EN SÜPER KAHRAMANLAR

28 Hafta Sonra (Korku-2002-Abd)

28 hafta sonra sinema filminin afişi
28 hafta sonra izle
Filmin Konusu:
Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır.

Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir.

Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.

28 HAFTA SONRA İzle

Dejavu (Denzel Washington)

dejavu sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Duog Carlin ATF teşkilatında çalışmaktadır. Önemli bir ajan olduğunun kendisi de farkındadır. New Orleans'ta meydana gelen bir vapur patlamasının soruşturması ona verilmiştir.

FBI teşkilatının oluşturduğu bir teknoloji ile insanların geçmişleri saniyesi saniyesine izlenebilmektedir.

Doug Carlin de geçmişin izlenebiliyorsa değiştirilebileceğini de düşünür ve geçmişe gider. Patlamayı önlemek için sadece bir şansı vardır.

New Orleans’taki bir feribotta meydana gelen büyük patlamanın ardından kanıt toplaması için çağrılan Carlin, insanların beyninin içindeki “deja vu”ların herşeyden daha güçlü olduğunu keşfeder.

Bu da, yüzlerce masum insanın hayatını kurtarmak için beyninin en derin dönemeçlerinde bir yolculuğa çıkmasına yol açar.

Carlin’in yaptığı soruşturma derinleştikçe sadece zaman ve uzay kavramları boyunca gelişen bir araştırmaya dönüşmekle kalmaz.

Soruşturma esnasında Carlin’in, feribot patlaması kurbanları arasındaki bir kadınla duygusal bağlantısının olduğunu keşfetmesiyle tersine işleyen bir aşk hikâyesi de ortaya çıkar.

Üstelik yüzlerce insanın geleceğini mahvedebilecek bu büyük felaketi durduracak anahtar bu kadının geçmişinde bulunmaktadır.

Sözcüklerin yeterli olmadığı tam güven gerektiren çok kısa bir zaman dilimi içerisinde Carlin’in herşeyi değiştirmek için tek bir şansı vardır.


Dejavu Divx Hd Kalite


Dejavu Alternatif

Komşu Kızı - Girl Next Door (Romantik-2007-Abd)

komşu kızı sinema filminin afişi
komşu kızı izle

Filmin Konusu:
Matthew, politikaya atılmak isteyen 18 yaşında bir gençtir.Bitirmek üzere olduğu okuluna konsantre olduğu için, sosyal yaşamı neredeyse yok gibidir.

Bir gün masum görünüşlü güzel karşı komşusu Danielle ile tanışan Matthew'in hayatı birden bire değişir. İkili bir birine aşık olur ve hayal gibi bir ilişki başlar.

Fakat Danielle'in geçmişi sanıldığı gibi masum değildir. Matthew, bütün şehirle birlikte, genç kızın bir dönem porno yıldızı olduğunu keşfeder.

Kurduğu mükemmel yaşantı derinden sarsılan Matthew, Danielle'in geçmişte bıraktığı masumiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olurken, Danielle'de Matthew'un kabuğundan çıkarak yaşamı keşfetmesini sağlayacaktır.

Elisha Cuthbert'in başrolde oynadığı güzel bir romantik-komedi.

Komşu Kızı

Daha Hızlı Daha Öfkeli - 2 Fast 2 Furious 2003-Aksiyon-Paul Walker)

2 fast 2 furious sinema filmi afişi
daha hızlı daha öfkeli

Filmin Konusu:
Eski polis Brian O'Conner (Paul Walker), eski arkadaşı Roman Pearce (Tyrese Gibson) ile birlikte, Carter Verone (Cole Hauser) isminde bir adam için kara para taşıma işine girer.

Gerçekte ise gizli ajan Monica Clemente (Eva Mendes) ile birlikte Verone'u yakalamak için çalışmaktadır.

Daha Hızlı Daha Öfkeli

Cehennem Silahı 4 - Lethal Weapon 4 (Macera-Polisiye-Mel Gibson-2001)

cehennem silahı 4 posteri
cehennem silahı izle
Filmin Konusu:
Çılgın Dedektiflerimiz, artık polislik mesleği için yaşlandıklarını düşünmektedirler. Hatta Murtaugh emekliliğini planlıyordur.

Fakat tam bu sırada başlarını Çin mafyasıyla belaya sokarlar. Çin Mafyasının acımasız lideri sahte para işine bulaşmış gözükmektedir. Fakat işin görünen kısmından daha fazlası vardır.

CEHENNEM SİLAHI 4 İzle

TESTERE 3 - THE SAW 3 (2001-Korku-Gerilim-Abd)

testere 3 izle

Filmin Konusu:
İlk film ile dünya çapında 100.000.000 USD üzerinde gişe hasılatına ulaşan ve sonrasında devam filmi ile 145.000.000 USD gişe başarısını yakalayan kült gerilim serisinin 3. filmi TESTERE 3 hayranlarına görsel bir şölen sunmayı hedefliyor.

Filmde, efsane katil Jigsaw ve müridi Amanda bir yandan hasta olan Jigsaw'u acımasız oyunlarına devam edebilmesi için hayatta tutmaya çalışırken, diğer yandan yeni kurbanlarının hayata bağlılıklarını akılalmaz işkence ve oyunlarla test etmeye devam ediyorlar.

TESTERE İzle

Namuslu (Şener Şen - Adile Naşit)

namuslu türk filmi yeşilçamFilmin Konusu:

Hem güldüren hem de düşündüren kurgusu Şener Şen'in müthiş oyunculuk performansı ile izlenmesi gereken bir Yeşilçam filmi...

Filmin konusuna gelirsek ;

Ali Rıza Bey, kendi halinde dürüst ve namuslu bir mutemettir. Bu nedenle çevresinde hor görülmektedir. Birgün, işyerine ait yüklü miktarda bir parayı çaldırır.

Ancak, ne yaparsa yapsın, parayı çaldırdığına kimseyi inandıramaz. Parayı Ali Rıza Bey'in çaldığına inanan herkes, onun etrafında pervane olmaya başlar.


NAMUSLU

İlk Aşk (Çetin Tekindor-Dram-Romantik-2003)

ilk aşk sinema filmi
ilk aşk izle
Filmin Konusu:
Denize kıyısı olan bir Ege kasabasında 1990'ların başı... Kasabanın ileri gelenlerinden Arifoğulları ailesi eski ihtişamlı günlerinden çok uzaktadır.

Tarlaların çoğu satılmış, çürümek üzere olan zeytinyağı fabrikasından başka bir şey kalmamıştır. Ailenin reisi Arif Arifoğlu(Erol Günaydın) 85 yaşına gelmiş, elini yıllar önce işten güçten çekmiş, aksi bir ihtiyardır.

Oğlu Azmi'nin (Tarık Papuççuoğlu) tek derdi, eski karısı Nevin'in (Vahide Gördüm) gönlünü tekrar kazanmaktır.

Oğulları Kemal (Halit Ergenç) ise kısa yoldan para kazanma hayalleri kurmaktadır. Kemal, karısı (Dolunay Soysert) ve metresi (Şenay Gürler) arasında gelgitler yaşamaktadır.

Arifoğulları ailesinin en küçüğü Arif Ege (Raffaele Çedolini) ise çocukluktan ergenliğe geçiş sürecinde ilk aşk sancıları çekmektedir.

Farklı kuşaklardan karakterlerimizin "ilk aşk"ları ve bu "ilk aşk" ların onları sürükledikleri yerler ve durumlar hikâyenin ana eksenini oluşturmaktadır.

İLK AŞK İzle

Fasulye (2005-Dram-99 Dakika)

fasulye filminin posteri
fasulye izle
Filmin Konusu:
Köydeki emeklilerin vergi iade zarflarını şehire götürme görevi Genç'e verilmiştir.

Saf ve iyi niyetli Genç vasıta ararken kendisini, bir işin hemen sonrasında ücretini almak üzere buluşma noktasına giden ünlü bir kiralık Katilin arabasında bulur.

Katil'i bu son iş için görevlendiren İşadamının ödemesini taşıyan Kurye buluşmaya gelmez ve Genç kendisini Katil ile İşadamı arasında çıkan büyük bir anlaşmazlığın içinde bulur.

Kendisini ait olmadığı bu denklemden kurtarmasına karşın, kaçışı Genç'i daha da şüpheli bir konuma sokar.

Genç, bir anda herkesin aradığı adam olmuş, kovalamaca başlamıştır. Bu arada babasının dağ evine tatile giden genç ve güzel televizyon muhabiri Kız da rastlantı sonucu olaylara karışır.

Sonuçta İşadamı, Katil, Kurye, muhabir Kız, köylü Genç ve muhabir Kız'ın hiçbirşeyden haberi olmayan Baba'sı ile Kızkardeş'i, Baba'nın dağ evinde bir araya gelirler.

Çok geçmeden dağ evinin sakin ortamının yerini gergin yüzleşmeler, komik yanlış anlamalar ve kovalamacalar alır.

FASULYE

DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR

DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR 1.CD


DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR 2.CD


Filmin Konusu:

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak tasarlanan, futbola gönül vermiş ünlü ve ünsüz insanların hikayelerinin yer aldığı film, aynı zamanda farklı umut ve beklentilerin, tutkuların, aşkların süregeldiği bir yaşam öyküsü.

“Dar Alanda Kısa Paslaşmalar” filminde oyuncuların canlandırdığı Esnafspor takımı, Türk futbol tarihinin ünlüleri: Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen, Cüneyt Tanman, Metin Tekin, Rıza Çalımbay, Ali Gültiken, Ayhan Akbin gibi dönemin ünlü futbolcularının yer aldığı takıma karşı oynuyor.





dar alanda kısa paslaşmalar, dar alanda kısa paslaşmalar erkan can, dar alanda kısa paslaşmalr izle, dar alanda kısa paslaşmalar online izle

Hayatı Yakala - Reign Over Me (Dram-205-Adam Sandler)

hayatı yakala sinema filminin afişi
hayatı yakala izle
Filmin Konusu:
Film, üç kız çocuğunu ve karısını 11 Eylül saldırılarında kaybeden Charlie Fineman’in (Adam Sandler-Click, 50 Firs Dates) hikayesini anlatır.

Charlie eski okul arkadaşı Alan Johnson’ın (Don Cheadle; Hotel Rwanda) yanına gidince tüm hayatı değişmeye başlar. Alan`ın hayatında her şeyi vardır: iyi bir iş, güzel ve iyi bir karısı ve güzel çocuklar...

Alan`ın her şeyi olsa da nedense kendisini bazen mutsuz hissetmektedir. Charlie’nin gelmesiyle iki eski arkadaş dostluklarını pekiştirip, her şeyin iyiye gittiğini görürler ve garip maceralarla dolu hikaye başlar...

HAYATI YAKALA İzle

Geleceğe Dönüş 2 - Back of the Future 2 (Fantastik-1988-Abd)

geleceğe dönüş 2 sinema filminin afişi

Filmin Konusu:
Fırlama Martin ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean'a başvurma zamanı.

Marty bu kez 2015'e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak.

Elbette bunu yaparken yine ortalığı karıştırıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecektir.


Geleceğe Dönüş 2

Hayalet Sürücü - Ghost Rider (Fantastik-2000-Nicolas Cage)

hayalet sürücü sinema filminin afişi
hayalet sürücü 1 izle
Filmin Konusu:
Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür.

Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür.

Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir

Nicalos Cage ve Eva Mendes'in başrolleri paylaştığı aksiyon ve bilimkurgu filmi iyi seyirler...
.

HAYALET SÜRÜCÜ 1 İzle

Eve Dönüş ( Dram-Mehmet Ali Alabora - Sibel Kekilli )

eve dönüş sinema filminin afişi
eve dönüş izle
Filmin Konusu:
Mustafa ve Esma 5 yıllık evlidirler. Görkem adında bir de kızları vardır. Tek sorunları kendilerini evden çıkarmak isteyen ev sahipleri ve eve aldıkları renkli televizyonun taksitidir.

Televizyonları, çocukları ve kendileriyle mutludurlar. Ama bir sabah kalktıklarında, onları sabahleyin radyoda Hasan Mutlucan, sokakta askerler karşılar. Darbe olmuştur.

Ve bir gece Mustafa tutuklanır.Mustafa''nın Örnektepe Halk Komitesi Başkanı Şehmuz kod adlı siyasi bir suçlu olduğu sanılmaktadır. Mustafa artık içinden çıkamayacağı bir karabasanlar dünyasındadır.

Mantığın, aklın ve her şeyin iflas ettiği bir dünya. Üstelik en yakın çevresi bile Mustafa''nın Şehmuz olduğunu sakladığına inanmaktadır. 22 gün sonra salındığında Mustafa da artık kim olduğunu bilmiyordur.

Mustafa mı, Şehmuz mu? Artık işsiz, yalnız ve yitiktir. Bir eylülzededir o. Üstelik içeride tanıştığı Hocaya verdiği bir söz, yerine getirmek zorunda olduğu bir görevi vardır.

EVE DÖNÜŞ

Mavi Boncuk (Komedi-Romantik-Emel Sayın-Münir Özkul-Adile Naşit)

mavi boncuk izle
Filmin Konusu:
4 arkadaş Emel Sayın'ın çalıştığı bir gazinoya giderler. Ancak burada kötü muamele görünce, gazinonun sahibinden intikam almak için Emel Sayın'ı kaçırmaya karar verirler.

Planlarını başarıyla uygulayan arkadaşlar, Emel Sayın'a da çok iyi davranırlar. Ancak, gazino patronundan istedikleri fidyeyi almayı başaramazlar.

Eski yeşilçam filmleri arasında çok farklı bir yapımdır. Kaliteli oyuncu kadrosu bir daha beraber başka film çevirmemişlerdir.Bu sebeple kesinlikle izlenmesi gerken bir türk filmidir.

MAVİ BONCUK

Uçurtmayı Vurmasınlar (Dram-Hapishane Filmleri-1999)

uçurtmayı vurmasınlar sinema filminin afişi
uçurtmayı vurmasınlar izle
Filmin Konusu:
Dramatik yapısı ve hikayenin çocuğun gözünden anlatılması filme hüzünlü bir hava katıyor.

Filmin konusuna gelirsek ;

Beş yaşındaki bir çocuğun gözüyle kadınlar hapishanesinin ve sevginin öyküsüdür anlatılan. Küçük Barış'ın (Ozan Bilen) bu dört duvar arasında ne suçu vardır ki?

Oysa esrardan tutuklanan annesi değil midir?

Barış henüz algılayamadığı bir garip dünyanın içinde, her yanı soğuk ve sağır duvarlarla çevrili bir hapishane avlusunda gökyüzünü ve özgürlük uçurtmalarını gözlemektedir.

İnci Abla’sı (Nur Sürer), Özgürlüğüne kavuştuktan sonra bir gün uçurtma olup geri döneceğine söz vermemiş midir?

UÇURTMAYI VURMASINLAR

Bayrampaşa Ben Fazla Kalamayacağım (Dram-Komedi-Hapishane Filmleri)

bayrampaşa izle

Filmin Konusu:

'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' yanlışkla tutuklanıp, derdini anlatamadan yıllarca cezaevinde kalmak zorunda bırakılan bir adamın öyküsüdür.

Evli ve bir çocuk babası olan Erdem (Vural Çelik), hayatını kuaförlük yaparak kazanmaktadır.

Bir gün asker arkadaşı Ahmet'le (Hakan Yılmaz) karşılaşan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyuşturucu satıcısıdır ve telefonları dinlenmektedir.

Ahmet'le ortak çalıştığı şüphesiyle narkotik şube polisleri tarafından tutuklanan Erdem suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da karısı dahil olmak üzere kimseyi inandıramaz.

Bu arada Erdem'in hapishaneye düşmesi Eşi Ayşen (Yasemin Çonka) tarafından küçük oğlu Ali'den (Okan Tangücü) saklanır.

Uzay savaşlarını çok seven Ali babasının dünyayı uzaylıların saldırısından kurtarmak üzere seçilmiş bir komutan olduğunu sanmaktadır.

Bu oyuna zamanla bütün koğuş destek olacaktır. Erdem'in bu koğuştaki misafirliği ise o kadar çabuk bitmeyecektir...

Bayrampaşa İzle

NEXT (Fantastik-2004-NİCOLAS CAGE-JESSİCA BİEL)


Filmin Konusu:
Cris’in özel yeteneği birkaç dakika sonra olacakları görebilmesidir. Onun bu gücünü kullanmak isteyen hükümetten kaçmak için, Vegas’ta takma bir ad hayatına sihirbazlık yaparak devam etmektedir.

Bu özel yeteneği ona kumar masalarında da yardımcı olur. Anti - terör ajanı Callie, Cris’in bu özelliğini kullanmak ister. Tabi terörist grup da aynı nedenlerden Cris’i öldürmek istemektedir.

Next İzle