1 Temmuz 2009 Çarşamba

Seks ve Kahvaltı - Sex and Breakfast

seks ve kahvaltı sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Yatak odaları bir türlü ısınmayan çiftlerin terapistleri ile olan gırgır ilişkisi anlatılıyor.
James (Culkin) ile Heather (Dziena) yirmili yaşlarda bir çifttir. İlişkilerindeki monotonluğa çare olarak farklı cinsel deneyimler yaşamayı planlarlar.

Aynı yaşlardaki bir başka çift olan Ellis (Becker) ile Rene (Dushku) de arayış içindedirler. “Sex and Breakfast” gençlerin günümüz büyük şehirlerinde ilişki kurmak ve bu ilişkiyi yürütmekte yaşadıkları zorlukları erotik bir dille ekrana taşıyor.

“Home Alone” serisi filmleriyle ünlenen* bir zamanlar Amerika’nın en tanınmış çocuk yıldızlarından olan 1980 doğumlu Macaulay Culkin* yetişkinlik dönemi filmlerinden biriyle karşımızda.

Ünlü aktöre* yine çocuk yaşlarda ünlenen* ardından “Angel” ve “Buffy the Vampire Slayer” TV dizilerindeki Faith rolüyle starlaşan* 2003 tarihli başarılı korku filmi “Wrong Turn”le çıkışını sürdüren Eliza Dushku eşlik ediyor. Filmi 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesine öneriyoruz...


seks ve kahvaltı,seks ve kahvaltı izle,seks ve kahvaltı online izle,seks ve kahvaltı seyret,seks ve kahvaltı indirmeden izle,sex ve kahvaltı,sex ve kahvaltı izle

Gelinlerin Savaşı - Bride War's

gelinlerin savaşı sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Liv ve Emma en yakın arkadaşlardır ve çocukluklarından beri hayalini kurdukları evlilik tarihleri yaklaşıyordur. İstedikleri yerde, birbirlerine yakın tarihlerde evleneceklerdir.

Birlikte o özel günlerine mutlu mesut hazırlanırken, evlenecekleri yerde yapılan bir hata işleri değiştirir; evlilik tarihleri aynı güne alınmıştır.

Bu karışıklık birbirlerini iki düşman yapar. Şimdi arkadaşları önemli bir teste talip olmuştur.

Kate Hudson ve Anne Hathaway’in başrollerini paylaştığı Gelin Savaşları , romantik komedi sevenlerin kaçırmayacağı eğlenceli bir film.....



gelinlerin savaşı,gelinlerin savaşı izle,gelinlerin savaşı online izle,gelinlerin savaşı seyret,gelinlerin savaşı indirmeden izle,gelinlerin savaşı canlı izle,gelinlerin savaşı full izle

Acaip Bir Film - Disaster Movie

disastr movie sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Scary Movie”, “Date Movie”, “Epic Movie” ve “Meet the Spartans”ın arkasındaki ekip, bu kez “Disaster Movie - Acaip Bi Film” ile bu kez felaket filmleriyle dalgalarını geçiyorlar. “Disaster Movie - Acaip Bi Film”de,

Bilinen her türlü doğal felaketin -göktaşları, kasırgalar, depremler- yaşandığı bir gecede hayatta kalmaya çabalayan 20’li yaşlardaki bir grup gencin başına gelenler anlatılır.

Kentteki felaketler birbirini izlerken bu büyük yıkımı durdurabilmek için bir dizi gizemli olayı çözmek zorunda kalırlar.


Acaip Bir Film


acaip bir film,acaip bir film izle,acaip bir film seyret,acaip bir film online izle,acayip bir film izle,acayip bir film online izle,acayip bir film seyret

Kirpi (Mazhar Alanson - Güven Kıraç)

kirpi sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

İki inatçı düşmanın önceleri küçük çekişmelerle başlayan birbirlerinden intikam alma çalışmaları, karşılıklı misillemelerle büyüyerek çevrelerindeki herkesin başını belaya sokacak ve ülke çapında bir kargaşaya dönüşecektir.

2,5 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlanan proje, intikamı en komik halleriyle yorumluyor.

Kirpi; Süper Baba, İkinci Bahar, Alacakaranlık, Yabancı Damat, Kiracı gibi önemli eserlerin sahibi yazar Sulhi Dölek ’in 1996 Büyük Edebiyat Ödülü’nü kazandığı ve ölümünden önce Erdal Murat Aktaş’a ”bana söz verin ve alın bu kitaptan bir film yapın” dediği aynı isimli kitabından uyarlanmıştır.


Kirpi


kirpi,kirpi izle,kirpi online izle,kirpi seyret,kirpi indirmeden izle,kirpi full izle,kirpi canlı izle,kirpi mazhar alanson,kirpi filmi,izle kirpi

Güz Sancısı

güz sancısı sinema filminin afişi
Filmin Konusu:

Babası milliyetçi, zengin bir toprak ağası olan Behçet, babasının bağlantıları ve isteğiyle siyasete adım atar.

Bu dünyadaki bazı gelişmeleri kendi ahlak yapısına uygun bulmayan Behçet yine de kendi milliyetçiliğinin bakış açısını doğru bulmaktadır.

Behçet Türk milletinin Batılılarca kuşatıldığına ve bunun bariz kanıtının Kıbrıs'la ilgili olayların olduğuna inanıyordur.

Tüm bu siyasetteki ve -baba faktörüyle- kendi hayatındaki yaşadığı ağır gerilim ortamında komşu Rum kızı Elena'ya aşık olmuştur.

Bu aşkın ilerlediği günler onları 6 Eylül 1955 sabahına da yakınlaştırır.







güz sancısı,güz sancısı izle,güz sancısı seyret,güz sancısı online izle,güz sancısı full izle,güz sancısı indirmeden izle,güz sancısı canlı izle