9 Haziran 2009 Salı

KARGA(The Crow 2008)



Filmin Konusu :

Kötü birşey olduğunda büyük bir kederde taşınırdı ve ruh rahat edemezdi.O zaman bazen,sadece bazen karga yanlış şeyleri düzeltmek için ruhu geri getirebilirdi...

Eric Draven (Brandon Lee) ve nişanlısı Shelly Webster (Sofia Shinas) düğünlerine 1 gün kala Top Dollar (Michael Wincott) un başını çektiği çetenin saldırısına uğrayarak vahşice katledilirler.


Bir yıl sonra Eric Draven in mezarını ziyaret edecek olan karga genç adamın intikamcı bir ruh olarak geri dönüşününde simgesi olacaktır.Alınacak intikamlar verilecek dersler vardır..


KARGA-THE CROW


izle karga, karga, karga izle, the crow,karga seyret,karga online izle,karga indirmeden izle

Hızlı ve Öfkeli 4 -Fast and Furios 4


Filmin Konusu :

Eski dolandırıcı Dominic Toretto’nun (Vin Diesel) Meksika sınırından geçip orada kaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yıl geçmiştir.


Artık Dominik Cumhuriyeti’ndeki bir sahil kulübesinde yaşamakta olan Dom’un yanında, ABD’deki geçmişinden kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty (Michelle Rodriguez) vardır.

Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışır. Ancak kanun temsilcilerinin daima peşinde olduğunun da farkındadır.

Çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angeles’a dönen Dom’un, ajan Brian O’Conner (Paul Walker) ile ezeli kavgası yeniden ateşlenir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır.


ABD’ye öldürücü maddelerin akışını sağlayan sosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmek için güçbirliği yapmak zorundadırlar.

Uyuşturucu kralını safdışı etmenin ve onun tarafından öldürtülen arkadaşlarının intikamını almanın tek çaresi, ikisi arasında yepyeni bir güven ortamı sağlanmasından geçmektedir.

Hızlı ve Öfkeli 4 -Fast and Furios 4

Tetikçi 2 : Yüksek Gerilim

tetikçi 2 sinema filminin afişi
Filmin Konusu :

Tam olarak ilk filmin bıraktığı yerden devam eden Tetikçi 2 , bu sefer kalbini çalanların peşine düşer. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar..

Chev’inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu, ve hemen akabinde ise gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışından üç ay sonra gözlerini açtığında kalbinin ameliyatla çıkartılıp, yerine çalışabilmesi için düzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletin takıldığını görür.

Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev, tekrar bir kovalamacanın içindedir.

Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron’dan, ve Çin Suç Örgütü’nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong’dan kaçmaktadır ve kalbini çalanlardan intikamını alma peşindedir.

Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.

2006 yılının hit aksiyon filmi Crank 'te, suikastçı Chev Chelios damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti


TETİKÇİ 2


tetikçi 2, tetikçi 2 izle, tetikçi adrenalin, tetikçi iki, tetikçi iki izle, tetikçi 2 seyret,tetikçi 2 online izle,tetikçi 2 canlı izle

YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ

YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ 1.CD


YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ 2.CD


yaşar ne yaşar ne yaşamaz, yaşar ne yaşar ne yaşamaz izle, yaşar ne yaşar ne yaşamaz şafak sezer

Üç Maymun

üç maymun sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

3 Maymun filmi parçalanan bir ailenin herşeye rağmen ayakta kalma çabasını anlatıyor.

Yönetmen:Nuri Bilge Ceylan
3 maymun filminin oyuncuları ;Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Sungar, Ercan Kesal, Cafer Köse, Gürkan Aydın


3 Maymun



3 maymun cannes, üç maymun, üç maymun izle,3 maymun seyret,3 maymun online izle,üç maymun online izle,üç maymun seyret,3 maymun filmi

Şeytanın Papucu

şeytanın papucu izle afişi
Filmin Konusu:

Film, yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda para kaybederek geçiren Burhan’ın trajikomik hikâyesini anlatıyor.

Bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı bir atmosferde geçiyor.

Tam bir maskeli baloyu andıran bu ortamda filmin kahramanları “şeytana pabucunu ters giydirmeye” çalışıyorlar.















şeytanın papucu, şeytanın papucu aysun kayacı, şeytanın papucu fatih ürek, şeytanın papucu izle,şeytanın papucu seyret,şeytanın papucu online izle,şeytanın papucu canlı izle,

Osmanı Cumhuriyeti ( 2010-Ata Demirel-Komedi )

osmanlı cumhuriyeti sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Atatürk çocukken bir ağaçtan düşüp ölseydi ve dolayısıyla Kurtuluş Savaşı hiç yaşanmayıp Türkiye Cumhuriyeti hiç kurulmasaydi, bugün ne durumda olurduk? Şüphesiz ilgi çekici, merak uyandırıcı bir çıkış noktası.

Anadolu toprakları parçalansaydı ve geriye kalan enkaz, Batı mandası altında bugüne kadar gelseydi…

Gani Müjde’nin Kahpe Bizans’tan bu yana ilk filmi olan Osmanlı Cumhuriyeti, Avrupa Birliği’ne kabul edilmeye çalışan ülkedeki mandacılarla direnişçiler çatışmasını ve aynı esnada mutsuz padişah 7. Osman’ın genç bir kıza gönlünü kaptırması sonucunda cereyan eden olayları anlatıyor.

Ve tabii Osmanlı yıkılmasaydı 2008 yılında nasıl bir ülkede yaşıyor olurduk sorusuna esprili yanıtlar arıyor.

osmanlı cumhuriyeti filmi resimleri




Osmanlı Cunhuriyeti