13 Şubat 2010 Cumartesi

BÜYÜK KEDİLER BELGESELİ




Belgeselin Konusu:

Belgesel denilince aklımıza gelen yegane hayvanlar kedilerdir(Aslan,kaplan,leopar,puma....vb) Büyük Bu hayvanların yaşam tarzları,hayatlardındaki kurallar,beslenme alışkanlıkları,özelliklerinin anlatıldığı National Geographic belgesili izlemenizi tavsiye ediyorum.Puma,leopar,aslanların özellikleri insanı hayrete düşürüyor.İyi seyirler.....

BÜYÜK KEDİ


BÜYÜK KEDİLER BÜYÜK KEDİ BELGESEL BÜYÜK KEDİ BELGESEL İZLE

DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ(Martin Lawrence)




Filmin Konusu:

Bir siyahi adamla bir beyaz adamın birbirine oyunlar hazırlmaları sonucu ortaya çıkan müuhteşem bir komedi-aksiyın filmi. Martin Lawrence ve Danny De Vito'nun başrollerini paylaştıkları filmde aksiyon sahneleri de dikkat çekici.....

AÇIKLAMA:

Yapım: 2001 ~ ABD
Tr: Komedi , Suç
Oyuncular: Martin Lawrence , William Fichtner , Danny DeVito , Bernie Mac , John Leguizamo
Süre: 1 saat 37 dk
Gösterim Tarihi: 23 Kasım 2001 (Türkiye)

DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ



DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ
DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ SİNEMA FİLMİ DAHA KÖTÜSÜ OLAMAZ SİNEMA FİLMİ İZLE

Yenilmez Savaşçı - Sumo

ynilmez savaşçı sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Başarılı bir lise öğrencisi olan Ryo, anne babasını öldürünce hapse atılır. Bir süre sonra diğer mahkumlar tarafından işkence görmeye başlayınca, başbakana suikast düzenlemekten dolayı hapse atılan Kenji Kurokawa'dan karate dersleri almaya başlar.

2 yıl sonra serbest bırakılan Ryo, olağanüstü yeteneğiyle mafyanın ilgisini çeker ve dövüşlere katılması teklif edilir. Bunun üzerine, kendini küçümseyenlerden intikam almak ve onurunu kurtarmak için vahşi bir dünyaya girmeye karar verir....

YORUM: HonkKong sinemasının son yıllarda çektiği bütün aksiyon filmleri oldukça tutuldu. Bu talep üzerine çekilen film sayısı hızla artmaktadır.Yenilmez savaşçı filmi aksiyon sahneleriyle ekran karşısına kitleyecek.....

Açıklama : Yenilmez Savaşçı-Shamo-2007-Türkçe Dublaj
Yapım: 2007 ~ HongKong
Tür: Aksiyon
Süre: 1 saat 45 dk


YENİLMEZ SAVAŞÇI BÖLÜM

CEVRİYEM(Kadir İnanır-Türkan Şoray)




Filmin Konusu:

Bir kenar mahalle dilberi olan Cevriyenin kondusuna polislerden kaçan bir banka soyguncusu sığınır. Cevriyeyi evinde gizlenmeye razı eder ve zamanla aralarında bir yakınlaşma doğar...

YORUM: Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın başrollerini paylaştığı bu film oyuncu kadrosu izlenmeye değer.Cevriyenin Türk insanının misafirperverliğini çok iyi bir şekilde yansıttığı bir Türk filmi.İyi Seyirler.............

CEVRİYEM BÖLÜM 1


CEVRİYEM BÖLÜM 2



CEVRİYEM CEVRİYEM TÜRK FİLMİ CEVRİYEM TÜRK FİLMİ İZLE CEVRİYEM KADİR İNANIR CeVRİYEM TÜRKAN ŞORAY

SABUHA(İbrahim Tatlıses-1972)




Filmin Konusu:

Terzilik ve mankenlik okulunda yatılı okuyan ve haylaz bir öğrenci olan Semra herkesi çileden çıkaran yaramazlıklarıyla ünlüdür.Okulun doktoru olan Faruk Bey çok yakışıklıdır ve okulun bütün kızları ona aşıktır.

Semra Faruk Beyin dikkatini çekmek isterken hastalanır fakat bir yandan da utanmaktadır ancak Faruk Bey de Semra'ya karşı ilgi duymaya başlar.

YORUM: İbrahim Tatlıses'in en eski filmlerinden biri olan Sabuha'da Erol Taş'da oyunculuğuyla dikkat çekiyor.İyi Seyirler

SABUHA


SABUHA FİLMİ
SABUHA İBRAHİM TATLISES SABUHA TÜRK FİLMİ İZLE SABUHA TÜRK FİLMİ İZLE

ZÜĞÜRT AĞA (Şener Şen-Dram)



Filmin Konusu:

Haraptar adlı köyün haşmetli ağası (Şener Şen), her gün yeni bir kan isteyen babası Abdo'yla yaşadığı yörede egemenliğini sürdürürken her şey tersine gelişir. Yanaşmalarının küçük kızıyla gerdeğe giren baba, yaşamını yitirir. Köylüler ağanın ürünlerini çalıp satarlar.

Kuraklık nedeniyle topraklarını da baraj yapmak isteyen politikacılara satarak kendini kente atan ağa, burada da tutunamayacaktır. Karısına varıncaya kadar herkesin terk ettiği ağaya sadık kalan yalnızca yanaşmanın kızı Kiraz'dır.

YORUM: Şener Şen'in oyunculuğu ile hem güldürdüğü hem düşündürdüğü filmlerinde. Hepinize izlemenizi tavsiye ediyorum

ZÜĞÜRT AĞA

TÜRK FİLMİ İZLE

Türk sineması son yıllarda oldukça kaliteli filmler çıkarmaktadır.Belli bir standartın üstünde çok iddalı olmayan yapımlar ülkemiz insanı tarafında oldukça beğenilmiş ve gişe başarıyı yakalamıştır

Eski yeşilçam filmleri ise ayrı bir paragraf gerektiren tadı damağımızda kalan filmlerdir.

Birçok kaliteli ve çok iyi oyuncular yetiştirmiştir Türk Sineması.

Erkek Oyuncular:Kemal Sunal,Şener Şen,Kadir İnanır,Yılmaz Güney,Hulusi Kentmen,Halit Akçatepe,Tarık Akan,Yılmaz Güney,Münir Özkul

Kadın Oyuncular:Fatma Girik,Hülya Koçyiğit,Filiz Akın,Hale Soygazi,Adile Naşit,Perihan Savaş

Bana sorarsanız eski türk sineması mı;yeni türk sineması mı kesinlikle eski yeşilçam filmlerini tercih ederim.Kişisel görşümdür.Ama eski filmlerin verdiği o saf ve heyecanı yeni filmlerden alamıyorum.Birçok sinemaseverin de aynı görüşte olduğunu düşünüyorum aslında



TÜRK FİLMLERİ KATEGORİLER


YENİ TÜRK FİLMLERİ:

En yeni Türk filmlerinin olduğu vizyondaki filmlerin sinema çekimlerinin yayınlandığı bölüm


ESKİ YEŞİLÇAM FİLMLERİ:

Hafızalarımızda yer eden dram,komedi ve türlü türlü renkleri birarada barındıran filmlerin bulunduğu bölüm


KEMAL SUNAL FİLMLERİ

Türk sinemasının en unutulmaz komedi ustası Kemal Sunal'ın birbirinden komik filmlerinin olduğu bir bölüm

YILMAZ GÜNEY FİLMLERİ

Türk Sinemasının çirkin kralı Yılmaz Güney. Birçok kişiye aşk,mertlik,gerçek kabadayılık hakkında yönlendiren bana sorarsanız çok kaliteli bir oyuncu ve yönetmendir.Filmlerine buradan ulaşabilirsiniz.


KADİR İNANIR FİLMLERİ

Türk sinemasının en sert karakterlerinden biri olan Kadir İnanır'ın eski ve yeni filmlerini bulabileceğiniz bir bölüm


İLYAS SALMAN FİLMLERİ

İlyas Salman'ın filmlerinin bulunduğu bir bölüm. Unutmadan Şener Şen ve İlyas Salman çok iyi birer ikilidir.

ŞENER ŞEN FİLMLERİ


Şener Şen Türk sinemasının en kaliteli ve çok yönlü oyuncularından biridir. Şener Şen'in eski ve en yeni filmlerinin bulunduğu bölüm


EROTİK YEŞİLÇAM FİLMLERİ

Türk sinemasının en bitik dönemlerinde sinemaya ilgiyi çekmek için çekilen ve o dönemlerde çok ilgi gören filmlerin yer aldığı bir bölüm


TARIK AKAN FİLMLERİ

Türk sinemasının en yakışıklı jönü olarak kabul edilen Kadir İnanır'ın eski ve yeni filmlerini buradan izleyebilirsiniz.


ZEKİ METİN FİLMLERİ

Türk sinemasının kesinlikle en iyi ve en komik ikilisi Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın bütün filmlerini burada bulabilirsiniz.


CÜNEYT ARKIN FİLMLERİ

Cüneyt Arkın'ın Türk insanının gözünde yeri ayrıdır. Cüneyt Arkın eski filmlerde eski tarihi isimleri canlandırmıştır.cüneyt Arkın'ın en yeni ve en popüler filmlerini buradan ulaşabilirsiniz.


SADRİ ALIŞIK FİLMLERİ

Sadri Alışık gerçekten kaliteli bir oyuncuydu.Erken bir yaşta kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Sadri Alışık'ın filmlerine buradan ulaşabilirsiniz.


HABABAM SINIFI SERİSİ


Ve Hababam sınıfı.Kesinlikle her öğrencinin hayatına bir şekilde giren ve hareketlerini etkiliyen bir seridir. O kadar kalitelidir ki televiyonlarda yayınlandığı zaman popüler yapımları geride bırakmaktadır. Direk olay 30 senedir etkisini kaybetmeyen muhteşem bir yapımdır.


türk sinemasına ait eski yeni birçok filmi bulabileceğiniz bu katogoride izleyebileceğiniz birçok türk filmi bulunmaktadır.türk sinemasının son yıllardaki gelişmesi mutTürk filmi izleluluk vericidir.Türk filmi izlemek için yapmanız gerekn filmin katagorisine göre aramaktır.

YABANCI FİLMLER

Sinemada yabancı film denilince aklımıza Amerikan sineması gelmektedir. En azından güçlü lobisi,tanınmış oyuncuları ve ayırdıkları dudak uçurtan bütçelerle sinema sektörüne damga vurmuşlardır.

Amerikan sinemasının en sağlam olduğu film türleri genellikle bilimkurgu ve aksiyon tarzı filmlerdir.bunun sebebi de dediğimiz gibi ayırılan bütçelerdir.

Aşk ve romantik filmler de ise Amerikan filmleri birbirini tekrarlayan aynı kurguda yapılan filmler olduğu için gişe yapsalar da başarılı bulunmazlar.

Romantık filmlerde Fransız sineması bu konuda eleştirmenlerden tam not alırlar.Aynı şekilde Animasyon filmlerde de Amerikan sineması uzak ara öndedir.

Yine de ayırılan bütçelere rağmen istenilen düzeyde yabancı film çıkmamaktadır.2010 senesinde sadece Avatar beklenilen etkiyi yaratıp müthiş bir gişe başarısı yakalamıştır.

Zaten yabancı filmlerde gişede başarıyı yakalayan her film kesinlikle pahalı bütçeler ve etkileyici sahnelere sahiptir.Komedi filmlerinde ise durum gitgide erotizm tabanlı gençlik filmlerine dönmektedir.

Amerikan Pastasının yarattığı etkiniden dolayı birçok bu tarz yabancı film çekilmiştir.Hatta ülkemizde bile bunun birçok örneği mevcuttur(Çılgın Dersane,Neşeli Gençlik).Korku filmlerinde ise piyasa da yine bir Amerikan kültürü egemendir.

Her ne kadar son yıllarda korku filmleri arasında klasikleşen bir yapım çıkmasa da Amerikan sineması bu tarz filmlerde de bir numaradır.Yabancı filmlere göre Türk filmleri nispeten daha az bütçelerle çevrilmektedir.

Bu sene çekilen filmlerin en pahalısı Cem Yılmaz'ın Yahşi Batısı olmuştur.Ülkemizde genellikle düşük bütçeli iddasız filmler patlama yapabilmektedir.

Genel hatlarıyla yabancı filmleri korku,komedi,aksiyon,bilimkurgu,romantik ve dram türleri diye gruplandırabiliriz.Tabiki kendi aralarında da birçok çeşidi bulunmaktadır.

yabancı film izle

Erotik Film İzle

erotiz kokan filmler
erotik yabancı filmleri
Bu kategoride yer alan filmler kesinlikle abartıya kaçılmadan cinsellik ve erotik içeren filmlerdir. Ayrıca playboy Tv ve Tutti Frutti gibi hafızalarda iz bırakan yapımları da bulabilirsiniz.Erotik Yabancı filmler hergün eklenmektedir.Filmleri görmek ve İzlemek için tıklayın.
erotik yeşilçam filmleri
erotik yeşilçam filmleri
Erotik Yeşilçam filmlerinin ortaya çıkışı televizyonun popüler olmaya başlamasıyla ortaya çıkmıştır.1970'li yıllarda televizyonun ortaya çıkmasından sonra sinema sektörü seyirci bulamamaya başlamış ve seks filmi olarak isimlendirilen erotik komedi filmler çekilmeye başlanmıştır.Günümüzde alaya alınsa da o dönemde sinemayı yaşatmak için bir amacı vardı.Sitemizde 60 tane erotik yeşilçam filmi bulunmaktadır.Aydemir Akbaş Zerrin Egeliler'in oynaığı filmleri tavsiye ediyorum.İzlemek İçin Tıklayın

Aslında bu bloğa erotik film koymak taraftarı değildik. Daha çok komedi ve romantik film ekleyerek kendimize kemik bir izleyici kitlesi oluşturmak istiyorduk.

Ama gün aşırı gelen erotik film taleplerinden dolayı böyle bir kategori açmak zorunda kaldık diyebiliriz

İnsanoğlunun en temel ihtiyaclarından biri olan cinsellik sinema dünyasının da gişeyi arttırmak için sık sık başvurduğu bir yöntemdir.

Erotik film izlemek isteyen arkadaşların yoğun isteklerini karşılamak ne yazık ki mümkün olmamaktadır.

Sitemizdeki erotik filmler kesinlikle +18 filmlerdir. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın.İyi seyirler. Hayır, başkalarından gelen isteklere gösterilen indedir, bazıları ise böyle değildir. Bazı şeyleri un bir süre önceye dayanan beklentiler yüzünden zodur. Doğrudan istekte bulunulmamış olsa billan sürdürmeyi reddetmek Hayır anlamına gelir.

Fred, yıllardan beri her Pazar Fred'in annebabasınm evinin yemeği yemek için otuz mil katediyorlardı. Bu, o kadar redir devam ediyordu ki, artık davet etme gereği bile duyuldu.

Herkes Maggie ve Fred'in Pazar günü saat 5'te geleceğini biliyordu çünkü.

Terapi sırasında her ikisi de Pazar günlerini başka değerlendirmek istediklerini, ancak anne ve babalarının yemeklerinin kesilmesi karşısındaki duygularından söylediler.

Maggie ve Fredfe sevişme sahnesi bu endişelerinin yaşam altına aldığı söylendi.

Zamanlarının çoğunu anne ve baba çocuklarının ve arkadaşlarının gereksinimlerini ve beklenti-karşılayarak geçiriyorlardı.

Yapmakta olduklarının birçoğun anlamalarına rağmen, bililerinin duygularını incitmemek ınları değiştiremiyorlardı.

Başkalarının sevişme duygularına saygı konusunda, kendi isteklerini karşılamadan daha başarılıydı.

ilan konuşmalardan sonra, Fred anne ve babasına yapacak kendisinin ve eşinin mutluluk duyacaklarını, ancak Pazar günü gelmeyeceklerini söyledi. Anne ve babası bo-ncinmişlerdi; ancak Fred ödün vermedi.

Bu Hayır'ı gerçek-çift için çok önemli bir dönüm noktası oldu. Anne ve baba sorunu hallettikten sonra, başka önemli ilişkilerinde de değişiklikleri gerçekleştirdiler ve hayatlarını daha çok kendi e göre yaşamaya başladılar.

Herkesin hoşnut edilemeyece arkadaşlan ya da başkalarının zaman zaman gösterdikleri yaşayabileceklerini öğrendiler.

Anne ve babalarına ; Hayır sinyalinden sonra evlilikleri ve seks yaşantıları her den daha iyi duruma geldi.

Bundan sonra, er birinden üçer tane yapın. Bunları yaparken, ve kolay olanları bulacaksınız. Kolay olanları tekrar etmenin hiçbir anlamı olmadığı için, zor olanları yapın.

BİR YUDUM İNSAN BELGESELLERİ

Orhan Pamuk Belgeseli


Bu belgeselde Nobel ödüllü Orhan Pamuk'un hayatı,kitapları ve aldığı tehditlerin anlatıldığı bir belgesel. Belgeseli İzle






Nazım Hikmet Belgeseli


Nazım Hikmet'in hayatının anlatıldığı belgeselde özellikle sürgün yıllarının detaylı anlatıldığı belgeseli kaçırmayın.Ne de olsa bu dünyadan bir Nazım geçti.....
Belgeseli İzle




Uğur Mumcu Belgeseli



Uğur Mumcu'nun hayatının anlatıldığı belgeselde günümüz gençliğine birçok mesaj veriliyor.Uğur Mumcu'nun katledişini de anlatan bu belgeseli kaçırmayın Belgeseli İzle






Cem Yılmaz Belgeseli



Cem Yılmaz'ın hayatının anlatıldığı Nebil Özgentük'ün hazırladığı Bir Yudum İnsan belgeseli...Belgeseli İzle






Sadri Alışık Belgeseli


Sadri Alışık'ın hayatı,filmleri,unutulmaz anıları Nebil Özgentürk'ün hazırlayıp Sunduğu Bir Yudum İnsan'da çok güzel bir şekilde anlatılıyor...Belgeseli İzle




Nebil Özgentürk'ün hazırlayıp sunduğu bir yudum insan belgeselleri hepimizde derin izler bırakmıştır.Burdan kendisine teşkkürlerimiz sunuyoruz ve programın eski bölümlerinin tekrar hazırlamasını rica ediyoruz.....

YENİ TÜRK FİLMLERİ(9)

Kalbin Zamanı


Filmin Konusu:

50 yıl önce gençlik çağlarında aynı kadına aşık olan üç arkadaş, elli yıl sonra Pera Palas'ta yeniden bir araya gelirler. Bu buluşma yıllar önce işlenen bir cinayetin perde arkasını ortaya çıkaracaktır.Devamını Oku






Nihavend Mucize




Filmin Konusu:

Erol ve Nejat film stüdyosu işleten 2 ortaktır. Erol, annesinin ölümünden sonra hayata karşı soğumuştur.Kızlarla bir türlü istediği gibi ilişki kuramamaktadır.Devamını Oku






Moral Bozuklu ve 31


Filmin Konusu:

1 hafta içinde bir kadınla sevişemezse pipileri Eros tarafından kesilecek olan 2 tipin o hafta süresince başlarından geçen olaylar anlatılıyor. Tam anlamıyla şeyinin derdine düşmüş 2 genci konu alıyor.
Fİlmi İzle






Aşk Geliyorum Demez


Filmin Konusu:

Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır.Devamını Oku





Zincirbozan



Filmin Konusu:

Gazeteci Abdi İpekçi suikastı ile başlayarak, 12 Eylül 1980 askeri müdahalesine kadar tırmanan terör olaylarını, bu olaylarla başa çıkmaya çalışan Devamını Oku






Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz




Filmin Konusu:

Şafak Sezer'in ünlü olmadan çektiği ilk filmi. Filmi İzle





Son Osmanlı



Filmin Konusu:

Tarih 13 Kasım 1918… Düşman donanması Boğaziçi’ ne demirlemiş… Manzara Vahim… İstanbul İşgal Altında!
Aynı gün Haydarpaşa Garı’ nda, trenden Devamını Oku






Yahşi Batı



Filmin Konusu:

Aziz Bey, yani Cem Yılmaz ile Lemi Bey (Ozan Güven), 19. yüzyılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika'ya giderler. Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para vardır. Devamını Oku





Vali




Filmin Konusu:

Vali dizisinin devamı olarak çekilen sinema filmi....Filmi İzle








Vizontele Tuuba


Filmin Konusu:

1974 yılında televizyonla tanışan Güneydoğu kasabasının hikayesi devam ediyor. Bu küçük kasabada 1980 yazında yaşananlar konu ediliyor. Artık kasabada Devamını Oku







Vizontele



Filmin Konusu:

Sene 1974. Van'ın Gevaş ilçesi. Köyün futbolcu delikanlısı Rıfat askere gidiyor. Sevgilisi Asiye ise gururlu bir kız. Üzüldüğünü göstermek istemiyor
Devamını Oku






Umut



Filmin Konusu:

Yurt dışında hapis yatan Yılmaz, yıllar sonra memleketi Şarköy’e geri döner. Fakat döndüğünde ailesini dağılmış ve bebekliğinden beri görmediği 6 yaşındaki Devamını Oku





Türkler Çıldırmış olmalı



Filmin Konusu:

Türkler Çıldırmış Olmalı” filmi Türkiye”nin en zengin işadamının ailesi ile dünya turuna çıkması ve Güney Afrika kıyılarında Somalili korsanlar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Devamını Oku





The İmam



Filmin Konusu:

İmam hatip kökenli bilgisayar mühendisi Emre Hacıoğlu (Eşref Ziya Terzi), liseyi bitirdikten sonra iyi bir üniversitenin en gözde bölümlerinden birinde eğitimine devam eder Devamını Oku






Takva



Filmin Konusu:

Geleneksel bir İstanbul mahallesinde doğmuş olan Muharrem 30 yılı aşkın bir süredir aynı mahallede yaşamaktadır. Sade bir işi vardır. Mütevazi ve içe Devamını Oku






Şans Kapıyı Kırınca



Filmin konusu:

Yurdum ailesi, TV'deki bir yarışma programına katılır. Kuddusi Yurdum, büyük ödülü kazanabilmek için kalori tablosunu ezberden saymak zorundadır Devamını Oku





Süper Ajan K9



Filmin Konusu:

Eski Sümerbank ayakkabı fabrikasında çekilen filmde olaylar şöyle gelişiyor: Amerika'da bulunan bir virüs ele geçirilir. Türkiye'de yapılacak NATO Zirvesi, devamını oku




1-2-3-4 -5-6-7-8-9

YENİ TÜRK FİLMLERİ(8)

Fikret Bey


Filmin Konusu:

Dramatik yapısı ve 12 Eylül döneminde yaşananları anlatan hüzünlü bir Türk filmi. Filmin Özeti:Yaşamı sona ermekte olan Fikret Bey, gençliğinde kendi çapında önemli bir atılım yaparak yerli üretime katkıda bulunmuştur.Devamını Oku






Son Ders



Filmin Konusu:

Yurt dışından gelen bir Türk öğretim görevlisi üniversitedeki müfredatla sınırlı kalmaz. Bu yeni hoca iddiasızdır, “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı Devamını Oku





Son Cellat



Filmin Konusu:

Filmde, ülkenin askeri cunta ile yönetildiği bir dönemde hapse atılan savcı Yusuf (Atilla Saral) ile cinayetle yargılanan cahil bir köylünün, arabacı Cabbar’ın (Kadir İnanır) arasında Devamını Oku





Sis ve Gece



Filmin Konusu


Sedat bir gizli servis elemanıdır. Bir amir, bir ağabey, bir dost olarak sevdiği Yıldırım bir süre önce öldürülmüştür. Amirinin kendi servisince öldürüldüğüne inanan Sedat için mesleği her şeyin önünde gelmektedir.Devamını Oku




Sınav




Filmin Konusu:

sınav depresyonu ve bir yandan süregelen yoğun okul temposuyla birlikte öncelikle okuldaki yazılı sorularını ele geçirmekle başlayıp, sonrasında işi ÖSS Devamını Oku





Şeytanın Papucu



Filmin Konusu:

Film, yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda para kaybederek geçiren Burhan’ın trajikomik hikâyesini anlatıyor. Filmi İzle





Şaşkın




Filmin Konusu:

Mehmet İstanbul'da üniversite öğrencisidir. Tesadüfen dinlediği bir radyo programında bir kızın aşk üzerine konuşmalarından çok etkilenir ve onu bulmak Devamını Oku






Rus Gelin



Filmin Konusu:

Moldovya’dan gelen dünya şampiyonu güzel okçu, Türkiye adına yarışmak istemektedir. Bunun içinse bir Türk ile evli olması gerekmektedir.
Devamını Oku





Romantik



Filmin Konusu:

Ömer ve Gökhan yakın iki arkadaştır. İkisi de aynı kızı severler… Ağzından tek bir kelime bile çıkmayan, dilsiz sandıkları Yasemin adlı bir kızı… Ömer istemeden Devamını Oku






Recep İbidik



Filmin Konusu:

Recep ibibik, ailesi tavukçuluk yapan bir adamdır. Babası, dedesi vu onun da dedesi tavuk işiyle uğraşmaktadır.Devamını Oku






Recep İvedik 3



Filmin Konusu:

Recep İvedi'in Ninesi vefat eder. Recep depresyona girmiştir. Recep İvedik'in depresyonu da komik hikayeleri beraberinde getirir. Filmi İzle





Recep İvedik 2




Filmin Konusu:

Recep İvedik 2 de Ninesinin işe gir baskısı nedeniyle Recep'in iş başvuruları ve iş maceralırı anlatılıyor. Filmi İzle







Recep İvedik 1



Filmin Konusu:

Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer Devamını Oku






Propaganda


Filmin Konusu:

Film; doğup büyüdüğü Hisli Hisar kasabasına, Gümrük Muhafaza Müdürü olarak dönen Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim in ailelerinin kasabanın ortasından geçen sınır telleri ile parçalanan hayatlarını anlatıyor. Filmi İzle







Polis



Filmin Konusu:

Musa Rami mesleğinin zirvesinde bir cinayet masası polisidir. Bugünlerde kafasını meşgul eden iki şey vardır. Birisi kendisinden 40 yaş küçük Devamını Oku






Plajda



Filmin Konusu:

Çocuk tiyatrosunda oyunculuk yapan Ali (Sarp Apak) ve Can ( Gürgen Öz) aynı evde yaşayan ve geçim sıkıntısı çeken iki kankadır. En büyük hayalleri iyi birer Devamını Oku





1-2-3-4 -5-6-7-8-9

YENİ TÜRK FİLMLERİ(7)

Pars Narko Terör



Filmin Konusu:

Pars: Kiraz Operasyonu; okullardaki öğrenciler, uyuşturucu baronları ve narkotik polislerinden oluşan bir üçgeni konu alıyor. Filmi İzle






Pardon




Filmin Konusu:

İbrahim, Aydın ve Muzaffer çok yakın 3 arkadaştır. İbrahim, resmi üniforma görmekten çok rahatsız olan biridir. İbrahim, bir gün resmi üniformalı birisiyle Devamını Oku




Ömerçip



Filmin Konusu:

Birbirlerine aşık olan zengin kızı Melek ile fakir şoför Adnan, kız tarafının türlü entrikalarına rağman evlenirler. 9 ay 10 gün sonra, aşklarının meyvesi doğar.
Devamını Oku





Osmanlı Cumhuriyeti



Filmin Konusu:

Atatürk çocukken bir ağaçtan düşüp ölseydi ve dolayısıyla Kurtuluş Savaşı hiç yaşanmayıp Türkiye Cumhuriyeti hiç kurulmasaydi, bugün ne durumda olurduk Devamını Oku





Organize İşler




Filmin Konusu:

İstanbul'da oto hırsızlığı yapmakta olan bir çetenin reisi bir kovalamaca sırasında intihar etmek üzere olan birinin evine sığınır.Devamını Oku





O Çocukları



Filmin Konusu:

12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir.Devamını Oku





Neşeli Hayat



Filmin Konusu:

Rıza adlı saf bir adamın hayata karşı mücadelesini hem komik hem de dramatik bir şekilde anlatan Neşeli Hayat,Devamını Oku






Neşeli Gençlik



Filmin Konusu:

Amerikan Pastası’nın Türk versiyonu olan Neşeli Gençlik filmi cinsellikle tanışmaya başlayan bir gencin başından geçen olayları anlatıyor. İstanbul’un zengin Devamını Oku






Mutluluk



Filmin Konusu:

Film, 17 yaşındaki Meryem’in, perişan ve baygın halde, bir göl kenarında bulunmasıyla başlar. Doğuda bir köyde yaşayan ailesi kızlarının bir namussuzluk yaptığını düşünerek töre gereği öldürülmesine karar verir Devamını Oku






Muro




Filmin Konusu:

Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır Devamını Oku





Mavi Gözlü Dev




Filmin Konusu:

Kavganın, sevdanın ve Türkçe’nin büyük şairi Nâzım Hikmet, 1941 yılında Bursa Hapishanesi’ne nakledilir. “Komünizm” propagandası nedeniyle mahkûm olan Devamını Oku





120



Filmin Konusu:

1914 yılı Haziran ayı...
O günler, ülkemizin büyük toprak kayıpları ve milyonlarca insanımızın da büyük perişanlıklar yaşamasına neden olan Balkan Harbi’nden Devamını Oku






18'ler Takımı




Filmin Konusu:

Liseden mezun olduktan sonra üniversite sınavlarını kazanamamış olan ve askere çağrılma korkusu ile günlerini geçiren dört genç, her gün hayatla ilgili endişelerini biraz daha büyüterek yaşayıp gitmektedir
Devamını Oku




7 Kocalı Hürmüz



Filmin Konusu:

1800'lü yılların sonlarında İstanbulTaşkasap’ta yaşayan Hürmüz, değişik mesleklerden altıkişiyle hiçbir yasal yanı olmadan evlenmiştir.Devamını Oku






3 Maymun




Filmin Konusu:

3 Maymun filmi parçalanan bir ailenin herşeye rağmen ayakta kalma çabasını anlatıyor.Filmi İzle






1-2-3-4 -5-6-7-8-9