24 Mayıs 2010 Pazartesi

tomruk ( Kadir İnanır-Serpil Çakmaklı-Dram-Macera)

tomruk türk filmi


Filmin Konusu:

Kadir İnanır ve Serpil Çakmalı'nın başrollerinde yer aldığı,onun dışında Yeşilçam Sinemasının tanıdık isimlerinin de yan rollerde karşımıza çıktığı unutulmaz bir Türk Filmi. Filmin özetine gelirsek tomruk işiyle uğraşan bir grubun bir kadını kaçırmak istemesi Kadir İnanır'ın ise buna karşı çıkıp kızı kurtarmaya çalışmasını konu alan bir sinema filmi...İyi seyirler

AÇIKLAMA:
Süre:88 dk
Tür:Macera
Yapım:1982
Oyuncular:Kadir İnanır,Yaman Okay,Serpil Çakmaklı

Tomruk


TOMRUK YEŞİLÇAM FİLMLERİ

Kalbin Zamanı ( Hülya Avşar-Oktay Kaynarca-Dram-komedi-2008 )

kalbin zamanı türk filmi


Filmin Konusu

2000'li yıllarda Türk Sinema Filmleri içerisinde romantizmin bu kadar güzel işlendiği ikinci bir film olduğunu zannetmiyorum.Kaliteli ve geniş oyuncu kadrosu senaryosu ile kaçırılmaması gereken bir yapım.

Filmin özetine gelirsek 50 yıl önce gençlik çağlarında aynı kadına aşık olan üç arkadaş, elli yıl sonra Pera Palas'ta yeniden bir araya gelirler. Bu buluşma yıllar önce işlenen bir cinayetin perde arkasını ortaya çıkaracaktır.Pera Palas otelinin gizemli yapısına tanıklık etmek bu film ile mümkün.

Oyuncu kadrosunun için Pera Palas'ıda ekleyebilirsiniz. Hülya Avşar'ın oyunculuğuna ek bir parantez açılması gerekiyor çünkü muhteşem oynamış İyi seyirler....

Açıklama:
Yapım:2004
Tür:Romantik-Polisiye
Süre:119
Oyuncular:Birol Ünel, Oktay Kaynarca, Hülya Avşar, Zeki Alasya, Halil Ergün


Kalbin Zamanı


KALBİN ZAMANI VİZYON TÜRK FİLMLERİ

SAÇ MEZOTERAPİSİ



SAÇ MEZOTERAPİSİ

Saç için gerekli olan minarelleri,vitaminlerielementleri,dolaşım düzenleyici içeren karışımın saça küçük iğneler ile enjekte edilmesidir. Bu şekilde direk hedefe enjekte edilen karışım saçların dökülmesini engeller,saç parlaklığını sağlar, ölmemiş saç derilerini canlandırır.

Saç mezaterapisi tamamen tıppi bir işlemdir kullanılan maddelerde yan etkileri olmayan doğal ürünlerdir.
Saç Mezaterapisi ile saçlarınız dökülmesini önleyeceğiniz gibi saçlarınız yoğunlaşmasını ve güçlenmesini de sağlayabilirsiniz.Saç mezoterapisi acı vermeyen bir işlemdir.

Özel iğneler kullanıldığından ve karışımın içinde de yakmayan ürünler kullanıldığı için canınız yanmaz.Seanslar ilerledikçe saç deriniz canlandıkça sinek ısırığı ayarında küçük bir acı hissedebilirsiniz. Bu acıyı hissetmeniz işlerin yolunda gittiğini göstermektedir.


Saç Mezoterapisinde tek bir seans 15 dakika civarında sürmektedir. Bu süre saç türüne göre 15-30 dakika arasında değişebilmektedir.Seanslar genellikle haftada 1 şeklinde yapılmaktadır. Bu seans süreleri de saç türü ve dökülmesine göre değişebilmektedir.

BABANIN ARKADAŞLARI (Ayhan Işık - Rıchard Harrison )

babanın arkadaşları türk filmi

Filmin Konusu:

Ayhan ışık filmleri arasında aksiyon kategorisinde ilk sırada yer alan bir türk sinema filmidir. Filmin çekimleri İtalya,Sicilya ve Türkiye'de çekilmiştir.Mafya dünyasına ilginç bir bakış açısı ile bakan güçlü oyuncu kadrosu ile izlenmeyi haeden bir Türk filmi. Ayhan Işık ve çapkın Richard Harrison'un oyunculuklarına hayran kalacaksınız. İyi seyirler....

Açıklama
Yapım:1972
Süre:70 dk
Oyuncular:Ayhan Işık-Figen Han-Richard Harrison


Babanın Arkadaşları


BABANIN ARKADAŞLARI TÜRK SİNEMASI