17 Mayıs 2010 Pazartesi

KARA AĞUSTOS - BLACK AUGUST

kara ağustos sinema filmi

Filmin Konusu:

Hapishane sistemine bir eleştirisel bir bakış gösteren bir sinema filmi.Mahkumlar,gargiyanlar,ezilenler,ezenler gibi hapis hayatının gerçeklerinin bol bol görebileceğiniz bir film.

Filmin özetine gelirsek:1941-1971 yılları arasında sadece 30 yıl hayatta kalma imkanı bulan George L. Jackson, zamanında Kara Panterler örgütünün bir üyesi olmuş ve kişisel özgürlükler için mücadele etmişti.

Hayatının 12 yılını hapishanede geçiren Jackson, mahkumların yaşadığı problemleri yakından gözlemlemiş ve mahkum hakları için de mücadele etmişti.


KARA AĞUSTOS BÖLÜM 1


KARA AĞUSTOS BÖLÜM 2


KARA AĞUSTOS BÖLÜM 3


KARA AĞUSTOS BÖLÜM 4


KARA AĞUSTOS BÖLÜM 5


KARA AĞUSTOS BÖLÜM 6


KARA AĞUSTOS SİNEMA FİLMİ

Limonata Limon Suyu İle Yapılır Mı ?

limonata limon suyuLimonatanın hazır limon suyundan mı?yoksa taze limondan mı?yapıldığını çok kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Hazır limondan yapılan limonata ağızda asitli bir acılık bırakır,limonla yapılan limonata ise fresh ve hafif bir burukluk bırakır.

Hazır limon suyundan yapılan limonatayı tavsiye etmiyoruz,hem vitamin olmadığı ,hemde asitli olduğu için sağlıksız olduğunu için.

Taze limonla yapılan limonata ise, vitaminli ve sağlıklı bir içecek olduğu için rahatlıkla içmenizi tavsiye ediyoruz.

Romantik Komedi ( Sinem Kobal-Gürgen Öz-2010-duygusal)

romantik komedi türk filmi

Filmin Konusu:

Kadın erkek ilişkilerine değişik bir açıdan bakan bir türk film. Popüler oyuncuları ve Mahsun Kırmızıgül'ül yapımcılığı ile gişede büyük başarı sağlamamıştır.

Aşk,sevgi,acı,hüzün,komedi ve dostluk temalarının bir arada işlendiği bir sinema filmi.Şehir hayatı içinde bu duyguların değerini kaybedip kaybetmediğini sorgularken sizlere güzel ve keyifli zaman geçiren bir Türk Filmi. İyi seyirler.


AÇIKLAMA
Oyuncular:Oyuncular: Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan,Gürgen Öz,Sedef Avcı,Cemal Hünal
Tür: Romatik-Komedi
Yapım:2010
Süre:95 dk.
Yapımcı: Mahsun Kırmızıgül

Romantik Komedi

YALNIZIM ( İbrahim Tatlıses-Derya Tuna )

yalnızım türk filmi

Filmin Konusu:

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın başrollerini paylaştığı bir Türk filmi. İbrahim Tatlıses'in bütün filmlerinde olduğu gibi yine şarkılarla desteklenen bir filmdir. Derya Tuna Ve ibrahim Tatlıses'in bu filmden sonra evlendiklerini de dipnot olarak belirtelim.

Filmin özetine gelirsek İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna arasındaki aşkın önünde birçok engel vardır. Bakalım aşkları ile bu engellerin üstesinden gelebilecekler mi....iyi seyirler...

AÇIKLAMA:
Oyuncular:ibrahim Tatlises - Derya Tuna - Zümrüt Cansel
Yapım:1985
Süre:84 Dk
Tür:Dram

YALNIZIM



YALNIZIM İBRAHİM TATLISES FİLMLERİ