21 Haziran 2009 Pazar

Jumanji

jumanji sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Bir kız ve erkek kardeşi eski ve esrarengiz bir masa üstü aile oyununu keşfedip oynamaya baladıklarında, aynı oyun tarafından 25 yıl önce yutulmuş Alan Parrish'in serbest kalmasına sebep olurlar. Yutulduğu zaman onlar gibi bir çocuk olan Parrish şimdi koca bir adamdır.

Oysa oyun bitmemiştir ve önce evleri sonra tüm kasaba oyunun içinden çıkıp gelen muzip maymunlar,yokedici gergedanlar, filler, aslanlar ve her türden hayvan tarafından işgal edilmeye başlanır.

Yarım kalan oyunu durdurmanın tek yolu, tabii ki oyunu kazanıp bitirmektir. Peki kahramanlarımız bunu anladıklarında her şey için çok mu geç olmuştur?


JUMANJİ


jumanji,jumanji izle,jumanji online izle,jumanji seyret,jumanji canlı izle,jumanji indirmeden izle,jumanji full izle

JURASSİC PARK 3



Filmin Konusu:

Sekiz yıl geriye dönelim: John Hammond, DNA moleküllerinden yaratılan genetik mühendisliği ürünüdinozorların bariyer arkasında özgürce dolaşmasını öngören Jurassic Park projesini hayata geçirmişti. Dört insanın ölümü ve projenin başarısız olması sonucu, Isla Nubar adası Costa Rica hükümeti tarafından halka kapatıldı.

Kapatılma olayının dört yıl sonrasındaJohn Hammond ikinci bir girişim daha yaptı ve dinozor diriltme deneyini bu kez Los Cincos Muertes adasında adasında hayata geçirdi. ancak büyük bir fırtınanın laboratuvarı yok etmesinin ardından, prehistorik yaratıklar bulundukları yerden kaçarak adanın vahşi ortamına dağıldılar. içlerinden bazıları, adanın elverişli ekolojisi içinde sürpriz bir biçimde hayatta kalmayı başardı...

Şimdi aradan dört yıl daha geçti ve dinozorlar yine karşımızda: Bu kez, ilk iki filmden tanıdığımız dirlitilmiş prehistorik yaratıklarla dolu bir adanın üzerinden uçmak isteyen bir grup zenginin macera hevesi yüzünden bilimadamlarının başı belaya giriyor.


JURASSİC PARK 3 1.BÖLÜM

JURASSİC PARK 2




Filmin Konusu:

Jurassic Park filminin birinci bölümü çok tutulunca devam filmi çekildi.Devam filmi Isa Sorna adı verilen bir adada bazı dinazorlar hayatta kalmasıyla başlıyor.

Site B kod adlı dinazor üretim tesisinin yer aldığı bu adada çıkan kasırga sonucunda tesisler yıkılmış ve dinazorlar serbest kalmıştır.Aradan geçen dört yıl içinde dinazorlar büyümüş ve birer canavar haline gelmişlerdir.

Dinazorların hala hayatta olduğunu öğrenen tesisin kurucusu Milyarder John Hammond,site B'deki ticari potansiyelin farkındadır.Hammond'ın amacı dinazorları doğal çevrelerinde koruyarak dört yıl önce kaybettiği itibarını geri kazanmaktır.


JURASSİC PARK BÖLÜM 1


JURASSİC PARK BÖLÜM 2


Jurassic Park 2,Jurassic Park 2 izle

JURASSİC PARK 1


Filmin Konusu:

Fosilleşmiş bir sivrisinekten çıkarılan dinozor kanı, bilimadamlarına DNA ile yeniden dinozor yaratma imkanı verir. Dr. Hammond, bu DNA'dan yola çıkarak genetik olarak dinozorlar geliştirir ve bir tür hayvanat bahçesi açar.

Çeşit çeşit dinozorların canlı olarak görülebileceği bu özel hayvanat bahçesinin ilk test ziyaretçileri ise bir avukat, bir matematikçi, bir dinozor uzmanı ve bir bitkibilimci ile Hammond'un torunlarıdır. Dinozor embriyolarını ele geçirmek isteyen biri güvenlik sistemini devre dışı bırakınca bütün dinozorlar adada serbest kalırlar...


JURASSİC PARK 1



jurassic park 1,jurassic park 1 izle

Harry Potter Zümrüdanka Yoldaşlığı

Filmin Konusu:

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı”nda, beşinci öğretim yılı için Hogwarts’a dönen Harry, büyücü camiasının büyük çoğunluğunun onun kötü Lord Voldemort’la karşılaştığını inkar ederek, Lord Voldemort’un döndüğü haberine kulak tıkamayı tercih ettiklerini görür.

Hogwarts’ın saygın müdürü Albus Dumbledore’un kendisinin konumunu zayıflatarak yerine geçmek için Voldemort’un döndüğü yalanını söylediğini düşünen Sihir Bakanı Cornelius Fudge, Dumbledore ve Hogwarts öğrencilerinin hareketlerinden haberdar olabilmek için okula yeni bir Karanlık Sanatlara Karşı Savunma öğretmeni atar.

Ama Profesör Dolores Umbridge’in Bakanlıktan onaylı savunma büyüsü dersi onları ve tüm büyücü camiasını kendilerini tehdit eden karanlık güçlere karşı ne yazık ki savunmasız bırakır; bu yüzden, arkadaşları Hermione ve Ron’un teşviki üzerine, Harry konuya el atar.

Kendilerine “Dumbledore’un Ordusu” adını veren küçük grupla buluşan Harry, onlara Karanlık Güçlere karşı nasıl savunacaklarını öğreterek, bu genç ve cesur büyücüleri kendilerini bekleyen olağanüstü savaşa hazırlar.


HARRY PORTER VE ZÜMRÜDANKA YOLDAŞLIĞI


Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı,Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı İZLE,Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı seyret,Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı izle,Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı online izle

Armageddon

armegeddon sinema filmini izle

Filmin Konusu:

Olaylar, uzayda bir kuyrukluyıldız ile asteroid'in çarpışmasını keşfettikten sonra, asteroid'den kopan dev bir parçanın dünyaya yaklaştığının keşfedilmesiyle başlıyor.

ABD savunma sistemi parçayı gizlice yok etse de, büyük bir parçası yön değiştirerek Singapur'a doğru yol almakta. Texas büyüklüğündeki bu asteroid yoluna devam ederken, asteroidi yok etmek için bir plan geliştiriliyor.

Petrol çıkartmakta kullanılan delicileri asteroide gönderip, açılacak 1000 feet boyundaki çukura nükleer bir bomba yerleştirerek, asteroidi ortadan ikiye ayırıp dünyayı kurtarmak.

NASA'nın üst yöneticisi Dan Truman (Billy Bob Thornton), petrol çıkarımı konusunda dünyanın en iyilerinden olan Harry S. Stamper (Bruce Willis) ve ekibinden yardım istiyor ve NASA, programda görev alacakları eğitmek için acele bir program başlatıyor.

Mir istasyonunda yakıt ikmali yapılırken, uzay istasyonu bir kaza sonucu yok oluyor ve bir Rus kozmonot da takıma katılıyor. Kahramanlarımızı ARMAGEDDON'u önlemek ve dünyayı kurtarmak için büyük bir mücadele beklemekte.


ARMAGEDDON 1.BÖLÜM


ARMAGEDDON 2.BÖLÜM
< width="450" height="300">

ARMAGEDDON 4.BÖLÜM


armageddon,armageddon izle,armageddon online izle,armageddon seyret,armageddon canlı izle,armageddon indirmeden izle,armageddon bruce wills

Cinnet - Timber Falls

cinnet sinema filmini izle

Filmin Konusu:

Mike ve kız arkadaşı Sheryl bir haftasonunda, kamp yapmak için Batı Virjinya’ya yolculuğa çıkarlar. Burada karşılaştıkları bir yerlinin tavsiyesi üzerine muhteşem bir doğası olan ve çağlayanlarıyla ünlü Timber Falls’a giderler.

Orada, Sheryl gölün kenarında yıkanırken kaçırılır. Mike önce yardım istese de sonunda tek başına ormanın içinde onu çaresizce aramaya devam eder. Sheryl'i ararken bir kadınla karşılaşır ve yardım istemek için yaklaştığındaysa kadın onu bayıltır.

Mike gözlerini açtığında sevgilisini mum ve haçlarla dolu bir odada, bir masanın üzerinde kurban edilmek için bağlı olarak bulur. İki sevgili dine fanatik bir şekilde bağlı bir ailenin eline düşmüşlerdir.


1.bölüm



2.bölüm



cinnet,cinnet izle,cinnet online izle,cinnet canlı izle,cinnet seyret,cinnet filmi,cinnet filmi indirmeden izle,cinnet filmi seyret

Karantina - Quarintine

karantina sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Televizyon muhabiri Angela Vidal ve kameramanı Los Angeles itfaiyesinde, gece vardiyasını programlarına konu etmek için beklemektedirler. 911'e gelen bir telefon sıradan geçen geceyi unutulmaz bir dehşete çevirecektir.

Gittikleri küçük bir apartmanda bir kadının kanı donduran çığlığı duyuluyordur. Kadın ne olduğu anlaşılmayan birşey tarafından etki altındadır ve bina karantinaya alınır.

Oradaki tüm iletişim araçları kesilmiştir ve binanın karantinaya alınması kaldırılınca olanlarla ilgili ellerindeki tek kanıt basının video kayıtları olmuştur.



2.Kısım:



3.Kısım:



4.Kısım:




karantina,karantina izle,karantina online izle,karantina seyret,karantina indirmeden izle,karantina canlı izle,online izle karantina

Dracula - Drakula

drakula sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Genç bir avukat olan Jonathan Harker, görevi gereği Doğu Avrupa'da küçük gizemli bir kasabaya gelir.

Burada ölümsüz vampir Drakula tarafından kaçırılan Harker,onunla birlikte Londra'ya gitmek zorunda kalır.

Drakula, Harker'ın nişanlısı Mina'nın fotoğrafını görerek etkilenmiş ve genç kızı ele geçirmek istemektedir.

Önce Mina'nın
yakın arkadaşı Lucy'i ele geçiren Drakula'ya karşı Lucy ve arkadaşları direnmeye
çalışacaklardır.


Drakula


dracula,dracula izle,dracula online izle,drancula seyret,drakula,drakula izle,drakula online izle,drakula seyret,drakula indirmeden izle,drakula canlı izle