20 Ocak 2010 Çarşamba

VEDA VAKTİ(Fransa-+18)




Filmin Konusu:

Kanser olduğunu öğrenen bir eşcinselin yaşadığı etkileyici hayatının bir fransız yönetmen gözüyle anlatıldığı muhteşem bir dram.

Yorum:

Bu filmin içeriği +18 olmasına rağmen etkileyici bir dram filmi.Konuyu okuyan birçok erkek filmi izlemeyecek.Önemli olan eşcinsel bir erkeğin hikayesi değil hayatının bitmek üzere olduğunu bilmesi yaşadığı dramın anlatılması.İzlemeye değer bir dram filmi olduğunu düşünüyorum.Özellikle Fransız sineması sevenlere tavsiye ediyorum

AÇIKLAMA
Yapım:2005 Fransa
Tür:+18, Dram
Yönetmen ve Senarist:François Ozon
Süre:85 dakikadır.
Başrollerde:Melvil Poupaud ,eanne Moreau ,Valeria Bruni Tedeschi ,Daniel Duval ,Marie Rivière


VEDA VAKTİ BÖLÜM 1



VEDA VAKTİ BÖLÜM 2



VEDA VAKTİ BÖLÜM 3



VEDA VAKTİ BÖLÜM 4



VEDA VAKTİ VEDA VAKTİ İZLE VEDA VAKTİ SEYRET VEDA VAKTİ FİLMİ VEDA VAKTİ FİLMİ İZLE VEDA VAKTİ FİLMİNİ İZLE VEDA VAKTİ FRANSA VEDA VAKTİ ONLİNE İZLE VEDA VAKTİ FULL İZLE

SON VAMPİR(2009-Tr Dublaj)





Filmin Konusu:

Saya vampir anne ve insan ırkından bir babanın kızıdır. 16 yaşında, naif bir görüntüsü olsa da aslında 400 yaşındadır ve iki ırk arasında kalmanın acısını yaşar. Hayatını samuray becerilerini geliştirmeye ve dünyayı vampirlerden temizlemeye adamıştır, diğerleri gibi hayatta kalması kana bağlı olsa da.

El altından yürütülen bir organizasyon için çalışırken, Tokyo da üssü olan bir Amerikan ordusunun üzerine yollanınca, Saya tüm vampirlerin atası olan Onigen'i yok etme şansı olduğunu düşünür. İnsan üstü güçlerini ve kılıcını kullanarak işe koyulur.Bu esnada yüzyıllardır ilk defa bir insanla ilişki kurar ki o da Onigen'in üzerinde en büyük etkiye sahip olan üssün generalinin kızıdır.

Yorum: Asya ülkelerinin son yıllarda yükselen bir sinema değeri olduğu bir gerçek özellikle korku filmlerinde. Ben vampir filmlerini sevmesem de meraklıları için güzel bir seçenek..

Açıklama : Son Vampir (Türkçe Dublaj)
Tür : Gerilim / Korku / Aksiyon
IMDb : 5,8
Gösterim Tarihi : 18 Eylül 2009
Yönetmen : Chris Nahon
Senaryo : Ronny Yu , Kenji Kamiyama
Yapım : 2008, Hong-Kong , 48 dk.
Oyuncular Gianna Jun (Saya) , Allison Miller (Alice Mckee) , Masiela Lusha (Sharon) , Colin Salmon , JJ Feild (Luke) , Andrew Pleavin (Colonel Frank Tinsdale)


İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


SON VAMPİR SON VAMPİR İZLE SON VAMPİR FİLMİ SON VAMPİR SEYRET SON VAMPİR ONLİNE İZLE SON VAMPİR FİLMİNİ İZLE SON VAMPİR BLOOD SON VAMPİR FULL İZLE

Aşkı Ararken - ShopGirl

aşkı ararken sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Anes'in büyük bir başarıyla canlandırdığı Mirabelle iki farklı erkekle tanıştığında Beverly Hills'de bir mağazada eldiven departmanında çalışan ve şöhret olmak isteyen çekici bir kadındır.

Tanıştığı iki adamdan biri olan Jeremy son derece asosyaldir. Ray ise zengin bir iş adamıdır. Bu zeki, sıcak, komik ve modern aşk masalını izlediğinizde aşık olmaya engel olamayacaksınız.

Açıklama : Aşkı Ararken - Shopgirl (Türkçe Dublaj)
IMDB Puanı:6.6/10
Yapım:2005 ~ ABD
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen:Anand Tucker
Senaryo:Steve Martin Senaryo
Yapımcı:Steve Martin, Jon Jashni, Ashok Amritraj
Görüntü Yönetmeni:Peter Suschitzky
Müzik:Barrington Pheloung
Süre:1 saat 44 dk
Gösterim Tarihi: 21 Ekim 2005 (Türkiye)


AŞKI ARARKEN-Shopgirl

Vahşi Yabani-The Last Frontier

vahşi yabani sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Amerika sinemasına bir dönem damgasını vuran Western(kovboy) filmlerinin en güzellerinden vahşi yabanide bir kovboy grubunun maceralarını anlatılıyor.

Açıklama : The Last Frontier - Vahşi Yabani (Türkçe Dublaj)
IMDB : 6,5
Yapım:1955 ~ ABD
Tür:Tarih, Western
Yönetmen:Anthony Mann
Senaryo:Russell S. Hughes, Philip Yordan
Senaryo (Kitap):Richard Emery Roberts
Yapımcı:William Fadiman
Müzik:Leigh Harline
Süre:1 saat 38 dk


VAHŞİ YABANİ

MUMYA 2 :MUMYA GERİ DÖNÜYOR



Filmin Konusu:

Rick O'Connell ile Evelyn'in Mısırlı rahip Imhotep'in mumyasıyla dehşet dolu karşılaşmalarının üzerinden tam 10 yıl geçmiştir. Artık evli bir çift olan Rick ile Evelyn'in üstelik 9 yaşlarında Alex adında, afacan mı afacan bir oğulları da vardır.

Ancak kader bu maceraperest aileye yeni bir oyun hazırlamaktadır. Imhotep'in mumyası İngiltere'de bir müzede bazı güçler tarafından canlandırılmaya çalışılmaktadır. Öte yandan Mısır'da Imhotep'in azılı düşmanı bir başka savaşçı mumya binlerce yıllık uykusundan uyanmak üzeredir. Bu iki gücün savaşında O'Connell ailesinin beladan uzak durması hiç de kolay olmayacaktır.

Yorum:

Mumya serisinin bana göre en güzel filmi.Devam filmleri genellikle insanları sıkar çok az sayıda devam filmi ilkinden başarılı olmuştur.bunlardan biri de Mumya serisinin 2. filmidir.Oldukça sürükleyici bir film izlemeyenlere tavsiye ediyorum.

Açıklama:
Yapım :2001 ~ ABD
Süre:2 saat 10 dk
Tür:Aksiyon, Fantastik, Macera
Gösterim Tarihi:18 Mayıs 2001 (Türkiye)


Mumya 2


Mumya 2 Mumya 2 izle Mumya 2 seyret Mumya 2 filmi Mumya 2 online izle Mumya 2 bedava izle mumya geri DÖNÜYOR MUMYA GERİ DÖNÜYOR İZLE MUMYA GERİ DÖNÜYOR FİLMİ MUMYA GERİ DÖNÜYOR FİLMİNİ İZLE

Gizli Teşkilat-North By Northwest

gizli tşkilat sinema filminin afişi

Filmin Konusu:

Yanlışlıkla George Kaplan isminde bir casusla karıştırılan Roger O. Thornhill (Cary Grant) üçkağıtçı bir işadamıdır. Vandamm (James Mason) ve Leonard (Martin Landau) isimli yabancı casuslar tarafından kaçırılır. Vandamm'ı masum olduğuna defalarca ikna etmeye çalışsa da başarısız olan Roger nihayetinde tam öldürülecekken kaçmayı başarır.

Çileden çıkan Vandamm, Roger'ı, bir Birleşmiş Milletler memurunun ölümden sorumluymuş gibi göstermeyi başarır. Şimdi Roger hem Vandamm ve işbirlikçilerinden, hem de yerel polisten kaçmaktadır. Kaçak Roger, Eve (Eva Marie Saint) isminde çok hoş bir kadınla tanışır ve aşk yaşamaya başlar.

Oysa Eve göründüğünden daha farklı bir insandır. Roger kaçışı boyunca Vandamm'ın ve Amerikan hükümetinin operasyonları hakkında giderek daha fazla şey öğrenir. Şimdi hem masum olduğunu kanıtlamak hem de Vandamm ve adamlarının yürüttükleri operasyonun esrarını çözmek zorundadır

Açıklama : Gizli Teşkilat - North by Northwest (Türkçe Dublaj)
Yapım:1959 ~ ABD
Tür:Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen:Alfred Hitchcock
Senaryo:Ernest Lehman
Yapımcı:Alfred Hitchcock
Görüntü Yönetmeni:Robert Burks
Müzik:Bernard Herrmann
Süre:2 saat 16 dk
Gösterim Tarihi: 17 Eylül 1959 (Türkiye)


GİZLİ TEŞKİLAT

BERMUDA SEYTAN ÜCGENİ BELGESELİ



Bermuda Şeytan Üçgeni Hakkında Bilgi

Atlantik Okyanusunda çok sayıda uçak ve geminin kaybolduğu, bazı paranormal olayların yaşandığı bölgenin adıdır

Bermuda üçgeni ya da şeytan üçgeni diye anılan hayal ürünü yer, Atlantik'te yer alıdğı tahmin edilmektedir.

ABD'nin güneydoğu kıyılarında, açıklanamayan gemi, tekne ve uçak kayıplarının çok yüksek oranda yer aldığı bir alandır. Bu üçgenin köşelerinde Bermuda, Florida'daki Miami, ve Puerto Rico'daki San Juan olduğu kabul edilmektedir.

Yorum: Bermuda Şeytan Üçgeni çocukluğumdan beri en ççok merak ettiklerimin başında geliyor. Bermuda şeytan üçgeninde kaybolan Gemiler,Uçaklar vs. nereye gitmektedir.Kaybolan insanların ayrı bir yaşantısımı var yoksa ölüyorlar mı bu sorulara cevap bulmak istiyorsanız izleyin


BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ FOTOĞRAFLARI



BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ


BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ,BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ BELGESELİ,BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ BELGESELİ İZLE,BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ BELGESELİNİ İZLE

Cia Belgeseli : Gizli Deneyler

cia belgeseli izle


Açıklama : National Geographic - CIA Gizli Deneyler (Türkçe Dublaj)

Belgeselin Konusu:

Soğuk Savaş yıllarında Amerika var gücüyle en büyük düşmanı olan komünizm ile savaşır.

CIA biyolojik ve kimyasal silahlar geliştirme peşindedir. Bu son derece gizli proje çerçevesinde simülasyon saldırıları düzenlenir ve deneylerin parçası olan Amerikan şehirlerine bakteri yayılır.

Milyonlarca Amerikalı mikroplarla yüz yüze kalır. Ancak CIA'in çalışmaları bu korkutucu deneylerle sınırlı değildir. Daha önemli bir hedef daha vardır.

Psikolojik savaşta da kazanan taraf olmak. Amerika nın en saygın enstitü ve üniversitelerinden psikiyatri profesörleri büyük bir gizlilik içinde CIA için çalışırlar.

Psikiyatri hastaları, mahkumlar, hatta sıradan vatandaşlar bile sorgulama teknikleri, hafıza kaybı ve yeni davranışlar kazanılması gibi konularda yapılan, araştırmalarda kullanılırlar.

Bu denekler üzerinde her tür psikolojik teknik uygulanır; hipnoz, elektroşok terapisi ve ölümcül ilaç karışımları gibi. Bu beyin yıkama çalışmalarında ne kadar yol alınmıştı? CIA bu tehlikeli araştırmalara nasıl katılmıştı?

Yorum: Cia konusunda halkımızın pronayaya varan bir yaklaşımı vardır.Türkiye de yaşanılan her olumsuz olayın arkasında Amerika nın yani CiA in olduğunu düşünüyoruz. Bunun için biraz Cia yi daha yakından tanımak belgeseli izlemenizi tavsiye ediyorum
.

CİA GİZLİ DENEYLERİ BÖLÜM 1