12 Haziran 2009 Cuma

Ateşli Piliç - Hot Chick


Filmin Konusu:

Jessica Spencer çevresindeki tüm kızların kıskandığı, oldukça popüler bir genç kızdır. Hayatında herşey yolunda giderken, tüm planları birden fantastik bir şekilde alt üst olur.

Genç kız bir sabah uyandığında kendisini 30 yaşlarında bir adamın bedeninde bulur...

Tüm planları alt üst olmuştur, üstelik de erkek olmak hiç kolay değildir.


ATEŞLİ PİLİÇ 1.BÖLÜM



ATEŞLİ PİLİÇ 2.BÖLÜM



ATEŞLİ PİLİÇ 3.BÖLÜM



ateşli piliç,ateşli piliç izle,ateşli piliç online izle,ateşli piliç seyret,ateşli piliç canlı izle,ateşli piliç indirmeden izle

Çılgınlar Gemisi - Boat Trip


Filmin Konusu:

Jerry ve Nick adındaki 2 kanka, kızlar konusunda yaşadıkları acı tecrübelerden sonra uzun ve eğlenceli bir tatile çıkmaya karar verir.

Güzel bir tekne turu ümidiyle yola çıkan iki kafadar, bir sürü çıtırla karşılaşmayı beklerken yanlışlıkla gay'lerin bulunduğu bir gemiye biner ve işler karışır.

Gemiden açmayı düşünseler de artık çok geçtir ve durumu kabullenip eğlenmeye çalışmaktan başka yapabilecekleri birşey yoktur.


Çılgınlar Gemisi


çılgınlar gemisi,çılgınlar gemisi izle,çılgınlar gemisi online izle,çılgınlar gemisi seyret,çılgınlar gemisi canlı izle,çılgınlar gemisi indirmeden izle

Sakar Güvenlik - Mall Cop

sakar güvenlik sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Paul Blar hayatı boyunca gerçek bir polis olmak istedi, fakat ona düşen bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışmak oldu. Fakat bir grup soyguncu Paul'un çalıştığı alış veriş merkezini ele geçirince, adamın kendini göstermesi için büyük bir fırsat doğdu.


SAKAR GÜVENLİK 1.BÖLÜM


Sakar Güvenlik 2.bölüm


sakar güvenlik,sakar güvenlik izle,sakar güvenlik online izle,sakar güvenlik seyret,sakar güvenlik indirmeden izle,izle sakar güvenlik

Aydaki Adam - Man of the Moon

aydaki adam sinma filminin afişi
Filmin Konusu:

Film, 1970'lerin ünlü ve bir o kadar da garip komedyeni Andy Kaufman'ın(Jim Carrey) gerçek öyküsünü anlatmakta. Saturday Night Live şovunda bir rol alanKaufman, George Shapiro (Danny DeVito) adlı bir menejerin dikkatini çeker.Shapiro, Kaufman'a kendi şovunu yapmasını teklif eder.

Shapiro, Kaufman'ı tanımaya başladıkça onun gerçek amacının izleyiciyi güldürmek değil yaptığı şovlarla adeta şok etmek olduğunu anlar. Kaufman şovlarda canlandırdığı karakterlele o kadar özdeşleşir ki en yakın akrabaları bile onun rol yapıp yapmadığını anlayamaz hale gelir. Günümüzde hala, birçok kişiKaufman'ın hiç bir zaman gerçek anlamda anlaşılamadığını düşünmektedir.


AYDAKİ ADAM 1.BÖLÜM



AYDAKİ ADAM 2.BÖLÜM


AYDAKİ ADAM 3.BÖLÜM



AYDAKİ ADAM 4.BÖLÜM



aydaki adam,aydaki adam izle,aydaki adam online izle,aydaki adam seyret,aydaki adam canlı izle,aydaki adam jim carrey,izle aydaki adam

Salak ile Avanak - Dumb Dumber

salak ile avanak izle afişi
Filmin Konusu:

Lloyd Christmas bir taksi şoförüdür. Marry Swanson adlı güzel bir kadının arabasında unuttuğu bir çantayı onu bulup ona geri vermeye karar verir.

Bu çantayı geri vermek için arkadaşı Harry Dunne'un yardımına ihtiyacı vardır. İkili birlikte Aspen denen lüks bir kayak merkezine yola çıkarlar.

Ancak ellerindeki çantada ne olduğundan habersiz olan ikilinin peşinde profesyonel suçlular vardır.

Ancak bu profesyonel suçlular bir şeyin farkında değildirler. Peşlerinde oldukları Lloyd ve Harry her türlü sıfatın yetersiz geleceği derecede salaktırlar.


Salak ile Avanak

salak ile avanak,salak ile avanak izle,salak ile avanak online izle,salak ile avanak indirmeden izle,salak ile avanak jim carrey,salank ile avanak canlı izle,salak ile avanak seyret

30 Gün Gece - 30 Days of Night

30 gün gece sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Alaska’nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu.

Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir.

Columbia Pictures’ın “30 Days of Night/30 Gün Gece” filminde, Barrow Şerifi Eben Josh Hartnett, ayrı yaşadığı karısı Stella Melissa George, ve sayıca gitgide azalan hayatta kalanlar grubu tekrar gün ışığına kavuşana dek ayakta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorundadırlar.










30 gün gece,30 gün gece izle,30 gün gece online izle,30 gün gece seyret,30 gün gece canlı izle,otuz gün gece,30 gün gece indirmeden izle

Twilight - Alacakaranlık

twilight sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Fork kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir.

Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.

Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez.

İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullens Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya.....


TWİLİGTH-ALACAKARANLIK 1.BÖLÜM


TWİLİGTH-ALACAKARANLIK 2.BÖLÜM


twilight izle,twilight online izle,twilight seyret,twilight canlı izle,twilight alacakaranlık,alacakaranlık izle

Derin Darbe - Depp Impact

Filmin Konusu:

Küçük Leo Beidermann'ın teleskopuyla çektiği bir fotoğraf tüm Dünyayı ayağa kaldırır. Fotoğrafta bir kuyruklu yıldızın hızla Dünyaya yaklaşmakta olduğu görülmektedir.

Harekete geçen bilim adamları hemen bir uzay aracının kuyruklu yıldıza gidip, yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf etmesi gerektiğini söylerler. Aracı komuta edecek olan kişi emekliye ayrılmış eski astronotlardan Spurgeon Keeney olacaktır.

Dünyanın sonu yaklaşmakta ve tüm insanlık çaresizce beklemektedir. Zamana karşı verilen mücadele, insanların mutlak ölüme karşı verdiği tepkiler yanında önemini yitirmektedir.


derin darbe,derin darbe izle,derin darbe online izle,derin darbe seyret,derin darbe canlı izle,derin darbe indirmeden izle

Söz ve Müzik - Music and Lyrics

söz ve müzik izle afiş
Filmin Konusu

Alex Fletcher 80'li yıllarda ünlü olmuş fakat sonradan unutulmuş eski bir popstardır. Hayatını kasaba panayırlarında ve eğlence parklarında nostaljik şovlar yaparak kazanmaktadır.

Karizmatik ve yetenekli müzisyen, ünlü diva Cora Corman'dan birlikte bir şarkı kaydetme daveti geldiğinde eski günlerine dönme şansı yakalar.

Fakat bir sorun vardır, yıllardır beste yapmamış ve hayatında söz yazmamış olan Alex'in birkaç gün içinde hit olacak bir şarkı ortaya çıkarması gerekmektedir.

Bu sırada hayatına giren cazibeli fakat tuhaf botanikçi Sophie Fisher'ın söz yazma kabiliyeti, başı dertte olan müzisyenin ilgisini çeker.

Kötü bir ilişkiden henüz çıkmış olan Sophie'nin, hiçkimseyle özellikle de birine bağlanmaktan korkan Alex ile işbirliği yapmaya pek niyeti yoktur.

Alex ve Sophie'nin aralarındaki sıcaklık piyano başında geçen süre boyunca artarken, hakettikleri gerçek sevgi ve başarıyı yakalamak için korkuları ve müzik ile yüzleşmeleri gerekecektir.










söz ve müzil,söz ve müzik izle,söz müzik izle,söz ve müzik online izle,söz müzik seyret,söz ve müzik canlı izle,söz müzik hugh grant

Piyanist - The Pianist

piyanist sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Wladyslaw Szpilman, Polonyalı başarılı bir piyanisttir. İkinci Dünya Savaşı’nda Almanların Polonya’yı işgal etmesiyle hayatı kâbusa döner.

Musevi olduğu halde şans eseri toplama kamplarına gitmekten kurtulur ve Varşova’nın gettolarında yaşamaya başlar.

Acı ve sefalet dolu yaşamı, bir gün bir Alman subayının ona yardıma gelmesi ve onu oradan kurtarmasıyla değişir.

5 oscarlı bir başyapıt izlemenizi tavsiye ediyorum....


Piyanist Tek Parça


Piyanist Divx Kalite


piyanist,pianist,piyanist izle,piyanist online izle,piyanist canlı izle,piyanist seyret,piyanist indirmeden izle,piyanist adrian brody

Ölü Ozanlar Derneği - Dead Poets Society

ölü ozanlar derneği sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Profesör John Keating, Amerika'da kendi içinde katı kuralları olan ve sıkı disiplin içinde yönetilen bir okula atanır. Özellikle üniversite sınavlarındaki başarıları nedeniyle pek çok ailenin çocuklarını göndermek istediği bu okulun yeni öğrencileri de vardır.

İngiliz Dili ve Edebiyatı hakkında dersler veren Keating'in dersleri işleyiş tarzı, öğrenciler için oldukça farklıdır. İlk başta, bu duruma alışmakta güçlük çekseler de sınıftaki bir grup öğrenci, hocalarının yaptıklarından etkilenmeye başlar.

Daha sonra, Prof. Keating'in öğrencilik yıllarındaki bir anısından esinlenerek kendi aralarında "Ölü Ozanlar Derneği"ni kurarlar.

Geceleri gizli gizli buluşan dernek üyelerinin hayatları zamanla değişmeye başlar. Artık hepsi hayata daha farklı bir gözle bakmayı öğrenmiştir.

Ancak, babasına karşı gelerek aktör olmaya karar veren Neil'in başına gelenler yüzünden okul yönetimi Prof. Keating'i günah keçisi seçince, öğrenciler yaptıklarını sorgulamaya başlar.
















ölü ozanlar derneği,ölü ozanlar derneği izle,ölü ozanlar derneği online izle,ölü ozanlar derneği seyret,ölü ozanlar derneği canlı izle,

ESARETİN BEDELİ İZLE

esaretin bedeli sinema filminin kült filmler arasında yer alan afişi
esaretin bedeli izle
Filmin Konusu:

Sinema tarihinin en kült filmleri arasında sayılan Esaretin Bedeli birçok mesajı da içinde barındırmaktadır.

Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir.

Shawshank hapishanesine gönderilir.Diğer mahkumlar arasında karakteri ve davranışları ile dikkat çeken Andy ortama alışana kadar kimse ile konuşmaz.

Ancak zaman ilerledikçe arkadaş bulmaya ve cezaevine alışan Andy bankacı olduğu için müdürle iş yapmaya başlar.

Bu nedenle hapishane içinde bazı ayrıcalıklar elde eden Dufresne Red ile de çok yakın bir arkadaşlık kurar.

Bilgiler;
yapım;1994-amerika
tür;hapishane
süre;2 saat 10 dakika
oyuncular;  Morgan Freeman ,Tim Robbins,Bob Gunton

Esaretin Bedeli filminden kareler
esaretin bedeli filminden kareler



























Esaretin Bedeli İzle

Cesaretin Var mı Aşka

Filmin Konusu:

Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir.

Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir.

Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.


CESARETİN VAR MI AŞKA


cesaretin varmı aşka,cesaretin var mı aşka,cesaretin var mı aşka izle,cesaretin var mı aşka online izle,cesaretin var mı aşka seyret,cesaretin var mı aşka canlı izle

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi

benjamin button izle afişi

Filmin Konusu :

Birinci Dünya Savaşı'nda oğlunu kaybeden kör bir saatçi tren istasyonuna yaptığı bir saati geri işlenmesi üzerine kurar, gidenler belki geri döner düşüncesiyle...

Bu saat bir mucizeye sebep olur ve 1918'de savaşın bittiği gün doğan Benjamin Button'un hayat saati tersine işler.

O 80'lerinde bir yaşlı olarak doğmuştur ve hayatı bir bebekliğinin ulaşabileceği ilk evresinde son bulacaktır.

Benjamin tersine giden gelişmesinde ortama ayak uydurmaya çalışırken daha küçük yaşlarda bir kıza aşık olur.

İlk önceleri kendi yaşlı görüntüsünden dolayı ondan uzak kalmaya çalışırken yaşları birbirlerini yakaladığında mutluluğu bulur ama ikisinin de daha gideceği yol vardır.





















benjamin button,benjamin button izle,benjamin button online izle,benjamin button canlı izle,benjamin button seyret,benjamin button'ın tuhaf hikayesi

Amerikan Jigolo

Fimin Konusu:

Julian, onu gören tüm kadınların hemen ilgisini çeken yakışıklı biridir. Aslında yaptığı iş de bu yakışıklılığını kullanması üzerinedir; çünkü o yaşadığı Los Angeles şehrindeki orta yaşlı kadınlara hizmet veren bir jigolodur.

Julian, önemli bir politikacının karısı olan Michelle adlı çekici bir kadınla ilişkiye girer. Üstelik bu ilişki karşılığında para almamıştır.

Kendisini çok etkileyen bu kadına aşık olur. Bir süre sonra müşterilerinden birisi öldürülünce işler birden karışıverir.

Bu cinayeti araştırmakla görevli dedektif Sunday, olayı incelemeye başlar ve Julian'dan müşterileri hakkındaki en mahrem sırları öğrenmeye çalışır. Öğrendikleri onun gibi tecrübeli bir polisi bile hayrete düşürecektir.



amerikan jigolo izle,amerikan jigolo,arican jigolo,amerikan jigolo online izle,amerikan jigolo seyret,amerikan jigolo canlı izle