13 Mart 2011 Pazar

İyi Şanslar Chuck - Good Luck Chuck (2006-Romantik Komedi-Jessica Alba)

iyi şanslar chuck sinema filminin posteri afişiFilmin konusu:

Jessica Alba,Jodelle Ferland,Dane Cook gibi Amerikan sinemasının tanıdık simalarının yer aldığı romantik olduğu kadar biraz dramatik biraz da erotik sahneleri barındıran bir sinema filmi.

Filmin konusuna gelirsek ;

Charlie Kagan kadınlarla olan ilişkilerinde başarısız genç bir adamdır.Bunun sebebi de küçükken yaşadığı bir olay olduğunu düşünmektedir.

İlişki yürütmekte zorlanan Charlie Kagan'ın başına birgün ilginç bir olay gelir.Kendisi ile beraber olan bir kadın zengin bir adamla evlenir.

Bu olay medyaya da yansıyınca birçok umutsuz ve evlenmek isteyen güzel kadın onunla beraber olmak için kuyruğa girer.

Cinsel hayatı oldukça karmaşık bir hale gelen Charlie Kagan artık aşık olmak ve evlenmek istiyordur.

Karşısına çıkan Cam isimli penguen bakısı kızdan etkilenir ama işi oldukça zordur.Keyifli bir sinema filmi.İyi seyirler...

İyi Şanslar Chuck - Good Luck Chuck

Çıngıraklı Top (İlyas Salman-2009-Hd Divx Kalite)

çıngıraklı top türk filminin posteri afişiFilmin konusu:

İlyas Salman,Turgay Tanülkü,Zihni Göktay gibi kaliteli tiyatro oyuncularının başrollerinde yer aldığı güldürürken düşündüren bir Türk filmi.

Görme engellilerin üye olduğu bir derneğe Bakanlıktan bir faks gelir.Faksın içeriğine göre engeli olimpiyatları için dernekten katılım istenir.

Dernek üyeleri faksın içeriğini öğrenin oldukça eğlenirler ve işi makaraya vururlar.İçlerinden biri futbol oynayan gençlerin oynadıkları oyuna Çıngıraklı Top adını verir.

Ve Dernek üyeleri bir futbol takımı kurmaya karar vermişlerdir.Engel tanımayan Engellileri hatırlamamızı sağlayan çok güzel bir film.İzlemenizi tavsiye ediyorum.İyi seyirler...

Çıngıraklı Top Divx-Dvd Kalite



Çıngıraklı Top Alternatif

Başka Dilde Aşk (2009 - Romantik-Mert Fırat)

başka dilde aşk sinema filminin posteri afişi Filmin Konusu:

2009 yapımı bu romantik Türk filminin oyuncu kadrosunda Saadet Işıl Aksoy,Mert Fırat,Lale Mansur,Ayten Uncuoğlu,Emre Karayel yer alıyorlar.

İşitme engelli Onur hayattan beklentileri olan ve engelli olmasına rağmen hayatı dolu dolu yaşamaya çalışan bir adamdır.

Sporla iç içe bir yaşantısı olan Onur kürek sporu ile uğraşmaktadır.Kürek takımından bir arkadaşının doğumgünü için düzenlediği partiye katılan Onur'un tüm yaşantısı değişecektir.

Partide Zeynep isimli bir kız ile tanışır.Zeynep Onun işitme engelli olmasına aldırış etmez güzel bir şekilde anlaşırlar.

Zeynep Onur ile tanıştıktan sonra Onun ile sağladığı iletişimi kimse ile sağlayamadığını düşünür ve Onur ile görüşmek ister.

İkili arasında başlayan ilişki bekledikleri gibi güzel geçecek mi yoksa aralarındaki farklar bu ilişkinin bitmesine mi sebep olacak.İzleyelim görelim iyi seyirler...

Başka Dilde Aşk

Rina (2010 -Paşhan Yılmazer - Merve Sevi)

rina 2010 türk filminin AFİŞİFilmin Konusu:

Merve Sevi,Paşhan Yılmazer'in başrollerini paylaştığı 2010 yapımı bir Türk filmi.Film 1,5 saat sürüyor.

Filmin konusuna gelirsek:

Adada yaşayan 3 arkadaşın hikayesinin anlatıldığı bir sinema filmi.Aynı adada büyüyen ve tek hayalleri sarap fabrikası kurmaktır.

Bu hayallerini gerçekleştirmek için var gücüyle çalışan kafadarların aşık olduğu kızlara açılmak gibi bir sorunları da vardır...

Rina