14 Haziran 2009 Pazar

ÇAĞRI İSLAMİYETİN DOĞUŞU

ÇAĞRI İSLAMİYETİN DOĞUŞU 1.CD


ÇAĞRI İSLAMİYETİN DOĞUŞU 2.CD


Filmin Konusu:

6. yüzyılda Mekke. İslam tarihçilerinin Cahiliye Devri olarak anmaktan hoşlandıkları dönemdeyiz. Şehrin ileri gelenlerinin Mekke'yi köleliğin ve alkol, uyuşturucu gibi maddelerin pençesinde acımasızca yönettiği rivayet ediliyor. Kız çocukların yeni doğduklarında diri diri gömüldüklerinin anlatıldığı acımasız bir dönem. Böyle karanlık bir çağda, Hz. Cebrail tarafından ziyaret edilen Hz. Muhammed insanları tek bir Allah’a tapmaya davet ediyor ve şehre hükmedenlerin vahşi metotlarına karşı çıkıyor.

Allah'tan inen bir ayet, peygamberin silaha sarılmasını ve Mekke ordularına karşı direnmesini emrediyor. Müslümanların ordusu tecrübesiz olduğu halde Bedir savaşını kazanıyor. Uhud savaşının ardındansa 10 yıllık bir barışa evet diyerek arada geçen süreyi İslam'ı yaymak için kullanıyorlar. Muhammed'in Allah'ın elçisi olduğu, Allah'tan başka ilah olmadığı haberi Arap yarımadasını hızla katediyor.



çağrı islamiyetin doğuşu,çağrı islamiyetin doğuşu izle,çağrı islamiyetin doğuşu seyret,islamiyetin doğuşu hz muhammed,çağrı izle

Karabasan 3 - Boogey Man 3

karabasan sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Karabasan üçlemesinin son ayağında yine korku dolu sahnelerle izleyici karşısına çıkıyor...


KARABASAN 3 1.BÖLÜM



KARABASAN 3 2.BÖLÜM




karabasan 3,karabasan üç,karabasan 3 izle,karabasan 3 online izle,karabasan 3 canlı izle,karabasan 3,karabasan 3 indirmeden izle

Karabasan 1 - Boogey Man 1

karabasan 1 sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Tim görünüş olarak yaşıtlarından farkı olmayan sağlıklı bir gençtir. Sadece kendisine çok yakın olanlar onun hayatının karanlık tarafını bilirler.

Babasının evi terk etmesiyle annesiyle baş başa kalan Tim, annesi de ölünce yetimhanede büyümüş ve çocukluğu boyunca psikiyatrik tedavi görmüştür.

Ona, her ne kadar, babasının onları terk ettiği söylendiyse de o, babasının başına gerçekten neler geldiğini bilen tek kişidir.

Doktorlar tarafından artık iyileştiği söylenen Tim çocukluk kabuslarından yavaş yavaş kurtulsa da dehşet bir türlü tamamen sona ermez. Artık tek çaresi kalmıştır: çocukluğunun geçtiği evde bir gece geçirmek ve korkularıyla yüzleşmek.


KARABASAN 1.CD


KARABASAN 2.CD


karabasan,karabasan izle,karabasan online izle,karabasan seyret,karabasan filmi,karabasan canlı izle,karabasan indirmeden izle

CONSTANTİNE




Filmin Konusu:

Dünyada insan görünümünde dolaşan melez melek ve iblisleri hemen tanıma becerisiyle doğan Constantine, başına bela olan bu yeteneğinin yarattığı işkenceden kurtulabilmek için intihara başvurur.

Ama başarısız olarak kendini yeniden dünyada bulur. Yaşamdan kısa bir süre kopmuş biri olarak, cennet ve cehennem arasındaki dünyevi sınırlarda gezinir ve şeytanın emir erlerini derinliklere geri göndererek kefaretini ödemeye çalışır.

Ama bir aziz değildir Constantine. Hem bu dünyada, hem öbür dünyada hayalkırıklığına uğradığı için, çok içki içen, hızlı yaşayan, kahramanlık fikrinden nefret eden buruk bir kahramandır. Ruhunuzu kurtarmak için savaşsa da, hayranlığınızı, minnetinizi ve merhametinizi kesinlikle istemez. Onun tek isteği, cezasının ertelenmesidir.

Şüpheci dedektif Angela Dodson, ikiz kızkardeşinin esrarengiz ölümünün üzerindeki sır perdesini kaldırmak için Constantine’in yardımını istediğinde, soruşturma ikiliyi günümüz Los Angeles’ın topraklarının altında var olan iblisler ve melekler alemine sürükler. Felaketi andıran bir dizi dünyaötesi olay yaşayan ikili, ister istemez kenetlenerek ne pahasına olursa olsun kendi iç huzurlarını bulmaya çalışacaklardır...


CONSTANTİNE


constantine,constantine izle,

Geçmişi Olmayan Adam - Son Ultimaton

son ultimatom sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Jason Bourne’in tek isteği ortadan kaybolmaktır. Ancak kaybolmayı başaramadığı gibi kendisini yaratanlar tarafından ele geçirilir.

Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş olan Jason Bourne, iyi eğitimli yeni kuşak katillerin yoğun ateşi altındadır.

Artık sadece tek bir hedefi vardır: Başlangıca dönmek ve kendisinin kim olduğunu bulmak.














Alternatif Tek Parça
3




geçmişi olmayan adam son ültimaton,son ültimaton izle,son ültimaton online izle,son ültimaton seyret,son ültimaton filmi,son ültimaton indirmeden izle

Geçmişi Olmayan Adam - Medusa Darbesi

geçmişi olmayan adam medusa darbesi sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Çin başbakan yardımcısı, şüpheli bir şekilde öldürülünce, araştırmalar efsanevi CIA tetikçisi Jason Bourne'un olaydan sorumlu olduğunu ortaya çıkarır.

Fakat Jason Bourne diye biri aslında yoktur, David Webb isimli uzman bir suikastçinin takma adıdır bu.

Bir başkasının, kendi ismiyle cinayetler işlediğini farkeden Webb, ister istemez davaya karışır. Sevdiği kadının kaçırılması ise bardağı taşıran son damla olmuştur. Artık casuslar arası bir savaş yaşanmaktadır.




















Alternatif tek parça



geçmişi olmayan adam medusa darbesi,geçmişi olmayan adam medusa darbesi izle,medusa darbesi online izle,medusa darbesi,medusa darbesi izle,medusa darbesi canlı izle,medusa darbesi geçmişi olmayan adam

Geçmişi Olmayan Adam - The Bourne İdentity

geçmişi olmayan adam izle afişi sinema filmiFilmin Konusu:

Bir İtalyan balıkçı teknesi, ölmek üzere bir adamı bularak kurtarır. Genç adam iyileştiğinde, ciddi bir hafıza kaybı geçirdiği farkedilir. Kim olduğunu ve o hale nasıl düştüğünü hatırlamamaktadır.

Kim olduğunu araştırırken, bazı özel yetenekleri olduğunu farkeder. Yakın dövüş ve yabancı dillere inanılmaz yatkınlığı vardır. Marie adlı güzel kadının da yardımıyla kendisini öldürmeye çalışan suikastçilerden kaçarak kimliğini bulmaya çalışır…


GEÇMİŞİ OLMAYAN ADAM 1

Çaylak - The Recruit

çaylak sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

James Clayton, tecrübeli ajan Walter Burke’un tam aradığı insandır. Bir operasyon görevlisi olmadan önce acemi çaylaklar, zorlu eğitim sürecini başarıyla geçmelidirler.

Oyunun kurallarını Burke’dan öğrenen James, kurumdaki rütbeleri hızla tırmanırken, kendisi gibi acemi çaylaklardan olan Layla’ya aşık olur.

Ancak James’in oyundaki rolünü ve hocasıyla olan kedi-fare ilişkisini sorgulamaya başlamasıyla Burke, onu bir köstebeğin belirlenmesi görevine getirir.

İkili arasındaki gerilim o andan itibaren hızla tırmanırken CIA’in ünlü özdeyişleri bir kez daha gün ışığına çıkacaktır: “Hiç kimseye güvenme” ve “Hiçbir şey göründüğü gibi değildir...


ÇAYLAK 1.CD


ÇAYLAK 2.CD


Al Pacino Filmleri İzle

çaylak,çaylak izle,çaylak online izle,çaylak seyret,çaylak canlı izle,çaylak al pacino,çaylak indirmeden izle,çaylak colin farrell

Cehennem Silahı 3 - Lethal Weapon 3

cehennem silahı 3 posteri

Filmin Konusu:

Cehennem Silahı, Amerikan büyük kenti denen cehennemi (bu Los Angeles, New York veya Chicago olabilir, fark etmez) bir kez daha beyazperdeye getiriyor.

Kentin organizmasına kanser gibi yayılmış olan yolsuzluk, suç ve yasadışılık, bu kentlerdeki polis örgütlerini ve onların elemanlarını çağdaş birer gladyatör, çağdaş birer savaşçı konumuna getiriyor.İki kafadarın suçlular ile mücadelesinde 3. perde.İyi seyirler..


CEHENNEM SİLAHI 3

Cehennem Silahı 2 - Lethal Weapon 2

Cehennem silahı 2 posteri

Filmin Konusu:

Çılgın ve komik ikilimiz bu sefer, yarım milyar dolarlık para aklayan bir avukatın korunma altına alınması üzerine, onu korumakla görevlendirilirler.

Soruşturma derinleştikçe bu paranın arkasında, yurt dışı bağlantıları olan büyük bir uyuşturucu karteli olduğu ortaya çıkacaktır. Dedektifleri susturmak isteyen uyuşturucu karteli her yolu deneyecektir.


CEHENNEM SİLAHI 2

Cehennem Silahı 1 - Lethal Weapon 1

cehennem silahı 1 posteri


Filmin Konusu:

Cehennem Silahı Serisinin ilk filmi iki polisin ortak olmaları ile başlıyorLos Angeles Polis Dedektifi Roger Murtaugh emekliliği düşünürken Vietnam Savaşından tanıdığı arkadaşının kızının vurulması üzerine, bu cinayeti soruşturmaya başlar. Bu soruşturmayla birlikte yeni bir ortağı da olur.

Çılgın Polis Martin Riggs. O da karısını kaybettiği günden bu yana devamlı olarak intihar eğilimi içerisindedir. Soruşturma ilerledikçe Vietnam dönemi paralı askerlerinin oluşturduğu bir grubu bulurlar.


CEHENNEM SİLAHI 1

Büyük Patron - Big Boss

büyük patron sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Chein (Bruce Lee) kuzenlerinin yanına taşınmış ve onlarla birlikte buz fabrikasında çalışmaya başlamıştır.

Çalıştığı yerde kuzenleri birer birer kaybolmaya başlayınca Chien bu durumu araştırmaya başlar.

Buldukları onu fabrikanın yöneticilerine götürecek ve bir daha dövüşmemek üzerine ettiği yemini bozmak zorunda kalacaktır.


Büyük Patron


büyük patron,büyük patron izle,büyük patron online izle,büyük patron seyret,büyük patron canlı izle,büyük patron bruce lee,bruce lee büyük patron

Batman Kara Şövalye - The Dark Knight

batman kara şövalye sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

The Dark Knight' da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir.

Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.


Kara Şövalye Batman




batman izle,batman online izle,batman seyret,batman kara şövalye,batman kara sövalye seyret,batman kara şövalye online izle,izle batman kara şövalye,kara şövalye batman,batman