15 Haziran 2009 Pazartesi

Savaş Tanrısı - The Lord of War

savaş tanrısı sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Nicolas Cage (Yuri Orlov) , Jared Leto (Vitali Orlov) , Bridget Moynahan (Ava Fontaine) , Ian Holm (Simeon Weisz) , Eamonn Walker (Andre Baptiste Sr.) , Sammi Rotibi (Andre Baptiste Jr.) , Ethan Hawke (Jack Valentine)
Yuri Orlov ve ailesi Amerika ‘ya o çok küçük yaşlardayken göç etmiştir.

Sıradan geçen hayatı yaşadığı bir olay yüzünden tamamen değişir. Uluslarası bir silah taciri olup, en önemli ordulara, diktatörlere silah pazarlamaya başlar.

Kardeşi Vitaly ile başladıkları bu işte az zamanda çok yol katederler. Ordulara, diktatörlere silah satmaya kadar uzanan kariyerlerinde Vitaly kardeşini yarı yolda bırakır.

Ağır sorumluluklar ve sağlam bir yürek isteyen bu işi daha fazla kaldıramaz. Yoluna tek başına devam eden Yuri, hayallerinin kadınıyla evlenir ve çoluk çocuğa karışır ama ailesi onun bir nakliye şirketinin sahibi olduğunu sanmaktadır.




















savaş tanrısı,savaş tanrısı izle,savaş tanrısı online izle,savaş tanrısı seyret,savaş tanrısı filmi,savaş tanrısı indirmeden izle,savaş tanrısı nicolas cage

Örümcek Adam 3 - Spider Man 3

örümcek adam 3 izle,spiderman 3 afişi
Filmin Konusu:

Peter Parker sonunda Mary Jane’e duyduğu aşk ile süper kahramanlık arasında dengeyi kurar. Ancak, Parker’ın Örümcek Adam kostümü birden bire değişip siyaha dönüşerek güçlerini pekiştirmeye başlayınca, Peter da değişmeye başlar.

Kostümün etkisi altındaki Peter, kibirli ve kendine aşırı güvenli biri olur; en değer verdiği kişileri ihmal etmeye başlar.

Bugüne dek en korkulan iki kötü kahraman Kumadam ve Venom benzersiz güçler edinip, intikam ateşiyle yanarken, Peter en büyük savaşını kendi içinde yapmaktadır.

Örümcek Adam’ın onu o yapan, onu bir kahraman yapan özelliğini, yani şefkati yeniden keşfetmesi gerekecektir.



örümcek adam 3,örümcek adam 3 izle,örümcek adam 3 seyret,spiderman 3,spiderman 3 izle,örümcek adam 3 online izle,spiderman scott parker

Örümcek Adam 2 - Spider Man 2

örümcek adam 2 izle,spiderman 2 afişi
Filmin Konusu:

İki yıl geçmiş ve Peter Parker, sahip olduğu hediyenin (belki de lanetin) hayatına etkilerine alışmaya çalışmaktadır. Çift kimlik sahibi olmak genç adama çok ağır gelmektedir.

Bir yandan şehri tehlikelerden koruyan süper kahraman Örümcek-Adam, diğer yandan üniversite öğrencisi ve fotoğrafçı Peter Parker. Sevdiği herkes, onun yüzünden farkında olmadıkları bir tehlike içinde yaşamaktadırlar.

Mary Jane'le olan ilişkisindeki zorluklara, babasını öldürdüğü için Örümcek-Adam'dan nefret eden en yakın arkadaşı Harry Osborn'un gerginliği de eklenmiştir.

Kocasını kaybetiğinden beri zor zamanlar geçirmekte olan May Hala'nın da Peter'la ilgili kuşkulara sahip olması kahramanımızı içinden çıkılmaz bir duruma getirmiştir.

Tüm bu kişisel sorunlarına bir de güçlü düşman eklenecektir Örümcek-Adam'ın. Şeytani zekasıyla robot ahtapot kolları yapan Doktor Octopus, Örümcek için zorlu bir rakip olarak ortaya çıkmıştır.


ÖRÜMCEK ADAM 2


spiderman izle, spiderman onlie izle, spiderman seyret, örümcek adam 2, örümcek adam 2 izle, örümcek adam 2 online izle, örümcek adam 2 seyret,örümcek adam canlı izle

Örümcek Adam 1 - Spider Man 1

örümcek adam 1 izle,spiderman 1 afişi
Filmin Konusu:

Başarılı bir lise öğrencisi olan Peter Parker’ın sıradan hayatı, bir okul gezisinin ardından tamamen değişir.

Bir araştırma laboratuvarına yapılan ziyaret esnasında Peter, genetik olarak değişime uğratılmış örümceklerden biri tarafından ısırılır.

Peter, bu olaydan kısa bir süre sonra inanılmaz bir güce ve yeni yeteneklere sahip olduğunun farkına varır: Bir örümceğin yeteneklerine ve hislerine!

Sahip olduğu güçleri denemek isteyen Peter, ödüllü bir güreş maçına katılır fakat sahip olduğu yeni güç sayesinde rakibini çok kısa bir sürede yenince, maçı düzenleyen organizatör Peter'a 3000 dolarlık ödülünü vermeyi reddeder.

Bu olayın hemen akabinde bir soyguncu, maçı düzenleyen organizatörün ofisinde hırsızlık yapar. Peter'ın hırsızı yakalamaya fırsatı vardır ama kendisine parayı vermeyen adamdan intikam alma duygusuyla hırsız kaçmasına izin verir. Fakat hırsız kısa bir süre sonra Peter'ın sevgili amcası Ben'i öldürür.

Peter soyguncuyu yakalar ama bu işi daha önce yapması gerekirken yapmadığı için büyük bir suçluluk hissine kapılır.

Amcasının kendisine söylediği "büyük güçler büyük sorumluluklar getirir" lafını hatırlayan Peter bu olağanüstü güçlerini kötülerle mücadele etmek için kullanmaya karar verir.

Tüm bu olaylar gerçekleşirken şehrin başka bir yerinde Peter'ın en iyi arkadaşı Harry'nin babası Norman Osborne, kendi üstünde bazı deneyler sürdürmektedir.

Bu deneylerden biri sırasında kullandığı bir madde onun gücünü ve zekasını arttırır fakat aynı zamanda yüzünü tanınmaz bir hale getirir ve onu çılgına çevirir. O artık Örümcek Adam'ın baş düşmanı Yeşil Goblin'dir.


ÖRÜMCEK ADAM 1



örümcek adam, örümcek adam 1, örümcek adam 1 canlı izle, örümcek adam 1 izle, örümcek adam 1 online izle, örümcek adam izle, örümcek adam seyret,spider man izle,spider man seyret

BİTİRİM İKİLİ 2



Filmin Konusu:

Ilk Bitirim Ikili filminden tanidigimiz Lee ve Carter yine isbasindalar...

Carter tatil amaciyla Lee'nin memleketine, yani Hong Kong'a gelir. O tatil yaparken Lee polislik görevine devam etmekte ve korkunç planlari olan bir çetenin izini sürmektedir.

Bu arada, Ricky Tan isminde eski bir ajan, çesitli adreslere bombali paketler göndererek insanlari öldürür. Kahramanlarimiz bu adamin basini çektigi çetenin pesinde önce Hong Kong'da, sonra Los Angeles ve Las Vegas'ta çesitli maceralar yasarlar.

Bitirim Ikili 2, Amerika'da vizyona girer girmez box office'in tepesine oturdu ve uzun bir süre yerini korudu. Elestirmenler tarafindan serinin ilk filminden daha basarili görülüyor yapim.

bitirim ikili 2,bitirim ikili izle, bitirim ikili online izle,bitirim ikili 2 canlı izle,bitirim ikili seyret,bitirim ikili indirmeden izle,bitirim ikili iki

BİTİRİM İKİLİ 1



Filmin Konusu:

Dedektif Lee, Hong Kong'da polis olarak görev yapmaktadir. Çin konsolosunun 11 yasindaki kizi Soo Yung ile çok yakin arkadastir.

Çin konsolosu ailesiyle Amerika'ya döndügünde kizi fidye karsiliginda kaçirilir. Bunun üzerine olayi arastirmasi ve kizi bulmasi için Dedektif Lee, Amerika'ya gönderilir. Bu arada konsolosu koruma altina alan FBI'da, Lee'nin ayakaltinda dolasmasini istememektedir. Bunun için Lee'ye gözkulak olmasi için bela bir polis olan James Carter görevlendirilir.


1.CD İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2.C DİZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

3.CD İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

bitirim ikili izle,bitirim ikili 1,bitirim ikili 1 online izle,bitirim ikili 1 seyret,bitirim ikili bir,bitirim ikili canlı izle,bitirim ikili 1 filmi

Hızlı ve Öfkeli 1 -Fast and Furios 1

hızlı ve öfkeli 1 sinema filminin afişi



Filmin Konusu:

Gecenin karanlığında Los Angeles'ın arka sokaklarında, çeteler büyük paralar ortaya koyarak araba yarışları yaparak, tehlikeli oyunlara atılmaktadırlar.

Bu oyunların hayatlarına olumsuz yönde getirisi olduğu gibi, şan, şöhret ve para gibi getirileri de olmaktadır.

Dominic bu yolla iyi ün yapmış, hayatını neredeyse buna adamış, hurda bir otomobili aldıktan sonra sağına soluna eklediği parçalarla yerde giden uçak kıvamına getirebilen bir adamdır.

Bir gün Brian adında yeni yetme bir genç gelir ve büyük bir cesaretle yarışa katılmak ister. Tavırları Dominic'in hoşuna gider, arkadaş olurlar. Brian, Dominic'in kızkardeşi Mia tarafından da hoşlanılmaktadır, fakat kimse onun gizli bir polis olduğunu bilmemektedir.


Hızlı ve Öfkeli 1 -Fast and Furios 1

Akrep Kral - Scorpion King

scorpion king sinema filminin afişiFilmin Konusu:

5.000 yıl önce acımasız savaşçı kral Memnon, kaderinde çöllerin korku dolu insanlarını yönetmek olduğuna inanıyordu.

Komutası altındaki zalim barbarlardan kurulu ordusuyla her tarafı sildi süpürdü ve büyük bir katliam yaptı. Öldürmediği insanları köleleştirdi.

Kendisine muhalefet edenleri sistemli bir biçimde yok eden Memnon’un stratejilerinin kaynağında geleceği çok iyi gören bir büyücü vardı.

Büyücünün öngörüleri sayesinde düşmanlarına ne zaman, nereden ve nasıl saldıracağını biliyordu.


Bu yüzden hiçbir savaşı kaybetmedi.Memnon’un zulmü karşısında sadece birkaç kabile direnebildi, son darbesinin kaçınılmaz olduğunu bildikleri için güçlerini birleştirme yoluna gittiler ve onu durdurabilecek tek güç olan Mathayus’un yardımını istediler.

Öldürme sanatlarında beceri sahibi bir suikastçiler kuşağından gelen Mathayus, Memnon’un elindeki en tehlikeli araç olan büyücüyü safdışı edebilecek tek güçtü.


Böylece Mathayus çok büyük cesaret ve dayanıklılık gerektiren bu savaşın içine girdi. Öncelikle ünlü Gomorrah kentinde bulunan Memnon’un sarayına gizlice sızarak şeytan ruhlu Memnon’un en değer verdiği varlığın güzeller güzeli Cassandra olduğunu keşfetti.

Ancak Cassandra’yı öldürmektense onu rehin alıp ıssız Ölüm Vadisi’nin derinliklerine götürme yoluna gitti. Mathaus bir gerçeğin farkındaydı: Hayatta kalabilmenin tek çaresi, Memnon ile direkt bir çatışmaya girmekten geçiyordu....


AKREP KRAL

Kurt Kapanı

kurt kapanı sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Ölümle lanetlenmişti fakat kurtuldu. O, yerle bir edilen Serie Psi kabilesinin son kalan kişisi ve kendine Volkadov ismini vermiş muhteşem bir savaşçı.

Ölümden kurtulmayı başaran Volkadov’un amacı kabilesini yok eden Ludoed’inden öç almaktır.

1.bölüm





2.bölüm



3.bölüm


4.bölüm





5.bölüm



kurt kapanı,kurt kapanı izle,kurt kapanı online izle,kurt kapanı canlı izle,kurt kapanı seyret,kurt kapanı indirmeden izle,izle kurt kapanı

Casanova

casanova sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

18. yüzyılda aşkın ve tutkunun şehri Venedik’te genç bir kadın kendi kaderine ağlamaktadır.

Hem aşkı hem sadakati yaşayacağı erkeği bir türlü bulamamış olan Francesca Bruni, cazibesini kimsenin reddedemediği Casanova’ya gönlünü kaptırmayan tek kadın olur.

Adı efsane olmuş ve Katolik kilisesini kendine düşman edinmiş yakışıklı Casanova hayatının ilk şokunu yaşamaktadır. Hayatı boyunca ilk defa reddedilmiş ve kaderin cilvesi, kendisini istemeyen tek kadına aşık olmuştur.

Bir tarafta bu aşkın kıvılcımları, diğer yanda kilisenin ajanları… Casanova bir köprünün tam ortasındadır. Ya sağ salim karşıya geçecek ya da zindanlarda çürümeye mahkum edilecektir.


Film İnternetteki video serverlerndan kaldırıldığı için yayınlayamıyoruz....

casanova,casanova izle,casanova online izle,casanova seyret,casanova canlı izle,casanova indirmeden izle,casanova filmi,casanova filmi izle

Hayat Güzeldir - Life is Beautiful

hayat güzeldir sinema filmiFilmin Konusu:

Arka planında Yahudi Soykırımı olan Hayat Güzeldir kendine has çocuksu cazibesiyle prensesinin kalbini çalmaya çalışan ve sonunda başaran, büyüleyici bir Yahudi garson olan Guido’nun hayatının ikinci yarısını anlatıyor.

Yıllar sonra, karısı ve genç oğluyla birlikte bir toplama kampına hapsedildiklerinde Guido, ailesini kurtarmak için kendilerini çevreleyen dehşeti reddeder; neşeli bir şekilde ve özenle, sahtekarlık ağını örmeye başlar.

1999′da 7 dalda Oscar’a aday olan film, En İyi Yabancı Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Müzik dallarında bu ödüle kavuşmuştu....


HAYAT GÜZELDİR



hayat güzeldir,hayat güzeldir online izle,hayat güzeldir seyret,hayat güzeldir canlı izle,hayat güzeldir indirmeden izle,izle hayat güzeldir

Cenazede Ölüm

cenazede ölüm sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Yönetmenliğini Frank Oz'un yaptığı Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman ile Ewen Bremner'in başrolleri paylaştığı "Cenaze'de Ölüm" ("Death at? the Funeral") 2007yapımı bir komedi-dram örneği.

Filmde, Daniel ve Robert’in babalarının ölümü, tüm aile üyelerini, ölünün yasını tutmak üzere bir araya getirir.

Tabuttaki yanlış adam çıkarılıp babalarının bedeni yerine konunca, son görevlerini hatasız yerine getirebileceklerini sanırlar ama yanılırlar.

Kuzenlerinin uyuşturucu hap almış sevgilisi, tabuttaki adamın canlı olduğunu iddia eder. İki kardeş ortalığı yatıştırmaya çalışırken tören tam bir kargaşaya döner.


Cenazede Ölüm


cenazede ölüm,cenazede ölüm izle,cenazede ölüm seyret,cenazede ölüm online izle,cenazede ölüm canlı izle,cenazede ölüm indirmeden izle

Seks İtirafları

seks itirafları sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Ailesinin ‘elmas kızı’, hayatı boyuca her zaman parmakla gösterilmiş olan örnek insan Amy (Melinda Page Hamilton) nişanlısı John’u anne ve babası ile tanıştırmaya karar verir.

John ile birlikte ailesinin yaşadığı şehre dönen Amy gerçek mutluluğu yakalamış gibidir ancak bu mutluluk gölgelenmek üzeredir.

Birbirlerine tamamen dürüst davranmaları gerektiğini düşünen John, Amy’den hayatındaki en büyük sırrı söylemesini ister.

Genç kadın bir süre dirense de sonunda yıllar önce başından geçen bir seks deneyimini sevgilisine aktarır.

Amy’nin kirli çamaşırları bir anda ortaya dökülür ve yıllardır gizli duran bir sır bir anda herkes tarafından öğrenilir. Genç kadın hayatında sevdiği ve güvendiği herkesi kaybetmek üzeredir.


1.bölüm


2.bölüm


sex itirafları,sex itirafları seyret,sex itirafları online izle,sex itirafları canlı izle,sex itirafları indirmeden izle,seks itirafları,seks itirafları izle

Arkadaşımın Aşkı - My Best Friends Girl

arkadaşımın aşkı sinema filmi afişi
Filmin Konusu:

Çok güzel, akıllı ve dikbaşlı Alexis, Dustin’in hayallerindeki kadındır. Ancak birkaç haftalık flört döneminin ardından aşk sarhoşu Dustin’in gözü açılmaya başlar. Alexis’in ilişkiyi sürekli olarak yavaşlattığını anlama noktasına gelmiştir.

Kadını gerçekten kazanabilmek için çaresizlik içinde en iyi arkadaşı Tank’in yardımına başvurur. Kendisini “geri tepme uzmanı” olarak tanımlayan Tank, kadınları önce baştan çıkartıp sonra adeta delirterek onlardan ayrılma konusunda ustadır.

Sevgilisi tarafından bir kenara fırlatılmış erkeklerle sözleşme yapar, onların eski-sevgilileriyle ilişki başlatarak o kadınlara hayatlarının en berbat ilişkisini yaşatır.

Öyle iğrenç bir deneyim yaşatır ki, onunla ilişki kuran kadınlar en kısa sürede eski sevgililerine geri dönüş yolları aramaya başlar.

Ancak sihirli değneğini Alexis üzerinde denemeye kalkışan Tank, hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalır. Alexis onun blöfünü görebilen ilk kızdır.

Alexis’in zekası karşısında şaşkına dönen Tank, en iyi arkadaşı Dustin’e duyduğu sadakat ile onun kız arkadaşına hissettiği tuhaf çekim duygusu arasında bocalamaya başlarken iki arada bir derede kalacaktır.


ARKADAŞIMIN AŞKI 1.CD


ARKADAŞIMIN AŞKI 2.CD


ARKADAŞIMIN AŞKI 3.CD


ARKADAŞIMIN AŞKI 4.CD


arkadaşımın aşkı,arkadaşımın aşkı izle,arkadaşımın aşkı online izle,arkadaşımın aşkı seyret,arkadaşımın aşkı indirmeden izle,arkadaşımın aşkı türkçe altyazılı

Şipsevdi - The Heartbreak Kid

şipsevdi sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Kararsız bir müzmin bekar olan Eddie (Ben Stiller), arkadaşlarından birisinin daha nikah törenine katıldıktan sonra kendisini yapayalnız hisseder.

Geriye kalan tek bekar olduğu için ailesi ve arkadaşlarının dalga geçmesine daha fazla dayanamayınca yalnızlığına son vermeye karar verir.

Babasından ve en iyi arkadaşından (Rob Corddry) gelen yoğun baskılar üzerine sadece bir hafta çıktığı Lila’ya (Malin Akerman) evlenme teklifi yapar. Bu teklifi yaparken aşk ve evlilik için son şansı olduğunu düşünmüştür.

Hawaii’de alelalece düzenlenen nikah töreninden sonra yeni evli çift, Meksika’ya üç haftalığına balayına gider.

Eddie orada hayatının en büyük hatasını yaptığının farkına varır. Lila kesinlikle hayallerinin kızı olmadığı gibi tam anlamıyla kabuslarındaki kızdır.

Balayı yolculuğunun başladığı andan itibaren kimi zaman küfürbazlığa varan davranışlarıyla Eddie’ye hayatı zehir eder.

Balayı sırasında gerçek ruh ikizi Miranda ile (Michelle Monaghan) tanışmasıyla birlikte Eddie’nin şansı yaver gitmeye başlayacaktır. Ancak bu defa da gerçek aşkına kur yaparken canavar kişilikli karısını bir köşede saklamak zorundadır.


Şipsevdi


şipsevdi,şipsevdi izle,şipsevdi online izle,şipsevdi canlı izle,şipsevdi seyret,şipsevdi indirmeden izle,şipsevdi full izle

Sen Ben ve Dupree - You Me and Dupree

sen ben ve dupree sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Gerçeği saklamayalım. Kim olursak olalım, çok sevdiğimiz evimize misafir olarak gelip de bir türlü gitmek bilmeyen; üstelik bırakın gitmeyi, evimize adeta kamp kurarak kendi borusunu öttürmeye başlayan tembel arkadaşlarımız olmadı mı?

Aslında hepimiz Dupree’leri iyi tanırız. İyi kalpli birer sırdaştırlar. Söyledikleri sözlerle hayatlarımıza bir tutam bilgelik katmaları önce hoşumuza gider.

Ancak misafirlikleri bir türlü bitmek bilmez. Dışarıda insanlar gündelik hayatın yükü altında ezilirken onlar evimizin en rahat koltuğuna yayılıp kanal kanal gezerek sörf yapmaya doyamazlar.

“Sen, Ben ve Dupree”de bu çileyi çekmek zorunda kalan Carl ve Molly çiftinin öyküsü anlatılır. Henüz yeni evli olan ve kendileri için mükemmel bir dünya kuran Carl – Molly çiftinin dünyasına hiç beklenmedik bir anda Dupree girer.

Şair ruhlu tembel bir adam olan Dupree, geçici olarak misafir olduğu evden gidecek gibi değildir. Carl ve Molly’nin Hawaii’deki nikahında Carl’ın sağdıçlığını yapmak için bir haftalığına oraya gittiği için patronu tarafından kovulmuştur.

Artık işsiz ve arabasız olan, üstelik çok sevdiği evinden de tahliye edilen Dupree’nin kendisini toplamak için sadece birkaç güne ihtiyacı vardır. Carl-Molly çiftinden kendisini misafir etmelerini rica eder. Peki, ya bu misafirlik bir ay, hatta daha uzun sürerse…

Başlangıçta Dupree her ikisi için de iyi bir arkadaş, mükemmel bir sırdaştır. Ancak misafirliği uzadıkça önce Carl’ın sinirleri bozulmaya başlar. Her gün koltuğunu misafirine kaptırmaktan fenalık gelmiştir.

Öte yandan Molly de, Dupree’nin iyiniyetli antikalıklarına sabırla dayanmaya çalışır. Balayı bittikten sonra aynı zamanda kayınpederi de olan patronunun işyerine dönen Carl, evliliğin getirdiği yepyeni sorumluluklar ile Dupree’nin varlığı arasında denge kurmakta bocalamaya başlar. Artık işkolik bir erkek olup çıkmıştır.

Buna karşılık Dupree’nin bol miktarda boş zamanı vardır. Carl’da başgösteren yeni işkolik eğilimlerin altını çizmeye başlayarak Molly’e çok iyi bir arkadaş olup çıkmıştır.

Hatta Dupree’nin sergilediği umarsız bilgelik karşısında Molly’nin babası Bay Thompson bile değişim geçirerek onun etkisinde kalmaya başlar. Bu durum Carl’ı iyice çileden çıkarıp öfkelendirir.

Çok geçmeden herkes (Carl hariç) Dupree’nin etki alanına girerek onsuz yapamaz hale gelir. Dupree artık o evin ayrılmaz bir parçası gibidir. Kısacası, “İki kişinin olduğu yerde üçüncü kişi fazlalıktır” sözü geçersiz hale gelmiştir.

Ancak evin içinde tam kapsamlı bir kargaşa hüküm sürmektedir. Carl – Molly çiftinin evlilik kavramına ilişkin fikirleri yavaş yavaş değişim geçirirken sevgili dostları Dupree de, hayatın gizli sırlarından birisinin içimizdeki Dupree’yi bulmak olduğunu her gün hatırlatıcı bir simge işlevi görmeye başlamıştır.


SEN BEN VE DUPREE 1.CD


SEN BEN VE DUPREE 2.CD


sen ben ve dupree,sen ben ve dupree izle,sen ben ve dupree online izle,sen ben ve dupree seyret,sen ben ve dupree canlı izle,sen ben ve dupree indirmeden izle