23 Temmuz 2010 Cuma

Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm

efe'nin öldüğü bölüm izle

Efe karakteri dizide önce öldürülüp sonra diziye tekrar geri döndürülmüştü.Diziye hasta olarak geri dönen Efe dün gece hayata gözlerini yumdu.

Dünkü bölümü yani 153.bölümü

İzlemek İçin Tıklayın

İlk olarak uçurumdan düştüğü bölümü izlemek içinse alttaki videoları çalıştırın:

Efe'nin Kavak Yellerine geri döneceğinin kesinleşmesiyle birlikte Kavak Yelleri izleyicilerinin Efe'nin öldüğü bölüme karşı bir ilgisi olacağını düşünerek bu bölümü sizlerle paylaşıyorum.

Bu bölümde Efe ve Aslı barışmak üzereler. Efe,Aslı,Mine,Deniz keyifli bir şekilde arabayla gezerlerken bir polis arabası peşlerine takılıyor.

Bu sırada Efe Aslı'ya açıklama yaparken direksiyon hakimiyetini kaybediyor ve uçurumdan düşüyorlar.Bu bölümden sonra Dağhan Güleceç yani Efe diziden ayrılıyor.

Efe'nin diziye nasıl dahil olacağı hakkında ise çeşitli söylentiler bulunuyor.Efe'nin uçuruma düştükten sonra herkesi kurtarıp kaçtığı ve kendine yeni bir hayat kurduğu şeklinde bir senaryo bizleri bekliyor olabilir.

Kavak Yelleri Efe'nin Öldüğü Bölüm Parça 1

İçkiyi Fazla Kaçıran Kadir Köz

Karadenizli laz içki fazla kaçırınca özür diledi



İçki içen insanların hikayelerine buradan yayınlayarak biraz gülmek biraz da içkiyi fazla kaçırmanın kötü taraflarını anlatmak istiyoruz. Bu anlatacağımız olay Trabzon'da meydana gelmiş gerçek bir olaydır.

Haber sitelerine de konu olan olayın kahramanı Trabzonlu Kadir Köz isimli bir vatandaş.Kadir Köz gece içkiyi fazla kaçırınca kendinden geçip komşuları rahatsız etmiş.


Sabah kalktığında hiçbirşey hatırlamayan Kadir Köz isimli vatandaş komşularının sitemleri sonrası hatasını anlayıp
özür dileme ihtiyacı
hissetmiş.


Özür dilemek için sadece Karadeniz insanının saf yüreğinden çıkabilecek bir yöntem seçmiş.


Kendisine ait 3 katlı binanın üzerine "Verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın. Ettiğim küfürler benimdir. Bilcümle Arafilboyundan özür dilerim" yazısını yazarak çevre halkından özür dilemiş....


Bu olayın haber olmasından sonra yaptığı açıklamada içkiyi fazla kaçırdığım için çok sevdiğim komşularımı rahatsız etmişim çok üzgünüm diyen Kadir Köz dışarı çıkacak yüzü olmadığını da sözlerine eklemiş.


Komşuları ise Kadir Köz'ün çok iyi bir insan olduğunu sadece içkiyi fazla içmemesi gerektiğini gazetecilere söylemişler...


Keşke içkiyle ilgili bütün hikayeler bu kadar keyifli olsa demekten başka elimizden birşey gelmiyor.....

Kurtlar Vadisi Şahin Ağa

Şahin Ağanın kurtlar vadisi özlü sözleri,raconları

Turgay Tanülkü : Turgay Tanülkü'nin oyunculuk karakterinden biraz bahsedecek olursak ; Oyuncu 1953 yılında Uşak'ta dünyaya geldi.

Ankara Devlet Konservatuarında tiyatro eğitimi aldı.Birçok dizi,film ve tiyatro oyununda roller aldı.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar:

Tiyatro : Dolap Beygiri,Fehim Paşa Konağı,Kral Lear

Dizi : Kırık Ayna,Hamza,Hayat Bilgisi,Kurtlar Vadisi,Kuzey Rüzgarı

Film : Eşrefpaşalılar,Melekler ve Kumarbazlar,Son Cellat,Devrim Arabaları,Fırtına,Plajda,Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım,Zincirbozan,Mavi Gözlü Dev

Kurtlar Vadisi Şahin Ağa: Turgay Tanülkü'nün canlandırdığı Şahin Ağa karakteri Kurtlar Vadisi dizisinde büyük sükse yapmış ve oldukça sevilmişti.

Aldığı cezalardan dolayı hayatı hapishanelerde geçen Şahin Ağa mert ve yiğit bir karakterdir.Cezaevlerinde geçen bir ömürden dolayı herkesin saygı duyduğu ve sözünü dinlediği bir cezaevi ağasıdır.

Özlü sözleri,hayat dersleri ile Şahin Ağa Kurtlar Vadisi izleyenlerinin unutumadağını karakterlerdendir.

Özellikle Çakır karakterinin hapishaneye düşmesiyle ortaya çıkan Şahin ağa karakteri Çakır'ın cezaevinden çıkmasıyla birlikte başka bir cezaevine aktarılmıştır.

Şahin Ağa'nın Kurtlar Vadisinde İz Bırakan Sahnelerinin Derlendiği Bir Video İyi Seyirler.

KURTLAR VADİSİ ŞAHİN AĞA