15 Nisan 2009 Çarşamba

HIZLI YARIŞÇI



Filmin Konusu :

Pistte fırtına gibi giden, yarış öncesinde, sırasında ve sonrasında toz attıran Speed Racer (Emile Hirsch) direksiyon başında doğal bir yetenektir. Yarış arabalarının içinde doğan Speed, saldırgan, içgüdüleriyle hareket eden, en önemlisi de korkusuz biridir. Onun tek gerçek rakibi idol olarak gördüğü ağabeyinin anısıdır. Speed efsanevi bir yarışçı olan ağabeyi Rex Racer’ın bir yarış sırasında ölümünün ardından kalan boşluğu doldurmak istemektedir.

Speed, babasının öncülük ettiği aile mesleği olan yarışçılığa sadıktır. Babası Pops Racer (John Goodman), aynı zamanda Speed’in kullandığı, rüzgar gibi giden Mach 5’in de tasarımcısıdır. Speed, Royalton Industries’den gelen cömert ve cazip teklifi geri çevirince, şirketin hasta ruhlu sahibini (Roger Allam) öfkelendirmekle kalmaz, korkunç bir sırrı da öğrenir: Büyük yarışlardan bazılarında, kazançlarını arttırmak için en iyi yarışçıları avuçlarına alan nüfuzlu iş adamları tarafından şike yapılmaktadır. Eğer Speed, Royalton adına yarışmayacaksa, Royalton, Mach 5’in bir daha finiş çizgisi görememesi için ne gerekirse yapacaktır.

Speed için aile mesleğini ve sevdiği bu sporu kurtarmanın tek yolu Royalton’ı kendi oyununda yenmektir. Ailesinin ve sadık kız arkadaşı Trixie’nin (Christina Ricci) desteğiyle, Speed bir zamanlar rakibi olan gizemli Racer X’le (Matthew Fox) işbirliği yapar. Amacı, ağabeyinin canını alan, ölüme meydan okuyan, “Crucible” adlı cross-country rallisini kazanmaktır


HIZLI YARIŞÇI 1.BÖLÜM


HIZLI YARIŞÇI 2.BÖLÜM



hızlı yarışcı, hızlı yarışcı izle, hızlı yarışçı, hızlı yarışçı filmi, hızlı yarışçı izle, hızlı yarışcı seyret,hızlı yarışcı online izle,hızlı yarışcı canlı izle

KAPLANLAR TAKIMI

KAPLANLAR TAKIMI 1.CD


KAPLANLAR TAKIMI 2.CD


Filmin Konusu:

İçişleri bakanı George Clemenceau tarafından kurulan “Kaplanlar Tugayı” aynı adlı efsanevi TV dizisinin sinema versiyonu. 1. Dünya Savaşı sırasında Paris’te geçen film Müfettiş Valentin ve adamlarının öyküsünü anlatıyor.


izle kaplanlar takımı, kaplanlar takımı, kaplanlar takımı filmi, kaplanlar takımı izle, kaplanlar takımı online izle,kaplanlar takımı seyret

Vahşi Vahşi Batı - Wild Wild West

vahşi vahşi batı sinema filmi izleFilmin Konusu:

Çekici ve yetenekli gizli ajan James T. West ve mekanik aletler konusunda uzman kaşif gizli ajan Artemus Gordon, şeytani Dr.Arliss Loveless'ı izlemek ve planlarını engellemek için devlet tarafında gönderilmişlerdir.


Loveless Tarantula isimli dev silah ve taşıma aracılığıyla A.B.D Başkanı'na bir suikast düzenlemeyi planlamaktadır.

West ve Gordon bu kovalamacaya rakip olarak başlarlar fakat yetenekleri kısa sürede onları bir takım haline gelmeye zorlar.

Güzel ve gizemli Rita Escobar bu ikilinin Loveless'ı yakalama çabalarına kendisini karıştırarak durumu onlar için daha karmaşık bir hale getirir











vahşi vahşi batı, vahşi vahşi batı izle, vahşi vahşi batı izleyin, wild wild west, wild wild west izle, vahşi vahşi batı seyret,vahşi vahşi batı online izle

Yüz Yüze - Face Off

yüz yüze sinema filminin afişiFilmin Konusu:

FBI ajanı Saen Archer sekiz yıldır peşinde olduğu ayrıca bir terör olayında çocuğunu öldüren zeki bir suçlu ve paralı terörist Castor Troy'un Los Angles'a yerleştirdiği biyolojik bir silahı aramaktadır.

Troy'un öldüğünün duyulması üzerine bir estetik ameliyatın yardımıyla onun yerine geçerek terör örgütünün içine sızar. Ancak Troy ölmemiş sadece komaya girmiştir. Komadan çıkınca o da aynı yöntemle Archer'ın yerine geçer.

Archer teröristlerle uğraşırken Troy Archer'ın aile ve iş hayatını mahfetmektedir. Nihayetinde birbirine kin ve nefret duyan ve birbirine dönüşen iki ezeli düşman yüzleşebilecek midir?

Büyük aksiyon yönetmeni John Woo'dan Travolta ve Cage'in nefes kesen oyunculuğuyla kaçırılmaması gereken bir film


2.PART
3.PART
4.PART
5.PART
6.PART
7.PART

Yaşam Kanıtı - Proof of Life

yaşam kanıtı sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Peter Bowman Amerikalı bir mühendistir. Güney Amerika'da bir baraj projesi üzerinde çalışırken gerillalar tarafından ormana kaçırılır.

Bowman'ın kaçırıldığını öğrenen karısı Alice, kocasının kurtarılması için uzman bir kurtarıcı ve aynı zamanda rehine pazarlıkçısı olan Terry Thorne'u tutar.

Thorne, Peter Bowman'ın kurtarılması için fidye görüşmelerinde bulunur ama olumlu sonuç alamaz. Bunun üzerine Thorne ormana bir operasyon düzenleyerek Bowman'ı gerillaların elinden kurtarmaya kararı alır.Bu gelişmeler yaşanırken Alice ve Terry arasında bir aşk oluşmaya başlamıştır.

YAŞAM KANITI 1.CD



YAŞAM KANITI 2.CD


yaşam kanıtı, yaşam kanıtı izle, yaşam kanıtı izleyin, yaşam kanıtı russel crowe, yaşam kanıtı online izle,yaşam kanıtı seyret

Wanted ( Angelina Jolie )



Filmin Konusu:

Yönetmen Bekmambetov'un son projesi Wanted'ta, McAvoy babasının kiralık katil olduğunu öğrenen ve onun izinden gitmeye karar veren heyecanlı bir genç olan Wes'i, Jolie ve Freeman ise oğlana mesleğin inceliklerini öğretecek olan Fox ve Sloan adlı deneyimli katilleri canlandırıyor.

Hayatında oldukça başarısız olan ve bu döngüyü kırmak isteyen Wes, Fox'u tanıdığı günden itibaren bakış açısını değiştirerek benliğinin içinde sinsi sinsi dolaşan kızgın ve öfkeli kurdu serbest bırakır. Eğitimli bir suikastçı olmaksa elbette kolay değildir. Mark Millar'ın grafik romanından uyarlanan filmin, romandan oldukça farklı olduğu söyleniyor. Wanted’ın bir özelliği de, büyük ilgi toplayan Red One digital kameranın kullanıldığı ilk film olması.


WANTED 1.bölüm
embed src="https://www.sinesalon.com/player.swf?file=http%253A%252F%252Fvideo.l3.fbcdn.net%252Fcfs-l3-ash2%252F33323%252F14%252F106849919364548_13035.mp4%253Foh%253D29a8d2f71d1ffb85ad052e41fcaa8ba8%2526oe%253D4D606700%2526l3s%253D20110217164736%2526l3e%253D20110219165736%2526lh%253D0d840c1a8c58a9efc3c98&plugins=fbit-1,tweetit-1,sharing-1&dock=true" quality="high" bgcolor="#000000" width="550" height="352" name="mymovie" align="middle" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" />

2.bölüm



3.bölüm



4.bölüm



5.bölüm



6.bölüm








wanted, wanted angelina jolie, wanted filmi izle, wanted izle, wanted seyret,wanted online izle,wanted canlı izle

Street Figthter - Sokak Dövüşcüsü

street fighter sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Popüler olan video oyunu Street Fighter 2 esas alınarak yapılmış bir filmdir. Diktatör olan Bison uluslarası yardım için çalışan kişileri rehin alır.

Albay Guile liderliğinde oluşturulan birlikler rehineleri kurtarıp Bison'u yakalamak için harekete geçerler.

Bison'dan intikam almak isteyen Chun Li ise Albay'ın oluşturduğu birlik dışında yanına Honda ve Balrog'uda alarak Bison'a karşı harekete geçerler.

Bison ise Sagat ve Vegayı kullanarak silahlanmaya çalışmaktadır.Bütün bu işlerin arasında tarafsız kalan Ken ve Ryu'dur.

1.bölüm


2.bölüm


3.bölüm


4.bölüm