20 Haziran 2008 Cuma

Amerikan Gangster - American Gangster

amerikan gangster sinema filminin afişiFilmin Konusu:

New York’un önde gelen suç patronlarından birisinin şoförlüğünü yapan Frank Lucas’ın varlığından patronu ölene kadar hiç kimsenin haberi yoktur.

Ancak patronunun aniden ölümü üzerine kendi imparatorluğunu kurmak ve Amerikan Rüyası’nın kendine özgü versiyonunu yaratmak için gereken açık kapıları keşfeder ve kolları sıvar.


Frank Lucas, zekâsı ve katı çalışma ahlâkı sayesinde kısa sürede Harlem bölgesindeki uyuşturucu ticaretinin kontrolünü eline geçirir.

Amerikan Gangster


Hitman

hitman sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Ajan 47 profosyonel bir tetikçidir...Kendisine verilen görevleri başarılı bir şekilde yerine getirmektedir.

Bu nedenle hem sevilen hem de sevilmeyen ve aranan bir karakterdir.Kndisine kurulan bir komplodan bakalım kendisini kurtarabilecek mi ?

Aksiyon sahneleriyle izleyiciden tam not alan bir sinema filmi iyi seyirler..

HİTMAN



hitman, hitman filmi izle, hitman izle, hitmen,hitmen izle, hitman online izle,hitman seyret,hitman canlı seyret

Geleceğe Dönüş 1 - Back of the Future 1

geleceğe dönüş 1 izle afişi

Filmin Konusu:

Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir DeLoran'ın içine gizlenmiş icat, Marty'i yanlışlıkla 50'lere geri götürür.

Sorumsuz delikanlı bu gösterişsiz Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur.

Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmesi gerekmektedir. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.


GELECEĞE DÖNÜŞ 1
1

Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift

tokyo drift sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Adrenalin yüklü "The Fast and the Furious" "Hızlı ve Öfkeli" serisinin üçüncü bölümü "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" te en yeni ve en hızlı arabalar, dünyanın en tehlikeli yarış pistinde kafa kafaya yarışa tutuşuyorlar.

Filmde de, mutsuz bir ev ortamında ve yapaylığın hüküm sürdüğü çevrede kendisini yabancı gibi hissederek yaşayan genç Sean Boswell (Lucas Black) için sokak yarışlarına katılmak, yaşadığı hayatın mutsuzluklarından bir nebze olsun kaçış gibidir.

Ancak sokak yarışlarına duyduğu büyük ilgi onu yerel yetkililerin gözünde sevimsiz bir genç yapmıştır.

Katıldığı yarışlarda kazalar birbirini izleyince oğlunun hapse gireceğinden endişe eden annesi onu Japonya'nın başkenti Tokyo'da yaşayan sert mizaçlı asker babasının yanına göndermek zorunda kalır.

Artık Tokyo'da yaşamaya başlayan Sean, hiç bilmediği yabancı geleneklerin içinde bu kez resmen "yabancı" olmuştur.


HIZLI VE ÖFKELİ TOKYO DRİFT

KELEBEK ETKİSİ



Filmin Konusu:

Çocukluğundan gelen korkunç hatıralarıyla mücadele etmek zorunda kalan genç bir adam zaman içinde geçmişe yolculuk yapabildiğini ve olayları konu alan bir gerilim filmi....

KELEBEK ETKİSİ 1




izle kelebek etkisi, kelebek etkisi, kelebek etkisi izle, kelebek etkisi online izle,kelebek etkisi seyret,kelebek etkisi canlı izle

ZOR ÖLÜM 4 - DİE HARD 4




Filmin Konusu:
Geçen yıllarda artık yaşlanmaya başlayan polis memuru John McClane (Bruce Willis), karısından boşanmış ve alkol tedavisi görmektedir.

Artık polis departmanında çalışmayan McClane, devlete bağlı bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlarını takip etmektedir.


Matt Foster (Lustin Long)isimli genç bir korsanı tutuklamak için yolda olduğu bir sırada, trafiğin içinde sıkışmış durumda iken, terörist saldırıların modern bir versiyonunu ilk elden yaşar.

Greg Pope (Timothy Olyphant) tarafından yönetilen bir bilgisayar korsanları çetesi, Amerika’nın bilgisayar altyapı unsurlarına saldırıp, işe trafik ışıklarından başlayarak sistemleri teker teker kapatmaktadırlar.


Bankalar arası bilgisayar ağlarına ve borsaya da müdahale ettikten sonra, Amerika’nın ekonomisi çökmeye başlamıştır. Her zamanki gibi McClane, bütün bu olayların ortasında kalıvermiştir.


Görünüşe göre yeni tutukladığı Matt, teröristlerin tam olarak ne yapmak istediklerini ve amaçlarına ulaşmak için hangi adımları atmaları gerektiğini anlayabilecek kadar parlak bir zekaya sahiptir.

Sofistike suçlular, ülkeyi dizlerinin üzerine çöktürmek için neredeyse kusursuz bir plana sahiptirler; fakat eski moda bir polis ve zeki bir bilgisayar cambazının işleri çözmeye çalışacaklarını akıl edememişlerdir.


Bütün ulus çöküp dağılmadan önce, McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayıp, bir an önce onlara ulaşıp durdurmaları gerekmektedir.


ZOR ÖLÜM 4 1.CD


ZOR ÖLÜM 4 2.CD





zor ölüm 4, zor ölüm 4 izle

AMERİCAN PASTASI 5 - AMERİCAN PİE 5




Filmin Konusu:

Erik Stifler, Stifler ailesinin liseden bakir mezun olan tek üyesi olmak üzere olduğunu fark eder ve bu geleneği bozmak adına elinden geleni yapmaya karar verir. Jim’in babasından (Eugene Levy) alınmış bir dizi iyi niyetli tavsiyenin ardından Erik, şansını her yıl düzenlenen ve son derece rezil olan Çıplak Yol yarışlarında denemeye karar verir.

AMERİCAN PASTASI 5 1.CD


AMERİCAN PASTASI 5 2.CD

Pearl Harbor

pearl harbor sinema filminin afişi hakkında japon kamikaze uçaklar

Film Konusu:

çocukluktan beri çok sıkı dost olan ve en büyük idealleri uçmak olan iki arkadaşın hikâyesini anlatıyor. Rafe Mc Cawley (Ben Affleck) ve Danny Walker (Josh Hartnett) Hava Kuvvetlerine kaydolurlar ve pilotluk maceraları başlamış olur.

Bu esnada Rafe, donanmada çalışan hemşire Evelyn (Kate Beckinsale) ile tanışır. Rafe, Danny'e göre biraz daha gösteriş meraklısı ve bencildir. Kahraman olabilmek İngiltere'ye gönüllü pilot olarak gider.

Sonrasında Evelyn ile Danny'nin görev yerleri Hawaii'deki Pearl Harbor olarak değiştirilir. Evelyn, kaderin de cilvesiyle çok sıkı dost olan Rafe ve Danny'nin arasında kalacaktır.

Savaşta iyice kızışmış Amerika'nın kapılarına kadar dayanmıştır. Amerikan halkı savaşa girerken, Evelyn da kendi içinde başka bir savaşa girer. Mantık ve Kalp savaşı...


PEARL HARBOR

50 İlk Öpücük - 50 First Dates

50 ilk öpücük sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy.

Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai'deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür.

Henry için uzun süreli bir ilişki söz konusu değildir, zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska'ya tekneyle gidip morsların sualtı yaşamını inceleme hayallerini sekteye uğratır.

Henry, rüyalarını gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştır ki, teknesi Sea Serpent (deniz Yılanı) bir talihsizlik yaşar ve Henry kendini Hukilau Café'de bulur.

Buradaki müdavimler onu güvenmeyen bakışlarla süzerken, Henry'nin bakışlarıysa müşterilerden güzel Lucy Whitmore'a takılır.

Henry, tek başına kahvaltı eden Lucy'ye görür görmez çarpılır. Genç kızın gözlemeleri metodik bir biçimde kesip mükemmel çadırlar haline getirişi ilgisini çeker ve Henry, ertesi gün tekrar Hukilau'ya gider.

Lucy yine yalnız oturmuştur ve bu kez gözlemelerini mükemmel kulübeler haline getirmektedir. Gözleme kabininin kapısı bir türlü kapanmayınca, Henry bu fırsattan yararlanır ve Lucy'nin yanına gidip, kürdandan bir kapı menteşesi yapar.

İki genç gözlemelerden ve deniz memelilerinden bahsederken, Henry, Lucy'ye gitgide daha büyük bir ilgi duymaya başlar. Oralı kızlarla çıkma konusundaki kuralını hiçe sayarak, Lucy'yi ertesi gün beraber kahvaltı etmeye davet eder.

Ama bir sonraki gün Café'ye gidip, bir önceki günkü sohbetlerden söz edince, Lucy onun bir tür sapık olduğunu düşünür ve etraftan yardım ister. Henry'nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur.

Henry anlar ki eğer Lucy'nini sevgisini kazanmak istiyorsa, hayatı boyunca her gün tekrar sıfırdan başlamak zorundadır


50 İLK ÖPÜCÜK

CESUR YÜREK(BRAVE HEART)


Filmin Konusu:

13. yüzyılda İngilizler, İskoçlar üzerinde egemenlik kurmuştur. İngiliz soyluları, yeni evli İskoç kadınlarıyla ilk geceyi geçirme hakkına sahiptir.

Çocukken ailesini İskoçya uğruna kaybeden William Wallace'ın karısı da İngiliz birlikleri tarafından öldürüldüğü zaman, onun intikam arayışı kısa zamanda ülkesinin özgürlüğü için amansız bir savaşa dönüşür.


CESUR YÜREK


brave heart, brave heart izle, brave heart mel gibson

Yaralı Yüz - Scarface

scarface sinema filminin yaralı yüz izle afişi



Filmin Konusu:

Fidel Castro'nun "devrimimizin ruhunu benimsemeye niyetleri yok" dediği ve "Onları istemiyoruz!" diye haykırdığı binlerce siyasi suçlu, sürgün ile ABD'ye getirilir. Bunların arasında siyasi suçlu Tony Montana'da vardır.

Bulaşıkçı olarak başlayan iş hayatı para kazanma arzusu nedeniyle mafyaya kayar. Cesareti ve sertliği ile hızla yükselerek kendisine bir suç imparatorluğu kurar.

Bolivya'daki ortağı Soza'yı afişe edecek bir gazetecinin karısını ve çocuğunu öldürmediği için ortağı ile araları bozulur ve Soza'nın emri ile Tony Montana'nın evine yapılan bir baskında sırtından vurularak öldürülür.

Scarface



Scarface alternatif

Mustafa Hakkında Herşey

mustafa hakkında herşey türk filminin afişi
Filmin Konusu:

Mustafanın örnek bir yaşamı vardır. İyi bir işi mükemmel bir eşi dünya güzeli bir çocuğu vardır.Fakat bu eşşiz yaşamı bir kazayla aniden darmadağın olur.

Karısı yabancı bir adamla trafik kazası geçirmiş ve hayatını kaybetmiştir. Sır dolu yabancı ise hastaneye kaldırılır.

Mustafa karısının adamla olan ilişkisini öğrenince çılğınca bir plan yapar.Taksi şöförü Fikreti kaçırıp şehirden uzak biryere götürür ,böylece karısının gizli yaşamı hakkındaki detayları zorlada olsa öğrenecektir.

Fakat bu gerilim dolu ilişki sonucu kendi hakkında da bazı gerçeklerin farkına varacaktır. Ve olaylar kısa sürede kontrolden çıkar.


1.bölüm


2.bölüm

Dünyayı Kurtaran Adam - Turkish Star War's

dünyayı kurtaran adam türk filminin afişi cüneyt arkın

Filmin Konusu:

Dünyanın en kötü filmleri listesinde yerini olan Türk sinemasının kahramanı Cüneyt Arkın'ın başrolünde olduğu bir film.

Film uzaylılar ile savaşan bir halk kahramanının hikayesi anlatılıyor.Gönül isterdi ki en iyi görüntü oscarını almış bir film diyelim ama...

Gülmek istiyorsanız izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.İyi seyirler...

DÜNYAYI KURTARAN ADAM



dünyayı kurtaran adam, dünyayı kurtaran adam cüneyt arkın, turkish star wars, dünyayı kurtaran adam online izle,dünyayı kurtaran adam seyret

KELOĞLAN KARA PRENSE KARŞI

KELOĞLAN KARA PRENSE KARŞI


Filmin Konusu:

Masal kahramanı Keloğlan’ın İyilikler Ülkesi’nin prensesi Cankız’a aşık olduğunu bilmeyen yoktur.O’nun kalbini kazanabilmek için bütün saflığı ve iyi niyetiyle yollara düşer. Komşu kızı Balkız’ın aşkını kendi sevdası uğruna farkedemez.

Cankız’ın da aklı fikri Kara Prens’tedir. Ailesi kızlarının böyle kötü birisine aşık olmasına çok üzülür. Kara Prens de Cankız’ın duygularını karşılıklısız bırakmayınca bu aşkı tek önleyecek olan bizim Keloğlan’dan başkası değildir.

Balkız da aşkını kalbine gömerek Keloğlan’ı Kara Prens’e karşı gösterdiği mücadelede yalnız bırakmaz. Bunun için erkek kılığına bile girmekten çekinmez. İyilerin ve kötülerin savaşına bir de aşk eklenince macera dolu bir serüven başlar.



keloğlan, keloğlan izle, keloğlan kara prense karşı,keloğlan kara prense karşı izle, keloğlan mehmet ali erbil, keloğlan online izle,keloğlan seyret

Battal Gazi Serisi

Battal Gazi Türk İslam tarihinde sekizinci yüzyılda yaşamış olduğu varsayılan bir manevi liderdir.Battal Gazi hakkında çok fazla kaynak olmadığı için halk Onu efsaneleştirmiştir.

Battal Gazi ile ilgili yazılmış bazı romanlar bulunmaktadır.Bu romanların bazıları beyaz perdeye de aktarılmıştır.Battal Gazi'nin tarihte önemli bir rolü olduğuna ve savaşlarda çok başarılı olduğuna inanılır.

Halkı için savaşan onurlu ve çok iyi bir savaşçı olduğuna inanan halk Battal Gazi dilden dile destanlaşmıştır.

Türk sinemasında da bu figür kullanılmış ve çevrilen 4 film ile tarihe geçmiştir.4 filmde de başrolü Cüneyt Arkın oynamıştır.Hala daha Battal Gazi filmleri çok sevilmekte ve internet üzerinden popüler bir şekilde izlenmektedir.

İzlemek istediğiniz filmin posterini tıklayın.Google Chrome - Mozilla Firefox kullanarak kaliteli bir şekilde film izleyebilirsiniz...

Battal Gazi Serisi

Battal Gazi'nin Oğlu

battal gazinin oğlu cüneyt arkın
Battal Gazi'nin İntikamı
battal gazinin intikamı cüneyt arkın
Savulun Battal Gazi Geliyor
savulun battal gazi geliyor cüneyt arkın
Battal Gazi Destanı
battal gazi destanı cüneyt arkın

battal gazi, battal gazi cüneyt arkın, battal gazi geliyor, battal gazi izle

Çinliler Geliyor

çinliler geliyor sinema filminin afişiFilmin Konusu:

İki katlı ahşap evleri, meydanı ve dar sokaklarıyla tipik bir batı Anadolu kasabasında Kurtuluş günü yaklaşmaktadır.

Kasabanın yerli halkından bir grup koro oluşturarak Kurtuluş günü için bir sanat müziği konseri hazırlığına girişmiştir.

Koro provaların sonuna yaklaşmaktadır. Koroda üç kadın, üç erkek şarkıcı; ud, keman ve klarnet olmak üzere üç de enstrüman bulunmaktadır.

Korodaki kişiler aynı zamanda hikayemizin kahramanlarıdır.Koro kendi arasında çok ideal olmasa da bir uyum tutturmuş ve Kurtuluş gününden önceki son provalarından birindedir.

Hep birlikte Sadettin Kaynak’ın ‘Bahar Bitti, Güz Bitti’ adlı eserini çalışmaktadır. Herkes yaklaşan konserin heyecanı içindedir. Kasaba ertesi güne uyandığında görünüşte herşey eskisi gibidir,

Kasaba sınırında beliren iki büyük siyah jip belediye binasının önünde durana kadar gerçekten de herşey eskisi gibidir.

Jiplerden çıkan üç-dört Çinli yanlarındaki Türk işadamı (Sinan Albayrak) ile birlikte belediyenin merdivenlerine yöneldikleri andan itibaren ise artık kasabada hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.


ÇİNLİLER GELİYOR

Emret Komutanım : Şah Mat

emret komutanım şah mat sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Sakatlar haftası etkinlikleri kapsamında 56. Piyade Alayı Karargah Destek Bölüğü’ne 7 tane ruhsal özürlü vatandaş 1 günlük askerlik yapmaya gelir:

Askerliği takıntılı derecede çok seven Niyazi (Ahmet Mümtaz Taylan), eski bir pehlivan (Hamdi Alkan), eski bir kadın tüccarı Osman (Zühtü Erkan), kafasına uzaylıların zemberek taktığına inanan eski imam Habip (Cengiz Küçükayvaz), kendini anten zanneden Mahmut (Hakan Meriçliler), melankolik bir genç Melih (Mert Yavuzcan) ve Obsesif Tuncay (Rıza Kocaoğlu).

Ruhsal özürlü konukların birer birer Karargah Destek Bölüğü askerlerine zimmetlenmesi ve askerlerin konuklarla uyum sorunları ortalığın karışmasına neden olur.

Böyle bir günde alayda herkesin konuklarla ilgileneceğinden emin olan eski ajan Karpov (Mehmet Ali Erbil), can düşmanı olarak kabul ettiği Levent Üsteğmen (Sarp Levendoğlu) ile geçmişteki hesabını kapatmak için aynı günü seçer.

Alayda istediği sonuca ulaşamayan Karpov ne pahasına olursa olsun Levent Üsteğmen’den intikamını alacaktır.

Karpov’un kararlılığı ve acımasız planlarına, konuklar ve askerlerin yarattığı kargaşa da eklenince Levent Üsteğmen için tehlike giderek artar. Çözüm için Levent Üsteğmen ve Deniz Yüzbaşı (Seda Akman) kolları sıvarlar.


EMRET KOMUTANIM ŞAH MAT

Amerikalılar Karadeniz'de

amerikalılar karadenizde türk filmi izle afişi
Filmin Konusu:

ABD’nin olası bir tehdide karşı Tahran’ı vurmak üzere Karadeniz’in deniz tabanında konuşlandırdığı füze rampalarından biri nedeni anlaşılamayan bir sakarlık sonucu ateşlenir.

Emir subayları akıllı füzenin koordinatlarını saptırarak Türkiye’nin Karadeniz kıyılarına patlatmadan sakin ve usulca indirmeyi başarırlar. Geriye bir tek gidip köyden o füzeyi kimseye belli etmeden almak kalır…


AMERİKALILAR KARADENİZDE

Ben Efsaneyim - I am a Legeng

ben efsaneyim sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır.

Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Ancak Neville'in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir.

Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir.

Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler.

BEN EFSANEYİM 1.CD


BEN EFSANEYİM 2.CD


ben bir efsaneyim, ben efsaneyim, ben efsaneyim izle, I am legeng, ben efsaneyim online izle,ben efsaneyim seyret

Harry Potter ve Sırlar Odası

harry potter ve sırlar odası sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Oldukça zor bir sene atlatan Harry Potter Hogwarts'daki 2.yılına büyük bir sevinçle başladı.

Fakat okulda sırasıyla yokolan ve ölen öğrenciler yüzünden günah keçisi olmuştu. Aslında yaz tatilinde kendisine görünen cin Dobby'nin yaptıkları ve söyledikleri onu etkilemişti. Olaylar akıl almaz şekilde gelişiyor.

İYi seyirler....



Harry Potter ve Sırlar Odası

Harry Potter Ateş Kadehi

harry potter ateş kadehi sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Harry (Daniel Radcliffe) anlaşılmaz bir şekilde, prestijli Üçbüyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmesinden mutlu olmalıdır.

Ama bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun da daha büyük ve deneyimli öğrencileriyle karşı karşıya getirecektir.


HARRY POTTER ATEŞ KADEHİ




harry potter ateş kadehi,harry potter ateş kadehi izle, ateş kadehi online izle,ateş kadehi seyret

TOM VE JERRY

TOM VE JERRY(KOMİK DUBLAJ)



TOM VE JERRY SEÇMELER



TOM VE JERRY TATİLDE


tom ve jerry, tom ve jerry izle, çizgi film tom ve jerry,tom ve jerry online izle,tom ve jerry indirmeden izle,tom ve jerry canlı izle,tom ve jerry seyret

Scooby Doo Canavarlar Kaçtı

Filmin Konusu:

Sevimli Köpek Scooby ile eğlence devam ediyor... Televizyonların yıllardır en sevilen animasyon dizisinden sinemaya uyarlanan

Scooby-Doo 2: Canavarlar Kaçtı'da Sırlar Şirketi'nin sevimli üyesi köpek Scooby, takımın diğer üyeleri; Shaggy (Matthew Lillard), Fred (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar) ve Velma (Linda Cardellini) ile yeni bir sırrı çözmek için tekrar birarada karşımıza geliyorlar.

Ancak bu sefer onları çok zorlayan bir TV muhabiri olan Heather Jasper-Howe (Alicia Silverstone) takımın daha fazla güçlükle karşılaşmasına neden oluyor.

Scooby Doo 2 Canavalar Kaçtı

Arabalar - Cars



Filmin Konusu:

Arabalar animasyon filmi aslında genç bir çoçuğun arkadaşlığı,dostluğu ve hayatı öğrenmesinin anlatıldığı çok güzel bir animasyon filmi.Filmin konusuna gelirsek ;

Lightning McQueen başarıya koşullanmış bir yarış arabasıdır. Beklenmedik bir anda kendisini Route 66 otoyolu üzerindeki sessiz sakin Radiator Springs kasabasında bulduğunda hayatın sadece bir finiş çizgisinden ibaret olmadığını, hayatın kendisinin başlıbaşına bir yolculuk olduğunu keşfeder.

Piston Kupası Şampiyonası için ülkeyi baştanbaşa geçen Lightning McQueen, Radiator Springs kasabasının sıradışı karakterlerini yakından tanıma fırsatını bulur.


ARABALAR BÖLÜM 1

Buz Devri 1 - Ice Age 1

buz devri animasyon sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

20 bin yıl önce, Dünya hiç olmadığı kadar harika ve bir o kadar da tehlikelidir. Buz Çağı'nın başlangıcı kadar tehlikeli olduğu zamanlarsa çok azdır.

Gezegenin dev yaratıkları ve daha küçük olanlardan bazıları soğuktan korunmak için güneye göç etmektedirler.

Bunlara katılmayan iki kişi vardır. İşleri kendi bildiği gibi halletmeyi seven avare mamut Manfred ve hiç bi şey yapmadan yaşamaya bayılan tembel Sid.


Buz Devri 1

Buz Devri 2 Erime Başlıyor - Ice Age 2 The Meltdown

buz devri 2 sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Mamut Manny bir aile kurmak istemektedir. Fakat uzun süredir ortalıklarda Manny'den başka bir mamuta rastlanılmadığı için kimse bunun mümkün olduğuna inanmamaktadır. Ta ki bir gün Manny'nin karşısına Ellie isimli bir mamut çıkana kadar.

Manny ve Ellie pek iyi anlaşamamaktadırlar çünkü Ellie kendisini bir opossum sanmaktadır. Bu arada ısınan hava, vadiyi okyanus sularından ayıran devasa barajı eritmeye başlamıştır.

Bunu farkeden kahramanlarımız Manny, Sid ve Diego tek kurtuluşun vadinin diğer tarafına geçmek olduğu bilirler. Üçü Ellie ve iki opossum kardeşini alarak macera dolu bir yolculuğa adım atarlar.


Buz Devri 2

Çizgi Film - Animasyon

Çizgi filmler hayatımız her bölümünde izlenebilen gelişen teknoloji ile animasyon filmler olarakda karşımızı çıkan filmlerdir. Animasyon filmler için ciddi bir zaman ve emek harcanmaktadır.

Biz ve bizden önceki yaş gruplarının haftasonlarını sırf çizgi film izlemek için geçirdiğini hatırlamaktayız. Şimdiki çocuklardaki en büyük sorunda bu olsa gerek. Televizyonlarda klasik anlamda eğlenceli çizgi filmler fazla yayınlanmamaktadır.

Bu çocukları farklı yapımları izlemeye teşvik etmektedir.Bizim dönemimizdeki en önemli çizgi filmler Tom ve Jerry, Tsubasa,Temel Reis,Voltran,He man,Red Kit diye sıralanabilir.

Tabiki bu örnekleri çoğaltmakta mümkündür.Ne zaman çocukluğumda izlediğim bir çizgi film görsem o günlerde heyecanlarımı,mutluluklarımı hatırlıyorum duygulanıyorum


İzlemek istediğiniz filmin afişine tıklayarak filme ulaşabilirsiniz.

Çizgi- Animasyon FİLMLER

Yukarı Bak - Up


AŞÇI FARE(RATAOULLİ)


POKEMON


PEMBE PANTER


FARE ŞEHRİ


NEŞELİ AYAKLAR


GARFİELD GERİ DÖNÜYOR


SEVİMLİ HAYALET CASPER


BUZ DEVRİ 1


ARILAR


ARABALAR


ŞİRİNLER


BARBY ÇİZGİ FİLMİ


BUGS BUNNY


MADAGASKAR


1-2-3


film izle,sinema izle,türk filmi izle,online film izle,film izlemek,yabancı film izle,eski türk filmleri,klasik yabancı filmler,online sinema izle,sinema keyfi,sinema film,ödüllü türk filmleri,kemal sunal filmleri,yılmaz güney filmleri,fragmanlar,kadir inanır filmleri,sinema film izle,online film sinema izle çizgi film izle,animasyon filmler,stand up iz