8 Mart 2011 Salı

Testere 7 - The Saw 7 (2010-Korku-Gerilim)

testere yedi sinema filmiFilmin Konusu:

2010 yapımı Testere serisinin son filmi 2010 yılında gösterime girdi.Testere serisinin ewn korkunç filmlerinden biri Testere 7'nin başrollerinde Tobin Bell,Costas Mandylor,Sean Patrick Planery yer alıyor.

Filmin konusuna gelirsek;

Jigsaw ölmesine rağmen kurduğu sistem ile insanları cezalandırmaya devam etmeyi sürdürmektedir.

Jigsaw'ın kurduğu oyunlardan kurtulanlar yeni oyunlardan korunmak destek aramaktadırlar.Bu gruba en büyük desteği yine Jigsaws'ın oyunlarında kurtulan Bobby Dagen verecektir.

Bobby Dagen verdiği bu destek akılalmaz bir kan gölüne sebep olacak ve oyun başlayacaktır.Birçoklarına göre Testere 1,Testere 4 ile birlikte serinin en kaliteli filmi olarak gösteriliyor.İyi seyirler...

Filmden Kareler
testere VII sinema filmi hd izletestere 7 jigsaw hd kalitetestere sinema filminin posteri hd divx


Testere 7-The Saw 7

Kirli Para - Two for the Money (Al Pacino-Macera-2004)


Filmin Konusu:

Al Pacino,Rene Russo ve Matthew MacConaugney'in başrolleri paylaştığı 2005 yapımı bir sinema filmi.Film 120 dakika sürüyor.(aksiyon-dram-spor)

Brandon çok kabiliyetli bir sporcudur.American futbolcusu olmak istemekte ve otoriteler tarafından da yetenekli kabul edilmektedir.

Yaşadığı ciddi bir sakatlık onu bu isteğinde ve hayalinden ayıracaktır.Hep futbolcu olmak için hayal kurduğu için gelecekle ilgili hiçbir hayai yoktur.

Geçinmesi için çalışması gerekmektedir bu nedenle spor tahminciliğine başlar ve bu işte çok başarılı olur.Ünlü tahmin şirketinin sahibinin dikkatini çeken Brandon'un hayatı değişmek üzeredir.

Yeni işinde yaptığı tahminlerin tamamına yakınını tutturan Brandon ile şirket sahibi arasındaki ilişki de artık değişmiştir.İyi seyirler.

Kirli Para

Survivor Ünlüler Ünsüzler Nihat Doğan

ekranların fenomeni nihat doğan survivorda
Acun Medya'nın hazırladığı Survivor birçok kez farklı kişilerle ekranlara yansıyan bir tv şovu olduğunu hepimiz biliyoruz.

Türk-Yunan,Kızlar-Erkekler,Var mısın Yok musun yarışmacıları vb.. formatlarda yayınlanan Survivor reytinglerde hep ilk sıralarda olmayı başarmıştı.

Şimdi ise ünlülerin katılacağı Survivor merakla beklenmeye başladı.Nasıl merak edilmesine o kadar ilginç isimler yer alıyor ki insan ister istemez merak ediyor.

Yeni yayın döneminde ekranlara gelecek Survivor Ünlülerde kimler yarışacak ?

Nihat Doğan, Özge Ulusoy, Zeynep Tunuslu, Pascal Nouma, Asena ve Ebru Destan,Derya Büyükuncu'nun katılacağı ünlüler ile ünlü olmayanlar insanlar adada 53 gün boyunca yarışacakları açıklandı.


Bu isimlerden özellikle Nihat Doğan medayadan büyük bir ilgi gördü.Son yıllarda Nihat Doğan internette esprilere konu olan yorumları ile insanların çok ilgilendiği bir medya figürü olarak karşımıza çıkmıştı.

Acun ve ekibini tebrik etmemiz gerekiyor böylesine dikkat çekicek insanları ikna ederek yarışmaya katılmalarını sağlamaları büyük başarı.Reyting rekorları kıracak bir yarışma olacağını öngörmek için kahin olmaya gerek yok.

Sanctum (James Cameron - 2011-Gerilim)

sanctum sinema filminin hd divx posteri afişiFilmin Konusu:

Dünyanın en çok izlenen ve en çok gişe yapan filmlerinin yönetmeni olan James Cameron'ın yapımcılığı üstlendi 2011 yapımı bir sinema filmi.

Yaklaşık 2 saat süren film sinemalarda 3d teknolojisiyle vizyona girdi.Sanctum sinema filmi yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenerek kaleme alınmış.

Filmin konusuna gelirsek ;

Filmin neredeyse tamamı su altında geçiyor.Su altında kazı çalışmaları yürüten bir ekibin, yeryüzünün en karmaşık tünel sistemlerinde yaşadıklarını anlatan bir sinema filmi.

İzlenmesi gereken Amerika'da ortalamaların üstünde izlenen macera-aksiyon-gerilim g,b, duyguların varolduğu bir yapım.İyi seyirler..

Sanctum hd


Sanctum