3 Mart 2011 Perşembe

Kurtlar Vadisi Filmleri

Pana Film Show tv için Kurtlar Vadisi dizini hazırladığında bu kadar fenomen halini alacağını,9 sene devam edeceğini ve bu kadar filmi çekileceğini sanırım düşünmemiştir.

Kurtlar Vadisi kahramanlarının ülke halkı tarafından çok sevilmesi ve Amerikalıların film kahramanlarına benzetmesi sanırım bu başarıyı getirdi.

Pana film ilk önce Kurtlar Vadisi Irak filmini daha sonra Kurtlar Vadisi Gladio filmini sonra dizinin sevilen kahramanı Muro için çekilen filmini en son olarak da Kurtlar Vadisi Filistin filmini vizyona sokmuştur.

Gündemi takip edilerek hazırlanan ve ülkemizin tepki koyamadığı siyasi olaylara Kurtlar Vadisi kahramanlarının el koyması , merak edilen derin devlet araştırmaları gibi konuları sinemaya aktarmaktadırlar.

Kurtlar Vadisi Gladio ve Muro dışındaki filmlerde Polat,Memati ve Abdülhey başrollerdedirler.Yabancı basın Polat karakterini Rambo karakterine benzetmektedirler...

Kurtlar Vadisinin hayranları sinemaya da ilgi göstermekte ve bütün filmlerin 2 milyon ortalamayla vizyondan kalktığını da belirtmemiz gerekmektedir.Gelişecek olaylara göre devam filmlerinin de çekileceğini sanırım söyleyebiliriz.

İzmeke istediğiniz filmin posterini tıklayarak filme ulaşabilirsiniz.Mozilla ve Chrome ile daha kaliteli film izleyebilirsiniz...

Kurtlar Vadisi Filmleri


Kurtlar Vadisi Filistin Hd Kalite
kurtlar vadisi filistin türk filmi
Kurtlar Vadisi Gladio Hd Kalite
kurtlar vadisi gladio türk filmi
Kurtlar Vadisi Irak Divx Kalite
kurtlar vadisi ırak türk filmi
Kurtlar Vadisi Muro Hd Kalite
kurtlar vadisi muro türk filmi

Recep İvedik Serisi

Şahan Gökbakar'ın senaryosunu yazdığı hazırladığı tv şovlarında en sevilen karakter olan Recep İvedik'in sinemaya uyarlanmış halidir bu seri.Yönetmenliğini kardeşi Togan Gökbakar yapmıştır serideki filmlerin.

Serinin ilk filmi 2008 vizyona girmiş ve toplam izleyici sayısı 3 milyon 200 bin kişidir.Bu rakam ile Türkiye'de en çok izlenen sinema filmi olmuştur.

Yakalanan bu rakam devam filmlerinin gelmesine ve çekilen Recep İvedik 3 ile Türkiye'nin şu anda en çok izlenen filmi rekorunu kırarak ilk sıraya yerleşmiştir.

Birçok sinema eleştirmeni Recep İvedik'in bu başarısını eleştirmiş ve çizilen karakterin bu kadar beğenilmesine anlam verememiştir.

Serinin 3. ve son filmi Recep İvedik 3 2010 da vizyona girmiştir.Yapılan açıklamalara göre serinin 4.filminin de 2011 yılında gösterime gireceği yönündedir.

Şahan Gökbakar Recep İvedik serisi ile günlerce gündemi meşgul etmiş ve bu başarısı ile rakiplerini geride bırakmıştır.Sinema sektörüne yeni bir hava getiren Şahan Gökbakar'ın bu başarısı takdir etmek gerekmektedir diye düşnüyorum.

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayarak ulaşabilirsiniz Mozilla-Chrome kullarak daha kaliteli izleyebilirsiniz.

Recep İvedik Serisi

Recep İvedik 1 Hd Kalite
recep ivedik 1 türk filmi
Recep İvedik 2 Hd Kalite
recep ivedik 2 türk filmi
Recep İVedik 3 Hd kalite
recep ivedik 3 türk filmi

Spartacus God's of Arena

Dizi dünyasına hızlı bir şekilde giren Spartacus'ün birinci sezonu yani Blood and Sand'in yıldız oyuncusu Spartacus'ü canlandıran Andy Whitfield ne yazık ki kansere yakalanınca dizi ekibi 2.sezonu ertelemek zorunda kalmıştı.

Andy Whitfield'in hastalığının yeniden kötüleşmesi ve diziye devam edemeyeceğini açıklaması nedeniyle yeni sezon yerine geçmişe dönerek kahramanların hikayelerini güçlendirmeyi tercih ettiler.

Spartacus Gods of Arena'da Blood and Sand oyuncularından Lucy Lawless Lucretia'yı, John Hannah Batiatus'u, Peter Mensah Oenomaus'ı ve Manu Bennett ise Crixus'ı bulunmaktadır.

Ayrıca Gannicıs isimli Capua şampiyonunun hikayesinin de güçlü bir şekilde anlatıldığı 6 bölümlük bir dizi Gods of Arena.

İzleyicilerin Spartacus'ün yeni sezonunu merakla beklediğini yeni sezonun çekimlerine de 2012'de başlanacağını dipnot olarak verebiliriz.

Afişlere tıklayarak Gods of Arena bölümlerini Hd kalitesiyle izleyebilirsiniz....

Spartacus Gods of Arena Bölümleri

Gods Of Arena 1.bölüm
gods of arena 1.bölüm hd divx izle
Gods Of Arena 2.bölüm
gods of arena 2.bölüm hd divx izle
Gods Of Arena 3.bölüm
gods of arena 3.bölüm hd divx izle
Gods Of Arena 4.bölüm
gods of arena 4.bölüm hd divx izle
Gods Of Arena 5.bölüm
gods of arena 5.bölüm hd divx izle
Gods Of Arena 6.bölüm
gods of arena 6.bölüm hd divx izle

Rocky Serisi

Senayosunu Sylvester Stallone'nin yazdığı film 1976 yılında vizyona girdiğinde kimse klasikler arasına gireceğini düşünmemişti.Sylvester Stallone'e şöhretin kapılarını sonuna kadar açan yapımın ilk filminin bütçesi 1 milyon dolardır.

İlk filmin yapımcısı 1 milyon dolar yatırdığı filmden toplam karı 100 milyon dolar civarında olmuştur.1976 dan bugüne kadar toplam 6 filmi çekilen Rocky serisi Amerika'da ulusal arşivde saklanan ender yapımlardan biri olmayı başarmıştır.

1977 yılında 10 dalda oscar adayı gösterilen Rocky 1 en iyi film,en iyi kurgu ve en iyi yönetmen dallarında oscarı kazanmıştır.Ayrıca Altın Küre de en iyi drama filmi ödülünü de kazanmıştır.

Rocky serisi fakir bir boks düşkünü Rocky Balboa'nın yaşam öyküsünü anlatan bir sinema filmi seridir.Serinin en güzel filmi birçoğuna soğuk savaş günlerinde Rus boksör ile Rocky Balboa arasındaki mücadelenin anlatıldığı film olan Rocky 4'tür

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayın.Filmleri Mozilla ve Chrome ile daha kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.

Rocky Serisi

Rocky 1
rocky 1 sinema filmi
Rocky 2
rocky 2 sinema filmi
Rocky 3
rocky 3 sinema filmi
Rocky 4
rocky 4 sinema filmi
Rocky 5
rocky 5 sinema filmi
Rocky 6
rocky 6 sinema filmi

Yıldız Savaşları - Star Wars Serisi

Star Wars sinema tarihi için en önemli yapımlardan biridir.Bir dönemin kapanıp yeni bir dönemin açıldığı tarihe Star Wars'ın vizyona girdiği gün diyebiliriz.

Star Wars gerek çekim teknikleri gerek görsel efekt kullanımı konusunda o günler için sıradışı yöntemler kullanarak hazırlanan ve dünya genelinde en çok izlenen filmlerin başında gelmektedir.

Star Wars serisinin ilk filmi 1977 yılında çekilmiş olan Star Wars 4 Yeni Bir Umuttur.Film çekildikten sonra devam filmleri için antlaşma yapılmasıyla birlikte yapımcılar bu ismi koymuşlardır.

Serinin ilk filmi yaklaşık olarak 10 milyon dolara malolmuş yapımcılar ve toplam kazancı filmin 800 milyon dolar olarak açıklanmış.Bu kazanç diğer Star Wars filmleri içinde aşağı yukarı aynıdır .

Serinin ikinci filmi 1980 yılında Star Wars 5 İmparatorun Dönüşü,1983 yılında Star Wars 6 Jedinin Dönüşü,1999 yılında Star Wars 1 Gizli Tehlike,2002 yılında Star Wars 2 klonların savaşı,2005 yılında da serinin son filmi Star Wars 3 Sit'in İntikamı olarak çekilmiştir.

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayın Mozilla ve Firefox tarayıcılarını kullanmanızı tavsiye ediyorum....

Yıldız Savaşları - Star Wars Serisi

Star Wars 1 : Gizli Tehlike
yıldız savaşları 1 sinema filmi
Star Wars 2 : Klonların Savaşı
yıldız savaşları 2 sinema filmi
Star Wars 3 : Sit'in İntikamı
yıldız savaşları 3 sinema filmi
Star Wars 4 : Yeni Bir Umut
yıldız savaşları 4 sinema filmi
Star Wars 5 : İmparatorun Dönüşü
yıldız savaşları 5 sinema filmi
Star Wars 6 : Jedi'nin Dönüşü
yıldız savaşları 6 sinema filmi

Temel İçgüdü - Basic Instinct Serisi

1996 yılında vizyona giren Temel İçgüdü filmi yaklaşık 50 milyon dolara mal olmuş yapımcılarına.Michael Douglas ve Shoren Stone ilk filmin başrollerinde yer alan oyuncular.

Serinin devam filminde yine Shoren Stone yer alıyor.Temel İçgüdü 1996 yılında sinemaseverlerce çok beğenilmiş ama devam filmi için yapımcılar 9 sene beklemişlerdir.

Shoren Stone'nın cüretkar oyunculuğu ve gerilimi erotik unsurlarla birleştiren yapısı ile Temel İçgüdü her zaman hatırlanacak bir sinema filmi olarak tarihe geçmiştir.

İzlemek istediğiniz filmin afişi tıklayınız.Mozilla ve Chrome size daha kaliteli bir film izleme seçeneği sağlamaktadır tavsiye ediyoruz...

Temel İçgüdü - Basic Instinct Serisi

Temel İçgüdü 1 - Basic Instinct 1
temel içgüdü 1 sinema filmi
Temel İçgüdü 2 - Basic Instinct 2

temel içgüdü 2 sinema filmi

Cehennem Silahı - Lethal Weapon Serisi

Amerikan sinemasının sık sık başvurduğu aksiyon sinemasının en önemli örneklerinden biridir Cehennem Silahı serisi filmin orjinal adı Lethal Wepon'dur

Sıradan bir polis ile daha agresif bir polisin ortak olması ve suçlular ile mücadele etmesinin anlatıldığı Cehennem Silahının ilk filmi 1987 yılında 15 milyon dolarlık bir bütçeyle vizyona girmiştir.

İlk filmin başarısı 3 tane daha devam filmi yapılmasına sebep olmuştur.Cehennem Silahı serisinin bütün filmlerinde Mel Gibson ve Danny Glover oynamaktadır.

Aksiyon ve macra filmi olmasına rağmen iki ortağı canlandıran Mel Gibson ve Danny Glover'in dialogları da izleyicileri eğlendirmektedir.

Günümüzde de çekilen birçok tv dizisi ve sinema filmine konusu ve işleyişi ile örnek olan ilk filmin üzerinden 24 sene geçmesine rağmen izlenebilirliğini koruyan kaliteli bir sinema filmi serisidir.

İzlemek istediğiniz filmin posterini tıklayarak izleyebilirsiniz.Mozilla-Chrome kullanırsanız daha kaliteli bir film izleme şansına sahip olabilirsiniz.

Cehennem Silahı - Lethal Weapon Serisi

Cehennem Silahı 1 - Lethal Weapon 1

cehennem silahı 1 sinema filmi
Cehennem Silahı 2 - Lethal Weapon 2
cehennem silahı 2 sinema filmi
Cehennem Silahı 3 - Lethal Weapon 3
cehennem silahı 3 sinema filmi
Cehennem Silahı 4 - Lethal Weapon 4
cehennem silahı 4 sinema filmi

X-Men Serisi

İlk olarak çizgi roman olarak giren daha sonra çizgi filmi yapılan en son olarak da beyaz perdeye uyarlanan X-Men'in ilk çizgi romanı 1963 yılında yayınlanmıştır.X-Men karakterlerinin yaratıları "Stan Lee ve Jack Kirby"dir

Hayatımıza girdiği 48 yılda insanların büyük beğenisi kazanmış ve her zaman takip edilmiştir.İnsanların en sevdiği X-Men karakteri Wolverine olmuştur hatta serinin son filmi de Wolverine ile yakından ilgilidir.

X-Men ilk filmi 2000 yılında gösterime girdi ; daha sonra 2003 yılında X-Men 2,serinin üçüncü filmi 2006 yılında,son filmi de 2009 da gösterime girmiştir.

X-men de doğaüstü güçlerini kötüye kullanan mutantlarla iyiliğe kullananlar arasında yaşanan savaş anlatılmaktadır.

Bilgisayar ve oyun konsolları için oyunları üretilmiş ;bu oyunlar dünya genelinde en çok oynanan oyunların başında gelmektedir.

İzlemek istediğiniz filmin posterini tıklarayak filme ulaşabilirsiniz.Mozilla ve Chrome ile daha kaliteli film izleyebilirsiniz...Bizlere filmlere yorum yaparak destek olabilirsiniz...

X-Men Serisi

X-Men 1
x-men 1 sinema filmi
X-Men 2
x-men 2 sinema filmi
X-Men 3
x-men 3 sinema filmi
X-Men 4
x-men 4 sinema filmi

Geleceğe Dönüş - Back of the Future Serisi

1985 yılında beyaz perdeye aktarılan Geleceğe Dönüş 1 sadece Amerika'da değil tüm dünyadaki sinemaseverlerden tam not almıştır.Bu nedenle 1989 da serinin ikinci filmi 1990 da da serinin üçüncü ve son filmi vizyona girmiştir.

Michael J. Fox'un Marty McFly karakterini, Christopher Lloyd'un da Dr. Emmett Brown karakterini canlandırdığı filmin yapımcısı ünlü yönetmen Steven Spielberg'tür.

İlk filmi 19 milyon dolara mal eden yapımcılar filmde tüm dünyada 320 milyon dolar gelir elde etmişlerdir.Diğer filmlerde de rakamlar aşağı yukarı aynı şekildedir.

Geleceğe Dönüş 1 Amerika genelinde en çok izlenen 9.filmdir.Film devlet görevlileri tarafından da beğenilmiş Amerikan'nın ulusal arşivinde saklanmaktadır.

Filmin konusuna bilmeyenler için Dr Emmett Brown'un zamanda yolculuk edebilen bir araba icat etmesiyle birlikte yakın arkadaşı Marty'i alarak zamanda yolculuk etmelerini anlatmaktadır.

Özellikle çılgın bir doktor olan Emmet Brown'u canlandıran Christopher Lloyd'un oyunculuğu ile izliyicileri mest eden bir sinema filmidir.

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayarak ulaşabilirsiniz.Filmleri izlerken Mozilla-Firefox ya da Google-Chrome kullanmanızı tavsiye ediyoru...

Geleceğe Dönüş - Back of the Future Serisi


Geleceğe Dönüş 1 - Back of the Future 1
geleceğe dönüş 1 sinema filmi
Geleceğe Dönüş 2 - Back of the Future 2
geleceğe dönüş 2 sinema filmi
Geleceğe Dönüş 3 - Back of the Future 3
geleceğe dönüş 3 sinema filmi