31 Mart 2011 Perşembe

Yenilmez - Undisputed Serisi Filmleri

Serinin ilk filmi Yenilmez 1 2002 de vizyona girmiştir.İlk filmin oyuncuları arasında aksiyon-macera filmlerinin tanınan ismi Wesley Snipes oynamaktadır.

Ünlü oyuncu Wesley Snipes serinin ilk filminin yapımcıları arasında da bulunmaktadır.Wesley Snipes bu film için ünlü Amerikalı boksör Emanuel Steward'dan boks dersleri almıştır.

İlk filmden yaklaşık olarak 4 sene sonra serinin ikinci filmi vizyona girmiştir.Bu filminde beklenilen ilgiyi görmesi serinin üçüncü ve son filminin yapılmasına sebep olmuştur.

Serinin üç filmi konu olarak birbirine benzemektedir.Hapishanede düzenlenen bir dövüş turnuvası üzerinden işlenen filmlerdir.

İlk filmin ile serinin diğer filmleri konu olarak birbirine bağlı değildir.2. ve 3. film ise birbirine bağlı ve aynı karakterler bulunmaktadır.

İzlemek istediğiniz filmin afişini tıklayarak filmi izleyebilirsiniz...

Yenilmez Serisi Filmleri

Yenilmez 1
yenilmez 1
Yenilmez 2
yenilmez 2
Yenilmez 3
yenilmez 3

Teyzem (Müjde Ar - Uğur Yücel)

teyzem türk filmi müjde ar uğur yücelFilmin konusu:

Müjde Ar,Yaşar Alptekin,Uğur Yücel gbi tanınmış sinema oyuncularının başrollerinde yer aldığı film yaşanmış gerçek bir hikayeden beyazperdeye aktarılmıştır.

Filmin konusuna gelirsek ;

Müjde Ar'ın canlandırdığı "Üftade" annesi ve üvey babasıyla normal-sıradan bir hayat sürmektedir.

Ta ki uzun yıllar görmediği ablasının oğlu Umur hayatlarına girene kadar...

Umur'la Üftade çok içten bir bağ kurarlar. Gelişen olaylarla Üftade'nin bambaşka bir yüzü ortaya çıkar.


Teyzem 1.bölüm


Teyzem 2.bölüm

Yalanlar Üstüne - Body of Lies (Russel Crowe - Dicaprio)

yalanlar üzerine russell crowe leonardo di caprioFilmin Konusu:

Russel Crowe ve Leonardo Dicaprio gibi Amerikan sinemasının iki önemli aktörün başrolleri paylaştığı 2008 yapımı bir sinema filmi.

Yalanlar Üstüne-Body of Lies yaklaşık olarak 128 dakika sürerken , iki önemli aktörün müthiş oyunculuklarına sahne oluyor.

filmin konusuna gelirsek ;

Leonardo Dicaprio'nun canlandırdığı ajan karakteri Roger Ferris son görevinde kimliği ortaya çıkmış ve görevden geri çekilerek sahte kimliği ile saklanmak zorunda kalmıştır.

Russel Crowe'nin canlandırdığı karakter Ed Hoffman ise bir nevi Roger Ferris'in ortağıdır.Uydudan aldığı verilerle Roger Ferris'in hayatını korumaktadır.

Tam bu sırada çok tehlikeli bir terörist dünyanın çeşitli yerlerinde bombalama eylemlerine başlamıştır.Bu teröristi engelleme ve yakalama görevi Ed ve Roger'e verilir.

Amerika'nın ajan konulu filmleri arasında oyunculuk performansları ve gerçekçilik olarak ayrılan sürükleyici ve aksiyonu bol bir sinema filmi izlemenizi tavsiye ediyorum....

Body of Lies - Yalanlar Üzerine
Filminden Resimler

body of lies 2008yalanlar üzerine divxyalanlar üzerine filmi leonardo di caprio russell crowe filmleri

MegaVideo 72 dakika limitlidir,limit dolduğunda modeme reset atın ve filme devam edin

Yalanlar Üzerine-body of Lies

Brandy Egg Nogg İçki Kokteyli

Whisky tumbler bardağı Brandy Egg Nogg içki kokteyli için en uygun kokteyl bardağıdır.

İngilizlere özgü bir içki kokteyli olan Brandy Egg Nogg çok popüler ve farklı bir kokteyldir.

Brandy Egg Nogg kokteyli için gerekli malzemeler ; bir yumurta,1 ölçü şeker şurubu,4 ölçek brandy,bir ölçek soğuk süt.... 

Shaker da şeker şurubu,yumurta,brandy karıştırılır.Daha sonra servis yapılmadan önce soğuk süt eklenir.

Kokteyli süslemek ve tadını güzelleştirmek için hindistan cevizi rendesi de ilave edilebilir...

Whiskey Sour İçki Kokteyli

Whiskey Sour içki kokteyli için en uygun bardak modelleriOld fashioned veya cobbler'dir.

Whiskey Sour içki kokteylini hazırlamak için gerekli malzemeler  4,5 cl Bourbon Whiskey,1,5 cl Şeker Şurubu,3 cl Limon Suyu,1 tane yumurtanın Akı....

Whiskey ve şeker şurubu ilk olarak shakerda çalkalanır.Daha sonra yumurta akı ve limon suyu eklenerek birkez daha karıştırılır...

Kokteyl bardağına süzmeden önce buz doldurulur ve shakerdaki karışım eklenir.Kokteyli süslemek için Kokteyl kirazı, portakal dilimi kullanabilirsiniz.

En Sık Yapılan Makyaj Hataları

Bayanların en sık yaptıkları makyaj hataları ten rengine uygun olmayan fondoten,allık,pudra tarzı maddeleri kullanmalarıdır.

Ayrıca yine ten rengine uygun olmayan ruj,oje,göz kalemi gibi makyaj malzemeleri de yapılan makyaj hataları arasında sayılabilir.

Her kadının kendine bir makyaj stili oluşturması ve buna göre çok değişiklik göstermeden kendine yakışanı yapması gerekmektedir.

Bunun için güzellik uzmanlarından yardım alabilir ve daha sonra kendiniz uygulayabilirsiniz...

O Şimdi Mahkum - (Erkan Can - Yavuz Bingöl - 2005)

O ŞİMDİ mahkum erkan can,yavuz bingölFilmin Konusu:

Erkan Can,Yavuz Bingöl,Burhan Öçal,Gökhan Özoğuz,Fadik Atasoy gibi oyuncuların başrollerde yer aldığı 2005 yapımı bir Türk filmi.

Film O Şimdi Asker'de oynayan üç karakterein devam hikayesi olarak beyazperdeye aktarılan sahnelerin büyük bir bölümünün hapishanede çekildiği bir sinema filmi.

filmin konusuna gelirsek ;

Askerliklerini bitiren Levent,Gökhan ve Karlıdağ'ın yolları tekrar kesişecektir..

İşinde aradığını bulamayan senarist Levent, bir sitcom için senaryo çalışmalarına başlar ve asker arkadaşı Gökhan'ı bu filmde oynamasını istemektedir..

Ancak,olaylar istenildiği gibi gitmez ve hapishaneye düşerler. Cezaevinde askerlik arkadaşları Karlıdağ'la karşılaşan iki arkadaş kendilerini yeraltı dünyasındaki bir hesaplaşmanın içinde bulurlar.

O Şimdi Mahkum 1.bölüm


O Şimdi Mahkum 2.Bölüm