4 Mayıs 2010 Salı

Akupnuktur Tedavisi

akupunktur tedavi yöntemi ile alkol içki sigaraHiçbir tedavi yöntemi ile bir sorunu tamamiyle ortadan kaldıramazsınız.

Akupnktur yöntemi ile sigarayı bırakmaya yardımcı olmaktadır.

Sigarayı bırakmak isteyen insanların denemesi gereken bir yöntemdir.

Akupunktur yöntemini kullanmak isteyenlerin sigarayı bırakmaya odaklanması gerekmektedir.

Sigarayı bırakmaya karar vermeyip akupunkturdan mucize beklenmemesi gerekir.

Zaten sigara konusunda insanın kendini hazırlaması ilk öncelikli şarttır.

Daha sonra akupunktur sistemini kullanırsanız başarı oranınızı büyük oranda arttırırsınız.Sigara konusunda insanların bilinçli davranması gerekmektedir.

Sigaranın vücuda olan zararları ve tahribatların farkına varan ve gerçekten sigarayı bırakmak isteyen hastalar büyük oranda akupunktur ile sonuca ulaşırlar.

YAKIŞIKLI ( Kemal Sunal -Ayşegül Uygurer )

yakışıklı türk filmi


Filmin Konusu:

Günümüzde yaşanılan internet aşklarının bir benzerini bu filmde bulabilirsiniz. Hiç tanımadığı bir kızla aşk yaşayan bir adamın hkayesini anlatıyor.Kemal Sunal'ın pek bilinmeyen ve dram ağırlıklı bir filmi.Aşkın kimi nerde nezaman ne şekilde bulabileceğini Türk insanı gözünden anlatan Kemal Sunal'ın diğer filmlerine benzemeyen bir film.İyi seyirler....

AÇIKLAMA:
Süre: 90 dk
Oyuncular: Kemal Sunal - Aysegül Uygurer - Güzin Özipek - Renan Fosforoglu
Yapım: 1987

YAKIŞIKLI


YAKIŞIKLI İZLE

Saç Fırçası Nasıl Temizlenir

Saç fırçasını temizlemek,normal şartlarda günde 100 tel saçın döküldüğünü ve hergün saçlarınızı şekillendirdiğinizi varsayarsak 2-3 gün içerisinden saçlarınızın saç fırçasında toplandığını göreceksiniz.

Ve bunun için 2-3 günde bir temizlik işlemi yapmanız gerekmekte olacak.

Fırçayla tarak arasında aşağıdan yukarı doğru ve fırçayı hafif döndürerek arada kalan bütün saçları alabilirsiniz.

Aynı zamanda tarağın sapınıda kullanabilirsiniz,herhangi bir uçlu tarak varsa elinizde.Saç fırçasında temizlik yaparken,saçın fırçasından toz çıkmaması için musluğun altında biraz ıslatabilirsiniz.

Ve bu şekilde saç fırçasını temizleyebilir ve bir sonraki uygulamaya temiz bir fırçayla devam edebilirsiniz.

ARAP BİLO ( İlyas Salman-Bülent Kayabaş)

arap bilo türk filmi

Filmin Konusu:
İlyas Salman fimlerini sevenlere tavsiye edeceklerim genellike Şener Şen ile oynadıklarıdır. Onun dışında İlyas Salman'ın fimlerini seviyorsanız bu filmide kaçırmayın.

Bunun nedeni Bülent Kayabaş ile İlyas Salman'ında birbiri ile uyumu insanları eğlendirebiliyor.Arap Bilo'nun maceraları keşke bir seri olarak yapılsaymış Şener Şen'de oynasaymış tadından yenmez.İyi seyirler.

AÇIKLAMA
Tür:Komedi
Yapım:1986
Oyuncular:İlyas Salman,Alev Sayın,Bülent Kayabaş
Süre:82.Dk

Arap Bilo

TALİHLİ AMELE (İlyas Salman-Hümeyra)

talihli amele türk filmi

Filmin Konusu:

Mehmet Ali (İlyas Salman) karısı ve iki çocuğuna daha iyi bir yaşam sağlayabilmek umuduyla, hep birlikte köyden kente gelirler. Önce bir inşaatta iş bulur. Mehmet Ali, mesleğinde ilerleyip, iyi bir duvarcı ustası olmayı amaçlarken, büyük şehirdeki tüketim totplumunun oyunlarına birden kendini kaptırır.

Bir şirketin reklâm kampanyasıyla ünlü bir reklâm yıldızı olur. Gene düzmece bir reklâm kampanyasıyla bir apartman dairesi kazanır. Basının ilgisi ve hediyeler derken, duvarcı ustasının yaşamı birden değişir.

Ama bu çarpık sermeya oyunclarının tutsağı olan Mehmet Ali, gerçekte hiç birşeyin sahibi değildir. Saf, temiz yürekli Anadolu çocuğu Ali, bir türlü ayak uyduramadığı düzenin kurbanı olup aklını yitirir.

Yorum: İlyas Salman'ın gerçek yaşantısında ne kadar sosyalist bir insan olduğu fazla bilinmez.Çok ince detaylara dikkat eden kimsenin hakkını yemeden yaşamına devam eden güzel bir insandır.Bu filmde de çarpık düzenin acımasızlığını anlatan kaliteli bir yapım.İyi seyirler.


Açıklama:
Tür: Dram
Yapım:1980
Süre:88 Dk
Oyuncular:ilyas Salman-Hümeyra Akbay-Metin Serezli


Talihli Amele


TALİHLİ AMELE ESKİ TÜRK FİLMİ İZLE