10 Nisan 2012 Salı

Blitz (2010 - Jason Statham - Aksiyon)

blitz jason statham

Filmin Konusu;

Çok yetenekli ve teşkilatın en önemli polislerinden biri olan dedektif Brant'ın bu sefer ki görevi bir seri katili yakalamaktır.

Jason Statham'ın canlandırdığı Brant kolay kolay söz dinlemeyen ,başına buyruk bir hayat yaşayan bir polis dedektifidir.

Seri katili yakalama görevinde yanına bir ortak vereceklerdir.Bunu istemeye istemeye kabul etmek zorunda kalmıştır.

Keyifli,eğlenceli ve aksiyon dolu bir polisiye...

Açıklama:
Yapım:2010-Abd,İngiltere
Tür:MAcera-Aksiyon
Süre:95 Dakika
Oyuncular:Jason Statham,Paddy Considine

Blitz Filminden Kareler
jason statham filmiblitz izlejason x

Blitz Tek Parça Hd Kalite

Alkol Neden Günahtır-Yasaktır

Müslüman inanışına göre içki en büyük günah olarak bilinmektedir.

Bunun sebebi olarak insanın mantıklı düşünmesini engellemesi ve insanların hata yapmasını kolaylaştırması gösterilmektedir.

Bu konu ile ilgili bir dini sohbette içkinin neden günah olduğu ve Allah tarafından yasaklandığı anlatılmaktadır...Video konunu devamında...

Alkol Neden Günahtır-Yasaktır

Zayıflama Bantları





Zayıflama bantları ile kilo vermek mümkündür. Zayıflama bantları kişileri tok tuttuğu için zayıflamayı sağlarlar. Nasıl ki sigarayı bırakmak için nikotin bantlarının takılması gibi...


Zayıflama bantları bir uzman kontrolünde takılmalıdır. İnsanlara tokluk hissi verdiği için sağlıksız bir kilo verme işlemi gerçekleşebilir.

Unutmayın ki sağlıklı bir şekilde kilo vermek için beslenme alışkanlıklarının değişmesi ve düzenli egzersiz yapılması gerekmektedir.

Bu şekilde yapılmayan her diyet kısa sürede verdiğiniz kiloları yeniden almanızla sonuçlanabilir. Bu nedenle bir uzman tarafından kontrol edilip verilecek önerilere göre diyet yapılmalıdır.

Erotik Türk Filmi Sahneleri 2(Serpil Çakmaklı-Sevtap Parman)

TÜRK FİLMİ SEVİŞME

Türk filmlerinde izleyicilerin dikkatini çekmek ve sinemaya seyirci kazandırmak için sevişme sahneleri kullanılmaktadır.

Gerek eski gerek yeni yapılan Türk filmlerinde belirli kadın oyuncular sevişme sahneleri ile filmlerin önüne geçmişlerdir.

Bu sahnelerden bazıları...

Serpil Çakmaklı


Sevtap Parman


Müjde Ar


Zuhal Olcay


Nurgul Yeşilçay