25 Haziran 2008 Çarşamba

Barby ve Ken

barby ve ken animasyon filminin afişiFilmin konusu:

Barby ve Ken'in birbirlerine olan aşkının anlatıldığı bir çigi film.Barby ve Ken kötü adamlara karşı aşkları ile mücadele ediyorlar...İyi seyirler..

BARBY

Asterix Olimpiyat Oyunlarında

asterix olimpiyat oyunlarında sinema filminin komik afişi

Filmin Konusu:

Genç ve korkusuz Galyalı Alafolix, Yunan prensesi Irina’ya aşık olur. Asterix ve Hopdediks’in yardımıyla, olimpiyat oyunlarını ve başta da Irina’nın kalbini kazanabilmek için Yunanistan’a gelir.

Böylelikle bu sene düzenlenecek olimpiyatlar bol bol eğlence ve heyecan getirmiştir.Asterix ve Obirix'in en maceraları bu filmle tavan yapmıştır.

Çizgi filmin çok sevilmesi nedeniyle beyaz perdeye aktarılmış süper bir sinema filmi iyi seyirler...


Asterix Olimpiyat Oyunları

Komplo Teorisi - Conspiracy Theory

komplo teorisi sinema filminin izle afişleri
Filmin konusu:

Mel Gibson ve Julia Robets'ın başrollerini paylaştığı film aksiyon ve romantik öğreleri içinde barındıran güzel bir film.Filmin konusuna gelcek olursak

New York'ta taksi şöförlüğü yapan Jerry Fletcher (Mel Gibson) komplo teorilerine çok meraklıdır.

Etrafındaki herkesle ülkeyi gerçekten yöneten adamları ve sokaklarda serbest dolaşan suikastçileri konuşmayı adet haline getiren Fletcher bir gün, Adalet Bakanlığı avukatı Alice Sutton'un da (Julia Roberts) gerçeklerden haberdar olması gerektiğine karar verir.

Avukatın ofisine ziyarete giden Fletcher, kısa sürede oradan kovulur. Ama, çok yakında ikisi beraber hayalarını kurtarmaya çalışacaklardır.


KOMPLO TEORİSİ



komplo teorisi, komplo teorisi izle, komplo teorisi julia roberts, komplo teorisi mel gibson, komplo teorisi online izle,komplo teorisi seyret

Yıldız Tozu - Stardust

yıldız tozu sinema filminin afişi stardust afişi

Filmin Konusu:

Robert De Niro ve Michelle Pheiffer'in başrolleri paylaştığı fantastik bir film.

“Stardust”ta sevdiği kadının kalbini kazanabilmek için Yvaine adlı yıldızı sönmek üzere olan bir oyuncuya yeniden hayat vermeye söz veren Tristian’ın öyküsü anlatılır.

Tristian ile Yvaine beraber çıktıkları macerada Kaptan Shakespeare adlı bir korsan ve şeytani ruhlu bir cadıyla yüz yüze gelmek zorunda kalacaklardır.


Yıldız Tozu

BANKER BİLO

BANKER BİLO




banker bilo, banker bilo ilyas salman, banker bilo izle, banker bilo online izle,banker bilo seyret

AH NEREDE VAH NEREDE

AH NEREDE VAH NEREDE



ah nerede, ah nerede vah nerede, ah nerede vah nerede izle, ah nerede vah nerede tarık akan, vah nerede,ah nerede vah nerede gülşen bubikoğlu

Karayip Korsanları 3 : Dünyanın Sonu

karayip korsanları sinema filminin afişi dünyanın sonu afişi

Filmin Konusu:

Kaptan Jack Sparrow’u, Davy Jones’un sandığındaki akıllara zarar tuzaktan kurtarıp özgürlüğüne kavuşturmaya kararlı olan Will Turner ile Elizabeth Swann, çaresizlik içinde Kaptan Barbossa ile ittifak yaparlar.

Doğu Hindistan Ticaret Şirketi’nin kontrolü altında olan Davy Jones’un ürkütücü görünümlü hayalet gemisi The Flying Dutchman, dünyanın bütün denizlerini kasıp kavurmaktadır.

İhanet, vefasızlık ve dönekliğin kol gezdiği vahşi denizlerde yelken açan korsanlarımızın yolu egzotik Singapur’a düşer. Burada sevimli ve kurnaz Çinli korsan Sao Feng ile karşılaşırlar.

Dünyanın sonu olarak tanımlanan uzakdoğu okyanuslarındaki bu nihai savaşta terazinin dengeleri ortadadır.

Korsanların her biri sadece kendi hayatı ve kaderi için taraf olmakla kalmayacak; aynı zamanda özgürlük sevdalısı korsan yaşam tarzının geleceğini kurtarma mücadelesi verecektir.


Karayip Korsanları 3

Karayip Korsanları 2 : Ölü Adamın Sandığı

ölü adamın sandığı izle afişi

Filmin Konusu:

Serinin ikinci filminde Düzenbaz ve üçkağıtçı korsan Jack Sparrow'un, hayalet gemi Uçan Hollandalı'nın efsanevi korsanı Davy Jones'a kan borcu vardır.

Sparrow, bu borcunu ödemediği takdirde sonsuza kadar onun kölesi olarak yaşayacaktır. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu ise Ölü Adamın Sandığı'nı ele geçirmek ve böylelikle de Davy Jones'u kontrol edebilmektir.

Karayip Korsanları 2 : Ölü Adamın Sandığı


KARAYİP KORSANLARI ÖLÜM ADAMIN SANDIĞI alternatif

Karayip Korsanları 1 : Siyah İncinin Laneti

siyah incinin laneti izle afişi

Filmin Konusu:

Hafif üçkâğıtçı fakat bir o kadar da sevimli Kaptan Jack Sparrow’un (Johnny Depp) korsanlık yaşamı, düşmanı kurnaz Kaptan Barbossa’nın (Geoffrey Rush), gemisi Siyah İnci’yi çalmasıyla altüst olur.

Bu da yetmezmiş gibi Kaptan Barbossa, Port Royal kasabasına saldırır ve belediye başkanının güzeller güzeli kızı Elizabeth’i (Keira Knightley) kaçırır.

Kızı kurtarmak ve Siyah İnci’yi yeniden ele geçirmek amacıyla Elizabeth’in çocukluk arkadaşı Will (Orlando Bloom) ve Jack güçlerini birleştirirler. Will’in bilmediği ise lanetli bir hazinenin Barbossa’nın kaderini nasıl değiştirdiği ve onu ve mürettebatını nasıl sonsuza kadar ölümsüz olarak yaşamaya mahkum ettiğidir.


karayip korsanları siyah incinin laneti


KARAYİP KORSANLARI SİYAH İNCİNİN LANETİ Alternatif