18 Şubat 2011 Cuma

Gandhi (biografi-2005)

GANDHİ sinema filminin afişi hakkında düşüncelerinizFilmin Konusu:

İngilizlerin dünyanın büyük bir bölümünü sömürge altına aldığı 20.yüzyılın başlarında Hindistan'ın yaşadıklarının anlatıldığı bir sinema filmi...

Sömürge altındaki Hindistan'da hakın örgütlenmesini sağlayan Mahatma Gandhi'nin hayat hikayesi anlatılıyor.

11 dalda oscar ödülüne aday olan film 8 dalda oscar kazanmış oldukça başarılı bir sinema filmi.

Cenazenin çekildiği sahne için 250.000 figuranın rol aldığı sahne gerçekten de mükemmel.

Tarihte önemli bir yeri olan "Mahatma Gandhi"yi daha yakından tanımak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir yapım.İyi seyirler....

Gandhi

Baran ( türkiye-Dram-2011 )

baran sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Lateef yasadışı yollardan Afganistan'a giden ve inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan bir gençtir.

Afganistan'da Afganlı olmayanlara eziyet edilmektedir bu nedenle inşaata yeni gelen Afganlı Rahmat yüzünden Lateef'e en zor işler yaptırılmaya başlanmıştır.Bu durumdan rahatsız olan Lateef Rahmat ile geçinemez.

Bu durum Rahmat'ın genç ve güzel bir kadın olduğunun ortaya çıkmasıyla tutkulu bir aşka dönüşür.

Sıradan Amerikan romantik filmlerinden sıkılanlara aşkı herkesin nerede ne şartta olsun yaşayabileceğini gösteren harika bir film.İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.İyi seyirler...


1.bölüm

Kubilay (2010-biyografi-türkiye)

kubilay sinema filminin afişiFilmin Konusu:

Osmanlı Devletinin dağılmasıyla beraber toprakları işgal altına girmiştir. Mustafa Kemal ve arkadaşları ülkeyi düşman işgalinden kurtulması için milli mücadeleyi başlatmak istemektedirler.

Bu amaçla yürütülen hazırlıklar nedeniyle rahatsız olan dış güçler bazı ayaklanmalar çıkartmak için propaganda yapmaktadırlar.

Bu amaçla Şeyh Said ve Laz İbrahim kullanılarak istenilen ayaklanmalar başlatılır.


Ayaklanmanın çıkacağı yetkililer tarafından da duyulunca Şeyh Said ayaklanmayı hemen başlatır.Manisa'da çıkan ayaklanmanın bastırılması için genç Kubilay görevlendirilir.

Menemen ilçesi ve Kubilay Türkiye tarihinin unutulmaz objeleridir.Yürek burkan tarihi bir film hepinizin izlemesini tavsiye ediyorum....

Filmde Kubilay karakterini "Arda Kural" canlandırırken filmin yönetmenliğini de Ahmet Akıncı üstlenmiş.İyi seyirler....


Kubilay

Eyvah Eyvah 2 (Ata demirel-demet akbağ-komedi-2011 )

eyvah eyvah 2 sinema filmi izle,eyvah eyvah 2 izle,afiş eyvah eyvah 2
eyvah eyvah 2
Filmin Konusu:

Türk sinemasına yeni bir soluk getiren ve gişede umulmadık bir başarı sağlayan "Eyvah Eyvah 2" de macera kaldığı yerden devam ediyor.

Filmin oyuncu kadrosu ilk filmdekinden çok da farklı değil.Devam filmlerinin başarısı konusunda hep şüpheler olmaktadır.

Eyvah Eyvah 2 de böyle bir problem yok ; en az ilk film kadar başarılı.

Filmin konusuna gelecek olursak ;

Serinin birinci filminde, babası Ali Rıza Şeker’i bulan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tek bir şey kalmıştır; o da Geyikli’deki sevdalısı hemşire Müjgan’a kavuşmak ve Firuzan ablasının hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan’ın kalbini kazanmak.

Can dostu Firuzan ablası, babası Ali Rıza Şeker ve terzi Ramiz ile beraber Geyikli’ye yola çıkan Hüseyin, bu serüvende de hayatının Eyyvah Eyvah zamanlarını Firuzan ile paylaşacak, onlar artık yola beraberlerdir.

Babası Ali Rıza Şeker ve dostu Firuzan’la birlikte Müjgan’a koşan Hüseyin’i bu filmde de ilk filmdeki gibi bir çok sürpriz beklemektedir.

Hüseyin’in yolunu gözleyen dedesi ve ninesinin, yıllar sonra çıkıp gelen baba Ali Rıza Şeker’in ve diğer kahramanların yeni hikayesini bize yine klarnet anlatacak.

Hd Kalite

Eyvah Eyvah İzle