2 Mart 2010 Salı

CONNORS'UN SAVAŞI-CONNOR'S WAR

Filmin Konusu:

Hip-Hop grubu, Naughty By Nature'dan Anthony "Treach" Criss (Today You Die) ve Nia Peeples (Half Past Dead) feci bir yıkım yaratmak isteyen deli bir adamı durdurmak için zamanla yarışmaktadır.

Sabote edilen bir CIA operasyonu sonrasında görüş bozukluğuna maruz kalan Özel Ajan Connors, görme yetisini ona yeniden kazandıracağı söylenen deney aşamasındaki bir serumun gözüne enjekte edilmesini kabul eder.

Bu olay sonrasında kazandığı olağanüstü görüş yeteneğinin sayesinde, önceki akıl hocası için gerçekleştirmesi gereken cesur bir görevi başarıyla tamamlar. Ancak, terörist bir saldırıda kullanılmak üzere yapılmış ölümcül bir kimyasal bombanın çalınması için kandırıldığını keşfetmiştir


CONNORSUN SAVAŞI BÖLÜM 1



CONNORSUN SAVAŞI BÖLÜM 2



CONNORSUN SAVAŞI BÖLÜM 3


CONNORSUN SAVAŞI BÖLÜM 4


CONNORSUN SAVAŞI CONNORSUN SAVAŞI FİLMİ CONNORSUN SAVAŞI FİLMİ İZLE CONNORSUN SAVAŞI ONLİNE FİLM İZLE

Yaşıyor - It's Alive

yaşıyor sinema filminin afişi hakkında düşünceleriniz.


Filmin Konusu:

Üniversite öğrencisi Lenore Harker (Bijou Phillips) erkek arkadaşı Frank’den (James Murray) hamile kaldığını öğrenince okuldan ayrılıp onun yanına, yaşadığı çiftlik evine yerleşmeye karar verir.

Henüz hamilelik süresi tamamlanmadan bebeğin karnında çok büyüdüğünü farkeden doktorlar bebeği sezaryen ile almaya karar verirler.

Doğumun gerçekleştiği ameliyathaneden uzun süre ses seda çıkmayınca içeri girdiklerinde karşılaştıkları manzara korkunçtur.

Doğuma katılan bütün doktor ve hemşireler hunharca katledilmiş, geriye sadece Lenore ve kucağında uyuttuğu bebeği kalmıştır. Polis bütün aramalarına rağmen katile ait bir iz bulamaz. Anestezi etkisi altındaki Lenore ise hiçbirşey hatırlamamaktadır.



It's Alive-Yaşıyor

YARALI KARTAL(Yılmaz Güney)



Filmin Konusu:

Padişah kuvvetlerine karşı çıkıp öldürülen babalarının intikamının alanı üç gencin öyküsü.....



YARALI KARTAL


YARALI KARTAL YILMAZ GÜNEY FİLMİ İZLE YARALI KARTAL YILMAZ GÜNEY FİLMİ YARALI KARTAL Yılmaz Güney

AÇ KURTLAR(Yılmaz Güney)


Filmin Konusu:

Serçe Memed (Yılmaz Güney), bir kanun kaçağıdır, bir eşkiyadır. Öğretmenlik yaptığı günlerde köyünü eşkiya basmış, yeni evlendiği karısını kaçırmış, kadın dokuz ay dağlarda kaldıktan sonra intihar etmiş ve köye ölüsü getirilmiştir.

Siirt in bir köyünde öğretmenlik yapan Serçe Memed in adı, bu yörede 'eşkiya celladı' na çıkar. Yine bir kış günü eşkiyalar bir öğretmenin karısını kaçırırlar. Üç ay dağlarda eşkiyaların tek tek tecavüz ettiği kadını kurtarır Serçe Memed ve kocasına geri götürür.

AÇIKLAMA:
Süre:1 saat 25 dk
Yapım:1969 ~ Türkiye
Tür:Dram, Macera
Oyuncular: Yılmaz Güney-Bilal İnci-Hakkı Kıvanç


AÇ KURTLAR
AÇ KURTLAR


AÇ KURTLAR YILMAZ GÜNEY FİLMİ İZLE AÇ KURTLAR YILMAZ GÜNEY AÇ KURTLAR YILMAZ GÜNEY FİLMİ

SÜPÜRRR( Vizyon Yeni)




Filmin Konusu:

Oğuz temiz kalpli, üniversite mezunu ve işsiz bir delikanlıdır. Kaç yıldır birlikte olduğu Naz'a deli gibi aşıktır ve Naz'ın çapkın patronu Alper'in genç kıza olan ilgisinden rahatsız olmaktadır. Yaşanan bir kavganın ardından ani bir karar ile Naz ile evlenmeye karar verir.

Ancak Naz'ın babası Cemal Bey, saplantılı bir biçimde kızını milli formayı giyen birisine vermeye and içmiştir. Çaresizlik içinde kalan Oğuz, sporcu olmanın yollarını aramaya başlar, başarısız denemelerin ardından tam umudunu yitirmeye başladığı anda televizyonda hiç bilmediği bir spor dalı görürİCurling

Oğuz ve çocukluk arkadaşları curling takımı kurarak kimsenin bilmediği bu spor ile kolay yoldan Milli Sporcu olmaya karar verirler. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Alper'in kurduğu karşı takım ve işin resmiyete dönüşmesinin ardından curling'i olma fikri içinden çıkılmaz bir hal alır.

Yurtdışından getirtilen curling hocası Şuşu'nun hayatlarını cehenneme çevirmesinin yanısıra Curling Turnuvası'nın resmi olarak düzenlenme kararı ile iş çığırından çıkar.

AÇIKLAMA:
Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 18 Aralık 2009
Yönetmen : Yeşim Sezgin
Senaryo : Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz , Muharrem Dokur
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Cem Kılıç (Oğuz) , Cenk Tunalı (Hayati) , Kemal Pekser (Tarık) , Jess Molho (Alper) , Ufuk Özkan (Şuşu) , Ruhi Yapıcı (Baki) , Başak Parlak (Naz) , Oya Aydoğan (Narin)

SÜPÜRRR



SÜPÜRRR TÜRK FİLMİ İZLE
SÜPÜRRR TÜRK FİLMİ SÜPÜRRR İZLE SÜPÜRRR 2010 SÜPÜR FİLMİ İZLE SÜPÜR CEVAHİR