25 Mayıs 2010 Salı

Çıplak Vatandaş (Şener Şen-1987-komedi)

çıplak vatandaş türk filmi

Filmin Konusu:

Şener Şen'in hem güldüren hem de düzene inceden dokunduran bir film. Aslında verdiği mesajlar günümüzde geçerliliğini korumakradır.

Filmin özeti:Dört çocuklu ve beşincisinede karısı hamile olan dar gelirli İbrahim ,Limon satıcılığı, bulaşıkcılık gibi ek işler yapmasına karşılık yine de ailesini geçindiremez.

Yorgunluk ve bunalım giderek ruhi dengesini bozar.Birgün çırılçıplak kendini sokaklara atar.Olay gazetelere manşet olunca İbrahim reklam şirketlerinden aldığı tekliflerle yıldız olup çıkar.

Ama bu çarpık düzen içinde İbrahimin sonu akıl hastanesi mi olacak..Şener Şen'in oyunculuğu ile büyülediği bir sinema filmi iyi seyirler.

Açıklama:
Tür:Komedi
Yapım:1985
Süre:74 Dk
Oyuncular:Şener Şen-Nilgün Akcaoglu


ÇIPLAK VATANDAŞ


ÇIPLAK VATANDAŞ SİNEMA İZLE

Selamsız Bandosu (Şener Şen-1988-Komedi-Dram)

selamsız bandosu türk filmi


Filmin Konusu:

Trajikomik seyir zevki yüksek harika bir Türk filmi.Eminim ki aranızda bu filmi onlarca kere izleyenleriniz bulunmaktadır.

Filmin kısa öyküsü:Cumhurbaşkanı’nın trenle yurt gezisine çıkacağını öğrenen Selâmsız ilçesinin Belediye Başkanı Kasabanın dertlerini anlatmak için Cumhurbaşkanı’na bir karşılama töreni düzenleyeceklerdir.

Bu karşılama için bando takımı kurulur.Bakalım Cumhurbaşkanı hazırlanan gösteriyi beğenecek mi.....

Açıklama:
Süre:88 Dk
Tür:Dram-Komedi
Yapım:1987
Oyuncular: Şener Şen,Uğur Yucel


Selamsız Bandosu


SELAMSIZ BANDOSU İZLE

Islak Mendil ( Ümit Besen-Nuri Alço-dram-1987 )

ıslak mendil türk filmi


Filmin Konusu:

Klasik acılı hüzünlü türk sinemasının en güzel örneklerinden biri. Nuri Alço'nun bilindik karakteri ile bir kızı ağına düşürmesi ile bütün mahallenin hayatı değişmiştir. Bakalım Kızın sevgilisi(Ümit Besen) bu olay karşısında neler yapacak.

Ayrıca Ümit Besen'in en güzel şarkılarıyla daha da güzelleşen bir sinema filmi.Günümzde bu tarz filmler dalga konusu olsa da bu tarz olaylar her an başınıza gelebilir unutmayın ki bu tarz senaryolar gerçek hikayelerden esinlenerek yapılmıştır hayal gücü değildir. Bu gerçeği hatırlatan güzel bir Türk filmi.İyi seyirler...

Açıklama:
Tür:Dram
Yapım:1982
Süre:87 dk
Oyuncular:Ümit Besen,Canan Perver,Münir Özkul,Nuri Alco

Islak Mendil


NURİ ALÇO FİLMLERİ İZLE

UNUTULMAZ TATİL-SPRİNG BREAKDOWN

unutulmaz tatil sinema filmi


Filmin Konusu:

Lise yıllarından beri çok iyi arkadaş olan Gayle, Becky ve Judi'nin hikayesinin anlatıldığı romantik komedi tarzında bir film.Filkmin özetine gelecek olursak lise yıllarında popüler kızlar olmanın hayalini kurmuşlar,ne yazık ki ne lisede ne de liseden sonra bu hayallerini gerçekleştirememişlerdi.

Becky patronunun kızı Ashley’e okulun Güney Padre adasına düzenlediği gezide katılma şansı yakalayınca, otuzlu yaşlardaki bu bayanlar, bunun her zaman hayalini kurdukları fırsat olabileceğini düşünürler.Ve çılgın bir şekilde bu geziye hazırlanırlar. Bakalım hayalini kurdukları aşka ve popülerliğe kavuşabilecekler mi?


Unutulmaz Tatil Bölüm 1


Unutulmaz Tatil Bölüm 2


UNUTULMAZ TATİL SİNEMA FİLMİ İZLE