26 Mayıs 2010 Çarşamba

Yeni Evli - Just Married (Romantik-komedi-Ashton Kutcher-2003)

yeni evli sinema filmi

Filmin Konusu:

Tom ve Sarah güzel bir ilişki içindedirler. Tom radyo muhabiridir, Sarah'da bir yazardır.Çok farklı hayatları olmasına rağmen çok iyi anlaşmaktadırlar. Çevrelerindeki insanların ilişkileri ise çok kavgalı ve gürültülüdür.

Arkadaşları onların bu ilişkilerini kıskanırlar.Sarah ve Tom etrafındaki herkesin söylediklerini kaale almazlar ve evlenirler. Balayı için de İtalya'yı tercij ederler.

Balayına çok mutlu bir şekilde çıkan çifttin başına sürpriz sorunlar çıkaracak bir grup kıskanç arkadaş da vardır. eğlence keyifli ve romantik çok güzel bir film. İyi seyirler.


Açıklama:
Tür:Romantik-Komedi
Süre:90 dk.
Yapım:2008
Oyuncular: Ashton Kutcher,Battany Murphy

Yeni Evli

Red Kit ve Daltonlar (2008-Macera-Abd)

daltonlar ve red kitin maceraları

Filmin konusu:

Bir jenerasyonun çizgi roman ve çizgi filmleri ile büyüdüğü Redkit ve daltonların beyaz perdedeki halini merak ediyorsanız bu filmi kaçırmayın.

Film daltonlar cephesinden anlatılmış filmin kısaca özeti:Joe, Jack, William ve Avarel Dalton annelerini (Dalton Ana) mutlu etmek için giriştikleri bir banka soygununun ardından soluğu kodeste alırlar.

Dört kardeş her zamanki gibi hapishaneden kurtulmayı başaracaklar..Birbirleri ile Uyumsuz haydutlar, peşlerinde Red Kit olduğu halde Meksika sınırına doğru yollanırlar.

Burada varlığını öğrendikleri ve tüm dertlerini bitireceğini düşündükleri sihirli bir hazinenin peşine düşerler ve macera başlar. Bakalım bu sefer RedKit Daltonlar mücadelesinden kim galip çıkacak. İyi seyirler....

Açıklama:
Yapım:2004
Tür:Macera-Aksiyon-Komedi
Süre:86 Dk


Daltonlar

Postacı( Kemal Sunal-Fatma Girik-Komedi-1984)

postacı türk filmi

Filmin Konusu:

Kemal Sunal'ın bir postacıyı canlandırdığı filme komik bir aşk hikayesi anlatılıyor. Kemal Sunal ve Erdal Özyağcılar'ın oyunculuğuna hayran kalacaksınız.

Filmin özeti ise kısaca:Sevtap (Fatma Girik) aynı mahallede oturan posta dağıtıcısı Adem ile birbirlerini beğenirler.Bu ara tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gelen Sevtap'ın ağabeyi, bu ilişkiye şiddetle karşı çıkar.

Ama Sevtap, sonunda beğendiği adama kaçar,bakalım bu kaçış sonrasında ne gibi olaylar yaşanacaktır.Kemal Sunal'a da burada selam olsun. İyi seyirler.


Açıklama:
Süre:80 dk.
Yapım:1982
Tür:Komedi-Dram
Oyuncular: Kemal Sunal,Fatma Girik,Erdal Özyağcılar

Postacı


POSTACI İZLE