13 Mayıs 2010 Perşembe

YANGIN VAR( Ayhan Işık- Leyla Sayar )

yangın var türk filmi

Filmin Konusu:

Paşa Kızı Müjgan ile Tulumbacı Murat Reis'in kestiği racon yüzünden kavuşamamalarını anlatan bir Türk filmi.

Kesinlen racon ve verilen şeref sözü yüzünden birbirine kavuşamayan iki aşığın hüzünlü hikayesini siyah beyaz bir görüntü eşliğinde yaşayabilirsiniz.

Sİyah Beyaz filmleri izlerken Türk Sinemasının yaşadığı değişimi ve geilişimi kendi gözlerinizle tanıklık edeceksiniz.İyi seyirler..

Açıklama:
Tür:Macera
Yapım:1960
Süre:87 dk.
Oyuncular:Ayhan Işık,Leyla Sayar


YANGIN VAR


YANGIN VAR YEŞİLÇAM FİLMLERİ

VER ALLAHIM VER( Munir Özkul )

ver allahım ver türk filmi


Filmin Konusu:

İki arkadaşın yaşadıklarını anlatan keyifli bir Türk Filmi. 1972 yılında çekilen siyah beyaz bir film olan Ver Allahım Ver filminin başrollerinden Munir Özkul ve Sami H:azinses bulunmaktadır. Filmin hafif erotik unsurlarda barındırdığını belirtelim.İzlemeye değer bir yapım.İyi seyirler.....

Açıklama:
Tür:Komedi
Yapım:1972
Süre:80.Dk
Oyuncular: Münüir Özkul,Sami Hazinses


VER ALLAHIM VER



VER ALLAHIM VER YEŞİLÇAM FİLMLERİ

NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR ( Zeki-Metin)

nereye bakıyor bu adamlar türk filmi

Filmin Konusu:

Bir reklam filmi için resimler çeken bir gazetecinin gün boyunca bu işle uğraşmaktadır. Çektiği resimler beğenilmeyen adam umutsuzluğa kapılmaktadır. Bu esnada yanlışlıkla çektiği bir fotoğraf kendisinin ve iki kafadarın kaderini değiştirecektir.

Bu fotoğrafta iki kafadar bir yere dikkatli şekilde bakmaktadırlar. Bunu farkeden reklamverenler bu bakışlardaki meraklı bakışları kullanmak isterler.

Ve macera başlar çünkü bu iki kafadarın heryere afişleri hazırlanıp asılacaktır işin en komik yanı ise bu iki adam cinayet işlediklerini düşünmektedir. Zeki ve Metin Filmlerinin en komik ve eğlenceli filmi olarak nitelendirebiliriz.

Açıklama:
Tür:Komedi
Süre:83.Dk
Tür: Komedi
Oyuncular: Zeki Alasya,Metin Akpınar


NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR


NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR İZLE

CİLVELİ KIZ ( Filiz Akın-Hulusi Kentmen-Kartal Tibet)

cilveli kız türk filmi


Filmin Konusu:

Hulusi Kentmen,Filiz Akın,Kartal Tibet üçlüsünün başrolleri paylaştığı sıcacık bir Yeşilçam filmi. Oğlunun aşık olduğu kızın kötü bir kız olduğunu ve oğlunu sevmediğini düşünen bir baba sıcak ve tatlı bir kızı oğlunu o kızdan ayırmak için tutar.Bu iş için tutulan tatlı ve güzel kız bakalım amacına ulaşabilecek mi.Sürprizlerle dolu bir Türk Filmi....İyi seyirler.

Yorum:

Bu film popüler yabancı romantik filmlerden hiçbir eksiği olmayan izlenmesi gereken bir Türk filmi. İzlemenyenlerin kesinlikle izmesini öneriyorum.Aşkın ne zaman nerde karşınıza çıkacağı belli olmaz önermesi sonucunda harika bir film ortaya çıkmış.

AÇIKLAMA
Süre:90 dk
Yapım:1969
Tür:Romantik Komedi
Oyuncular:Hulusi Kentmen,Filiz Akın,Kartal Tibet


Cilveli Kız


CİLVELİ KIZ YEŞİLÇAM FİLMLERİ