4 Mart 2011 Cuma

Kutsal Damacana 3 : Dracula (Ersin Korkut-2011)

Kutsal damacana 3 dracoola filmi vizyonda hd divx kalite hem deFilmin konusu:

Şafak Sezer'in oynadığı ilk film büyük bir beğeni kazanınca devam filmlerine ortam hazırlanmış oldu.

Serinin 2 filminde oynayan Şafak Sezer bu filmde yok.Yerine Bkm'den tanıdığımız Şahin Irmak var.Şahin Irmak'a yine Bkm'den Ersin Korkut eşilik ediyor...

Filmin Konusuna gelirsek ;

Günümüzden 600 sene önce Akıncı Kara Fuat isimli Transilvanya Valisi Vlad’ı isimli suçluyu yakalamıştır ve hapse atmıştır. Yıllarca hapiste kalan Vlad,hapisten çıktıkltan sonra çok acımaz bir insan hüviytine bürünmüştür.

Allah’ın gazabına uğrayan Vlad insaların kanını içerek vampire dönüşmüş ve Kara Fuat’ın peşine düşmüştür. Yüzyıllar boyunca soyu Kara Fuat’a dayanan herkesi yok eden Vlad’ın son hedefi, Kara Fuat soyunun son temsilcisi Sebahattin’dir. Sebahattin, yetim olarak yetiştiği konakta çalışmaktadır.

Bütün bu yaşananlardan haberi olmadan hayatını sürdüren Sebahattin’in karşısına bir gün gizemli bir adam çıkar… Transilvanyalı Vlad onun da izini bulmuştur..

Hd Kalite Tek Parça
Kutsal Damacana İzle

Cem Yılmaz Filmleri

Cem Yılmaz ilk olarak komedyen ünvanı ile sanat dünyasına adım atan yaptığı stand-up gösterileri ile tanınmıştır.Cem Yılmaz'ın sinemaya adım attğı ilk film Herşey Çok Güzel Olacak adlı sinema yapımıdır.

Herşey Güzel Olacak'ta Altan rolünü oynayan Cem Yılmaz , Yılmaz Erdoğan'ın iki filmin Vizontele ve Organize İşler'de konuk oyuncu olarak rol almıştır.

Sinema dünyasına kazandırdığı ilk film Gora'dır.Senaryosunu da kendisinin yazdığı gora filmi izleyiciden tam not aldı ve bir süre ençok izlenen film olarak tarihe geçti.

Cem Yılmaz'ın bir sonraki filmi bir sihirbazın hayatını anlattığı Hokkabaz adlı sinema filmidir.Hokkabaz'dan sonra yine senaryosunu kendinin yazdığı Gora'nın devamı olarak Arog'u çekti.

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı son film Yahşi Batı isimli sinema filmidir.Cem Yılmaz senaryosunu yazdığı bütün filmlerde Ozan Güven'i oyuncu kadrosuna dahil etmiştir.

Cem Yılmaz en son olarak Yavuz Turgul'un yönetmenliği yapıtığı ve senaryosunu yazdığı Av Mevsiminde rol almıştır.Oyunculuğu ile sinemaseverler ve eleştirmenlerden tam not almıştır.

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayınız.Mozilla-Chrome kullanarak daha kaliteli bir hizmet alabilirsiniz...

Cem Yılmaz Filmleri

Yahşi Batı
yahşi batı sinema filmi cem yılmaz

Hokkabaz
hokkabaz sinema filmi cem yılmaz

Arog
arog sinema filmi Cem yılmaz

Herşey Çok Güzel Olacak
Herşey Çok Güzel Olacak sinema filmi cem yılmaz

Gora
gora sinema filmi cem yılmaz

Av Mevsimi
av mevsimi sinema filmi cem yılmaz

Organize İşler
organize işler sinema filmi cem yılmaz

Vizontele
vizontele sinema filmi cem yılmaz

Yılmaz Erdoğan Filmleri

5 kasım 1967 yılında Hakkari'de dünyaya gelen Yılmaz Erdoğan Bir Demet Tiyatro ile tanındı.Daha sonra birçok tiyatro oyununda oynayan Yılmaz Erdoğan'ın ilk filmi 2001 yılında çektiği Viztontele'dir.

Vizontele'nin çok sevilmesi ve bir dönemin en çok izlenen filmi olması nedeniyle serinin ikinci filmi Vizontele Tuuba'yı 2004 yılında çekti.

Daha sonra 2006 yılında Organize İşler filmiyle tekrar beyaz perdeye geri dönüş yaptı.Organize İşler farklı bakış açısı ve oyunculuk performansları ile büyük sükse yaptı.

Yılmaz Erdoğan'ın son filmi ise 2009 yılında çektiği Neşeli Hayat filmidir.Sinema eleştirmenlerinde tam not alan film komik olduğu kadar duygusal bir sinema filmiydi.

Yılmaz Erdoğan'ın bütün filmleri 2 milyon ortalama izleyiciye ulaşmıştır.Türk sinemasının en önemli sanatçılarından biri olan Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmlerini merakla bekliyoruz....

İzlemek istediğiniz filmin afişlerini tıklayın.Mozilla ve Chrome kullanarak daha kaliteli sonuçlar alabilirsiniz...

Yılmaz Erdoğan Filmleri

Organize İşler
organize işler yılmaz erdoğan

Vizontele Tuuba
vizontele tuuba yılmaz erdoğan

Vizontele
vizontele yılmaz erdoğan

Neşeli Hayat
neşeli hayat yılmaz erdoğan

Vizontele Serisi

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 2001 yılında vizyona giren bir sinema filmidir.Daha sonra 2004 yılında devam filmi olan Viztontele Tuuba vizyona girmiştir.

Filmin çekimleri Van'da yapılmıştır.Yılmaz Erdoğan çekimleri Hakkari'de yapmak istemesine rağmen uygun bir alan bulunamadığı için çekimler Van'a alınmıştır.

Filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yapmıştır.Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Vizontele serisinin özellikle ilk filmi çok beğenilmiştir.İlk filmde Cem Yılmaz'ın da küçük de olsa rol aldığını belirtebiliriz.

Atrıca Demek Akbağ ve birçok Bkm oyuncuna da bu film serisinde rastlamanız mümkün.İlk film bir köye televizyon gelmesiyle birlikte yaşanılanların anlatıldığı bir Tür filmidir.

İkinci filmde ise Tarık Akan ve Tuğba Ünsal oyuncu kadrosuna katılmıştır.İkinci filmin biraz siyasi yapısınında bulunduğunu belirtmemiz gerekiyor.Genel itibariyle Yılmaz Erdoğan'ın filmlerinden güldürürken düşündüren yapısı bu film serisinde de mevcut.

İzmeke istediğiniz filmin afişini tıklayın.Mozila ve Chrome kullanırsanız filmleri daha kaliteli izlersiniz.

Vizontele Serisi

Vizontele Hd Kalite
vizontele 1 sinema filmi
Vizontele Tuuba Divx Kalite
vizontele tuuba türk filmi

Eyvah Eyvah Serisi

Senaryosunu Ata Demirel'in yazdığı 2010 yılında vizyona giren Eyva Eyvah 1 beklenmedik derecede gişe başarısı elde edince devam filmi çekildi.Devam filmi de 2011 yılında Eyvah Eyvah 2 olarak vizyona girdi.

Ata Demirel,Salih Kanyon,Demek Akbağ'ın başrolleri üstlendiği film Trakyalı bir klarnetçinin yaşadığı komik olayların anlatıldığı bir Türk filmidir.İki filmde ortalama 2 milyon izleyiciye ulaşmıştır.

Ata Demirel've Demek Akbağ'ın oyunculuk performansları ile Nirvana'ya ulaştığı içten ve eğlenceli bir Türk filmi serisi olarak tarihteki yerini almıştır.Filmlerin yönetmenliğini Hakan Algün üstlenmiştir.

Sadece ana oyuncuların performansları ile ön plana çıkmayan arka plandaki başarılı oyunculuklarla filmlerin başarısı daha da artmıştır.Ata Demirel'in röpartajında serinin 3. filmini yapmayacağını başka projeleri olduğunu söylemiştir.

Ata Demirel'in bu davranışı takdir etmektle beraber bir 3.film de güzl olurdu diye düşünüyorum.İzlmek istediğiniz filmin efişini tıklayarak izleyebilirsiniz.Google Chrome ve Mozilla Firefox daha kaliteli film izlemenizi sağlar.

Eyvah Eyvah Serisi

Eyvah Eyvah 1 Hd Kalite

eyvah eyvah 1 türk filmi
Eyvah Eyvah 2 Hd Kalite
eyvah eyvah 2 türk filmi