31 Aralık 2009 Perşembe

Saint Ange - Kutsal Bakire

kutsal bakire sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Anna, Saint Ange adındaki kapanmak üzere olan yetimhaneyi temizlemek üzere tutulmuştur. Judith ise hatıraları ile bu yetimhanede yalnız bırakılan tek çocuktur.

Çok yalnızdır.Yavaş yavaş, Anna ayak sesleri, gülmeler ve sesler duymaya başlar.Bu binanın içinde bir yerlerde Judith dışında çocukların oluğuna inanmaya başlar....

Kutsal Bakire -Saint Ange - canlı izle
Tür:Korku/Fantastik/Dram
Gösterim Tarihi:10 Mart 2006
Yönetmen:Pascal Lougler
Senaryo:Pascal Lougler
Müzik:Joseph Loduca
Yapım:2004,Fransa,98dk
Oyuncular
Virginie Ledoyen, Lou Doillon, Catriona MacColl, Dorina Lazar, Virginie Darmon


1.bölüm


2.bölüm


3.bölüm


4.bölüm

Matrak Adamlar - Funny People

matrak adamlar sinema filminin afişi



Filmin Konusu:

Çok başarılı bir stand-up komedyeni olan George, tedaviedilemez bir hastalığa yakalandığını öğrenir. George'un 1 yıldan azömrü kalmıştır. Bir gece, ümit veren bir stand-up komedyeni olanIra ile aynı gece kulübünde sahne alırlar.

Ira'nın performansı George'uetkiler ve George Ira'yı yarı- kişisel asistanı olarak onu işe alır.Bu ikilinin iş ilişkisi zamanla dostluğa dönüşür.

Açıklama : Matrak Adamlar - Funny People 2009 (Türkçe Altyazılı)
Tür : Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Judd Apatow
Senaryo : Judd Apatow
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : Jason Schwartzman
Yapım : 2009, ABD , 140 dk.
Oyuncular SethRogen , Adam Sandler, Leslie Mann , Ken Jeong , Eric Bana , Jonah Hill


MATRAK ADAMLAR 1.BÖLÜM


MATRAK ADAMLAR 2.BÖLÜM

ŞAŞKIN-BEDAZZLED

şaşkın sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Elliot Richards… İyi niyetli bir insan , ama tam anlamıyla sosyal beceriksizlik abidesi, çalışma arkadaşı Allison Gardnerın aşkı ile yanıp tutuşan zavallı bir genç adam. Evet Allison onun hayatta olduğunu biliyor ama hepsi bu kadar.

Bir insanın şansı bu kadar kötüyse her şeyi yapabilir. İntihar edebilir, hayatını hiçbir şeyi umursamadan yaşayabilir, her şeyi düzeltmek için uğraşıp durabilir hatta ruhunu şeytana bile satabilir.

Açıklama : Saskin Bedazzled
IMDB Puanı: 5.9/10
Yapım: 2000 ~ ABD
Tür: Fantastik , Komedi
Oyuncular: Brendan Fraser , Elizabeth Hurley , Paul Adelstein , Frances O’Connor , Orlando Jones
Yönetmen: Harold Ramis
Senaryo: Peter Cook
Yapımcı: Trevor Albert
Görüntü Yönetmeni: Bill Pope
Görüntü Yönetmeni: David Newman
Süre: 1 saat 33 dk


Şaşkın

FIRTINALI HAYATLAR-THE WEATHER MAN

fırtınalı hayatlar sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Chicagonun yerel televizyonlarından birinde hava durumu sunucusu olan David Spritz (Cage), Chicagolular açısından olmazsa olmaz bir kişiliktir.

O sadece güneşi, yağmuru, karla karışık yağmuru ve kar yağışını tahmin eden bir adam değil, adeta yürüyen bir hedeftir. Chicago halkı Davide sevgiyle nefret arasında gidip gelen özel bir ilgi duymaktadır.

Onu ekrandan tanıyan pek çok insan, gördükleri yerde üzerine meşrubat, bira, hamburger gibi şeyler fırlatmaktan kendilerini alamamaktadırlar. Davidin tek isteği ise birazcık saygıdır. Özellikle Nobel ödüllü yazar babası Robert Spritzin (Caine) takdirini, beğenisini kazanmayı istemektedir. Onun gözlerinin içine bakacak cesareti bile kalmamıştır.

Ondan bir parça saygı görmek için her şeyini vermeye hazır olan David, eski karısının gönlünü ve sevgisini yeniden kazanmaya çalışırken bir yandan da çocukları için kaygılanmaktadır.

Ne zaman ortaya çıkacağını tahmin etmeye çalıştığı kasırga ve tufanların yarattığı yıkım gibi kendi yaşamı da, büyük bir felakete sürüklenmektedir.

Açıklama : Fırtınalı Hayatlar-The Weather Man
IMDB Puanı: 6.9/10
Yapım: 2005 ~ ABD
Tür: Dram , Komedi
Oyuncular: Nicolas Cage , Michael Caine , Hope Davis , Gil Bellows , Nicholas Hoult
Yönetmen: Gore Verbinski
Senaryo: Steve Conrad
Yapımcı: David Alper , Todd Black
Görüntü Yönetmeni: Phedon Papamichael


Fırtınalı Hayatlar

MİDNİGHT CLEAR (2006)

MİDNİGHT CLEAR filmi



Açıklama : Midnight Clear
IMDB Puanı: 5.8/10
Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Dram
Oyuncular: Stephen Baldwin , Patricia Rae , Victoria Jackson , Diane Delano , Dominic Scott Kay
Yönetmen: Dallas Jenkins
Senaryo: Wes Halula , Jerry B. Jenkins
Yapımcı: Dallas Jenkins , Kevin Downes


Midnight Clear

Mulan (2009-Türkçe Altyazı)

mulan sinema filminin afişi



Filmin Konusu:

Mulan diğer genç kızlardan çok farklı bir kızdır. Çin'de o dönemde kadınlar kocalarının varlığı altında yaşamak zorundadırlar. Kişisel özgürlükleri pek yoktur. Eşlerinin özgürlüğü onların özgürlüğüdür.

Mulan bu anlayışa karşıdır. O yüzden kendi özgürlüğüne çok düşkündür. Mulan bir gün kendisine eş bulmak için çöpçatanın huzuruna çıkar ancak başarısız olunca ailesinin onurunu lekeler.

Tam bu sırada Çin'de baskın haberleri yayınlanır. Babası savaşa gitme kararı alır ancak çok yaşlı olduğu için Mulan bunu kabullenemez ve babasını korumak için savaşa o gitme kararı alır.

Ailesinden gizlice evden kaçar ve ailesinin onurunu kurtarmak adına savaşa erkek kılığında katılarak orduya girer....

Açıklama : Mulan 2009 (Türkçe Altyazılı)
Yapım: 2009 ~ ABD, Çin
Tür: Dram, Macera, Romantik
Yönetmen: Wei Dong, Jingle Ma
Senaryo: Ting Zhang Yapımcı: Guangcheng Song


MULAN

KURT ADAM NEVER CRY WERE WOLF


Filmin Konusu:

16 yaşındaki Loren ve ailesinin yeni bir komşuları olmuştur. Köpeği ile yaşayan bu iyi görünümlü, bekar adamda, Loren, gizemli ve tehlikeli bir şeyler hisseder. Bazı belirtiler teker teker ortaya çıkmaya başladığında adamla ilgili şüpheleri daha da artar.

Komşusunun davranışlarıyla ilgili takıntılı hale gelen Loren, adamın, aç bir kurdun sessizce avını izlediği gibi geceleri kendisini izlediğinin farkında değildir. Yerel televizyondaki av programının sunucusu Redd Tucker, kendisine karşı gizli hisleri olan bir kurye gençle Loren, bu kana susamış ölümsüz yaratığın sırlarını, dolunay altında açığa çıkarmak için hazırlanmaktadır.

Açıklama : Kurt Adam - Never Cry Werewolf (Türkçe Dublaj) - canlı izle
Yapım:2008 ~ Kanada
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Yönetmen:Brenton Spencer
Senaryo:David Benullo
Yapımcı:Aaron Barnett, Daniel Grodnik
Görüntü Yönetmeni:Curtis Petersen
Müzik:Michael Richard Plowman
Süre:1 saat 27 dk
Gösterim Tarihi:11 Mayıs 2008 (Türkiye)


KURT ADAM BÖLÜM 1




KURT ADAM BÖLÜM 2



KURT ADAM BÖLÜM 3



KURT ADAM BÖLÜM 4



kurt adam,kurt adam izle,kurt adam seyret,kurt adam online izle,kurt adam full izle,kurt adam bedava izle,izle kurt adam,kurt adam indirmeden izle,kurt adam filmi,kurt adam filmi izle,kurt adam filmini izle,never cry werewolf,never cry werewolf izle,never cry werewolf seyret,never cry werewolf filmi,never cry werewolf filmini izle,never cry werewolf kurt adam

kurt adam,kurt adam izle,kurt adam seyret,kurt adam online izle,kurt adam full izle,kurt adam bedava izle,izle kurt adam,kurt adam indirmeden izle,kurt adam filmi,kurt adam filmi izle,kurt adam filmini izle,never cry werewolf,never cry werewolf izle,never cry werewolf seyret,never cry werewolf filmi,never cry werewolf filmini izle,never cry werewolf kurt adam

KARA GÖL 2-LAKE PLACİD 2

kara göl 2 sinema filmi indir afiş



Filmin Konusu:

Bir komedi, korku klasiği olan Kara Göl’ün devamı olan KARA GÖL 2’de Şerif, kendi bölgelerinde avlanan garip ve devasal timsahı bulmak için New York’tan gelen taşılbilimciyle iş birliği yapar.

Şerif ve taşılbilimci araştırmaya başladıktan kısa bir süre sonra tahmin ettikleri gibi gölde 1 değil tam 3 adet timsah olduğunu anlarlar. Katliam başlamak üzeredir. Onları gördükten sonra Kara Göl’ün sularında yüzmek eskisi kadar kolay olmayacak!



Kara Göl 2 İndir

VAN VİLDER FRESHMAN

van vilder sinema filminin afişi



Filmin Konusu:

Van Wilder efsanesini hepiniz biliyorsunuz… Peki, bu efsane nasıl başladı öğrenmek ister misiniz?

Van Wilder’ın üniversitedeki ilk senesidir ve partiye hazırdır… Yalnız üniversiteye vardığında onu kötü bir sürpriz beklemektedir… Coolidge College’deki bütün kızlar bekaret yemini etmiştir ve sert bir rektör, üniversiteyi sert kurallarla yönetmektedir.

Van Wilder için bu durum sürdürülemez… Üniversite hayatı boyunca yaptığı tek şey bu olsa da, Van Wilder okulunun partisizliğine bir son verip özgürlük getirmelidir…

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Harvey Glazer
Senaryo:Todd Mccullough, Brent Goldberg Yapımcı:Robert L. Levy
Görüntü Yönetmeni:Shawn Maurer
Müzik:Nathan Wang
Süre:1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi:17 Mart 2009 (ABD)


VAN VİLDER: FRESHMAN YEAR 1.BÖLÜM


Büyük Ekran İzleyin



2.bölüm


Büyük Ekran İzleyin

BEBEK SEVGİSİ-COMME LESAUTRES



Filmin Konusu:

Uzun zamandır birlikte olan Manu ve Philippe,40'lı yaşların başında kariyer sahibi iki eşcinseldir... Manu çocuk doktoru, Philippe ise avukattır. Manu artık çocuk istemekte fakat Philippe ise buna karşı çıkmaktadır. Manu'nun çocuk sevgisi onu farklı arayışlara iter. Ve bir gün ufak bir trafik kazası ona istediği bebeğe ulaşma şansı verecektir...

Yapım:2008 ~ Fransa
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Vincent Garenq
Senaryo:Vincent Garenq
Yapımcı:Christophe Rossignon
Görüntü Yönetmeni:Jean-claude Larrieu
Müzik:Laurent Levesque, Loïc Dury
Süre:1 saat 30 dk



BEBEK SEVGİSİ 1.BÖLÜM



BEBEK SEVGİSİ 2.BÖLÜM



BEBEK SEVGİSİ 3.BÖLÜM



BEBEK SEVGİSİ 4.BÖLÜM



bebek sevgisi,bebek sevgisi izle,bebek sevgisi seyret,bebek sevgisi online izle,bebek sevgisi full izle,bebek sevgisi inidrmeden izle,bebek sevgisi filmi,bebek sevgisi filmi izle,bebek sevgisi filmini izle,bebek sevgisi filmini seyret,izle bebek sevgisi,bebek sevgisi filmin konusu

bebek sevgisi,bebek sevgisi izle,bebek sevgisi seyret,bebek sevgisi online izle,bebek sevgisi full izle,bebek sevgisi inidrmeden izle,bebek sevgisi filmi,bebek sevgisi filmi izle,bebek sevgisi filmini izle,bebek sevgisi filmini seyret,izle bebek sevgisi,bebek sevgisi filmin konusu

30 Aralık 2009 Çarşamba

CHİLDREN OF THE CORN(STEPHEN KİNG)


Filmin Konusu:

Dünyaca ünlü,Amerikalı gerilim ve korku yazarı Stephen King'in aynı adlı bu kısa öyküsü ilk olarak 1984de sinemaya uyarlanmış ve ardından pekçok devam filmi yapılmıştı.Ama Kingin filmden nefret ettiği söyleniyordu.Ve yıllar sonra bugün,1984 yapımı o ilk film yeniden çevriliyor;ama bu kez Tv için.
Maine'deki küçük bir kasabada bazı garip olaylar gerçekleşir.

Kasabadaki çocuklar birer şeytana dönüşmüş ve yetişkinleri,ebeveynlerini katletmeye başlamışlardır.Kasabaya gelmiş genç bir çift de kendilerini bu korkunç olayın içinde bulur.Mısır tarlalarındaki kötülük gittikçe büyümektedir....

Açıklama : Children of the Corn Stephen King (Türkçe Altyazı) - canlı izle
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim,Korku
Yönetmen: Donald P. Borchers
Senaryo: Donald P. Borchers
Senaryo (Kitap):Stephen King
Yapımcı:Richard Saperstein,Donald P. Borchers,Matthew Stein
Görüntü Yönetmeni:Jamie Thompson
Gösterim Tarihi:26 Eylül 2009 (ABD)
Oyuncular: David Anders,Zita Vass,Kandyse Mcclure,Alexa Nikolas,Brennan Bailey


CHİLDREN OF THE CORN 1.BÖLÜM



CHİLDREN OF THE CORN 2.BÖLÜM



CHİLDREN OF THE CORN 3.BÖLÜM



CHİLDREN OF THE CORN 4.BÖLÜM



children of the corn,children of the corn izle,children of the corn seyret,children of the corn online izle,children of the corn full izle,children of the corn bedava izle,children of the corn filmi,children of the corn filmi izle,children of the corn filmi seyret,children of the corn filmini izle,children of the corn filmin konusu,izle children of the corn,children of the corn stephen king

children of the corn,children of the corn izle,children of the corn seyret,children of the corn online izle,children of the corn full izle,children of the corn bedava izle,children of the corn filmi,children of the corn filmi izle,children of the corn filmi seyret,children of the corn filmini izle,children of the corn filmin konusu,izle children of the corn,children of the corn stephen king

ZAFER VE GURUR -PRİDE AND GLORY



Filmin Konusu:

Dört New York polisi tuzağa düşürülerek öldürülünce, tüm teşkilat alarma geçer. Serbest dolaşan bir polis katili varken ve tüm gözler bu davaya çevrilmişken, Manhattan Polis Şefi Francis Tierney, Sr. (Jon Voight) dedektif oğlu Ray Tierney'den (Edward Norton) davayı yürütmesini ister. Ray yitirilen polislerin, ağabeyi Francis Tierney Jr. (Noah Emmerich) ve kayınbiraderi Jimmy Egan'la (Colin Farrell) omuz omuza çalıştıklarını bildiği için davayı isteksizce kabul eder.

Dava işlerin trajik ölçüde ters gittiği rutin bir uyuşturucu baskını gibi görünse de, Ray, derinlere indikçe birilerinin uyuşturucu tacirlerini polislerin gelmekte olduğuna dair uyarmış olması gerektiğini fark eder. Bunu içerden biri yapmış olmalıdır. Daha da kötüsü, ipuçları en olamayacak yöne işaret etmeye başlar: Kardeşine ve kayınbiraderine. Sorular yükseltildikçe, dava, aile üyelerini aileye sadakat ile teşkilata sadakat arasında seçim yapmaya zorlar

Açıklama : Pride and Glory - Zafer ve Gurur (Türkçe Dublaj)
Yapım:2008 ~ ABD Tür:Dram, Suç
Yönetmen:Gavin O'connor Senaryo:Joe Carnahan
Yapımcı:Greg O'connor
Görüntü Yönetmeni:Declan Quinn
Müzik:Mark Isham
Süre:2 saat 5 dk
Gösterim Tarihi: 30 Ocak 2009 (Türkiye)



ZAFER VE GURUR BÖLÜM 1




ZAFER VE GURUR BÖLÜM 2




ZAFER VE GURUR BÖLÜM 3




ZAFER VE GURUR BÖLÜM 4




ZAFER VE GURUR BÖLÜM 5



zafer ve gurur sinema film izle

NATİONAL SECURİTY



Filmin Konusu:

Polis olmaya çalışan Earl, eğitimde yaptığı bir hatadan dolayı akademiden atılır. Bu arada anahtarlarını içerde unuttuğu arabasına girmeye çalışırken, arabayı çalmaya çalıştığını sanan Hank adlı bir polis tarafından yakalanır. Yakalanma esnasında, alerjisi olan Earl'i arı sokar ve yüzü dayak yemiş gibi şişer. Olayı ters bir açıdan çeken güvenlik kamerası, arıyı öldürmeye çalışan Hank'i sanki Earl'e dayak atar gibi göstermektedir. Bu yanlış anlama sonucu, Hank haksız yere polislikten atılır. 6 ay hapse gönderilir. Dışarı çıktıktan sonra güvenlik görevlisi olarak işe girer. Fakat Earl'ün de aynı yerde çalışmakta olduğunu görünce işler karışır


Açıklama : National Security (Türkçe Dublaj)
Yapım:2003 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Komedi, Suç
Yönetmen:Jon Amiel Senaryo:David Ronn, Jay Scherick Yapımcı:Michael Green, Robert F. Newmyer, Jeffrey Silver Görüntü Yönetmeni:Oliver Wood Süre:1 saat 28 dk
Gösterim Tarihi: 04 Nisan 2003 (Türkiye)


NATİONAL SECURİTY 1.BÖLÜM



NATİONAL SECURİTY 2.BÖLÜM



NATİONAL SECURİTY 3.BÖLÜM



NATİONAL SECURİTY 4.BÖLÜM



national security,national security izle,national security seyret,national security online izle,national security full izle,national security bedava izle,national security filmi,national security filmi izle,national security filmi seyret,national security filmini izle,national security filmin konusu,izle national security

national security,national security izle,national security seyret,national security online izle,national security full izle,national security bedava izle,national security filmi,national security filmi izle,national security filmi seyret,national security filmini izle,national security filmin konusu,izle national security

Görünmez Güç - Opapatika

opapatika sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Opapatika, kişiyi görünmez yapan özel bir güçtür. Sahip olan kişi ölene kadar bu gücü kullanabilir.

Opapatika gücüne sahip beş kişi, ayrıca kendilerine özgü diğer güçleri ile bir araya gelirler. Büyük bir mücadelenin merkezinde buluşmuşlardır. Yaşamlarında yeni bir sayfa açılacaktır...

Açıklama : Opapatika - Görünmez Güç (Türkçe Dublaj)
Yapım:2007 ~ Tayland
Tür:Aksiyon, Fantastik, Macera
Yönetmen:Thanakorn Pongsuwan Senaryo:Yutnathorn Kaewthong, Thanakorn Pongsuwan Yapımcı:Sukanya Vongsthapat, Prachya Pinkaew Süre:1 saat 50 dk


GÖRÜNMEZ GÜÇ 1.BÖLÜM

SATILMIŞ ÇOCUKLAR



Filmin Konusu:

13 yaşındaki bakire Adriana, MexicoCity’den sex tüccarları tarafından kaçırılır. Adriana’nıntek umudu ise onu çok seven serseri 17 yaşındaki ağabeysiJorge’dir. Bu geniş çaplı sex tüccarları kızlarıMeksika’dan New Jersey’e nakletmeye çalışırlar. Ama sextüccarları peşlerinden gelenlerin farkında değildir.
Çokzor yollardan geçen Jorge, başta kardeşini bulmak adına yalnızçıktığı yola sınırı geçtiğinde aynı kaderi paylaşan birpolisle karşılaşır. Başta Jorge’ye inanmayan polis daha sonra onayardım etmeye karar verir ve birlikte sex tüccarlarının peşinedüşerler.
Uzun ve sıkıntılı bir takibi konu alan bu film, hayat kadınların ne gibi yollardan geçtiğini ele alıyor

Tür : Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen : Marco Kreuzpaintner
Senaryo : Jose Rivera , Peter Landesman
Görüntü Yönetmeni : Daniel Gottschalk
Müzik : Jacobo Lieberman , Leonardo Heiblum
Yapım : 2007, ABD / Almanya , 120 dk.
Oyuncular
KevinKline (Ray Sheridan) , Cesar Ramos (Jorge) , Alicja Bachleda-Curus(Veronika) , Paulina Gaitan (Adriana) , Marco Pérez (Manuelo) ,Linda Emond (Patty Sheridan)


SATILIK ÇOCUKLAR 1.BÖLÜM



SATILIK ÇOCUKLAR 2.BÖLÜM



SATILIK ÇOCUKLAR 3.BÖLÜM



SATILIK ÇOCUKLAR 4.BÖLÜM



satılık çocuklar,satılık çocuklar izle,satılık çocuklar seyret,satılık çocuklar online izle,satılık çocuklar filmi izle,satılık çocuklar filmi,satılık çocuklar filmini izle,satılık çocuklar filmi seyret,izle satılık çocuklar

satılık çocuklar,satılık çocuklar izle,satılık çocuklar seyret,satılık çocuklar online izle,satılık çocuklar filmi izle,satılık çocuklar filmi,satılık çocuklar filmini izle,satılık çocuklar filmi seyret,izle satılık çocuklar

Ev Hapsi - 100 Feet

ev hapsi sinema filminin afişi


Filmin Konusu

MarnieWatson hapishaneden şartlı tahliyeyle salınır. Kendisine karşışiddetuygulayan kocasını öldürdüğü (nefsi müdafaa)için hapishanedebelirli bir süre geçirmiştir.

Hapishaneden salınır, ama şimdiki durumuda ev hapsidir ve ayakbileğinde elektronik bir cihaz vardır.

Bu cihaz evden 100 adımdan fazlauzaklaşmasını engellemektedir. Ancak evde debir sorun vardır.Ölü kocasının hayaleti hala evdedir ve vahşi birşekildeintikam peşindedir

AÇIKLAMA:

Film Adı : 100 Feet-Ev Hapsi
Yapım Yılı : 2008
Türü : Korku - Gerilim
Oyuncular : Famke Janssen, Michael Paré, John Fallon,
Yönetmen : Eric Red



































Gcenin Kanatları

gecenin kanatları sinema filminin afişi



Filmin Konusu:

Gece kod adlı terörist, yıllar önce bir polis baskınında ailesini kaybetmiştir. Bunun üzerine canlı bomba olmaya yemin eder, ama birini sevmesiyle birlikte artık aşka karşı da savaş vermek zorundadır...


Açıklama : Gecenin Kanatları 2009
Tür : Dram / Romantik / Politik / Suç
Gösterim Tarihi : 11 Aralık 2009
Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Serdar Akar
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül , Ahmet Küçükkayalı
Oyuncular:Erkan Petekkaya , Beren Saat , Yavuz Bingöl , Murat Ünalmış , Alper Kul , Teoman Kumbaracıbaşı , Arif Erkin , Cezmi Baskın , Ali Sürmeli , Ferit Kaya


GECENİN KANATLARI

İki Dil Bir Davul

iki dil bir davul sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Türk öğretmenin, uzak bir Kürt köyündeki bir yılı. Öğretmen Kürtçe bilmez, çocuklar Türkçe. Öğretmen ilk kez gördüğü bu coğrafyada, bir yılını çocuklara Türkçe öğretmekle geçirir.

1 yılın sonunda çocuklar Türkçe öğrenebilecekler mi? İki Dil Bir Bavul üniversiteden yeni mezun olmuş ve uzak bir Kürt köyüne atanmış Türk öğretmenin bir yılını, onun okula yeni başlayan ve Türkçe bilmeyen çocuklarla yaşadıklarını anlatır.

Bir yıl boyunca öğretmenin farklı bir topluluk ve kültür içindeki yalnızlığına, çocuklar ve köylülerle yaşadığı iletişim problemine, çocuklardaki değişime tanık oluruz. Bu süreç boyunca öğretmen ve çocuklar birbirlerini yavaş yavaş tanımaya ve anlamaya başlarlar.


Açıklama : İki Dil Bir Bavul 2009
Yapım:2009 ~ Türkiye Tür:Dram
Yönetmen:Orhan Eskiköy, özgür Doğan
Senaryo:Orhan Eskiköy
Yapımcı:Orhan Eskiköy, Pieter Van Huystee Görüntü Yönetmeni:Orhan Eskiköy Müzik:özgür Doğan, Zeynel Doğan
Dağıtım:Tiglon Filmin
Süre:1 saat 21 dk
Gösterim Tarihi: 23 Ekim 2009 (Türkiye)


İKİ DİL BİR BAVUL

29 Aralık 2009 Salı

HAYALET SEHİR-GHOST TOWN


Filmin Konusu:

Yakınları tarafından çok sevilen Bertram Pincus günün birinde ölür. Ama Pincus'un bu ölüm durumu sadece 7 dakika sürer. 7 dakikalık bu aradan sonra hayatına geri dönen Pincus'un artık tüm hayaletleri ve daha önce ölen herkesi görebilme gibi bir yeteneği vardır. Ancak bu yetenek ona fayda değil zarar getirmeye başlamıştır.

Çünkü tüm ölüler Pincus'dan bir şeyler talep etmeye başlamıştır. Bu durum onu ölülerle hayattakiler arasında komik bir elçi haline getirmeye başlar. Gizle Pencere, Panik Odası ve Carlito'nun Yolu gibi önemli filmlerin usta senaristi olan David Koepp bu sefer de yer yer hüzünlendiren fantastik bir komediyle karşımıza çıkıyor....


Açıklama : Hayalet Şehir - Ghost Town (Türkçe Dublaj)
Tür : Komedi / Fantastik / Romantik
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Yönetmen : David Koepp
Senaryo : David Koepp , John Kamps
Görüntü Yönetmeni : Fred Murphy
Müzik : Geoff Zanelli
Yapım : 2008, ABD , 102 dk.
Oyuncular Greg Kinnear (Frank Herlihy) , Ricky Gervais (Bertram Pincus D.D.S.) , Dylan Clark Marshall (Alex)


HAYALET ŞEHİR


hayalet şehir,hayalet şehir izle,hayalet şehir seyret,hayalet şehir online izle,hayalet şehir full izle,hayalet şehir bedava izle,hayalet şehir filmi,hayalet şehir filmi izle,hayalet şehir filmini izle,hayalet şehir filmini seyret,ghost town izle,ghost town seyret,ghost town online izle

hayalet şehir,hayalet şehir izle,hayalet şehir seyret,hayalet şehir online izle,hayalet şehir full izle,hayalet şehir bedava izle,hayalet şehir filmi,hayalet şehir filmi izle,hayalet şehir filmini izle,hayalet şehir filmini seyret,ghost town izle,ghost town seyret,ghost town online izle

Rapid Fear

Rapid Fear afişi



Filmin Konusu:

Altı suçlu genç ve hapisten yeni çıkan bir suçlu, rehabilitasyon amacıyla ormana giderler. Burada sert doğa koşullarını öğrenirlerken, karşılarına çıkan garip bir varlık her şeyi altüst eder.

Yapım:2004 ~ ABD,Avustralya
Tür:Aksiyon, Gerilim, Korku
Yönetmen:Geoff Cox
Senaryo:Wendy Pavey
Yapımcı:Sue Laidlaw
Müzik:ıan Thomson
Süre:1 saat 34 dk


RAPİD FEAR

Hep Seni Aradım - Wicker Park

Hep Seni Aradım - Wicker Park izle afiş


Filmin Konusu:

Şikago'nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew birgün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Lukea ait ayakkabı dükkancının vitrinine bakan bir kız görür.

Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur. Matthew ve Lisa birbirlerine Aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar.

Bir gün Matthew eve geri döndüğünde Lisayı bulamaz. Yok olmuştur Lisa. İki yıl geçer. Matthew hayatını yeniden düzenlemeye çalışır. Lukeun Matthewa anlatacakları vardır. Bir kıza çılgınca Aşık olmuştur...


Açıklama : Hep Seni Aradım-Wicker Park-2006-Türkçe Dublaj
Oyuncular: Josh Hartnett , Rose Byrne , Matthew Lillard
Yönetmen : Paul McGuigan
Tür: :Dram Duygusal


HEP SENİ ARADIM

MY YEAR WİTHOUT SEX


Filmin Konusu:

Australyalı bir ailenin hayatlarındaki inişleri ve çıkışlarını ara ara gerçekçi ara ara esprili birşekilde konu alan bir film...


Açıklama : My Year Without Sex-2009-Türkçe Altyazılı
Yapım: 2009 ~ Avustralya
Tür: Komedi
Oyuncular: Katie Wall , Sonya Suares , Brett Robson , Chloe Guymer , Christine Moffat Yönetmen: Sarah Watt
Senaryo: Sarah Watt
Yapımcı: Bridget Ikin Görüntü Yönetmeni: Graeme Wood
Süre: 1 saat 36 dk


MY YEAR WİTHOUT SEX 1.BÖLÜM



MY YEAR WİTHOUT SEX 2.BÖLÜM



MY YEAR WİTHOUT SEX 3.BÖLÜM



MY YEAR WİTHOUT SEX 4.BÖLÜM



my year without sex,my year without sex izle,my year without sex seyret,my year without sex online izle,my year without sex full izle,my year without sex bedava izle,my year without sex filmi,my year without sex filmi izle,my year without sex filmi seyret,my year without sex filmini izle,my year without sex filmin konusu,izle my year without sex

my year without sex,my year without sex izle,my year without sex seyret,my year without sex online izle,my year without sex full izle,my year without sex bedava izle,my year without sex filmi,my year without sex filmi izle,my year without sex filmi seyret,my year without sex filmini izle,my year without sex filmin konusu,izle my year without sex

KİRALIK SEVGİLİ-THE GİRLFRİEND EXPERİENCE


Filmin Konusu:

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Steven Soderbergh
Senaryo:Brian Koppelman, David Levien
Yapımcı:Mark Cuban, Gregory Jacobs, Todd Wagner
Görüntü Yönetmeni:Steven Soderbergh
Müzik:Ross Godfrey
Dağıtım:Pinema Film
Süre:1 saat 17 dk
Gösterim Tarihi: 08 Temmuz 2009


KİRALIK SEVGİLİ 1.BÖLÜM




KİRALIK SEVGİLİ 2.BÖLÜM




KİRALIK SEVGİLİ 3.BÖLÜM




KİRALIK SEVGİLİ 4.BÖLÜM




kiralık sevgili,kiralık sevgili izle,kiralık sevgili seyret,kiralık sevgili online izle,kiralık sevgili full izle,kiralık sevgili bedava izle,kiralık sevgili filmi,kiralık sevgili filmi izle,kiralık sevgili filmi seyret,kiralık sevgili filmini izle,kiralık sevgili filmin konusu,izle kiralık sevgili,the girlfriend experience,the girlfriend experience izle,the girlfriend experience seyret,the girlfriend experience online izle,the girlfriend experience filmi,the girlfriend experience filmi izle,the girlfriend experience filmini izle,the girlfriend experience filmi online izle

kiralık sevgili,kiralık sevgili izle,kiralık sevgili seyret,kiralık sevgili online izle,kiralık sevgili full izle,kiralık sevgili bedava izle,kiralık sevgili filmi,kiralık sevgili filmi izle,kiralık sevgili filmi seyret,kiralık sevgili filmini izle,kiralık sevgili filmin konusu,izle kiralık sevgili,the girlfriend experience,the girlfriend experience izle,the girlfriend experience seyret,the girlfriend experience online izle,the girlfriend experience filmi,the girlfriend experience filmi izle,the girlfriend experience filmini izle,the girlfriend experience filmi online izle

Çıldırış -The Jacket

çıldırış sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Jack Starks, Körfez Savaşı sırasından başından ağır yaralanmasına rağmen hayatta kalabilmiş eski bir askerdir.

İyileşmesine rağmen sürekli hafıza problemleri yaşayan Jack, hiç akrabası da olmadığı için bu krizleri daha da ağır geçirmektedir. Son çare olarak doğduğu kasabaya, Vermonta geri dönmeye karar verir.

Otostopla yoluna devam eden Jack, arabası bozulmuş sarhoş bir kadına yardım eder. Kadının 8 yaşında bir kızı vardır.

Kanada sınırını geçmek üzere yol alan bir adam tarafından arabaya alınırlar ve biraz ileride polis kontrolü ile karşılarşırlar. Jackin gelgitlerle dolu hafızasındaki son görüntüler bunlardır.

Kendine geldiğinde bir akıl hastanesine hapsedildiğini fark eden genç adam, bir polis memurunu öldürmekle suçlanmaktadır.

Olayla ilgili hiçbir şey hatırlamayan Jack, kendisine deneysel ilaçlar verip işi daha da çıkılmaz hale getiren Dr. Beckerın hastasıdır.

Düşle gerçek arasında gidip gelen adam, Jackie adında bir kızla tanıştığını hatta bir geceyi onun evinde geçirdiğini hatırlar. Kurtuluşu bu genç kadının ellerinde midir, yoksa düşlerindeki gibi dört gün sonra ölecek midir?


Açıklama : Çıldırış - The Jacket (Türkçe Dublaj)
Yapım:2005 ~ ABD, İngiltere
Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Psikolojik
Yönetmen:John Maybury Senaryo:Marc Rocco, Tom Bleecker, Massy Tadjedin
J. Nicholas
Görüntü Yönetmeni:Peter Deming
Müzik:Brian Eno
Süre:1 saat 53 dk Gösterim Tarihi: 05 Ağustos 2005 (Türkiye)


Çıldırış

Kasabanın Yenisi - New in Town

kasabanın yenisi sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Lucy Hill (Renee Zellweger) işine tutkuyla bağlı Miamiâ'li bir işkadınıdır. Minnesota'daki bir üretim tesisine dokuz aylığına geçici görevle gönderilince hayatı bir anda alt üst olur.

Evlenmeye niyeti olmadığını belirterek avukatlık yapan erkek arkadaşı Sethi terk ettikten sonra da Minnesota'nın yolunu tutar. Tek parça kaliteli görüntü..filmi izlemek için ....


Açıklama : Kasabanın Yenisi - New in Town (Türkçe Dublaj)
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Jonas Elmer Senaryo:Ken Rance, C. Jay Cox
Gösterim Tarihi: 27 Mart 2009 (Türkiye)


Kasabanın Yenisi

Sigara İçtiğiniz için Teşekkürler

Sigara İçtiğiniz için Teşekkürler sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Nick Naylor, büyük bir sigara şirketinin sözcüsü olarak sigara üreticilerinin ve sigara tiryakisi olan insanların haklarını savunmaktadır.

Ama bu iş sanıldığı kadar kolay değildir. Sigaranın sağlığa verdiği korkunç zararlar, kullanıcılar tarafından bile bilinen bir gerçektir.

Sigaranın bu olumsuz imajını düzeltmek için yeni bir çalışma başlatan Nick, karşısında sağlık örgütlerini ve amansız bir senatörü bulur.

Bunların hiçbirinden gözü korkmayan Nick için kırılma noktası, oğlunun ona bakış açısının değişmesi olacaktır.

Kurnaz yapısı ve hiciv dolu senaryosu ile oldukça beğeni toplayan film, Amerika'dan son yıllarda çıkan en iyi komedilerden biri olarak değerlendiriliyor. tavsiye görüntü..eklenti kurmadan direk izleyin..iyi seyirler....


Açıklama : Thank You for Smoking - Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler (Türkçe Altyazılı)
IMDB Puanı:7.8/10
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Komedi
Süre:1 saat 30 dk


Sigara İçtiğiniz için Teşekkürler

HAZAN MEVSİMİ BİR PANAYIR HİKAYESİ


Filmin Konusu:

Zümrüt Erkin , Erol Babaoğlu , Tarık Köksal , Ahu Sıla Bayer Bu, birbirine umutsuzca aşık olmuş iki insanın bir panayırda geçen hikayesidir. Panayırın yakınındaki inşaatta çalışan Cemal ile, bulunduğu her panayırda çalışan gezgin şarkıcı Nurşen’in hikâyesi. İkisi de bir yere kök salamayan, rüzgar nereden eserse oraya savrulan insanlar.

Her ne kadar renkli ve eğlenceli bir hayat olduğu sanılsa da, panayırda çalışmak hiç de göründüğü gibi değil. Panayırlar, ortaçağdan kalma pek çok zenaat gibi, yok olmaya yüz tutmuş kültür miraslarımızdan biridir. Bu yok oluş, panayır sistemi içinde ezilen insanların arasında şiddet dolu ve dengesiz ilişkiler yaratmaktadır. “Hazan Mevsimi – Bir Panayır Hikayesi” kendi tarzındaki yerel dili çok iyi kullanan ve titizlikle kaleme alınmış bir modern çağ peri masalıdır..


HAZAN MEVSİMİ 1.BÖLÜM



HAZAN MEVSİMİ 2.BÖLÜM



HAZAN MEVSİMİ 3.BÖLÜM



HAZAN MEVSİMİ 4.BÖLÜM



hazan mevsimi,hazan mevsimi izle,hazan mevsimi seyret,hazan mevsimi online izle,hazan mevsimi full izle,hazan mevsimi bedava izle,hazan mevsimi filmi,hazan mevsimi filmi izle,hazan mevsimi filmi seyret,hazan mevsimi filmini izle,hazan mevsimi filmin konusu,izle hazan mevsimi,hazan mevsimi bir panayır hikayesi,hazan mevsimi bir panayır hikayesi izle,hazan mevsimi bir panayır hikayesi seyret,hazan mevsimi bir panayır hikayesi online izle,hazan mevsimi bir panayır hikayesi filmi izle,hazan mevsimi bir panayır hikayesi filmini izle

hazan mevsimi,hazan mevsimi izle,hazan mevsimi seyret,hazan mevsimi online izle,hazan mevsimi full izle,hazan mevsimi bedava izle,hazan mevsimi filmi,hazan mevsimi filmi izle,hazan mevsimi filmi seyret,hazan mevsimi filmini izle,hazan mevsimi filmin konusu,izle hazan mevsimi,hazan mevsimi bir panayır hikayesi,hazan mevsimi bir panayır hikayesi izle,hazan mevsimi bir panayır hikayesi seyret,hazan mevsimi bir panayır hikayesi online izle,hazan mevsimi bir panayır hikayesi filmi izle,hazan mevsimi bir panayır hikayesi filmini izle

CENNET FİLMİ İZLE



Filmin Konusu:

Can, 7 yaşındayken annesinin ölümü ile yaşadığı büyük travmadan sonra çevresi ile bütün iletişimini koparmış, yaygın tanımla gerizekalı bir gençtir. Düşük zekasına rağmen inanılmaz bir hayal gücüne sahiptir. Annesini hayal dünyasında yaşatmış ve 29 yaşına kadar sadece onunla iletişim kurmuştur.

Bunca yıldır kendi kendine yarattığı cennetin içinde yaşarken bir gün artık o cennette yalnız olmadığını farkeder. Genç ve güzel bir kız da kendisine eşlik etmeye başlamıştır. Bunca yıldır kendi dünyasında kurduğu bu cennetten çıkarılıp başkalarının cennetinde yaşamaya mı mecbur edilecektir? Araf filminin yönetmeni Biray Dalkıran’ın yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Cennet, pikolojik dramla komedinin harmanlandığı bir film…


CENNET 1.BÖLÜM



CENNET 2.BÖLÜM



CENNET 3.BÖLÜM


cennet filmi,cennet filmi izle,cennet filmi seyret,cennet filmi full izle,cennet filmi bedava izle,cennet filmi indirmeden izle,cennet filmini izle,cennet filmini seyret,cennet filmini online izle,cennet filmini full izle,cennet filmin konusu,izle cennet,cennet filmi canlı izle,cennet filmi izleyin,cennet türk filmi,cennet türk filmi izle,cennet türk filmini izle

cennet filmi,cennet filmi izle,cennet filmi seyret,cennet filmi full izle,cennet filmi bedava izle,cennet filmi indirmeden izle,cennet filmini izle,cennet filmini seyret,cennet filmini online izle,cennet filmini full izle,cennet filmin konusu,izle cennet,cennet filmi canlı izle,cennet filmi izleyin,cennet türk filmi,cennet türk filmi izle,cennet türk filmini izlBağlantıe