14 Nisan 2009 Salı

Kahraman Pilotlar - Flyboys

kahraman pilotlar sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Birinci Dünya Savaşında Fransa'nın Lafayette Escadrille hava üssündeki Amerikalı pilotların bu muharebeye katılışı ve oradaki yaşamlarından bir kesiti gözler önüne sunuyor. Bir grup Amerikalı genç çeşitli nedenlerle Fransada ki üsse savaşa katılmak amacı ile giderler.


Hiçbiri uçak kullanmayı bilmemektedir. Pilot adayları önce eğitimden geçirilirler ve sonra havada çarpışmayı (dog-fight) öğrenirler. Onların bu andaki yaşamları, aşkları, kayıpları, acıları filmin temelini oluşturmaktadır.

KAHRAMAN PİLOTLAR 1.BÖLÜM


2.bölüm

Kan Sporu

kan sporu sinema filminin afişi indir

Filmin Konusu:

Amerikan ordusu istihbaratında görevliyken kendisini dövüş sanatlarında geliştirip Kumite adı verilen ölüm dövüşünde zirveye tırmanan Frank Dux’un gerçek hikayesine(!) sadık olduğu savını taşıyan bu uyarlama, Jean-Claude Van Damme’ın da en çok sevilen filmlerinden biri.

Dövüş sahnelerinin soluk kesiciliği ile kendi türünün zirvelerinden birini teşkil ediyor.

Frank Dux, Kumite adı verilen esrarengiz ve ölümcül dövüş turnuvasının şampiyonu olmayı kafaya koymuştur. Bilgi almak için Hong Kong sokaklarının altını üstüne getirir.

Bu arada Kumite’ye sızmak için onu kullanmaya niyetli hükümet ajanları da peşindedir. Frank nihayetinde dünyanın değişik yerlerinden gelen, herbiri kendi ölümcül taktiklerine sahip yarışmacıların gövde göstereceği Kumite’ye katılacak ve acımasız namağlup şampiyon Chong Li’yle yüzleşme fırsatı bulacaktır.


http://rapidshare.com/files/68723975/KanSporu.part1.rar
http://rapidshare.com/files/68727865/KanSporu.part2.rar
http://rapidshare.com/files/68731897/KanSporu.part3.rar
http://rapidshare.com/files/68736123/KanSporu.part4.rar
http://rapidshare.com/files/68740645/KanSporu.part5.rar
http://rapidshare.com/files/68744736/KanSporu.part6.rar
http://rapidshare.com/files/68747775/KanSporu.part7.rar

Max Payne

max payne sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Max Payne oyununun çok başarılı olması nedeniyle yapımcıların beyaz perdeye aktarılması sonucu ortaya çıkan bir yapım.

Max Payne filminin konusuna gelince oyundan esinlenerek aynen gitmişler. Aksiyon varsa intikam vardır ve bir kahraman her zaman vardır aslında.

New York şehrindeki karmaşa ve bunun peşindeki bir ajan ve intikam ateşi ile yana güzel biri...


1.bölüm


2.bölüm

Desdere

desdere sinema filminin türk filmi afişi


Filmin Konusu:

Peker Açıkalın ve Önder Açıkbaş'ın başrolünü oynadığı filmde'H'leri söyleyemediği için adları 'H' ile başlayan (Hamza, Hamdi gibi) insanları işkenceden geçirerek öldüren Trakyalı bir seri katilin maceraları....

Testere Filmini tiye alan bir türk filmi


DESTERE

O Çocukları

o çocukları sinema filminin afişiFilmin Konusu:

12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir.

Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar.

Çift sonunda çocuklarına 'en güvenli yer' olarak 'Mehtap Anne'nin yuvasını seçer. Onların çocuklarını bıraktıkları yer aslında eski bir hayat kadını olan 'Mehtap'ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları 'Emanetçi Anne' evidir...

Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız, 'Emanetçi Anne'ye bırakılan çocuğu alıp anne -babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur.


Filmi İndir tek link 700 mb

ÇILGIN DERSANE KAMPTA

ÇILGIN DERSANE KAMPTA


Filmin Konusu:

Antalya'da Dersaneler Birliğinin düzenlediği yarışmanın kazanılmasıyla borç batağından kurtulan İstanbul Özlem Dersanesi İstanbul'daki binasına dönerek eğitimine devam etmeye başlar. Bu sırada Kerem ve Özlem Londra'daki bir üniversitenin burslu öğrencileri olmaya hak kazanarak ayrılırlar. Aynı zamanda Antalya'daki başarılı uygulama sayesinde birçok yeni öğrenci dersaneye kayıt yaptırır.

Bunların biri de ünlü pop şarkıcısı Berksan'dır. Aylar geçer, üniversite sınavına bir ay kala yine Hadi Hoca'nın fikriyle eğlenmek, sınav stresinden uzaklaşmak, bol oksijen tüketmek ve hızlandırılmış kurslara devam ederek sınava hazırlanmak üzere nehirlerin, şelalelerin olduğu bir doğa cennetinde kampa girilmesine karar verilir.



çılgın dersahane, çılgın dersane, çılgın dersane izle, çılgın dersane kampta, çılgın dersane kampta izle,çılgın dersane seyret,çılgın dersane online izle