7 Nisan 2010 Çarşamba

ANKANIN UYANIŞI -FLİGHT OF THE PHOENIX




Filmin Konusu:

Gobi çölüne düşen bir uçaktan sağ kalan ve kurtarılma ümidi olmayan yolcuların yaşadıklarını konu alan bir aksiyon filmi.

Acımasız şartlar, azalan hayati kaynaklar ve çöl kaçakçılarının saldırıları sonunda kazazedeler, kurtuluşları için imkansız gözüken bir yolu denemeye karar verirler: Düşen uçağın parçalarından yeniden bir uçak inşa edeceklerdir.

Bu karar sonrası aralarında anlaşmazlık çıkabilir.Bunun nedeni uçağın kapasitesi yapıldıktan sonra hepsini almaya yetmeyecektir.Heyecanın eksik olmadığı bir film ile karşı karşıyayız

Süre: 1 saat 53 dk

ANKANIN UYANIŞI bölüm 1



ANKANIN UYANIŞI bölüm 2




ANKANIN UYANIŞI bölüm 3




ANKANIN UYANIŞI SİNEMA FİLM İZLE ANKANIN UYANIŞI SİNEMA FİLMİ İZLE

MÜDÜRİYET-THE MANAGEMENT




Filmin Konusu:

Bir otelin müdüriyet bölümünde çalışmakta olan Mike, otele yeni gelen güzel müşteri Sue’ye aşık olur. Sue’yi tavlamak için olmadık şeyler yapmaya başlayan Mike acaba sonunda istediğine ulaşabilecek midir?

Yorum: Klasik konulara bağımlı kalan duygusal filmlerin dışında bir tat bırakan bir film.Jennifer Aniston'un oynadığı romantik filmleri zaten belli bir standartın üstünde filmlerdir.İzlemenizi bizzat tavsiye ediyorum. İyi Seyirler.


Açıklama:
Yapım:2008 ABD
Tür:Komedi, Romantik
Süre:1 saat 33 dakika.
Gösterim: 2009


MÜDÜRİYET BÖLÜM 1



MÜDÜRİYET BÖLÜM 2



MÜDÜRİYET BÖLÜM 3



MÜDÜRİYET BÖLÜM 4



MÜDÜRİYET SİNEMA FİLMİ İZLE
MÜDÜRİYET SİNEMA FİLM İZLE

Sevgilimin Eski Nişanlısı-Over Here Dead Body

sevgilimin eski nişanlısı sinema filminin afişi


Filmin Konusu:

Eski erkek arkadaşının, kendisinin ölümünden sonra yaşamaya başladığı yeni ilişkisini bozmaya çalışan bir hayaletin hikayesi.

Kate (Eva Longoria Parker) ve erkek arkadasi Henry (Paul Rudd) güzel bir beraberlik yaşarlarken, nişanlanacakları gün Kate ölür. Henry’nin kız kardeşi, yaşadığı zor günleri atlatabilmesi için onu bir danışmana gitmeye ikna eder.

İlk başlarda isteksizce giden ve yoğun şüphe duyan Henry bu seanslar sırasında Ashley (Lake Bell) ile yakınlaşır ve onun yeteneğine inanır.

Aralarında duygusal bir yakınlaşma olan Henry ve Ashley mutlu bir beraberliğe doğru giderken, Kate geri döner! Şimdi çok daha büyük bir sorunları vardır.

Kate’in ruhu yeryüzüne geri dönmüştür ve ölü gelin, Henry’nin yeni beraberliğinden hiç hoşnut olmamıştır. Kate erkek arkadaşının yeni ilişkisini mahvetmek için elinden geleni yapacaktır


Yorum: Romantik film izlemeyi sevenler için iyi bir seçenek. Oyuncu kadrosu çok kaliteli romantik kurgusu ile tavsiye edilebilecek bir film.İyi seyirler.

1.bölüm


2.bölüm


3.bölüm


4.bölüm