14 Mart 2010 Pazar

KURDOĞLU 3 BU YOLA BAŞ KOYDUK





Filmin Konusu:

Kurdoğlu ve arkadaşları, manevi liderleri Ali Osman Efendi’yi İspanyollar’ın elinden kurtarmak için Endülüs’e gelirler. Burada kolunun diyetini almak için İspanya’ya gelmiş olan Oruç Reis’le karşılaşırlar. Beraber hareket etmeye karar verirler. Bu arada Ali Osman Efendi, esir haldeyken kendisi ile ilgilenen bir papazı müslüman yapmayı başarmıştır.

Büyük mücadelelerden sonra Oruç Reis, Kurdoğlu ve arkadaşları, Beceye kalesini kuşatırlar ve fethederler. Ali Osman Efendi’yi buradan kurtarırlar ve geri dönmek için yola çıkarlar. Yolda tekrar İspanyollar’ın saldırısına uğrarlar ve burada Oruç Reis, şehâdet şerbetini içer.


KURDOĞLU BU YOLA BAŞ KOYDUK


KURDOĞLU 3 TÜRK FİLMİ İZLE KURDOĞLU 3 TÜRK FİLMİ

KURDOĞLU 2 SANCAĞIN ORDUSU




Filmin Konusu:

XVI. yüzyılda Endülüs’te İspanyollar, müslümanlara işkence yaparak onları göçe zorlarlar. Bunu haber alan Osmanlı Padişahı 2. Beyazıt, Oruç Reis ve Kurdoğlu’nu Endülüs’teki müslümanlara yardım için gönderir.

Oruç Reis buradaki çatışmaların birinde sol kolunu kaybeder. Endülüs’teki müslümanları kurtaran bir avuç Osmanlı yiğidi, daha sonra Ali Osman Efendi’nin İspanyollar tarafından kaçırıldığını öğrenir.....

KURDOĞLU 2 SANCAĞIN ORDUSU


KURDOĞLU 2 TÜRK FİLMİ İZLE KURDOĞLU 2 TÜRK FİLMİ

KURDOĞLU 1 OSMANLI BEDEL İSTER




Filmin Konusu:

Olaylar, Barbaros Hayreddin Paşa'nın ağabeyi, Oruç Reis zamanında gelişir. Kurdoğlu'nun annesi, babası ve nişanlısı, köylerine yapılan kanlı bir baskın sırasında öldürülünce, bunun intikamını almaya karar verir.

Daha sonra bir vesile ile Ali Osman Efendi ile tanışınca hayatı değişikliğe uğrar. Bu esnada düşmanın elinde esir bulunan Oruç Reis'i kurtarma görevi, Kurdoğlu'na verilir. Kurdoğlu, birbiri ardınca çıkan değişik entrika ve kanlı olayların üstesinden başarıyla gelir....


KURDOĞLU OSMANLI BEDEL İSTER


KURDOĞLU 1 TÜRK FİLMİ İZLE KURDOĞLU 1 TÜRK FİLMİ

AĞLAYAN ÇAYIR



Filmin Konusu:

Rus Bolşevik devriminden sonra, devrimci güçlerin Odesa’ya girmesiyle burada yaşayan aileler Yunanistan’ın göçmenler şehri olan Selanik’e göç etmek zorunda kalırlar. Bunlardan biri olan Spiro ailesi, göç yolunda annesinin ölüsü başında ağlayan bir kız çocuğu (Eleni) görürler ve onu da yanlarına alıp yollarına devam ederler.

Zaman içinde Spiro bu kızla da evlenir ve Eleni ikiz çocuklar dünyaya getirir. Yıllar geçtikten sonra Spiro’nun büyük oğlu ile Eleni arasında bir aşk doğar ve çareyi birlikte kaçmakta bulurlar. Bu durumu hazmedemeyen Spiro ise peşlerine düşer.

Eleni’nin yeni eşi savaşa Amerika’ya gönderilir, ikizleriyle yalnız kalan Eleni de bolşeviklere yardım ettiği iddiasıyla hapse girer. Yalnız kalan ikiz çocuklardan birisi devrim ordusuna , diğeri faşist orduya hizmet etmeye başlar. Eleni bir süre sonra hapisten çıktığında, hayatındaki onca acıya göğüs germesine rağmen, öldürücü son haberi alacaktır: Çocukları iç savaşta birbirlerini vurmuştur.

AÇIKLAMA:
IMDB Puanı:7.6/10
Tür:Dram, Psikolojik, Romantik, Tarih
Yönetmen:Theodoros Angelopoulos
Müzik:Eleni Karaindrou
Süre:2 saat 50 dk

AĞLAYAN ÇAYIR BÖLÜM 1




AĞLAYAN ÇAYIR BÖLÜM 2




AĞLAYAN ÇAYIR BÖLÜM 3




AĞLAYAN ÇAYIR SİNEMA FİLM İZLE AĞLAYAN ÇAYIR SİNEMA FİLMİ

YENİ ÖĞRENCİ-THE NEW GUY




Filmin Konusu:

Izzy Harrison, lisede popüler olmayan ve inekler sınıfında tabir edilen bir öğrencidir. Bu durumdan sıkılarak kendisini yeniden kanıtlamak ister. Bu uğurda okuldan ayrılır ve kendine yeni maceralar yaratır.

Artık Cool görünümlü, ilgi çeken ve popüler biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir gençtir. Şehrin popüler diğer bir okulunda kendine yer edinmeye çalışacak olan Harrison, bu sırada okulun ponpon kızlar takımından bir kızla tanışacaktır. Ancak kızın erkek arkadaşı olayların gidişatını etkileyecek ve hem heyecan hem de komedi dolu anlar yaşanacaktır.

IMDB Puanı:5.4/10
Tür:Komedi,Gençlik
Yönetmen:Ed Decter
Senaryo:David Kendall
Yapımcı:Mark Ciardi, Todd Garner, Gordon Gray
Görüntü Yönetmeni:Michael D. O’shea
Müzik:Ralph Sall
Süre:1 saat 29 dk


YENİ ÖĞRENCİ BÖLÜM 1


YENİ ÖĞRENCİ BÖLÜM 2


YENİ ÖĞRENCİ SİNEMA FİLM İZLE
YENİ ÖĞRENCİ SİNEMA FİLMİ