29 Ocak 2010 Cuma

Monella (İspanya-Dram-Erotik +18)



Filmin Konusu:

Lola hayatdolu genç ve güzel bir kızdır. Yörenin fırıncısının oğlu Maseto ile nişanlanmıştır. Bazı konularda tutucu olan Maseto sevgilisinin düğün akşamına kadar bakire kalmasını istemektedir.

Lola'nın sevişme isteklerine direnir. Lola annesinin aşığı Andre'ye ilgi duymaktan alamaz kendini. Andre yıllarını denizlerde geçirmiş tecrübeli bir erkektir. Lola Andre ile ilgili fanteziler kurmaya ve onun Maseto'dan çok daha iyi bir sevgili olacağını düşünmeye başlar.

MONELLA

Geç Gelen Aşk-Novo (2007-Erotik-Romantik-İtalya)

novo sinema filminin afişi erotik mi ?
novoFilmin Konusu:

Filmin konusu;

Graham’ın hafızası yaşanan olayları sadece bir gün tutabiliyor. Ve her yeni güne, pırıl pırıl, boş bir defteri andıran bir zihinle başlıyor. 

Bazı günler, kadınlarla tanışıyor, etkileniyor, bir ilişkiye başlıyor ve sabah uyandığında hepsini unutuyor.

Günübirlik ya da gecelik ilişkiler sadece Graham söz konusu olduğunda dikkat çekmiyor!..Adamın çevresi, bu balık hafızasını kullnamak isteyen kadınlarla doludur. 

Yaşadıklarını not almasına rağmen,olayları unutmaya devam etmektedir

NOVO İzle

Greeb Chair-Yeşil Sandalye (2005-Erotik-dram-Japony)

yeşil sandalye 
Filmin Konusu:

Yaşı 30'u geçkin bir kadınla, daha reşit olmamış, reşitliğine az bir zaman kalmış bir oğlan çocuğu arasında geçen bir aşk hikayesi. 

Film yığınla cüretkar erotik/pornografik sahne-pozisyonlar içermesinin yanında güzel bir senaryoyu da beraberinde getiriyor. Seks sahnelerinde adeta delicesine eğleniyorlar ve binbir türlü oyunlar buluyorlar.

Yapım :2005, GüneyKore
Tür= Dram / Romantik
Süre :1 saat, 38 dk.

YEŞİL SANDALYE

İçimde Biri Var - Inner Space

içimde biri var sinema filminin afişi iyi seyirler


Filmin Konusu:

Jack Putter, bugün kendini komik hissediyor. Gününü 25 saat yaşayan bu hastalık hastası için hiçbirşey yeni değildi. Ama yeni olan bir şey vardı. Jack birşeyler duyuyordu. “Bana sahip oluyorlar” diye ağlıyordu.

Jack birşeyler duyuyordu.Jack'in duyduğu ses Tuck Pendleton'a aitti. Gizli bir minyatürleşme projesi yolunda gitmemiş ve yanlışlıkla Jack'in içine enjekte edilmiştir.

Açıklama : İçimde Biri Var - Inner Space (Türkçe Dublaj)
Yapım:1987 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Komedi, Macera
Yönetmen:Joe Dante
Senaryo:Jeffrey Boam Senaryo (Kitap):Chip Proser
Yapımcı:Michael Finnell
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi: 01 Temmuz 1987 (Türkiye)


İÇİMDE BİRİ VAR BÖLÜM