15 Şubat 2010 Pazartesi

EN BÜYÜK YUMRUK( Cüneyt Arkın)




Filmin Konusu:

Cüneyt Arkın filmleri denince aklınıza ne geliyorsa bu filmde de onlardan bol bol var.Bu tarz filmleri yabancılarçekince bayılıyoruz türkler çekince dalga geçiyoruz.İlginç milletiz gerçekten. Filme gelirsek Bir adam bir aşk sürekli aksiyon hep aksiyon= Cüneyt Arkın. İyi Seyirler:))) Bende İlgincim.....

EN BÜYÜK YUMRUK


EN BÜYÜK YUMRUK cüneyt arkın
EN BÜYÜK YUMRUK türk filmi EN BÜYÜK YUMRUK türk filmi izle

OYUN BİTTİ(Cüneyt Arkın-Filiz Akın)




Filmin Konusu:

Zeynep (Filiz Akın) bir barda şarkıcılık yapmaktadır. Onu izleyen bir fabrikatör kuruluş gecesi partisinde şarkı söylemesini ister. Geceye katılan Zeynep asansörde Doğan isimli bir gençle (Cüneyt Arkın) tanışır. Doğan Zeynep’i evin kızı sanır ve kendisini mühendis olarak tanıtır.

Aslında araba tamirciliği yapmaktadır. Zeynep oyunu sürdürür ama eve Doğan’ın gönderdiği çiçek fabrikatör Hayrullah Beyi’n (Hulusi Kentmen) eline geçer. O da oyuna katılır. Doğan ve Zeynep’in ilişkileri ilerler. Birlikte Uludağ’a giderler. Doğan’ın eski sevgilisi onları görür, gerçeği öğrenir. Zeynep’le Doğan nişanlandığından Doğan’a Zeynep’in aslında Hayrullah Bey’in metresi olduğunu söyler. Doğan nişanı bozar ve yurt dışına çalışmaya gider. Hamile Zeynep çocuğu babasız büyümesin diye Hayrullah Bey’le göstermelik bir evlilik yapar.

Doğan yurt dışından zengin dönmüş ve işleri kötüye giden Hayrullah Bey’in evini satın almıştır. Doğan bir çocuğu olduğunu bilmemektedir ama Zeynep’le Hayrullah Bey’in konuşmalarına tanık olan küçük Ayşe, babası olduğunu öğrendiği Doğan’a tüm gerçeği anlatır. Doğan inanmaz. Sonuçta bu içinden çıkılması zor bilmece, ancak Zeynep, Doğan, Ayşe ve Hayrullah Bey’in bir araya gelmesiyle sürpriz bir çözüme kavuşacaktır.

OYUN BİTTİ



OYUN BİTTİ TÜRK FİLMİ
OYUN BİTTİ TÜRK FİLMİ İZLE OYUN BİTTİ CÜNEYT ARKIN

King Kong

king kong sinema filmi afişi


Filmin Konusu:

Bir safari grubunun dev bir hayvanı aramaya giderler. Bu araştırma ekibi aradıklarını bulurlar dev bir King Kong.

Bu hayvan devasa cüssesine rağmen küçücük bir yüreği vardır. bu küçük yüreğini araştırma ekibinden bir kıza aşık olur ve kaçırır.

Daha sonra öylesine aşıktır ki onun için şehre gider. Unutulmaz bir film izlemen olduğunu sanmıyorum şayet varsa kesinlikle izlesin....


AÇIKLAMA:
imdb notu:7.6/10
Yapım:2005 ABD, YeniZelanda
Tür:Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Macera, Romantik
Yönetmen:Peter Jackson
Süre:3 saat

KİNG KONG BÖLÜM 1


2.bölüm


3.bölüm

Korku Parkı-Grizzly Park

korku parkı sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Bir grup gencin işledikleri küçük suçlardan dolayı mahleme kararıyla Grizzly Park adında ormanda çalıştırılarak cezalarını çekeceklerdir. Nitekim gençleri ormanda bir seri katil ile ayı beklemektedir.

YORUM: klasik korku filmi hikayelerinden bir grup genç kaynaşırlar. Daha sonra teker teker ölmeye başlarlar.

Cem Yılmaz'ın esprisinde olduğu gibi top kaçar almaya kimse gitmez ölücem diye. Boş zamanı olup gerilmek isteyenlere önerebilecek bir film.


imdb Puanı:5.8/10
Yapım:2008 ABD
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen ve Senarist:Tom Skull
Süre:1 saat 30 dakika

KORKU PARKI BÖLÜM

DESPERADO(Antonio Banderas-Salma Hayek)



Filmin Konusu:

Mariachi, sevgilisini öldürüp, gitar çaldığı için parmaklarını kırmış olan Bucho’dan intikam almak istemektedir ve
bunun için Meksika topraklarını karış karış gezmektedir.Bu yolculuk sırasında kendisine eşlik eden Buscemi Steve Buscemi’nin sayesinde bütün gittiği yerlerde tanınır.
Mariachi, aradığı kişiye yaklaştığı sırada Carolina’yla tanışıp ona aşık olur. Bundan sonra Mariachi için bir mücadele başlar.

YORUM: AKSİYON SAHNELERİYLE GÜNÜMÜZDEKİ FİLMLERE BİLE TAŞ ÇIKARTAN DESPERADO İZLEMEYENLERE ÖNERECEĞİM VE ĞİŞMAN OLMAYACAKLARI BİR FİLM.

AÇIKLAMA:
imdb notu:7.0/10
Yapım:1995 ABD
Tür:Aksiyon, Macera, Suç
Süre:1 saat 46 dakika
Oyuncular:Antonio Banderas ,Salma Hayek ,Joaquim de Almeida ,Cheech Marin ,Steve Buscemi
,Carlos Gómez ,Quentin Tarantino


DESPERADO


DESPERADO izle DESPERADO FİLMİ DESPERADO FİLMİ İZLE DESPERADO FİLMİNİ İZLE DESPERADO ANTONİO BANDERAS DESPERADO SİNEMA FİLMİ