11 Mart 2010 Perşembe

HAYAT BAYRAM OLSA(Kadir İnanır-Hülya Koçyiğit)




Filmin Konusu:

İki düşman aile çocuklarının aşk öyküsünün anlatıldığı yeşilçam filmlerinden biri.Bu film bu konuyu komedi ekseninde işlemiş.Hem aşk hem de komedi filmlerini sevenlere tavsiye edilebilecek bir film.

AÇIKLAMA:
Yapım: 1973-Türkiyehttp://www.blogger.com/img/blank.gif
Süre:88 dk
Oyuncular:Kadir inanir - Hülya Kocyigit - Hulusi Kentmen - Ali Sen - Cevat Kurtulus - Bilge Zobu - Ahmet Turgutlu


HAYAT BAYRAM OLSA


HAYAT BAYRAM OLSA TÜRK FİLMİ İZLE HAYAT BAYRAM OLSA TÜRK FİLMİ HAYAT BAYRAM OLSA

EŞREFPAŞALILAR FRAGMANI





Filmin Konusu:

İzmir Eşrefpaşa’dan gelip İstanbul’a yerleşmiş iki dosttan biri olan Tayyar (Hüseyin Soysalan), güç ve iktidar tutkusu ile büyük bir mafya lideri olurken; Davut (Turgay Tanülkü), küçük mahallesinde namusuyla kahvesini işletmektedir.

İkisi de aynı kadını sevmiştir fakat Madam Eleni (Sermin Hürmeriç) Davut’u sevmesine rağmen Tayyar ile evlenmek zorunda kalmıştır. Bir de kızı Duygu (Deniz Özpınar) dünyaya gelir.

Fakat Tayyar, Madam’ın gönlünün Davut’ta olduğunu bildiğinden bunu sindiremeyip kızı ile birlikte Madam’ı ortada bırakır. Tayyar bir şekilde intikam alacaktır ve bunu Davut’un evlatlığı Nusret’i (Burak Tarık) kendi yoluna çekerek yapacaktır.

Mahalle kabadayısı Nusret ise bir tarafta sevdiği kız, sevdiği insanlar; diğer tarafta ise para ve saltanat arasında kalır. Bu iki dünya arasında bocalarken mahallenin metruk camisine bir Hoca (Sinan Taymin Albayrak) tayin olur ve olayların seyri değişmeye başlar…


EŞREFPAŞALILAR FRAGMANI




EŞREFPAŞALILAR FRAGMANI İZLE EŞREFPAŞALILAR FRAGMANI EŞREFPAŞALILAR FRAGMAN

GIRGIR HAFİYE( Cüneyt Arkın-Erol Taş)




Filmin Konusu:

Erol Taş ve Cüneyt Arkın'ın başrollerini paylaştığı bu Yeşilçam Filminde Erol Taş'ı ilk kez iyi rolde izleme şansına erişebilirsiniz. İki arkadaşın yollarının ayrıldığı ve ummadıkları bir yerde,zamanda karşılaşmalarını anlatan bir Türk filmi.Unutmadan Cüneyt Arkın Erol Taş'a kazık atıyor.

Açıklama:
Yapım:1986-Türkiye
Süre:75 dk
Oyuncular:Cüneyt Arkin - Erol Tas - Ali Sen - Nilgün Ersoy - ismail Hakki Sen - Seyfettin Karadayi


GIRGIR HAFİYE


GIRGIR HAFİYE YEŞİLÇAM FİLMLERİ İZLE
GIRGIR HAFİYE TÜRK FİLMİ İZLE GIRGIR HAFİYE CÜNEYT ARKIN

ÜÇ KAĞITÇILAR (Cüneyt Arkın)




Filmin Konusu:

Üç düzenbazın hayat hikayesinin anlatıldığı güzel bir film. Bol bol aksiyon,komedi,romatizm bulabileceğiniz muhtemelen izlediğiniz bir film. Eğer izlemediyseniz kesnlikle izleyin. Eskiden tvlerde daha fazla türk filmi verilirdi nedense bu filmleri artık tvlerde göremiyoruz.

AÇIKLAMA:
Yapım:1975-Türkiye
Süre:75 dk
Oyuncular: Cüneyt Arkın – Gülşen Bubikoğlu – Robert Widmark – Rıza Fazeli – Turgut Boralı – Elif Pektaş – Kayhan Yıldızoğlu – Mümtaz Ener – Osman Alyanak


ÜÇ KAĞITÇILAR


ÜÇ KAĞITÇILAR YEŞİLÇAM FİLMLERİ İZLE
ÜÇ KAĞITÇILAR YEŞİLÇAM FİLMLERİ ÜÇ KAĞITÇILAR YEŞİLÇAM FİLMLERİ ESKİ TÜRK FİLMİ İZLE

AY LAV YU FRAGMANI



Filmin Konusu:

Tinne Köyü’nün muhtarı Yusuf Ağa, resmi olarak kaydı bulunmayan köyünü tanıtmak için devlet büyüklerine mektuplar yazmaktadır. Oğlu İbrahim’i de sırf bu amaç uğruna, okuyup büyüsün diye bir fakülte avlusuna bırakmıştır. Papaz Hana, İbrahim’i nüfusuna geçirmiş ve ona sahip çıkmıştır. İbrahim 30 yaşına geldiğinde Amerikalı aşkı Jessica’yla birlikte köye dönmüştür. Tinne köyü Kürt genci İbrahim ve Amerikalı Jessica’nın vatanı olabilecek midir?

açıklama:
Yapım:2009 ~ Türkiye Tür:Komedi, Politik
Yönetmen:Sermiyan Midyat Senaryo:Sermiyan Midyat
Süre:1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi:12 Mart 2010 (Türkiye)




AY LAV YU FRAGMAN İZLE AY LAV YU FRAGMAN AY LAV YU FRAGMANI AY LAV YU FRAGMANI İzle