31 Mayıs 2010 Pazartesi

ASILACAK KADIN ( Müjde Ar -Dram-1991)

asılacak kadın türk filmi


Filmin Konusu:

Toplumdaki cinsel istismarı anlatan Pınar kür'ün aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan bir yapım.


Film Kendisinden yaş olarak çok küçük olan eşini dikkat çekmek için kullanan, daha sonra karısı ile ilgilenenleri izleyen ruh hastası sapkın bir kocanın hikayesinin anlatıldığı bir Türk filmi.

Müjde Ar'ın oyunculuğu ve güzelliği ile damga vurduğu bir Türk sineması. İyi seyirler.

Açıklama:
Süre:86 dk.
Yapım:1986
Tür:Dram
Oyuncular: Müjde,Ar


Asılacak Kadın filmini izlemek için tıklayın
ASILACAK KADIN MÜJDE AR FİLMLERİ İZLE

30 Mayıs 2010 Pazar

Dipsiz Kuyu - Beneath the Surface (Macera-2007-tiffany Fox)

dipsiz kuyu sinema filmi

Filmin Konusu:

Korku filmleri çekilmesi ve beğenilmesi en zor filmlerdendir.Dünya üzerinde çok beğenilen korku filmlerinin sayısı çok fazla değildir.Bu filmde de klasik korku senayolarından biri işlenmekte.

Filmin özeti.Bir grup yer bilimci ve arkeologtan oluşan insan topluluğunun araştırmalar yaptığı bir kuyuda ilk başlarda herşey yolundadır. Daha bilinmeyen bir sebepten dolayı gruptaki insan sayısı azalmaktadır.

Bir yandan bunun sebebini merak ederlerken bir yandan da bu süreçten kurtulmak istemektedir.Aksiyon ve korku dolu bir film. Konusu sıradan korku filmlerine benzese de izlenebilecek bir korku filmi. İyi seyirler.


Açıklama:
Yapım:2009
Tür:Korku
Süre:105 dk.
Ülke:Almanya,Abd

Dipsiz Kuyu

Cerrahpaşalılar Kurtlar Vadisi

cerrahpaşalılar videolarıcerrahpaşalılar kurtlar vadisicerraphaşalılar halit ve metin kardeşler

Kurtlar Vadisi daha eski bölümlerinde daha çok izleniyordu.Bunun en önemli sebebi Çakır ve Çakır'ın düşmanlarıydı diyebiliriz.

Özellikle sefirlik olayının ortaya çıkmasıyla beraber Cerrapaşalılar ile oluşan husumet uzun süre devam etmişti.

Çakır ve Polat'a büyük yaralar veren oldukça güçlü ; gücünü semtinden yani Cerrahpaşadan alan bir çeteydi.

İstanbul'un ünlü semtlerine haraç kesen,uyuşturucu satan ve oldukça acımasız bir çeteydi.Başlarında Halit ve Metin kardeşler bulunuyordu.

Cerrahpaşa Videoları


Dayı Cerrahpaşalılar Tanıtıyor


Memati Sefir Masasına Cerrahpaşalıları Davet Ediyor


Cerrahpaşa Kahve Baskını


Cerrahpaşalılar-Çakır Karakol Çıkışı

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Sonsuz (Duygusal-2010-Türkiye)

sonsuz türk filmi


Filmin Konusu:

Dramatik yapısıyla izleyicileri etkileyen otoritelerden tam not alan bir Türk sinema filmi.Ne yazık ki pek tanıtımı yapılmadığı için gişe başarısı yakalayamadı. Güçlü senaryosu,kaliteli oyuncuları ile izlenmesi gereken bir Türk Filmi.

Filmin özeti: Töre cinayetiyle 13 hapse girmiş ve yirmi yılını ıslahevinde geçirmiş Serhan (Ferhat Gündoğdu) gün ışığını dahi göremeden kanser hastalığı nedeniyle hastaneye yatar, hastanede yatmakta olan eski aktör Süleyman Turan’la birbirlerine destek olurlar.

Hayatın hüzünlü taraflarını anlatan sosyal mesaj içerikli bir Türk filmi. İyi seyirler....


Açıklama:
Tür: Dram
Yapım:2007
Oyuncular:İsmail Hacıoğlu , Şevket Çoruh
Süre:117 dk

Saç Nasıl Ekilir

Saç ekimi genel olarak saç çıkmayan bölgeleri ense bölgesinden alınan köklerin nakil edilmesidir.Bu işlemin ense kökünden yapılmasının sebebi ensede çıkan saçların genetik olarak dökülmemeye kodlanmış olmasıdır.

İki kulak arasında bulunan ve enseden alınan saç kökleri ile yapılan saç ekimlerinde başarı oranı son senelerde artmıştır. Her yaş grubuna uygulanabilecek bir yöntemdir.


Birçok sebebten dolayı saçlar dökülmektedir. Bunların başında beyin ameliyatları,çocukluk travmaları,depresyon gibi saç dökülmesine neden olan sebepler bulunmaktadır.

Saç ektirme tedavisi genellikle erkeklere uygulanan bir tedavi yöntemdir. Çok nadir de olsa kadınlara uygulanabilir.

Alkol Tüketimi Yasal Limit- Alkolmetre

alkolmetreKandaki alkol oranı belirlemek için alkolmetre denilen akciğerlerdeki solunum havasındaki alkol miktarını ölçerek kandaki alkol miktarını dönüştürerek verir.

Bunun dışındaki kişiden kan alınarak kandaki alkol oranı net olarak belirlenebilir.

Kişi alkol aldıktan kandaki alkol oranının en yüksek olduğu zaman miktarı ilk 35 dakikalık zaman dilimindedir.

Bu süreden sonra her bir saatte 0,15 promil azalır.Türkiye'de yasal limit 0,50 promildir.

Bu miktar 1 duble rakı,2 kadeh şarap, 500 mm'lik bir bira bu limiti aşar. Bu içkiler içildikten sonra araba kullanmamanız gerekmektedir.

Aşırıya kaçılmadan limitlere yakı içki içiminden 2-3 saat sonra araba kullanabilirsiniz.

Yine de alkollü araba kullanmak sizin,sevdikleriniz ve başkalarının da canını tehlikeye atar.Bu sebeple alkollü araba kullanmamanızı tavsiye ediyorum

Diyabetli Hastalar Alkol Kullanımı

diyabetli hastalar alkol tüketimiDiyabetli hastaların alkol kullanması uzmanlar tarafından önerilmez.

Bunun sebebi hem alkolün karbonhidrat kalorisi,alkol üretiminde tatlandırıcı maddelerin kullanımı,yapıldığı meyvelerin şeker oranı gibi alkolde bulunan maddeler bulunduğu için alkollü içecekler vücuttaki kan oranını arttırır.

Ayrıca alkoldeki madddelerin kan şekerini düşürücü etkisi de olabilir.

Yani alkollü içecekler şeker hastalarının kandaki şeker oranını bozucu etkisi bulunmaktadır.

Diyabetli hastalara alkol tüketilmesi önerilmez,ama ekstra durumlarda viski ve rakı gibi içkilerden çok az tüketmeleri söylenebilir.

Mayalı ve meyveli alkolden kaçınmak gerekir. Özellikle şarap ve bira kullanımı diyabetli hastaların kaçınması gereken alkol türlerindendir.

Doktor Civanım (komedi-1989 Kemal Sunal - Bahar Öztan )

doktor civanım türk filmi


Filmin Konusu:

Kemal Sunal'ın doktor olmak için İstanbul'a gitmesi ve seneler sonra köyüne dönmesiyle hikaye başlıyor. Köyde iki ağanın birbiri ile mücadelesi vardır. Bu mücadeleden köylü karlı çıkmaktadır.

Kemal köyüne dönerken bir kızın hayatını kurtarır. Köydeki doktor eksikliği kapatan Doktorumuz gerçeği annesine ve köydekilere anlatamaz ve iyice doktorluğua kendini kaptırır.

Birgün gerçek ortaya çıkar ve Kemal soktor değil aslında hastanede hademe olarak çalışmıştır senelerce.Kemal Sunal'ın çok güzel,eğlenceli ve mesajlarla dolu filmi. İyi seyirler...

Açıklama:
Tür:Komedi
Süre:90 dk
Yapım:1986
Oyuncular:Kemal Sunal,Ali Şen,Bahar Öztan


Doktor Civanım


KEMAL SUNAL FİLMLERİ İZLE

Ne Umduk Ne Bulduk (Komed,1988-Adile Naşit-Gülşen Bubikoğlu )

ne umduk ne bulduk türk filmi

Filmin Konusu:

Bu film ile Adile Naşit'in ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu yerini dolduracak ikinci bir sinema oyuncusu yetişmediğini anlayacaksınız.Hilekar ve esnafı dolandırırken yaptığı oyunlar ve zengin rolü yaparken mimikleri ile sizleri güldürecek. İyi seyirler.

Bir mahallede oturan ana ile kızın yaşadığı ve yaşattıkları sonucunda ortaya çıkan komik olayların anlatıldığı bir Türk filmi.

Filmde bakkal,kasap ve manavlık yapan esnafın aynı kıza talip olması,Adile Naşit'in kızına sarkan patronlardan bıkması ve esnafı dolandırması ile hikaye başlıyor.

Daha sonra esnaftan aldığı başlık paraları ile zengin koca avına çıkan anne kızın başına bakalım neler gelecek.İyi seyirler.


Açıklama:
Tür:Komedi-Romantik
Oyuncular:Gülsen Bubikoglu - Aytac Arman - Adile Nasit - Semsi inkaya
Yapım:1976
Süre:87 dk

NE UMDUK NE BULDUK



Adile Naşit Filmleri

28 Mayıs 2010 Cuma

Zoraki Tatil - Four Christmas (Komedi-2002-Abd)

zoraki tatil sinema filminin afişi

Filmin konusu:

Harika anlaşan bir çiftin her yıl Aralık ayında yani noel tatilinde kendilerine özgü bir tatil gelenekleri vardır.Bunun nedeni iki tarafında ailesi çok çılgın ve hareketli insanlardan oluşmasıdır.

Her yıl bu gerginliklerden ve aksiyondan kurtulmak ve sakin bir tatil yapmak için noel zamanı tatile çıkarlar.

Bu sene ise işler değişmiş sis yüzünden uçak seferlerinin iptal olur ve bu sırada haberlere yanlışlıkla çıkmaları nedeniyle iki tarafında ailesi bu gerçeği öğrenir. Güzel ve tatli bir hikaye izlenmeye değer.İyi seyirler.

Açıklama:
Tür: Romantik-Komedi
Yapım:2009
Süre:85 Dk.



Filmin fragmanı

Kanlı Hesaplaşma (Jackie Chan-Aksiyon-2006 )

kanlı hesaplaşma sinema filmi


Filmin Konusu:

Hong Kong sinemasının aksiyon filmlerinde yavaş yavaş adını duyurduğunu ve sinema piyasasında ilerleyen senelere damga vuracağını gösteren yapımlara imza atmaktadır.Kacky Chan'in başrolünde olduğu bu filmde bunun en güzel örneklerinden biri.

Filmin özeti:Steelhead, Tokyo’ya giden kız arkadaşı Xiu Xiu’dan haber alamayınca onun peşinden yola koyulur. Tokyo’ya ulaştığında buradaki Çinli göçmenlerin çetelerin baskısı altında olduklarını görür. Kız arkadaşı Xiu Xiu ise Japon kimliği edinmiş ve Eguchi ile evlenmiştir.

Eguchi, bir rakibini yenmesine yardım eden Steelhead’e güvenir ve gece kulüplerinin yönetimini verir.Macerada bu kararla birlikte başlayacaktır. Aksiyon ve Dramın iç içe olduğu güzel bir sinema filmi. İyi seyirler.

AÇIKLAMA:
Tür:Aksiyon-Dram
Süre:97 Dk.
Yapım:Honk Kong


filmin fragmanı

27 Mayıs 2010 Perşembe

Yeşil Bölge - The Green Zone (Matt Damon-Savaş-2010)

yeşil bölge sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Amerika'nın Sovyetler Birliğinin dağılmasından sonra Dünya üzerinde amiyane tabir ile at koşturmasını ve petrol olan bölgeleri işgal etmesine büyük tepkiler olmaktadır.Bu filmde de bu tepkiler anlatılıyor aslında...

Filmin özeti:ABD’nin Irak’a girme gerekçesi olarak gösterilen kitle imha silahlarını yok etme amacıyla neler yapıldığı, Amerika'nin yayılmacı politikasına eleştirisel bir bakış açıcı ile yaklaşan bir sinema filmi. Filmde bol bol aksiyon ve macera bulabilirsiniz.

2010 yılında gösterime giren yeni bir sinema yapımı olan Yeşil Bölge'de aksiyon filmlerinin aranılan ismi Matt Damon başrolü oynamaktadır.İyi seyirler..

Yeşil Bölge

Cezalandırıcı - Demolotion Man (Aksiyon-1999-Sylvester Stallone)

cezalandırıcı sinema filmi


Filmin Konusu:

90'lı yılların en önemli aksiyon filmlerinden biri olan Cezalandırıcı'da çok önemli isimler başrolleri paylaşmakta.Sylvester Stallone,Wesley Snipes,Sandra Bullock gibi kaliteli oyuncuların oynadığı filmin her dakikası aksiyon ve macera dolu.

Filmin özeti:1990'larda metropol teröristi Simon Phoenix (Wesley Snipes), kamuya karşı işlediği suçlardan ötürü dondurularak buz içine hapsedilir.

Onu adelete teslim eden ve sert metotlarıyla ünlü polis memuru John Spartan (Sylvester Stallone) da Phoenix tarafından kurulan bir komploya kurban giderve hapse düşer.

2032 yılında, şiddetten temizlenmiş ve sinir bozucu derecede sorunsuz görünen San Angeles’te (Los Angeles’in 2023′teki adı) Phoenix yanlışlıkla serbest kalır. San Angeles'ı kana bulayan suçluyu yakalaması için eski bir polisten yardım istenir.Asıl macera şimdi başlayacaktır.

Açıklama:
Tür:Bilimkurgu-Aksiyon
Süre:100 dk
Yapım:1993
Oyuncular:Sylvester Stallone,Wesley Snipes,Sandra Bullock


Cezalandırıcı

Saç Renkleri Neden Farklı Olur

Saçlarımız da cildlerimiz gibi çok çeşitli hücrelerden oluşmaktadır. Sürekli bir devinim ve yenilenme halindedir.

Sarışınlık ve esmerlik gibi kavramlar saçlara göre söylenmemektedir. Bu tarz özellikler cilde göre belirlenir.

Bizi güneşten koruyan ve kanser olmamaıza engel olan melamin isimli pigmentler cildimizin rengini belirler.

Bu pigmentler saçımıza,cildimize,gözümüze rengini veren melamin pigmentleridir. Bu pigmentler genimize göre değişmektedir. Bu genler ırklara göre dğişmektedir.

Çevresel faktörlerinde melamin pigmentleri üzerinde etkili olduğu bilimadamları tarafından kanıtlanmıştır.

Bu sebeple aile içindeki bireylerde farklı cild,saç ve göz özelliklerini barındıran insanlar olabilmektedir.

YASEMİN ( Halil Ergün-Harika Avcı )

yasemin türk filmi izle


Filmin Konusu:

Şöhret olmak için büyükşehre göç eden kadının yaşadıklarının anlatıldığı bir film.İstanbul'a geldikten sonra bir meyhanede dansözlük yapan Yasemin buranın zannettiği gibi bir yer olmadığını kısa sürede anlar.. Bu arada tanıştığı bir lokanta müşterisiyle (Halil Ergun) birlikte İstanbul'a kaçarlar.

Sevdiği adamın hapise düşmesinden sonra Yasemin de İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşamak için yapcak birşeyi kalmadığı için kötü yola düşer. 


Yasemin ve iki arkadaşı geçimlerini fahişelik yaparak kazanmaya başlarlar.Birçok sosyal mesajı içeren Harika Avcı'nın güzelliği ile göz kamaştırdığı bir film. İyi seyirler.

Açıklama:
Süre:74 dk
Tür:Dram
OyuncularHalil Ergün,Harika Avcı
Yapım:1992


YASEMİN filmini izlemek için tıklayın


YASEMİN TÜRK SİNEMASI İZLE

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Yeni Evli - Just Married (Romantik-komedi-Ashton Kutcher-2003)

yeni evli sinema filmi

Filmin Konusu:

Tom ve Sarah güzel bir ilişki içindedirler. Tom radyo muhabiridir, Sarah'da bir yazardır.Çok farklı hayatları olmasına rağmen çok iyi anlaşmaktadırlar. Çevrelerindeki insanların ilişkileri ise çok kavgalı ve gürültülüdür.

Arkadaşları onların bu ilişkilerini kıskanırlar.Sarah ve Tom etrafındaki herkesin söylediklerini kaale almazlar ve evlenirler. Balayı için de İtalya'yı tercij ederler.

Balayına çok mutlu bir şekilde çıkan çifttin başına sürpriz sorunlar çıkaracak bir grup kıskanç arkadaş da vardır. eğlence keyifli ve romantik çok güzel bir film. İyi seyirler.


Açıklama:
Tür:Romantik-Komedi
Süre:90 dk.
Yapım:2008
Oyuncular: Ashton Kutcher,Battany Murphy

Yeni Evli

Red Kit ve Daltonlar (2008-Macera-Abd)

daltonlar ve red kitin maceraları

Filmin konusu:

Bir jenerasyonun çizgi roman ve çizgi filmleri ile büyüdüğü Redkit ve daltonların beyaz perdedeki halini merak ediyorsanız bu filmi kaçırmayın.

Film daltonlar cephesinden anlatılmış filmin kısaca özeti:Joe, Jack, William ve Avarel Dalton annelerini (Dalton Ana) mutlu etmek için giriştikleri bir banka soygununun ardından soluğu kodeste alırlar.

Dört kardeş her zamanki gibi hapishaneden kurtulmayı başaracaklar..Birbirleri ile Uyumsuz haydutlar, peşlerinde Red Kit olduğu halde Meksika sınırına doğru yollanırlar.

Burada varlığını öğrendikleri ve tüm dertlerini bitireceğini düşündükleri sihirli bir hazinenin peşine düşerler ve macera başlar. Bakalım bu sefer RedKit Daltonlar mücadelesinden kim galip çıkacak. İyi seyirler....

Açıklama:
Yapım:2004
Tür:Macera-Aksiyon-Komedi
Süre:86 Dk


Daltonlar

Postacı( Kemal Sunal-Fatma Girik-Komedi-1984)

postacı türk filmi

Filmin Konusu:

Kemal Sunal'ın bir postacıyı canlandırdığı filme komik bir aşk hikayesi anlatılıyor. Kemal Sunal ve Erdal Özyağcılar'ın oyunculuğuna hayran kalacaksınız.

Filmin özeti ise kısaca:Sevtap (Fatma Girik) aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem ile birbirlerini beğenirler.Bu ara tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Sevtap'ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar.

Ama Sevtap, sonunda beğendiği adama kaçar,bakalım bu kaçış sonrasında ne gibi olaylar yaşanacaktır.Kemal Sunal'a da burada selam olsun. İyi seyirler.


Açıklama:
Süre:80 dk.
Yapım:1982
Tür:Komedi-Dram
Oyuncular: Kemal Sunal,Fatma Girik,Erdal Özyağcılar

Postacı


POSTACI İZLE

25 Mayıs 2010 Salı

Çıplak Vatandaş (Şener Şen-1987-komedi)

çıplak vatandaş türk filmi

Filmin Konusu:

Şener Şen'in hem güldüren hem de düzene inceden dokunduran bir film. Aslında verdiği mesajlar günümüzde geçerliliğini korumakradır.

Filmin özeti:Dört çocuklu ve beşincisinede karısı hamile olan dar gelirli İbrahim ,Limon satıcılığı, bulaşıkcılık gibi ek işler yapmasına karşılık yine de ailesini geçindiremez.

Yorgunluk ve bunalım giderek ruhi dengesini bozar.Birgün çırılçıplak kendini sokaklara atar.Olay gazetelere manşet olunca İbrahim reklam şirketlerinden aldığı tekliflerle yıldız olup çıkar.

Ama bu çarpık düzen içinde İbrahimin sonu akıl hastanesi mi olacak..Şener Şen'in oyunculuğu ile büyülediği bir sinema filmi iyi seyirler.

Açıklama:
Tür:Komedi
Yapım:1985
Süre:74 Dk
Oyuncular:Şener Şen-Nilgün Akcaoglu


ÇIPLAK VATANDAŞ


ÇIPLAK VATANDAŞ SİNEMA İZLE

Selamsız Bandosu (Şener Şen-1988-Komedi-Dram)

selamsız bandosu türk filmi


Filmin Konusu:

Trajikomik seyir zevki yüksek harika bir Türk filmi.Eminim ki aranızda bu filmi onlarca kere izleyenleriniz bulunmaktadır.

Filmin kısa öyküsü:Cumhurbaşkanı’nın trenle yurt gezisine çıkacağını öğrenen Selâmsız ilçesinin Belediye Başkanı Kasabanın dertlerini anlatmak için Cumhurbaşkanı’na bir karşılama töreni düzenleyeceklerdir.

Bu karşılama için bando takımı kurulur.Bakalım Cumhurbaşkanı hazırlanan gösteriyi beğenecek mi.....

Açıklama:
Süre:88 Dk
Tür:Dram-Komedi
Yapım:1987
Oyuncular: Şener Şen,Uğur Yucel


Selamsız Bandosu


SELAMSIZ BANDOSU İZLE

Islak Mendil ( Ümit Besen-Nuri Alço-dram-1987 )

ıslak mendil türk filmi


Filmin Konusu:

Klasik acılı hüzünlü türk sinemasının en güzel örneklerinden biri. Nuri Alço'nun bilindik karakteri ile bir kızı ağına düşürmesi ile bütün mahallenin hayatı değişmiştir. Bakalım Kızın sevgilisi(Ümit Besen) bu olay karşısında neler yapacak.

Ayrıca Ümit Besen'in en güzel şarkılarıyla daha da güzelleşen bir sinema filmi.Günümzde bu tarz filmler dalga konusu olsa da bu tarz olaylar her an başınıza gelebilir unutmayın ki bu tarz senaryolar gerçek hikayelerden esinlenerek yapılmıştır hayal gücü değildir. Bu gerçeği hatırlatan güzel bir Türk filmi.İyi seyirler...

Açıklama:
Tür:Dram
Yapım:1982
Süre:87 dk
Oyuncular:Ümit Besen,Canan Perver,Münir Özkul,Nuri Alco

Islak Mendil


NURİ ALÇO FİLMLERİ İZLE

UNUTULMAZ TATİL-SPRİNG BREAKDOWN

unutulmaz tatil sinema filmi


Filmin Konusu:

Lise yıllarından beri çok iyi arkadaş olan Gayle, Becky ve Judi'nin hikayesinin anlatıldığı romantik komedi tarzında bir film.Filkmin özetine gelecek olursak lise yıllarında popüler kızlar olmanın hayalini kurmuşlar,ne yazık ki ne lisede ne de liseden sonra bu hayallerini gerçekleştirememişlerdi.

Becky patronunun kızı Ashley’e okulun Güney Padre adasına düzenlediği gezide katılma şansı yakalayınca, otuzlu yaşlardaki bu bayanlar, bunun her zaman hayalini kurdukları fırsat olabileceğini düşünürler.Ve çılgın bir şekilde bu geziye hazırlanırlar. Bakalım hayalini kurdukları aşka ve popülerliğe kavuşabilecekler mi?


Unutulmaz Tatil Bölüm 1


Unutulmaz Tatil Bölüm 2


UNUTULMAZ TATİL SİNEMA FİLMİ İZLE

24 Mayıs 2010 Pazartesi

tomruk ( Kadir İnanır-Serpil Çakmaklı-Dram-Macera)

tomruk türk filmi


Filmin Konusu:

Kadir İnanır ve Serpil Çakmalı'nın başrollerinde yer aldığı,onun dışında Yeşilçam Sinemasının tanıdık isimlerinin de yan rollerde karşımıza çıktığı unutulmaz bir Türk Filmi. Filmin özetine gelirsek tomruk işiyle uğraşan bir grubun bir kadını kaçırmak istemesi Kadir İnanır'ın ise buna karşı çıkıp kızı kurtarmaya çalışmasını konu alan bir sinema filmi...İyi seyirler

AÇIKLAMA:
Süre:88 dk
Tür:Macera
Yapım:1982
Oyuncular:Kadir İnanır,Yaman Okay,Serpil Çakmaklı

Tomruk


TOMRUK YEŞİLÇAM FİLMLERİ

Kalbin Zamanı ( Hülya Avşar-Oktay Kaynarca-Dram-komedi-2008 )

kalbin zamanı türk filmi


Filmin Konusu

2000'li yıllarda Türk Sinema Filmleri içerisinde romantizmin bu kadar güzel işlendiği ikinci bir film olduğunu zannetmiyorum.Kaliteli ve geniş oyuncu kadrosu senaryosu ile kaçırılmaması gereken bir yapım.

Filmin özetine gelirsek 50 yıl önce gençlik çağlarında aynı kadına aşık olan üç arkadaş, elli yıl sonra Pera Palas'ta yeniden bir araya gelirler. Bu buluşma yıllar önce işlenen bir cinayetin perde arkasını ortaya çıkaracaktır.Pera Palas otelinin gizemli yapısına tanıklık etmek bu film ile mümkün.

Oyuncu kadrosunun için Pera Palas'ıda ekleyebilirsiniz. Hülya Avşar'ın oyunculuğuna ek bir parantez açılması gerekiyor çünkü muhteşem oynamış İyi seyirler....

Açıklama:
Yapım:2004
Tür:Romantik-Polisiye
Süre:119
Oyuncular:Birol Ünel, Oktay Kaynarca, Hülya Avşar, Zeki Alasya, Halil Ergün


Kalbin Zamanı


KALBİN ZAMANI VİZYON TÜRK FİLMLERİ

SAÇ MEZOTERAPİSİ



SAÇ MEZOTERAPİSİ

Saç için gerekli olan minarelleri,vitaminlerielementleri,dolaşım düzenleyici içeren karışımın saça küçük iğneler ile enjekte edilmesidir. Bu şekilde direk hedefe enjekte edilen karışım saçların dökülmesini engeller,saç parlaklığını sağlar, ölmemiş saç derilerini canlandırır.

Saç mezaterapisi tamamen tıppi bir işlemdir kullanılan maddelerde yan etkileri olmayan doğal ürünlerdir.
Saç Mezaterapisi ile saçlarınız dökülmesini önleyeceğiniz gibi saçlarınız yoğunlaşmasını ve güçlenmesini de sağlayabilirsiniz.Saç mezoterapisi acı vermeyen bir işlemdir.

Özel iğneler kullanıldığından ve karışımın içinde de yakmayan ürünler kullanıldığı için canınız yanmaz.Seanslar ilerledikçe saç deriniz canlandıkça sinek ısırığı ayarında küçük bir acı hissedebilirsiniz. Bu acıyı hissetmeniz işlerin yolunda gittiğini göstermektedir.


Saç Mezoterapisinde tek bir seans 15 dakika civarında sürmektedir. Bu süre saç türüne göre 15-30 dakika arasında değişebilmektedir.Seanslar genellikle haftada 1 şeklinde yapılmaktadır. Bu seans süreleri de saç türü ve dökülmesine göre değişebilmektedir.

BABANIN ARKADAŞLARI (Ayhan Işık - Rıchard Harrison )

babanın arkadaşları türk filmi

Filmin Konusu:

Ayhan ışık filmleri arasında aksiyon kategorisinde ilk sırada yer alan bir türk sinema filmidir. Filmin çekimleri İtalya,Sicilya ve Türkiye'de çekilmiştir.Mafya dünyasına ilginç bir bakış açısı ile bakan güçlü oyuncu kadrosu ile izlenmeyi haeden bir Türk filmi. Ayhan Işık ve çapkın Richard Harrison'un oyunculuklarına hayran kalacaksınız. İyi seyirler....

Açıklama
Yapım:1972
Süre:70 dk
Oyuncular:Ayhan Işık-Figen Han-Richard Harrison


Babanın Arkadaşları


BABANIN ARKADAŞLARI TÜRK SİNEMASI

23 Mayıs 2010 Pazar

DORUK ( Orhan Gencebay-Cüneyt Arkın )



Filmin Konusu:

Orhan Gencebay ve Cüneyt Arkın'ın başrolleri paylaştıkları çok bilinmeyen bir sinema filmi.Hem eğlenceli hem de bol aksiyonlu filmin kısaca konusu:Biri bestekarlık, diğeri ise tır şoförlüğü yapan iki arkadaş aslında haritalarını define avcılarına satıp para kazanmaktadırlar.

Günün birinde karşılarına çıkan genç ve güzel bir kıza ikisi de aşık olurlar fakat belalı bir define avcısı başlarına musallat olur.Macera ve aşkın bir arada işlendiği Orhan Gencebay ve Cüneyt Arkın hayranlarına önerilebilecek bir sinema filmi.İyi seyirler....

Açıklama
Oyuncular:Cüneyt Arkin - Orhan Gencebay
Süre:85 dk
Yapım:1985
Tür:Macera-Dram


DORUK

Nihavend Mucize ( Türkan Şoray-Haluk Bilginer-Beyaz )

nihavend mucize türk filmi

Filmin Konusu:

Çok kaliteli bir oyuncu kadrosu ve senaryosu ile ile izlenmesi gereken bir sinema filmi.Beyazıt Öztürk,Haluk Bilginer ve Türkan Şoray'ın başrollerini paylaştığı filmin özeti:Erol ve Nejat film stüdyosu işleten 2 ortaktır. Erol, annesinin ölümünden sonra hayata karşı soğumuştur.

Kızlarla bir türlü istediği gibi ilişki kuramamaktadır. Sevgilisi İris ve annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu babasıyla sorunları vardır. Annesine ihtiyacı vardır.

Ölümünden 25 yıl sonra, annesi Suzan, oğlunun sesine kulak vererek öldüğü yaşta dünyaya döner. Ancak, herşeyi eskisinden çok farklı bulur.Bu yeni düzene alışmakta zorluk çeker.

Ancak, Nejat'ın ona ilgisi ve desteği sayesinde Suzan, kısa zamanda yeni hayatına uyum sağlamayı başarır.

Standartların dışında bir Türk filmi ezberlerinizi bozacak bir yapım.İyi seyirler....


Açıklama:
Yapım:1997
Oyuncular:Türkan Şoray -Haluk Bilginer - Beyazıt Öztürk
Süre:94
Tür:Romantik

NİHAVEND MUCİZE


NİHAVEND MUCİZE YENİ TÜRK FİLMİ İZLE

Komplo - The Score (Aksiyon-2004-Robert De niro)

komplo sinema filmi


Filmin Konusu:

Robert De Niro ve Edward Norton'un başrollerini paylaştığı çok güzel bir sinema yapım.Sıradan Amerikan filmlerinde ayrılan birçok noktası bulunmaktadır. Biri genç diğeri yaşlı iki adamın hikayesinin anlatıldığı bir film.

Filmin özetine gelirsek:Nick Wells'in iki yaşamı vardır, bir yandan Montreal'da NYC isimli caz kulübünü işletirken diğer yandan profesyonel bir hırsızdır. Fakat artık hayatını riske atmaktansa, sevgilisiyle evlenip sadece kulübüne yoğunlaşmak istemektedir.

Kısa süre sonra eski dostu ve yasadışı işlerindeki finans ortağı Max, Nick'in reddedemeyeceği bir teklifle çıkagelir: Tarihi ve paha biçilmez bir Fransız asası ülkeye yasadışı yollardan sokulurken ele geçirilmiştir ve Fransa'ya iade edilene dek Montreal gümrük deposunda son derece sıkı güvenlik önlemleriyle korunmaktadır.

Şimdi Nick, Max'ın içerdeki adamı olan genç, yetenekli ve agresif hırsız Jackie Teller ile iş birliği yaparak eşsiz parçayı ele geçirmek ve tüm finansal problemlerinden bir anda kurtulmak istemektedir.

Filmin çok hareketli ve heyecanlı olduğunu izlenmeye değer bir sinema filmi olduğunu da belirtelim. İyi seyirler....

KOMPLO-THE SCORE


Komplo Sinema Filmi İzle

Türk Kahvesi İpuçları

türkKahvenin taze olması çok önemlidir.Kahveyi taze kavrulmuş,hemen çektirerek almnız gerekir.

Kahvenin iyi kavrulmuş olmasını nasıl anlayabiliriz?

Kahve az kavrulursa ,rengi açık ve pişmemiş olduğu için tadı iyi olmaz;aynı şekilde çok kavrulduğu zamanda rengi çok koyu,acımsı bir tadı olur.

En karar olan tam kahverengi olmasıdır.Marketler de ,bakkallarda satılan paket kahveler,raflarda çok beklediği için bayatlamış olması dolayısıyla tavsiye etmiyoruz.


Kahve Telvesi

Kahve tiryakileri genelde bol telveli olmasını tercih etmektedirler.Az telveli yapılan kahveler de, genellikle dolu dolu kahve tadı hissedilmeyeceği için tercih edilmemektedir.

Bol telveli kahve yapmak için ,kahvesini tam ölçüsünde koymalısınız.

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Saç Nedir

Sağlık bir insanda yaklaşık 100-150 bin kadar saç teli bulunmaktadır. Her saçın çıktıkları andan sonra 4 sene ömürleri bulunmaktadır.

Saçlarımızın yaşamsal bir işlevleri yoktur. Soğuktan ve ultra viole ışınlarından koruyarak fiziksel bir kolaylık sağlarlar.

Saçlarımızın en büyük önemi bize psikolojik olarak mutlu eden ve fiziki görüntümüz güzelleştirip tamamlarlar.

Saçlarımız kendilerini periyodik olarak yenilerler. Büyüme ve dökülme dönemleri birbirini takip eder. Bu vücutta bir rahatsızlık olmadığı takdirde hayat boyu devam eder....

Haşhaş (Macera-1979- Ayhan Işık - Sadri Alışık )

haşhaş türk filmi


Filmin konusu:

Ayhan Işık ve Sadri Alışık'ın başrollerini paylaştığı "Haşhaş" filminde uyuşturucu satıcılarının arasına düşen bir şöförün hikayesini anlatıyor.

Bu kurtulma mücadelesinde yakın arkadaşından yardım ister onu da bu bataklığa düşmesine sebep olmuştur.Bakalım iki arkadaş bu beladan başlarını kurtarabilecekler mi?

Açıklama:
Yapım:1975
Süre:75 dk
Oyuncular:Ayhan Işık - Sadri Alışık

Haşhaş


HAŞHAŞ ESKİ TÜRK FİLMİ İZLE

Sevinç Gözyaşları ( Filiz Akın-Ayhan Işık-Ajda Pekkan-dram)

sevinç gözyaşları türk filmi


Filmin konusu:

Öncelikle şunu söylemek gerekir Yeşilçam Filmeri arasında gerek senaryo gerekse oyuncu kadrosuyla izlenmesi gereken bir film. Eski Türk Filmlerinde aşkın genellikle acı yüzünün anlatıldığı hepimiz biliyoruz. Bu filmde de çok acı bir hikaye anlatılıyor.

Filmin Özeti Ayhan Işık ve Filiz Akın, ülkenin zengin insanlarından birisinini yanında çalışanların çocuklarıdır. İkiside çocukken öksüz kalır, zengin Paşa ikisinede kol kanat gerer, büyütür. Ayhan Işık başarılı bir mühendis olur. Aynı zamanda bu iki insan birbirlerine aşık olarak büyürler ve evlenmeye karar verirler.

Ajda Pekkan, zengin paşanın kızıdır. Sevgilisi Önder Somer ile evlilik planları yapmaktadır. Fakat, zengin paşa iflasın eşiğine gelmiştir. Bunu duyan Önder Somer, Ajda Pekkan'ı terkeder. Fakat Pekkan hamiledir.Ayhan Işık hayatını borçlu olduğu adama karşı aşkını bırakabilecek mi . İyi seyirler....

Yorum:

Ajda Pekkan ve Filiz Akın'ın ne kadar güzel kadınlar olduğunu görmek için güzel bir fırsat. Aşk mı Vicdan mı sorusuna siz ne cevap verirdiniz.İyi seyirler.....

Açıklama
Yapım:1965
Süre:90 dk.
Oyuncular:Ayhan ISIK - Filiz Akin - Ajda Pekkan


Sevinç Gözyaşları
>

ESKİ TÜRK FİLMİ İZLE

21 Mayıs 2010 Cuma

Türk Kahvesi Nasıl Servis Edilir

türk kahvesi nasıl servis edilirTürk kahvesini servis edeceğiniz,kahve fincanlarınızın seçimine özen göstermelisiniz.

Fincanlarınızın çok büyük olmamasına dikkat etmelisiniz.Türk kahvesini ,yanında bir bardak su ile servis etmelisiniz.

Eski Türk geleneklerine özgü bir servis usulü ise yanında lokum,su ile servis edilmesidir.

Türk kahvesinin servis edilmesinde dikkat edilecek ayrıntılar bu kadarla sınırlı .afiyet olsun.


Kahve servis edilirken yanında suyla beraber verilmelidir.Suyu ,kahvenizi içmeden önce içmelisiniz.kahve telvesinin boğazda sarılmasını önlemek için yapılması gereken budur.

Yanında ikram edilen lokumu ise ne zaman yemek isterseniz yiyebilirsiniz.

Aşktan da Üstün ( Zeki Müren - Filiz Akın-Dram )

aşktan da üstün türk filmi

Filmin Konusu:

Filiz Akın ve Zeki Müren'in başrollerini paylaştığı filmde aşkın acı tarafını anlatan hüzünlü bir film.Bir trafik kazası sonucu hafızasını yitiren bir kadınla, aşk uğruna birbirleriyle çatışan iki erkeğin öyküsü.Güzel ve Tatlı bir kadının beyninde yer etmek için uğraşan ve Zeki Müren'in şarkılarıyla daha da etkileyici olan bir Türk filmi. İyi seyirler....


Aşktanda Üstün



AŞKTAN DA ÜSTÜN ZEKİ MÜREN FİLMLERİ

AYHAN IŞIK FİLMLERİ

Ayhan Işık Türk Sinemasının Taçsız Kralı lakabını almış büyük bir sanatçıydı.Belgin Doruk ve Sadri Alışık ile rolleri paylaştığı filmler o dönemlerde büyük ilgi görmüştü. Ayhan Işık o dönemlerde büyük ilgi gören ve hayranları çok fazla olan bir sinema oyuncusuydu.

Birçok sinema eleştirmenine göre Türk Sinemasının yetiştirdiği en önemli oyuncu ünvanını hala daha korumaktadır. Rol aldığı sinema filmleri genellikle aksiyon ve romantik filmlerdir. Ayhan Işık Filmlerinin ülkemizde büyük hayranları bulunmaktadır.

Ayhan Işık genç yaşta en verimli olduğu dönemde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle aramızdan ayrıldı. Onun vefatından sonra Türk sinemasında boşluk hala daha doldurulamamıştır. Eğer yaşasaydı birçok Türk Filminde oynayıp unutulmaz yapımlara imza atabilirdi. Burdan Ayhan Işık'a selam olsun.


AYHAN IŞIK FİLMLERİ

Babanın Arkadaşları

Filmin Konusu:

Ayhan ışık filmleri arasında aksiyon kategorisinde ilk sırada yer alan bir türk sinema filmidir. Filmin çekimleri İtalya,Sicilya ve Türkiye'de çekilmiştir.Mafya dünyasına ilginç bir bakış açısı ile bakan güçlü oyuncu kadrosu ile izlenmeyi haeden bir Türk filmi.Filmi İzle








Filmin Konusu:

ülkenin zengin insanlarından birisinini yanında çalışanların çocuklarıdır. İkiside çocukken öksüz kalır, zengin Paşa ikisinede kol kanat gerer, büyütür. Ayhan Işık başarılı bir mühendis olur.Devamını Oku






Kral Arkadaşım


Filmin Konusu:

Avukat Ayhan(Ayhan Işık) oturduğu mahalleyi satın almak isteyen işadamı Nurettin’in(Nubar Terziyan) mahalleliyi dolandırmak istediğini ortaya çıkarır.Devamını Oku







HaşHaş


Filmin Konusu:

Ayhan Işık ve Sadri Alışık'ın başrollerini paylaştığı "Haşhaş" filminde uyuşturucu satıcılarının arasına düşen bir şöförün hikayesini anlatıyor.Bu kurtulma mücadelesinde yakın arkadaşından yardım ister.Devamını Oku






Cingöz Recai


Filmin Konusu:

Cingöz Recai filminde bunun örneklerini de bulabilirsiniz. Komik,zeki bir adamın polisiye hikayeleri çözmedeki başarısı görmek ve Ayhan Işık'ın oyunculuğu için izlenmesi gereken bir Türk filmi...Filmi İzle






Yangın Var



Filmin Konusu:

Kesinlen racon ve verilen şeref sözü yüzünden birbirine kavuşamayan iki aşığın hüzünlü hikayesini siyah beyaz bir görüntü eşliğinde yaşayabilirsiniz.Filmi İzle





Altın Kollu Adam



Filmin Konusu:

Kumar oynayan adamlar ya hayatlarındaki herşeyi kaybederler ya da çok para kazanırlar. Herşeylerini kaybedenler genellikle şansızlığa ve kadere bağlarlar. Aslında her kumar masasında hile yapılmaktadır.Devamını Oku





Avare Mutafa



Filmin Konusu:

Fakir ailesine iyi bir yaşam sağlama ve de idealindeki köfteci dükkanına kavuşma uğruna zengin bir kızla evlenen Mustafa'nın tatlı öyküsünün anlatıldığı bir film.Filmi İzle






Kadın Berberi


Filmin Konusu:

Siyah beyaz Türk filmlerinden olan Kadın Berberi'nin kaliteli oyuncu kadrosu ile izlenmesi gereken bir film. Türk sinemasının değişimini anlamak içinde geçmişimizi anlamamız gerekiyor. Devamını Oku





Ayhan Işık Filmleri

Kepekli Saçlar İçin Doğal Maskeler

Kepekli saçlarınız en büyük ilacı susam yağıdır. susam yağındaki e vitamini saçlarınızın kepeklenmesini önleyen en önemli vitamindir.

Buna ek olarak 1 çorba kaşığı deniz tuzu,1 çorba kaşığı elma sirkesi,1 çay kaşığı bira mayası bunları karıştırarak saç diplerimizde 1 saat streç film sararak bekletiyoruz.

Daha sonra kaliteli bir şampuan ile yıkayıp duruluyoruz. Kepek oluşumunu önlemek için şampuanımızı kaliteli ve doğal olanlarından seçmemiz gerekmektedir.

İkinci bir bitki formulümüz ise 1 tutam meşe kökü,bir tutam lavanta,bir tutam lavanta,bir tutam papatya,bir tutam biberiyeyi yarım litre suda çay gibi demliyoruz.

Daha sonra süzüp saç diplerimize sürüyoru.z Bu karışımı durulamadanda gününüzü geçirebilirsiniz. Bu karışım ile saç diplerinizi besleyebilir ve kepek sorununuza çözüm getirebilirsiz

PAJU (Japonya-Erotik-108 Dakika)

paju erotik film izle
paju izle
Filmin konusu:

Japon Sineması son yıllarda gelişmektedir.Aksiyon,dövüş ve erotik sinemalarda isimlerini duyurmuşlardır.

Japon sinemasının kaliteli filmlerinden biri olan Paju'da 15 Yaşındaki Genç kız Eun-mo Choi günün birinde kendisinden yedi yaş büyük ablasının erkek arkadaşından hoşlanmaya başlar.

Bir kaç yıl sonra Eun-mo Choi ablası erkek arkadaşıyla evlenirler. Ve daha sonra Eun-mo Choi ablası bir trafik kazasında yaşamını yitirir.

Eun-mo Choi ve eniştesi birlikte yaşamaya karar verirler.Durum bundan sonra çok farklı bir şekilde gelişecektir.İyi seyirler.

Açıklama:
Yapım:2009-Japonya
Süre:98 dk.
Tür: Erotik-Dram

PAJU BÖLÜM

Yağlı Saçlar İçin Doğal Çözümler

YAĞLI SAÇ maskeler:10 gram ıhlamur çiçeğini bir litre suya koyuyoruz. Limonun kabularını rendeliyip ihlamur çiçeği ile çay gibi demliyoruz.

Daha sonra süzüp 1 çorba kaşığı sirke ekliyoruz.Bu karışımı saç diplerine sürerek 1 saat kadar bekletiyoruz.

Daha sonra saçlarımızı yıkayıp duruluyoruz. Saçlarımızın yağlanmasına baharatlı yiyecekler sebep olmaktadır.Baharatlı yiyeceklerden uzak durmanız saçlarınızın yağlanmasını engeliyecektir.

İkinci bir karışım olarak 1 fincan maden suyu,1 çorba kaşığı elma sirkesi,1 çorba kaşığı polen tozu,1 çay kaşığı deniz tuzu ile hazırladığımız karışımı da saç diplerimize sürüyoruz.

Böylelikle saçlarımızın beslenmesine,yağlanması engel olabiliriz.Ayrıca kepek sorununa da faydalı oılan bir karışımdır.

20 Mayıs 2010 Perşembe

ROCKY 6 (yenilendi)

rocky


Filmin Konusu:

Serinin 6. filminde Eski ağırsiklet boks şampiyonu meşhur Rocky Balboa tekrar ringe geri dönüyor.Bu geri dönüş ile karısı ve çocukları arasında büyük sorunlar çıkmaktadır. Aile Rocky'nin sağlığı için endişelidir. Bakalım ringlere geri dönen Rocky serinin son filminde neler yaşayacak.Rocky efsanesinin nasıl bittiğini merak ediyorsanız izleyin.İyi seyirler...


Rocky 6