19 Haziran 2008 Perşembe

Örümcek Adam 3 - Spider Man 3

örümcek adam 3 sinema filminin afişi spider man 3 izleFilmin Konusu:

Efsanevi Marvel Comics dizisine dayanan “Spider-Man™ 3/Örümcek Adam 3”te, Peter Parker nihayet Mary Jane'e (M.J.) duyduğu tutku ile süper kahramanlık görevleri arasındaki dengeyi kurar.

Ancak, ufukta belirmeye başlayan bir fırtına vardır. Peter'ın Örümcek Adam kostümü birden bire değişip siyaha dönüşerek güçlerini pekiştirmeye başlayınca, Peter da değişmeye başlar.

Kostümün etkisi altındaki Peter, kibirli ve kendine aşırı güvenli biri olur; en değer verdiği kişileri ihmal etmeye başlar.

Bugüne dek en korkulan iki kötü kahraman Kumadam ve Venom benzersiz güçler edinip, intikam ateşiyle yanarken, Peter en büyük savaşını kendi içinde yapmaktadır.

Örümcek Adam'ın onu o yapan, onu bir kahraman yapan özelliğini, yani şefkati yeniden keşfetmesi gerekecektir.






Transformes 1

transformes sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Hepimizin bildiği gibi dünyamızda organik kökenli yaşam formatları vardır. Cybertron gezegeni ise başka mekanizmalara kolayca dönüşebilme yeteneğine sahip olan robotların gezegenidir. Bu robotlara Transformes denir.

Her transformer'ın kendine özgü bir dönüşerek değişme şekli vardır. Transformer'lar iki farklı kampa bölünmüşlerdir. Bir tarafta kısaca Autobotlar denen iyi robotlar vardır.

Bunların yöneticiliğini Optimus Prime yapmaktadır ki 18 tekerlekli kırmızı renkli bir kamyona dönüşmüştür. Diğer tarafta ise şeytani ruhlu ve kötü niyetli Decepticonlar vardır.

Bunların yöneticisi ise bir silaha dönüşmüş olan Megatron'dur. Cybertron gezegeninde Energon Küpleri adı verilen yakıt stoklarının azalması üzerine her iki taraf yeni kaynak arayışıyla uzay yolculuğuna başlar.

Yeni enerji kaynağı arayışları onları ihtiyaç duydukları mineraller ve kimyasallar açısından çok zengin olan dünya gezegenine getirecektir.

Kendilerini kolaylıkla arabalara, deniz araçlarına, uçaklara, kamyonlara, teknolojik cihazlara, hatta insanlara dönüştürebilen Tranformerlar, dünyamızın çok kıymetli doğal kaynaklarının kontrolünü ele geçirebilmek için bir savaş başlatacaklardır.

1.bölüm


2.bölüm


3.bölüm


4.bölüm


5.bölüm


6.bölüm


7.bölüm


8.bölüm

Milyon Dolarlık Bebek - Million Dollar Baby

milyon dolarlık bebek sinema filminin izle afişiFilmin Konusu:

Frankie Dunn, ringlerde yaşadığı yıllar boyunca müthiş dövüşçüler yetiştirmiştir. Öğrencisi olan boksörlere öğrettiği en önemli ders ise kendi hayatı için de düstur edindiği¸ herşeyin üzerinde kendini korumaktır.

Tek arkadaşı Scrap, onun spor salonuna göz kulak olmaktadır. Bir gün Maggie Fitzgerald spor salonuna gelir. Yaşı spora başlamak için çok büyüktür ve Frankie kızları asla çalıştırmamıştır.

Hayatının tek amacından asla vazgeçmeye niyetli olmayan Maggie her gün spor salonuna gelip çalışmaya devam eder.

Sonunda genç kızın sarsılmayan azmine yenik düşen Frankie istemeden de olsa onu çalıştırmayı kabul eder

MİLYON DOLARLIK BEBEK 1.CD (Million Dollar Baby)


MİLYON DOLARLIK BEBEK 2.CD (Million Dollar Baby)

Olağan Şüpheliler - The Usual Suspects

olağan şüpheliler sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit bir kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır.

Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı'nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu varsaymaktadır

Oscal ödüllü sinema tarihinin en önemli yapımları arasında yerini almış bir filmdir izlemenizi tavsiye ediyorum iyi seyirler...



OLAĞAN ŞÜPELİLER(THE USUAL SUSPECTS)

Kır Zincirlerini ( Jet Li )

kır zincirlerini sinema filminin afişi jetli izleFilmin Konusu:

Tam 30 yaşına kadar, kendisini annesinden çok küçük yaşta almış Bart adlı adamın ofisinin altındaki küçük bir depoda yaşayan Danny, bir öldürme makinesi olarak eğtilmiştir. Tüm hayatı yaşadığı bu yeraltındaki odadır.

Ve ne zaman ihtiyaç duysa Bart'a onun öğrettiği şekilde hizmet etmektedir. Hayatını para satarak kazanan bir tefeci olan Bart, borç verdiği insanlar geri ödemekte zorluk çektiklerinde ya da geciktiklerinde Danny'yi devreye sokar.

Onu bir köpek gibi yetiştirmiştir ve her fırsatta silahı olarak kullanmaktadır. Ta ki Bart bir gün kin tutan müşterilerinden biri tarafından tuzağa düşürülene dek. Danny, bu olaydan sonra kendisini sahiplenen sanatçı Sam ve üvey kızı Victoria'nın yanında sevginin ne olduğunu öğrenirken, Bart'ın öldüğüne inanmaktadır.

Fakat Bart ölmemiştir; 'köpeğini' geri almak için döndüğünde Danny'nin eski ve yeni hayatı birbirine girer.


KIR ZİNCİRLERİNİ