14 Ocak 2010 Perşembe

G-Force

g-force sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Hayvanların casus olarak kullanmak için eğitildiği gizli bir devlet programındaki son gelişmeler hakkında bir komedi macera filmi olan G-Force, hem üç boyutlu hem de 35 milimetre kopyalarıyla gösterilecek.

İleri teknoloji casus ekipmanıyla donatılan bu çok iyi eğitilmiş fareler dünyanın kaderinin kendi ön ayaklarında olduğunu keşfeder.

G-Force'un üyeleri: Ne pahasına olursa olsun başarılı olmaya kararlı tim lideri Darwin, havalı ve uçuk olan her şeyi seven gözüpek silah uzmanı Blaster, seksi bir savaş sanatları uzmanı Juarez ve de istihbarat uzmanı duvardaki sinek Mooch, ve bilgisayar ile bilişim uzmanı yıldız burunlu köstebek Speckles'tur.

Açıklama : G-Force 2009 (Türkçe Dublaj)
Tür : Komedi / Macera / Fantastik / 3D
Gösterim Tarihi : 18 Eylül 2009
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular Nicolas Cage (Speckles) , Sam Rockwell (Darwin) , Jon Favreau (Hurley) , PenNElope Cruz (Juarez) , Steve Buscemi (Bucky) , Tracy Morgan (Blaster)


G-FORCE BÖLÜM 1

SAHTE NİŞANLIM-THE FAKE FİANCE




Filmin Konusu:

Jennifer Dire Straits her zaman hareketli van onun tüm eşyalarıile dolu cantasının çalınması kendini sorumlu bulur. Sonraönermelerle Vince, büyük bir kumar borcu olan birtanıdık vasıtasıyla Birbirleri için karşılıklı sevmemesinerağmen Jennifer ve Vince planı evlenmek olur ve böylece Jenniferevini satmak ve Vince borcunu öder....

Açıklama : Sahte Nişanlım-My Fake Fiance (Türkçe Dublaj)
IMDB : 6,6
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Gil Junger
Senaryo:Howard March
Yapımcı:Craig Mcneil
Görüntü Yönetmeni:Greg Gardiner
Müzik: Danny Lux
Süre:1 saat 35 dk
Gösterim Tarihi: 19 Nisan 2009 (ABD)


SAHTE NİŞANLIK BÖLÜM 1


SAHTE NİŞANLIM BÖLÜM 2


sahte nişanlım,sahte nişanlım izle,sahte nişanlım seyret,sahte nişanlım online izle,sahte nişanlım full izle,sahte nişanlım bedava izle,sahte nişanlım filmi,sahte nişanlım filmi izle,sahte nişanlım filmini izle,THE FAKE FİANCE,THE FAKE FİANCE İZLE,THE FAKE FİANCE SEYRET,THE FAKE FİANCE FİLMİ,THE FAKE FİANCE FİLMİ İZLE,THE FAKE FİANCE SAHTE NİŞANLIM

film izle, sinema film izle, türk filmi izle, online film izle,bedava film izle,indirmeden film izle

Uncertainty

Uncertainty sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Birbirine aşık çiftin hayatlarını tamamen değiştirecek bir kararla karşı karşıya gelmeleri..

Açıklama : Uncertainty 2009 (Türkçe Altyazılı)
IMDB : 6,3
Yapım:2008 ~ ABD
Tür: Dram
Yönetmen: David Siegel, Scott Mcgehee
Senaryo: David Siegel, Scott Mcgehee
Yapımcı: David Siegel, Scott Mcgehee
Görüntü Yönetmeni:Rain Li
Müzik:Peter Nashel
Süre:1 saat 41 dk


UNCERTAİNTY bölüm 1


bölüm 2

Kardeşler Savaşı - Brother's War

kardeşler savaşı sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Savaşta erkek kardeşler, fırtınalı bir zaman esnasında Amerikalı bir ailenin samimi bir portresidir. Jake Rademacher, tecrübeyi anlamaya başlar, feda eder, ve Irak’ta hizmet ederken onun iki erkek kardeşinin motivasyonu. Film, onun, onun erkek kardeşlerinin hikayesini söylemesi için her şey-kapsamayı onun yaşamına tehlikeye attığı gibi Jake’nin kahramanlıklarını izler.

Çoğunlukla komik, ama bazen tamamen ölümcül, savaşta erkek kardeşler, Jake’nin, Irak’ta dört savaş ünitesiyle gömdüğü dikkate değer bir seyahattir. Bize emsali olmayan erişim ve Iraklı savaş üniteleri, Suriyeli sınırda gizli keşif askerleriyle kamuflaj perdesinin arkasında onu alır, “Hayvan derisi, yerleştirir” nişancıya Sunni üçgeninde, makine silahına takılmak boyunca, Iraklı orduyla mücadele eder.

En sonunda, film, evde ayrılıkların ve yaşam-tehdit etme işinin, onların ebeveynleri, kardeşleri, karıları boyunca dalgalandığı onun erkek kardeşlerini izler, ve çocukları. Savaşta erkek kardeşler, bağlarda nadir bir bakıştır, ve bakar ön saflar ve derin etkilerde bizim askerlerimizden onların hizmetinin, üzerinde onların, geride bıraktığı sevilen olanları var...

Açıklama : Kardeşler Savaşı-Brothers at War
IMDB Puanı: 6.4/10
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Belgesel , Savaş
Oyuncular: Edward Allier , Jake Rademacher , Mahmoud Hamid Ali , Ryan Baker , Zack Corke
Yönetmen: Jake Rademacher
Yapımcı: Gary Sinise , Jake Rademacher , Norman S. Powell
Görüntü Yönetmeni: Marc Miller , Conor Colwell
Görüntü Yönetmeni: Lee Holdridge


İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VENEDİK'TE DEHŞET-SHARK İN VENİCE

venedikte dehşet sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Venedikte; yasak dalış bölgesinde haritalar yardımıyla batık gemi arayan profesör ve 2 arkadaşı köpek balığı saldırısına uğrar.

Polis kayıtlarına, bilinmeyen bir teknenin pervanesine çarpmanın etkisiyle öldükleri sonucu geçer. Profesörün oğlu bunun bir köpek balığı saldırısı sonucu olduğunu söyler

Açıklama : Shark in Venice - Venedikde Dehset (Türkçe Dublaj)
IMDB Puanı:3.1/10
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim, Korku
Yönetmen: Danny Lerner
Senaryo:Les Weldon, Danny Lerner
Yapımcı:Les Weldon Görüntü Yönetmeni:Ross W. Clarkson
Müzik:Stephen Edwards
Süre:1 saat 22 dk


VENEDİK'TE DEHŞET

VALHALLA RİSİNG




Filmin Konusu:

MS 1000 yılında Tek Göz adında dilsiz bir savaşçı, yıllarca bir Norman’ın tutsağı olarak kalmıştır. Tek Göz, on bir yaşındaki köle Are ile birlikte kaçmayı başarır.

İskandinavya’ya dönmek için bir Viking gemisine binerler ama tanımadıkları bir ülkede karaya çıkarlar. Vikinglerin sonu, görünmeyen düşmanlarının elinde kanlı olur; Tek Göz ise bu vahşi ülkede gerçek kimliğini bulacaktır.

Açıklama : Valhalla Rising (Türkçe Dublaj)
Yapım: 2009 ~ Fransa
Tür: Aksiyon , Macera
Oyuncular: Mads Mikkelsen , Alexander Morton , Andrew Flanagan , Callum Mitchell , Ewan Stewart
Yönetmen: Nicolas Winding Refn
Senaryo: Roy Jacobsen , Nicolas Winding Refn
Yapımcı: Henrik Danstrup , Johnny Andersen , Bo Ehrhardt
Görüntü Yönetmeni: Peter Peter , Peter Kyed
Süre: 1 saat 40 dk


İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Valhalla Rising,Valhalla Rising filmi,Valhalla Rising filmi izle,Valhalla Rising filmini izle,Valhalla Rising seyret,Valhalla Rising online izle,Valhalla Rising full izle,Valhalla Rising bedava izle,Valhalla Rising filmi seyret,Valhalla Rising filmin konusu,Valhalla Rising filmin afişi

ERKEKLER GERİ DÖNDÜ-THE BOYS ARE BACK



Filmin Konusu:

Televizyonda çalışan bir muhabir olan Joe Warr(Clive Owen) eşini kaybetmiştir. Eki evliliğinden ve şimdiki evliliğinden çocuklara bakma yükümlülüğü altına girmiştir. Bu çocuklara hem anne hemde baba olacak olan Joe çok büyük bir zorluk altında kalacaktır

AÇIKLAMA:
Yapım:2009 Avustralya, İngiltere
Tür:Dram
Yönetmen: Scott Hicks
Süre:1 saat 44 dakika.
Vizyona Giriş Tarihi:25 Eylül 2009
Başrollerdeki Oyuncular:Clive Owen, Laura Fraser, Tommy Bastow, Emma Booth, Natasha Little.


ERKEKLER GERİ DÖNDÜ BÖLÜM 1


ERKEKLER GERİ DÖNDÜ BÖLÜM 2


ERKEKLER GERİ DÖNDÜ BÖLÜM 3



erkekler geri döndü,erkekler geri döndü izle,erkekler geri döndü seyret,erkekler geri döndü full izle,erkekler geri döndü bedava izle,erkekler geri döndü filmi,erkekler geri döndü filmi izle,erkekler geri döndü filmini izle,izle erkekler geri döndü,the boys are back,the boys are back izle,the boys are back seyret,the boys are back filmi,the boys are back filmi izle,the boys are back filmini izle

erkekler geri döndü,erkekler geri döndü izle,erkekler geri döndü seyret,erkekler geri döndü full izle,erkekler geri döndü bedava izle,erkekler geri döndü filmi,erkekler geri döndü filmi izle,erkekler geri döndü filmini izle,izle erkekler geri döndü,the boys are back,the boys are back izle,the boys are back seyret,the boys are back filmi,the boys are back filmi izle,the boys are back filmini izle

TETİKÇİNİN GECESİ -COLLATERAL

tetikçinin gecesi sinema filminin afişi


Filmin Konusu :

Kiralık katil olan Vincent'ın Los Angeles'da yapması gereken işleri vardır.
Bunun için de bir gecelik taksi kiralamaya karar verir.Herşeyden habersiz olan şoför Max, Vincent'ın teklifini kabul edip bütüngece sürecek olan bir maceraya atılır.

İlerleyen saatlerde bukararından dönmek istese de katil Vincent,çoktan tabancayı Max'inkafasına dayamıştır.Hoşlandığı kadının Vincent'ın kurbanlarından biri olduğunu anlayan Max,ister istemez yardımcı olduğu bu cinayetlerin baş düşmanı olur.

Açıklama : Tetikçinin Gecesi - Collateral (Türkçe Dublaj)
Tür : Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 15 Ekim 2004
Yönetmen : Michael Mann
Yapım : 2004, ABD
Süre : 115 dk.
OYUNCULAR : Tom Cruise (Vincent) , Jamie Foxx (Max) , Jada Pinkett Smith (Annie) Bruce McGill (Pedrosa) , Mark Ruffalo , Dennis Farina , Javier Bardem Barry Shabaka Henley (Daniel)


TETİKÇİNİN GECESİ

LANETLİ MARY EFSANESİ-BLOODY MARY





Filmin Konusu:

Ryan 8 yıl önce “Bloody Mary” oyununu oynadığı gece kaybolan kardeşi Amy'den sonra her gece kabuslar görmeye başlar.

Amy “Bloody Mary” oyunun nasıl oynanacağına dair internet sitesine bir video koymuştur. Şimdi üniversitede okuyan Ryan hala kardeşinin kaybolmasından yıllardırkendini sorumlu tutma stresiyle aklını kaçırma noktasınagelmiştir.

Kız arkadaşı Rachel, Ryan'a gördüğükabuslar dolayısıyla eski bir peder ve şimdi ise proseför olanO'Neal'dan yardım almasını önerir fakat buna karşı çıkanRyan ile tartışırlar ve ayrılırlar.

Peder O'Neal, Ryan'a artık işkencegibi gelen kabuslarını önlemede yardım etmek isterken aslında”Bloody Mary” efsanesini sonlandırma yolunu bulacaktır.

Açıklama : Lanetli Mary Efsanesi
Yapım : 2008, ABD
Tür : Korku, Gerilim
Yönetmen : John Stecenko
Senaryo : Dominick R. Domingo, John Stecenko
Oyuncular :Paul Preiss, Robert J. Locke, Caitlin Wachs, Nicole Aiken, Brittany Miller, Rachel Taylor, Stephen Macht, Irina Costa, Dean O'Gorman, Cooper Campbell
Yapımcı : Robert Ahrens, Mark Bredahl, Mike


Lanetli Mary