15 Mayıs 2010 Cumartesi

LABİRENT 3D FRAGMANI

3d teknolojisi ile çekilen labirent sinema filmi


Filmin Konusu:

3 boyutlu sinemalar önümüzdeki senelere damga vuracağını gösteren bir film. İşin içine teknoloji girdiği için sinemanın Japonya'ya ait bir kültür oluşturabileceğini düşünüyorum.

Filmin konusu ise 10 yıl önce kaybolan Yuki isimli bir kız aniden yeniden ortaya çıkar.Ablası Miyu, arkadaşları Ken, Hajime ve Rin duruma şaşırmakla beraber, haliyle çok sevinirler.Lakin sevinçleri pek fazla sürmeyecektir. Yuki o gece aniden bayılır.

Apar topar gittikleri hastanenin aslında tehlikelerle dolu, devasa bir labirent olduğunu anlamaları çok fazla sürmeyecektir.Film ülkemizde 14 mayısta vizyona girecektir.


LABİRENT 3D FRAGMANI


LABİRENT FRAGMANI

ROBİN HOOD 2010 FRAGMANI

robin hood sinema filmi 2010


Filmin Konusu:

İngiliz halk kahramanı Robin Hood birçok kez sinemaya uyarlanmıştır. Herkesin bildiği gibi Robin Hood zenginlerden çalıp fakirlere dağıtan aslında bir hırsızdır.

Sinemanın gelişmiş olanakları ve teknolojileri ile yeniden çevrilmiş ve Russel Crowe'nin başrolünde oynadığı bir film. Film 14. Mayıs 2010 da ülkemizde gösterime girecektir.


Açıklama:
Süre:150 d.
Tür: Aksiyon
Vizyon:2010
Oyuncular: Russel Crowe,Cate Blanchett

ROBİN HOOD 2010 FRAGMAN


ROBİN HOOD 2010 FRAGMANI

Limonata Servisi Nasıl Yapılmalıdır

limonata viski votka vişne suyuHazırladığımız limonatayı servis etmek için önce büyük boy,ağzı geniş olan bardağımıza,3-4 adet buz kalıbı koyarak başlıyoruz.

Daha sonra limonatamızı ilave ederek bardağımızı dolduruyoruz.

En son olarak mevsim meyvelerinden dilimliyerek,nane yapraklarıyla servise hazır hale getiriyoruz ; afiyet olsun.

ANALAR ÖLMEZ (Sezercik- Perihan Savaş)

analar ölmez türk filmi

Filmin Konusu:

Sezercik zengin bir babanın tek oğludur. Annesini hiç görmemiştir. Babası annesi hakkında çok soru sordurmamaktadır. Annesi ölmüştür ve hiçbir bilgisi yoktur Sezercik'in. Babasının sevgililerini hiç sevmeyen Sezercik günün birinde annesinin yaşadığını öğrenir.

Köylü bir annesi olan Sezercik annesinin kültürel düzeyini geliştirerek babasından intikam almaya çalışacaktır.Sezercik filmleri arasında senaryosu ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan bir filmdir. İyi seyirler...

Açıklama
Süre:80 Dk
Türü: Dram
Yapım:1976 yılı
Oyuncular: Perihan Savaş,Sezercik


Analar Ölmez


ANALAR ÖLMEZ YEŞİLÇAM FİLMLERİ İZLE