6 Şubat 2010 Cumartesi

AİLE ŞEREFİ(Adile Naşit-Münir Özkul




Filmin Konusu:

Rıza at arabası ile maden suyu satarak para kazanmakta, karısı Adile ve beş çocuğu ile beraber kıt kanaat geçinmektedir. Yeni evlenen kızları Ayşe ve damatlarının da yanlarına katılmasıyla yaşam sıkıntısına düşerler. Damat Zihni işportacı, oğullarından Hasan Tıp Fakültesi'nde öğrenci, Selim bir fabrikada, kızı Zeynep ise bir konfeksiyon atölyesinde işçidir.

Ortaokulda okuyan en küçük oğlan Murat'a araba çarpınca bütün aile perişan olur .Çarpan kişi ailenin kızına aşık olup kıza musallat olur. Orhanın babasıda sadece oğlu için yaşamaktadır.Herşey o asalak oğlu içindir. Orhan sucu Rızanın ailesinin huzurunu kaçırır ve Baba Rıza aile şerefi için bir şeyler yapmak zorundadır.

AİLE ŞEREFİ


AİLE ŞEREFİ AİLE ŞEREFİ SİNEMA FİLMİ AİLE ŞEREFİ TÜRK FİLMİ AİLE ŞEREFİ TÜRK FİLMİ İZLE

BİZİM AİLE(Aile-Şener Şen-Adile Naşit)

Resim yazısı ekle
Filmin Konusu:

Yaşar Usta bir fabrikada işçi olarak çalışmakta ve çocuklarına bakmaktadır. Melek Hanım da Yaşar Usta gibi dul ve 3 çocuk annesidir. 

Görücü usulüyle anlaşır ve evlenmeye karar verirler. Ancak bu durumu çocuklarına anlatmak hiç de kolay olmayacaktır. Sonunda 2 aile birleşir ve aynı evde yaşamaya başlar.

Melek Hanım'ın büyük oğlu Ferit, okuldan arkadaşı olan Alev'i sevmektedir. Ancak Alev, zengin bir fabrikatör olan Saim Bey'in kızıdır. 

Her ne kadar Alev babasını pek sevmese de, onun sıkı denetimi altında yaşamaktadır. Saim Bey, kızının Ferit'ten ayrılması için aileyi zor durumda bırakır....

BİZİM AİLE

TATLI DİLLİM(Tarık Akan-Filiz Akın)



Filmin Konusu:

Ferit İstanbullu zengin bir ailenin çocuğudur.Tıp okumasına rağmen en büyük hobisi basketbol oynamaktır. Maçlar öncesi dinlemek ve kamp yapmak için basketbol takımı ile beraber Eminenin bulunduğu köye gider.

Emine ise köy öğretmenidir ve bütün hayatı köydeki insanlara yardım etmekle geçmektedir. İstanbulda çapkınlıklarıyla ünlü Ferit Emineden çok hoşlanır ve onun kalbini kazanmaya çalışır.

Emine ilk başta Ferit ile ilgilenmese de iki genç kısa süre sonra birbirlerine aşklarını itiraf eder ve evlenmeya karar verirler. Evliliklerinin ilk günleri oldukça mutlu geçer ancak Feritin İstanbuldan gelen arkadaşları işleri bozar.


Arkadaşları ile birlikte İstanbula ve oradaki eski yaşamına geri dönen Ferit Emine ile evliliğini unutur. Emine bir süre bekledikten sonra İstanbula kocasını aramaya gider. Ancak acı gerçekler yüzüne vuracaktır: Ferit evliliğine ailesine haber vermediği gibi, eski çapkınlıklarına geri dönmüştür.

Bunun üzerine Emine Ferite hayatının dersini vermek için kolları sıvar. Şehirli ve oldukça bakımlı bir kadın şeklinde Feritin karşısına yeniden çıkacak, ikiz kardeş Mine olarak gerçek kocasının kafasını karıştırmaya başaracaktır.


TATLI DİLLİM


TATLI DİLLİM
TATLI DİLLİM TÜRK FİLMİ TATLI DİLLİM TÜRK FİLMİ İZLE TATLI DİLLİM SİNEMA FİLM İZLE TATLI DİLLİM FİLMİNİ İZLE TATLI DİLLİM FİLMİ

BOŞVER ARKADAŞ(Tarık Akan)



Filmin Konusu:

Zengin ama mutlu olamayan bir kadınla kocasının yanında çalışan genç ve yakışıklı bir adamın hikayesi

AÇIKLAMA:
Yapım:1974 ~ Türkiye
Tür:Romantik
Yönetmen:Zeki Ökten
Senaryo:Ergin Orbey Yapımcı:Ertem Eğilmez
Müzik:İlhan irem Süre:1 saat 20 dk
Gösterim Tarihi:01 Nisan 1974 (Türkiye)



BOŞVER ARKADAŞ


BOŞVER ARKADAŞ BOŞVER ARKADAŞ FİLMİ BOŞVER ARKADAŞ FİLMİ İZLE BOŞVER ARKADAŞ FİLMİNİ İZLE BOŞVER ARKADAŞ TÜRK FİLMİ BOŞVER ARKADAŞ TÜRK FİLMİ İZLE SİNEMA FİLM İZLE

SEV KARDEŞİM(Tarık Akan)



Filmin Konusu:

Zengin bir adam aşık olduğu fakir bir kız. Hikaye eski türk filmlerinin en favori konularından.Konu dram tarzı değil komedi şeklinde şekillendirilmiş.

AÇIKLAMA
IMDB Puanı:6.8/10 Yapım:1972 ~ Türkiye
Yönetmen:Ertem Eğilmez
Senaryo:Sadık Şendil Yapımcı:Ertem Eğilmez
Görüntü Yönetmeni:Cahit Engin


SEV KARDEŞİM


sev kardeşim sev kardeşim filmi sev kardeşim türk filmi izle sev kardeşim türk filmi izle sev kardeşim sinema film izle sev kardeşim tarık akan sev kardeşim filmi izle sev kardeşim filmi

KADER BAĞLAYINCA(Tarık Akan)





Filmin Konusu:

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir.
Zeynep çiçek satmakta , Murat ise fotoğraf çekmektedir.
Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (Bek İmamverdi) saldırıya uğrar ve Zeynep onun hayatını kurtarırken yaralanır.
Bekir yaralanan Zeynep’i bırakmaz ve yanına alır. Zeynep Murat’ı kızdırmak için Bekir’le gider.Eğlenceli bir Tarık Akan filmi İyi seyirler....


KADER BAĞLAYINCA


KADER BAĞLAYINCA TÜRK FİLMİ KADER BAĞLAYINCA TÜRK FİLMİ İZLE KADER BAĞLAYINCA SİNEMA FİLMİ KADER BAĞLAYINCA ONLİNE FİLM KADER BAĞLAYINCA İZLE KADER BAĞLAYINCA SEYRET