31 Aralık 2009 Perşembe

Saint Ange - Kutsal Bakire

kutsal bakire sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Anna, Saint Ange adındaki kapanmak üzere olan yetimhaneyi temizlemek üzere tutulmuştur. Judith ise hatıraları ile bu yetimhanede yalnız bırakılan tek çocuktur.

Çok yalnızdır.Yavaş yavaş, Anna ayak sesleri, gülmeler ve sesler duymaya başlar.Bu binanın içinde bir yerlerde Judith dışında çocukların oluğuna inanmaya başlar....

Kutsal Bakire -Saint Ange - canlı izle
Tür:Korku/Fantastik/Dram
Gösterim Tarihi:10 Mart 2006
Yönetmen:Pascal Lougler
Senaryo:Pascal Lougler
Müzik:Joseph Loduca
Yapım:2004,Fransa,98dk
Oyuncular
Virginie Ledoyen, Lou Doillon, Catriona MacColl, Dorina Lazar, Virginie Darmon


1.bölüm


2.bölüm


3.bölüm


4.bölüm

Matrak Adamlar - Funny People

matrak adamlar sinema filminin afişi



Filmin Konusu:

Çok başarılı bir stand-up komedyeni olan George, tedaviedilemez bir hastalığa yakalandığını öğrenir. George'un 1 yıldan azömrü kalmıştır. Bir gece, ümit veren bir stand-up komedyeni olanIra ile aynı gece kulübünde sahne alırlar.

Ira'nın performansı George'uetkiler ve George Ira'yı yarı- kişisel asistanı olarak onu işe alır.Bu ikilinin iş ilişkisi zamanla dostluğa dönüşür.

Açıklama : Matrak Adamlar - Funny People 2009 (Türkçe Altyazılı)
Tür : Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009
Yönetmen : Judd Apatow
Senaryo : Judd Apatow
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : Jason Schwartzman
Yapım : 2009, ABD , 140 dk.
Oyuncular SethRogen , Adam Sandler, Leslie Mann , Ken Jeong , Eric Bana , Jonah Hill


MATRAK ADAMLAR 1.BÖLÜM


MATRAK ADAMLAR 2.BÖLÜM

ŞAŞKIN-BEDAZZLED

şaşkın sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Elliot Richards… İyi niyetli bir insan , ama tam anlamıyla sosyal beceriksizlik abidesi, çalışma arkadaşı Allison Gardnerın aşkı ile yanıp tutuşan zavallı bir genç adam. Evet Allison onun hayatta olduğunu biliyor ama hepsi bu kadar.

Bir insanın şansı bu kadar kötüyse her şeyi yapabilir. İntihar edebilir, hayatını hiçbir şeyi umursamadan yaşayabilir, her şeyi düzeltmek için uğraşıp durabilir hatta ruhunu şeytana bile satabilir.

Açıklama : Saskin Bedazzled
IMDB Puanı: 5.9/10
Yapım: 2000 ~ ABD
Tür: Fantastik , Komedi
Oyuncular: Brendan Fraser , Elizabeth Hurley , Paul Adelstein , Frances O’Connor , Orlando Jones
Yönetmen: Harold Ramis
Senaryo: Peter Cook
Yapımcı: Trevor Albert
Görüntü Yönetmeni: Bill Pope
Görüntü Yönetmeni: David Newman
Süre: 1 saat 33 dk


Şaşkın

FIRTINALI HAYATLAR-THE WEATHER MAN

fırtınalı hayatlar sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Chicagonun yerel televizyonlarından birinde hava durumu sunucusu olan David Spritz (Cage), Chicagolular açısından olmazsa olmaz bir kişiliktir.

O sadece güneşi, yağmuru, karla karışık yağmuru ve kar yağışını tahmin eden bir adam değil, adeta yürüyen bir hedeftir. Chicago halkı Davide sevgiyle nefret arasında gidip gelen özel bir ilgi duymaktadır.

Onu ekrandan tanıyan pek çok insan, gördükleri yerde üzerine meşrubat, bira, hamburger gibi şeyler fırlatmaktan kendilerini alamamaktadırlar. Davidin tek isteği ise birazcık saygıdır. Özellikle Nobel ödüllü yazar babası Robert Spritzin (Caine) takdirini, beğenisini kazanmayı istemektedir. Onun gözlerinin içine bakacak cesareti bile kalmamıştır.

Ondan bir parça saygı görmek için her şeyini vermeye hazır olan David, eski karısının gönlünü ve sevgisini yeniden kazanmaya çalışırken bir yandan da çocukları için kaygılanmaktadır.

Ne zaman ortaya çıkacağını tahmin etmeye çalıştığı kasırga ve tufanların yarattığı yıkım gibi kendi yaşamı da, büyük bir felakete sürüklenmektedir.

Açıklama : Fırtınalı Hayatlar-The Weather Man
IMDB Puanı: 6.9/10
Yapım: 2005 ~ ABD
Tür: Dram , Komedi
Oyuncular: Nicolas Cage , Michael Caine , Hope Davis , Gil Bellows , Nicholas Hoult
Yönetmen: Gore Verbinski
Senaryo: Steve Conrad
Yapımcı: David Alper , Todd Black
Görüntü Yönetmeni: Phedon Papamichael


Fırtınalı Hayatlar

MİDNİGHT CLEAR (2006)

MİDNİGHT CLEAR filmi



Açıklama : Midnight Clear
IMDB Puanı: 5.8/10
Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Dram
Oyuncular: Stephen Baldwin , Patricia Rae , Victoria Jackson , Diane Delano , Dominic Scott Kay
Yönetmen: Dallas Jenkins
Senaryo: Wes Halula , Jerry B. Jenkins
Yapımcı: Dallas Jenkins , Kevin Downes


Midnight Clear

Mulan (2009-Türkçe Altyazı)

mulan sinema filminin afişi



Filmin Konusu:

Mulan diğer genç kızlardan çok farklı bir kızdır. Çin'de o dönemde kadınlar kocalarının varlığı altında yaşamak zorundadırlar. Kişisel özgürlükleri pek yoktur. Eşlerinin özgürlüğü onların özgürlüğüdür.

Mulan bu anlayışa karşıdır. O yüzden kendi özgürlüğüne çok düşkündür. Mulan bir gün kendisine eş bulmak için çöpçatanın huzuruna çıkar ancak başarısız olunca ailesinin onurunu lekeler.

Tam bu sırada Çin'de baskın haberleri yayınlanır. Babası savaşa gitme kararı alır ancak çok yaşlı olduğu için Mulan bunu kabullenemez ve babasını korumak için savaşa o gitme kararı alır.

Ailesinden gizlice evden kaçar ve ailesinin onurunu kurtarmak adına savaşa erkek kılığında katılarak orduya girer....

Açıklama : Mulan 2009 (Türkçe Altyazılı)
Yapım: 2009 ~ ABD, Çin
Tür: Dram, Macera, Romantik
Yönetmen: Wei Dong, Jingle Ma
Senaryo: Ting Zhang Yapımcı: Guangcheng Song


MULAN

KURT ADAM NEVER CRY WERE WOLF


Filmin Konusu:

16 yaşındaki Loren ve ailesinin yeni bir komşuları olmuştur. Köpeği ile yaşayan bu iyi görünümlü, bekar adamda, Loren, gizemli ve tehlikeli bir şeyler hisseder. Bazı belirtiler teker teker ortaya çıkmaya başladığında adamla ilgili şüpheleri daha da artar.

Komşusunun davranışlarıyla ilgili takıntılı hale gelen Loren, adamın, aç bir kurdun sessizce avını izlediği gibi geceleri kendisini izlediğinin farkında değildir. Yerel televizyondaki av programının sunucusu Redd Tucker, kendisine karşı gizli hisleri olan bir kurye gençle Loren, bu kana susamış ölümsüz yaratığın sırlarını, dolunay altında açığa çıkarmak için hazırlanmaktadır.

Açıklama : Kurt Adam - Never Cry Werewolf (Türkçe Dublaj) - canlı izle
Yapım:2008 ~ Kanada
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Yönetmen:Brenton Spencer
Senaryo:David Benullo
Yapımcı:Aaron Barnett, Daniel Grodnik
Görüntü Yönetmeni:Curtis Petersen
Müzik:Michael Richard Plowman
Süre:1 saat 27 dk
Gösterim Tarihi:11 Mayıs 2008 (Türkiye)


KURT ADAM BÖLÜM 1




KURT ADAM BÖLÜM 2



KURT ADAM BÖLÜM 3



KURT ADAM BÖLÜM 4



kurt adam,kurt adam izle,kurt adam seyret,kurt adam online izle,kurt adam full izle,kurt adam bedava izle,izle kurt adam,kurt adam indirmeden izle,kurt adam filmi,kurt adam filmi izle,kurt adam filmini izle,never cry werewolf,never cry werewolf izle,never cry werewolf seyret,never cry werewolf filmi,never cry werewolf filmini izle,never cry werewolf kurt adam

kurt adam,kurt adam izle,kurt adam seyret,kurt adam online izle,kurt adam full izle,kurt adam bedava izle,izle kurt adam,kurt adam indirmeden izle,kurt adam filmi,kurt adam filmi izle,kurt adam filmini izle,never cry werewolf,never cry werewolf izle,never cry werewolf seyret,never cry werewolf filmi,never cry werewolf filmini izle,never cry werewolf kurt adam

KARA GÖL 2-LAKE PLACİD 2

kara göl 2 sinema filmi indir afiş



Filmin Konusu:

Bir komedi, korku klasiği olan Kara Göl’ün devamı olan KARA GÖL 2’de Şerif, kendi bölgelerinde avlanan garip ve devasal timsahı bulmak için New York’tan gelen taşılbilimciyle iş birliği yapar.

Şerif ve taşılbilimci araştırmaya başladıktan kısa bir süre sonra tahmin ettikleri gibi gölde 1 değil tam 3 adet timsah olduğunu anlarlar. Katliam başlamak üzeredir. Onları gördükten sonra Kara Göl’ün sularında yüzmek eskisi kadar kolay olmayacak!



Kara Göl 2 İndir

VAN VİLDER FRESHMAN

van vilder sinema filminin afişi



Filmin Konusu:

Van Wilder efsanesini hepiniz biliyorsunuz… Peki, bu efsane nasıl başladı öğrenmek ister misiniz?

Van Wilder’ın üniversitedeki ilk senesidir ve partiye hazırdır… Yalnız üniversiteye vardığında onu kötü bir sürpriz beklemektedir… Coolidge College’deki bütün kızlar bekaret yemini etmiştir ve sert bir rektör, üniversiteyi sert kurallarla yönetmektedir.

Van Wilder için bu durum sürdürülemez… Üniversite hayatı boyunca yaptığı tek şey bu olsa da, Van Wilder okulunun partisizliğine bir son verip özgürlük getirmelidir…

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Harvey Glazer
Senaryo:Todd Mccullough, Brent Goldberg Yapımcı:Robert L. Levy
Görüntü Yönetmeni:Shawn Maurer
Müzik:Nathan Wang
Süre:1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi:17 Mart 2009 (ABD)


VAN VİLDER: FRESHMAN YEAR 1.BÖLÜM


Büyük Ekran İzleyin



2.bölüm


Büyük Ekran İzleyin

BEBEK SEVGİSİ-COMME LESAUTRES



Filmin Konusu:

Uzun zamandır birlikte olan Manu ve Philippe,40'lı yaşların başında kariyer sahibi iki eşcinseldir... Manu çocuk doktoru, Philippe ise avukattır. Manu artık çocuk istemekte fakat Philippe ise buna karşı çıkmaktadır. Manu'nun çocuk sevgisi onu farklı arayışlara iter. Ve bir gün ufak bir trafik kazası ona istediği bebeğe ulaşma şansı verecektir...

Yapım:2008 ~ Fransa
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Vincent Garenq
Senaryo:Vincent Garenq
Yapımcı:Christophe Rossignon
Görüntü Yönetmeni:Jean-claude Larrieu
Müzik:Laurent Levesque, Loïc Dury
Süre:1 saat 30 dk



BEBEK SEVGİSİ 1.BÖLÜM



BEBEK SEVGİSİ 2.BÖLÜM



BEBEK SEVGİSİ 3.BÖLÜM



BEBEK SEVGİSİ 4.BÖLÜM



bebek sevgisi,bebek sevgisi izle,bebek sevgisi seyret,bebek sevgisi online izle,bebek sevgisi full izle,bebek sevgisi inidrmeden izle,bebek sevgisi filmi,bebek sevgisi filmi izle,bebek sevgisi filmini izle,bebek sevgisi filmini seyret,izle bebek sevgisi,bebek sevgisi filmin konusu

bebek sevgisi,bebek sevgisi izle,bebek sevgisi seyret,bebek sevgisi online izle,bebek sevgisi full izle,bebek sevgisi inidrmeden izle,bebek sevgisi filmi,bebek sevgisi filmi izle,bebek sevgisi filmini izle,bebek sevgisi filmini seyret,izle bebek sevgisi,bebek sevgisi filmin konusu