9 Mart 2010 Salı

EBU GARİP BELGESELİ




Belgeselin Konusu:

Oscarlı belgeselci Errol Morris’in The Fog of War / Yüz Yılın İtirafları’ ndan sonra çektiği bu ilk filmi, Ebu Garip’ te çekilen korkunç fotoğraflara ve bu fotoğrafların ardında yatan işkencenin kendisine ışık tutuyor.

Screen Daily dergisinin Irak hakkında yapılmış en iyi belgesellerden biri olarak övdüğü bu tüyler ürpertici film, ele geçen bazı kısa filmler, yeniden canlandırmalar, o ünlü fotoğraflar ve hüküm giyen Amerikan askerleriyle yapılmış röportajlarla gerçeğin peşine düşüyor.

Dev ekranda gördüğünüz fotoğrafların mı yoksa röportajlarda sarfedilen sözlerin mi daha korkunç olduğuna karar veremeyeceksiniz. Bu çarpıcı film, Berlin Film Festivali nde Altın Ayı için yarışan ilk belgesel oldu.

Ebu Garip kamplarında terörist damgası yemiş Iraklıların sorgulamaları sırasında Amerikan askerlerinin uyguladıkları şiddeti konu edinen bir belgesel


OPERASYON


OPERASYON BELGESEL İZLE
EBU GARİP BELGESELİ EBU GARİP BELGESELİ İZLE

Obama Aldatmacası Belgeseli

obama izle


Belgeselin Konusu:

1962′deki Kennedy suikastinden beri ABD’yi, dünyanın para trafiğini yöneten küresel güçler ve finans kurumlarının maşası olan başkanlar yönetiyor. Bunlardan sonuncusu ve en tehlikelisi(!) ise Barrack Obama.

Büyük medya propagandası ile yıkıntıların üzerine bir kurtarıcı gibi sunulan Obama, imaj ilüzyonunundan ibaret bir figürden öte değil.

Mezun olduğundan itibaren ona ilk işi veren yahudi para babaları tarafından yetiştirilip yönlendirilen Obama, gelecekteki ABD’yi federal bir devletin üzerinde yönetecek bir “üst devlet”in de temellerini atıyor.



OBAMA ALDATMACISI

ŞARK VAATLERİ




Filmin Konudu

Nikolia, Londra'nın en kötü organize suç örgütüne bağlı çalışan sert ve gizemli bir adamdır. Başkalarının girmemesi için kapalı tuttuğu korunaklı yaşamı Anna'yı takip etmesiyle birlikte sarsılır.

Çünkü Anna ailesine ait sırları bilincinde olmadan tesadüf eseri açığa çıkarmıştır. Ailesinin hakkını aradığını düşünen Nikolai , seri cinayetlerin, dolandırıcılığın ve mafyavari cezalandırmaların içinde yolunu kaybedecektir.

Yorum:

Film insanı bilgisayar karşına kitleyen aksiyonu hiç bitmeyen güzel bir film. Normalde Megavideodan fazla film eklemiyorum. Ama bu film gerçekten paylaşılmayı hakediyor. Mega videoya upload edilmiş filmler için 72.dakkadan sonra modeminizi resetlemeniz gerekmektedir unutmayın İyi Seyirler

AÇIKLAMA:
Süre:1 saat 40 dk
Gösterim Yılı:30 Kasım 2007 (Türkiye)
Yapım:2007,ABD-İngiltere-Kanada
Türü: Dram-Gerilim-Gizem-Suç


ŞARK VAATLERİ


ŞARK VAATLERİ ONLİNE FİLM İZLE ŞARK VAATLERİ ONLİNE FİLM ŞARK VAATLERİ FİLMİ