6 Nisan 2012 Cuma

GÜNEŞ VE SAĞLIK

Kadınlar için uzmanların en büyük tavsiyelerinden biri güneş konusundadır. Güneş ışıklarına çok maruz kalmanın sırf kadınlara değil insanlara da çok zararı olduğunu belirttiler.

Kadınların güneş konusunda uyarılmalarının en önemli sebebi güneşlenme,bronz ten gibi konularda hassas olmaları.

Ama küresel ısınma,kötüleşen çevresel faktörler nedneiyle güneş ışıkları öldürücü hastalıklara neden olmaya başlamıştır.

Güneş ışıklarına maruz kalan insanları bekleyen en önemli risk cild kanserleri.Cildde güneşten dolayı oluşan lekeleri ve alerjileri hafife almayın ve doktora görünün
.
Güneş ışıkları ile oluşan hastalıkların gelecek senelerde artacağı uzmanlar tarafından belirtilmiştir.Bu konuda en büyük görev insanlara düşmektedir.

Cinsel Hayat ve İktidarsizlik

Erkeklerin hayatlarında cinsellik birinci derecede öneme sahiptir.

Doğada cinsel gücü arttırıcı birçok gıda bulunmaktadır.Bunların bazıları halk tarafından bilinirken bazırları ise bilinmemektedir.  


 Cinsel gücü arttırcı gıdaların başında keçiboynuzu gelmektedir.


Taze sıkılmış taze sıkılmış havuç suyu iktidarsızlığa karşı birebirdir.Günde bir bardak içilen havuç suyu cinsel performansınızı arttırır. 

Havuç suyuna zencefilde ekleyebilirsiniz.Yalnız keçiboynuzu ile havuç suyu karıştırılmamalıdır.

Ayrıca kök zencefil çayı da cinsel sağlığı koruyan ve güçlendiren bir gıdadır.Bunun yanında fındık ve cevizde cinselliği güçlendiren yemişlerdir.

İstanbul Kanatlarımın Altında (1996-Tr-Macera)



Filmin Konusu: 
Osmanlı'nın egemen olduğu 17. yüzyılda 4. Murat padişahlık koltuğundadır.Bu dönemde insanlık tarihinde ilk defa uçmayı hayal eden Hezarfen Ahmet Çelebi'nin hikayesinin anlatıldığı 1996 yapımı bir Türk filmi. 


Yorum: 
Osmanlı tarihi ile alakası olmayan bir sinema filmidir.Cesur sahneleri ve tarihe bakış açısı ile izlenmesini tavsiye ettiğimiz bir Türk filmidir. 


Açıklama
Yapım:1996-Tr 
Tür:Dram,Macera 
Süre:116 Dakika 
Oyuncular:Tuncel Kurtiz,Haluk Bilginer,Efe Aydan,Zuhal Olcay,Okan Bayülgen Yönetmen:Mustafa Altıoklar


İstanbul Kanatlarımın Altında Hd Kalite

Tersine Dünya (1993-Komedi-Hd Kalite)



Filmin Konusu: 


Çok geniş ve kalite bir oyuncu kadrosuna sahip Tersine Dünya 1993 yapımı bir türk filmi. Konu olarak dünyada bulunan kadın ve erkeklerin yaşayışlarının değişmesi halinde ortaya neler çıkacağını anlatıyor. Yani kısacası erkekler kadınlar hayatın içinde yer değiştiriyorlar. 


Kabadayı kadınlar ev işlerini yapan erkekler,Erkeklerin evlilik için kaçırıldığı ve kandırıldığı bir hayat. Farklı ve eğlenceli konusu ile Tersine Dünya izlenmesi gereken bir Türk filmi...İyi Seyirler... 


Açıklama: 
Yapım:1993-Tr 
Tür:Komedi 
Süre:96 Dakika 
Oyuncular:Emre Altuğ,Demet Akbağ,Rasim Öztekin,Olgun Şimşek 
Yönetmen:Ersin Pertan


Tersine Dünya 1993 Hd Kalite