8 Aralık 2009 Salı

Divx Film İzlemek İçin Bilgiler

divx filmler için ön bilgiİnternetin gelişmesi ile birlikte her türlü imkan yenilenmektedir.Film izlemenin kalitesinin arttıran yeniliklerin başında da Divx olarak upload edilen filmler gelmektedir.

Divx olarak bloğumuza eklediğimiz filmler eğer program sizde yüklü değilse sayfamızda gözükmeyecektir. Divx filmleri izlemeniz için yapmanız gerekenler oldukça basittir.

Öncelikle Divx Player'a bilgisayaranızı indirmeniz ve kurmanız gerekmektedir.
Divx Player'ı indirmek içinTıklayın.

İndirdikten sonra çalıştırıp bilgisayarınıza kurun.Kurulum işlemi bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.


Böylelikle internetten film izleme keyfini Divx kalitesi ile yaşayacaksınız.
Divx filmler diğer flash olarak upload edilen filmlere göre daha geç yüklenmektedir.

Play tuşuna bastıktan sonra buffering yazmaktadır film bilgisayarınız ara belleğine yani hafızasına aldığı veri kadar açılamaktadır.

Bu nedenle playa bastıktan sonra filmi durdurup bir süre beklemeniz
.Sizlere tavsiyemiz filmin yüklenmesi için 10-15 dakika beklemeniz...

PAZAR GÜNAHLARI

Filmin konusu:

Durell ve LeeJohn çok iyi birer dosttur ve kendi çaplarında küçük suçlara karışmışlardır. Ancak kendilerinden borç aldıkları 17 bin doları bir hafta içinde ödemeleri istendiği vakit ne yapacaklarını şaşırırlar.

Üstüne üstlük Durrel oğlunu kaybetmiştir. Herşeyin üst üste geldiği bu zor dönemde tek çözüm bir soygun gibi gözükmektedir. Ancak iki kafadarın soyacağı yer muhitlerindeki kilise olunca işler bir anda karışır.




pazar günahları izle,pazar günahları seyret,pazar günahları online izle,pazar günahları full izle,pazar günahları bedava izle,pazar günahları filmi

ÖLÜM PERİSİ

Filmin Konusu:

Ölüm perisi denilen kız bir araba hırsızıdır.Fakat psikopat birinin arabasını çalması sonucu aksiyon dolu olaylar başlar.Kendimce özetlemeye çalıştım arkadaşlar.




ölüm perisi izle,ölüm perisi seyret,ölüm perisi online izle,ölüm perisi full izle,ölüm perisi bedava izle,ölüm perisi indirmeden,ölüm perisi filmi,ölüm perisi filmi izle

ONG BAK 2

Filmin Konusu:

Kral Naresuan hükümdarlığı sırasında, Tien küçük yaşta ailesi öldürülmüş bir çocuktur. Krallık sınırları içerisinde sadece asillerin kullandığı bir dans türü olan Khon adı verilen bir dansı öğrenen Tien, ilerde bunu kullanacaktır.

Hırsızlar tarafından büyütülen ve çalmayı öğrenen Tien, kısa zamanda aynı hırsızlar sayesinde savaşmayı da öğrenerek krallık şövalyelerinden biri olur.

Şimdi sıra ailesini katledenlere gelmiştir, kendisini yetiştirenlerin yardımıyla katillerin peşine takılır. Tony Jaa’nın sürükleyici aksiyon sahneleriyle Ong Bak 2 nefeslerinizi kesecek, sakın kaçırmayın.


İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ




ong bak 2 izle,ong bak 2 seyret,ong bak 2 online izle,ong bak 2 full izle,ong bak 2 bedava izle,ong bak 2 indirmeden izle,ong bak 2 filmi,ong bak 2 filmi izle

BASEMENT JACK

Filmin Konusu:

Bir gece şeytani bir olayın hayatını işgal edene kadar Karen Cook normal bir lise ögrencisiydi. O kendisine Basement Jack ünvanı verilen 17 yaşındaki çocugun 7 gün boyunca sürdürdügü katliamın tek hayatta kalan kişisi olacaktır.

Basement Jack bu olaydan sonra devlet hapishanesine gönderilir. Karen Cook 11 sene boyunca Basement jack’in bir gün çıkıp kendisinden intikam alacagı günün korkusuyla yaşamıştır ve o gün gelmiştir.


basement jack izle,basement jack seyret,basement jack online izle,basement jack full izle,basement jack bedava izle,basement jack filmi,basement jack film konusu