14 Haziran 2010 Pazartesi

Dabbe 2 (Korku-2010-türkiye)

dabbe 2 türk filmi izle


Filmin Konusu:

Türk yapımcıların korku filmlerine olan bakış açısını değiştiren Dabbe kesinlikle en farklı Türk filmi olabilir. Filmin özetine gelirsek filmde kıyamet konusu işleniyor.

İnternet ağı ile tüm dünyaya yayılan bu kıyamet senaryosu ile bütün sistemler çöküyor.Cinler,kıyamet,korku gibi unsurların sıkça karşımıza çıktığı güzel bir Türk filmi.

Korku filmi ve kıyamet senaryolarını izlemek isteyenlere güzel bir seçenek ancak korku filmlerine mesafeli yaklaşanların izlemelerini tavsiye etmiyorum iyi seyirler.


DABBE 2 BÖLÜM

10 Haziran 2010 Perşembe

Cop Out ( Bruce Wills-Macera-2009 )

cop out sinema filmi


Filmin Konusu:

Bruce Wills aksiyon filmlerinin aranılan ismidir. Oynadığı en kötü filmi bile hakettiğinden daha fazla izlenmektedir. Bruce Wills'i komedi filmlerinde görmek aslında sık rastlanılan bir durum değil.

Bu filmde hem aksiyon hem de komedi unsurlarını Bruce Wills faktörü ile birleşince izlenmesi gereken bir yapım halini alıyor.Filmin kısaca özetine gelecek olursak Bruce Wills bir polis ve kızını evlendirmek üzere.

Kızının düğün masrafları için sakladığı beyzbol kartını bir hırsızın çalması ile macera başlıyor. Polis-Hırsız kovalamacasına komik unsurlar eklenmiş.Zamanı olanlar,Bruce Wills hayranlarının izlemesi gereken bir sinema filmi.İyi seyirler.

Açıklama:
Tür: Komedi,Macera
Yapım:2010
Ülke:Amerika
Süre:100 dk
Oyuncular: Bruce Wills


COP OUT

9 Haziran 2010 Çarşamba

Romeo ve Juliet - William Shakespeare's (Leonardo di Caprio-Romantik-Dram-2001)

romeo ve juliet sinema filmi izle


Filmin Konusu:

William Shakespeare'in unutulmayan efsane romanından sinemaya uyarlanan bir sinema filmi. Aşkın hüzünlü,acı taraflarını anlatırken tanıdık bir konu ile işleniyor filmde.

Birbirlerine düşman iki ailenin çocukları yani ülkemizdeki tabiri ile kan davalı iki ailenini çocukları birbirlerine aşık olurlar. Bakalım iki aşık birbirlerine kavuşabilecek mi yoksa aşk dedikleri şey kavuşamamak mı hep beraber izleyip göreceğiz.

Filmin konusu bilindik olsa da işlenişi gerçekten farklı sözler,cümleler gerçekten etkileyici sizlere tavsiyem aşk filmlerini sevenler kaçırmasın....


Açıklama:
Tür:Romantik,Aşk,Dram,Duygusal
Yapım:A.b.d
Süre:120 dk
Oyuncular:Leonardo Dicaprio, Claire Danes

Romeo ve Juliet


Leonardo Di Caprio Filmleri İzle

Şeytanla Yarış - Hard Ride To Hell (Korku-2010-Abd)

şeytanla yarış sinema filmi


Filmin Konusu:

Bir grup kampçı eğlenceli ve keyifli bir şekilde kamp yapmaktadırlar. Grup halinde gezdikleri bir akşam bir grup motorsikletli insan topluluğunun ayinine denk gelirler. Bu ayinde insanlar kurban edilmektedir.

Farkedildiklerinde ise artık kedi-fare kovalamacası başlamıştır. Bakalım iyi-kötü arasındaki bu mücadede bakalım kazanan kim olacak.

Filmi beğenip beğenmeyeceğinizi bilemem ama kesinlik bu film sizi korkutacak ve gerilimi hissettirecek bir yapım.İyi seyirler.....

Açıklama:
Süre:104 dk.
Ülke:Amerika
Yapım:2010
Tür:korku,gerilim

Şeytanla Yarış

8 Haziran 2010 Salı

Koleksiyoncu - The Collector (Korku-2008-Abd)

koleksiyoncu sinema filmi


Filmin konusu:

Koleksiyoncu filmi korku filmi ezberinizi bozacak bir yapım. Kurgusu ve senaryosu ile sıradan korku filmlerinde farklı bir sinema filmi. Filmin özetine gelecek olursak Arkin isimli kahramanımız tam bir kumar bağımlısıdır.

Bu bağımlılığı ona kumar borcu olarak geri dönmüştür. bu borcu ödemezse başı büyük bir belaya girecektir. Bu borcu ödemenin normal yoldan olmayacağını anlayan Arkin tesisatçılık yaptığı malikaneyi soymaya karar verir.

Soymak için gittiği malikanede birçok insanı esir almış onları işkence ederek öldüren bir katille karşılaşan kahramanımız bakalım neler yapacak. İyi seyirler....

Açıklama:
Yapım:Amerika
Tür:Korku,Gerilim
Süre:94 dk
Yıl:2009-Tr Altyazılı


KOLEKSİYONCU

7 Haziran 2010 Pazartesi

Bu Kız Beni Aşar-She's Out Of My Leage (Romantik-2009-Abd)

bu kız beni aşar sinema filmi


Filmin Konusu:

Kendine güveni olmayan genç bir adamın hayallerinin kızı ile tanışması sonucu ortaya komik ve romantik bir film ortaya çıkıyor.


Kendi aralarında yaptıkları fiziki görüntü değerlendirmesinde arkadaşlarının kahramanımıza 5 vermesi ile olmayan güveni iyice yerlere serilmiştir.

Bu sırada karşısına çıkan mukemmel bir kız ise olmayan güveni olmadığı için kaçacak mı yoksa kahramanımız bu kızı elde edebilecek mi ? Türkiye'de 18 Haziranda gösterime girecek filmin altyazılı olarak sizlerle. İyi seyirler.

Açıklama:
Tür:Romantik-Komedi
Yapım:Amerika
Süre:85 dk.
Gösterim:2010


Bu Kız Beni Aşar

6 Haziran 2010 Pazar

Sineklerin Tanrısı - Lord Of The Flies (Gerilim-1999-Abd)

sineklerin tanrısı sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Aynı adlı romandan beyazperdeye çevrilmiş bir sinema filmi.Filmin konusuna gelecek olursak;

Askeri bir okulda okuyan öğrenciler ve askeri personelin yer aldığı bir uçağın ıssız bir adaya düşmesiyle meydana gelen olayların anlatıldığı bir sinema filmi.

Uçaktan sadece 30 çocuk kurtulmuştur. Düştükleri ada çok güzel ve tropik ada olduğu için ilk başlarda çocuklar için gayet eğlenceli bir ortam olmuştur.

Ancak daha sonra çocuklar arasında bir hiyerajik bir düzen kurulmaya başlamıştır. Bu düzen ve bulundukları vahşi doğa nedeniyle çocuklar da bu düzene alışmaya ve şiddete yönelmeye başlamışlardır.

Bu çocuklar arasında ilerleyen günlerde gruplaşmalar olmuştur. İki grup arasında şiddet dolu mücadelenin sonucunda bakalım neler yaşanacak

Açıklama:
Yapım:1990
Ülke:Amerika
Tür:Aksiyon-Macera
Süre:95 dk.


3 Haziran 2010 Perşembe

ÖĞRETMEN ( Kemal Sunal - Selma Sonat-dram-1988 )

kemal sunalın öğretmen sinema filmi


Filmin Konusu:

Köyden büyükşehire göçeden bir öğretmenin dram dolu hayat hikayesinin anlatıldığı bir Sinema filmi. Filmde devletin öğretmenlere verdiği değeri birkez daha gösteren,sosyal mesajlarla dolu bir Türk filmi.

Filmde bir yandan öğrencileri eğitmeye çalışan öğretmenin maddi zorluklarla mücadelesini bakalım kim kazanacak. Kemal Sunal'ın çok komik olmayan ama anlattıkları ile izleyenlere derinden etkileyen bir Kemal Sunal filmi.

Kesinlikle izlemenizi ve ders çıkarmanızı tavsiye ediyorum. İnanın bu filmde anlatılanları gerçek hayatta birebir yaşayan insanlar bulunmakta.....İyi seyirler....

Açıklama:
Süre:78 dk
Tür: Dram
Yapım:1990
Oyuncular: Kemal Sunal,Selma Sonat


ÖĞRETMEN filmini İzlemek İçin tıklayın

ÖĞRETMEN KEMAL SUNAL FİLMLERİ

2 Haziran 2010 Çarşamba

Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde (Komedi-2009-türkiye)

deli dumrul sinema filmi afişi

Filmin Konusu:

Her ne kadar film doğru bir mesajla başlamasa da anlattıkları ile günümüzdeki gerçekleri komik unsurlarla bizlere hatırlatmaktadır. Durul karakteri tipik Anadolu havasını solumuş mert,dürüs,iyi ve saf bir insandır.

Birgün sokakta yürürken hayatının en önemli hatasını yapmış Türkiye gibi bir memlekette bir yaralı bir insana yardım etmiştir!!!.

Hayatının en güzel çağlarını koğuş köşelerinde öğrenen Durul hapishaneden çıkınca hayatını nasıl devam ettireceğini düşünürken hapishanede kazandıklarını kullanmaya karar verir.

Hapishane bu dürüs ve mert adamı sistem adamına çevirmiştir. Türk sinemasının değişik örneklerinden biri.Genç ve popüler oyuncuları ile başarılı bir sinema filmi.İyi seyirler....

Açıklama:
Süre:105 dk
Yapım:2009
Tür:Dram-Komedi


Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde

Alkol ve Beyin Sağlığı

Alkol ve Beyin SağlığıAlkolün beyine olumlu ve olumsuz etkileri bulunmaktadır. Alkol kullanımın beyin infaktüsleri azaltıcı etkileri vardır.

Yani beyinde oluşabilecek tıkanmaları önleyici etkileri vardır. Alkol kullanan insanların felç geçirme oranlarının düştüğü bilimsel bir gerçektir.

Bu olumlu etkiyi alkol kullanımı yarattığı için alkol oranı yüksek alkol türleri beyinde oluşabilecek lekeleri engelleme de daha etkilidirler.

Yalnız alkol kullanımının artmasıda beyinin sağlıklı birşekilde kullanılması önlemektedir.

Alkol kullanımının artması beyini büzüştürdüğü için zekamızı,aklımızı vb. özelliklerimiz yavaşlatıyor.Yani alkol olumlu ve olumsuz etkileri ile hayatımızda yer edinmiştir.

The Expendables 1 - Cehennem Melekleri (2010-Aksiyon-Jason Statham)

The Expendables sinema filmi

The Expendables

2010 yılında gösterime girecek The Expendables filminde aksiyon sinemasının ünlü simalarını bir araya getiren bir sinema filmi.aksiyon sineması denilince aklımıza gelen ilk isimlerin aynı filmde rol alacak olması sinemaseverleri şimdiden heyecanlandırdır.

Bu isimler Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Jason Statham,Eric Roberts, Terry Crews, Steve Austin, Jet Li, Dolph Lundgren. filmin yönetmenliğini Sylvester Stallone yapacak.

Film Güney Amerika'da halka zulüm eden bir Diktatörü yıkmak için toplanan askerlerin hayat hikayesi anlatılıyor.bu film romantik komedi olsaydı bile inanın aksiyonlu bir romantik komedi filmi olurdu.

O yüzden sinema tarihinin aksiyon yönünden en sağlam filmi olacağı ve gişe rekorunu kıracağı düşünülmektedir.


THE EXPENDABLES FRAGMAN

1 Haziran 2010 Salı

ŞEYTANIN OĞLU( Yılmaz Güney-Dram-1998 )

şeytanın oğlu türk filmi



Filmin konusu:

Yılmaz Türk sinemasının en önemli kült oyuncularından biridir.Türk sinemasının Çirkin Kralı'nın en eski filmlerinden bitri.Yılmaz Güney hayranlarına tavsiye edebileceğimiz bir siyah beyaz Türk filmi.

Yılmaz Güney'in sinema hayatı boyunca canlandırdığı karakterlerin bir benzerini bu filmde de bulabilirsiniz. Eli silahlı,gönlü yaralı cesur mert bir adamın hayatı hikayesinin sonu acaba nasıl olacak. İyi seyirler Yılmaz Güney'e de buradan selam olsun.İyi seyirler.

Açıklama:
Yapım: 1967
Süre:60 dk.
Tür: Macera-Dram
Oyuncular: Yılmaz Güney,Asuman Arsan,Atilla Ergün


Şeytanın Oğlu


ŞEYTANIN OĞLU YILMA GÜNEY FİLMLERİ