31 Aralık 2013 Salı

Antalyalı annelerin yılbaşı resimleri

Antalya'da bir alışveriş merkezinde yeni yıl için Esline Ajans mankenleri Noel Anne kostümlerine bürünerek halk ile iç içe yılbaşı kutladılar.

Antalyalı annelerin yılbaşı resimleri






Yılbaşı noel kıyafetli seksi kızlar


Ülkemizde olmasa da yurtdışında noel coskuyla kutlanan ve yılbaşı için üretilen ürünlerin büyük bir taleple satıldığı bir gündür.

Bu tarz ürünlere satan firmalar genellikle mankenleri kullanarak dikkat çekerler ve tanıtımlarını yaparlar.İşte bu konuda en güzel mankenler ve resimleri...

Yılbaşı güzelleri








Yılbaşı kutlayan kız resimleri


Yılbaşı kutlayan ve bu gün için özel kıyafetler olan kızlar herkesin etrafında en azından bir kere olmaktadır.

Bu konu ile ilgili hizmet veren firmaların olduğunu ve bu kıyafetlerin yılın bu döneminde çok rağbet gördüğünü de eklemek gerekiyor.

Yılbaşı kutlayan kız resimleri








Nina Agdal resimleri

22 yaşındaki Danimarkalı model Nina Agdal bir tatil için geldiği İstanbul'u çok beğenince bu şehirdeki işleri kabul etmeye başladı.

Birçok dergi,tanıtım ve modellik teklifleri gelen Nina Agdal bu şehirde yaşamayı seviyorum kısa süre içinde ev bulup yerleşmeyi düşündüğünü de açıkladı.

Nina Agdal resimleri






Keira Knightley twitter hesabı açtı-kapadı


Karayip Korsanları serisi ile tanınan ünlü oyuncu ısrarları kıramayarak sosyal medyaya adım attı.Ancak ünlü oyuncunun bu kararı sadece 12 saat sürdü.

Keira Knightley twitter hesabı açtıktan sonra hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı ve ard arda gelen sorular sonunda hesabı kapatmaya karar verdi.

Bu konu ile ilgili bir magazin dergisine açıklama yapan güzel oyuncu “Sanki bir okul bahçesinin ortasında duruyormuşum gibi hissettim" diyerek bulunduğu ruh halini açıkladı...

Kim Kardashian vücut şov yaptı


Basının sürekli olarak takip ettiği ve hayatı amerikanın en merak edilen kadınlarından biri olan Kim Kardashian özellikle gebelik döneminde oldukça zorlandı.

aldığı kilolar nedeniyle sürekli olarak eleştirilen ve bazı kötü niyetli magazinciler tarafından dalga bile geçilen kardashian çocuğunu doğurduktan sonra kilo vermek için yoğun çaba sarfetti.

Bu dönemde gazetecilerden köşe bucak kaçan Kardashian sonunda istediği duruma gelince bir plajda bikinisi ile sevenleri ile buluştu.

Oldukça fit görüntüsü ile dikkat çeken güzel kadın oldukça keyifli gözüktü.

kim Kardashian çok formda işte kanıtı





Sabah ereksiyonu tweeti

Yolsuzluktan sonra Ak partiye destek veren ve onların arkasında dimdik durduklarını söyleyenlere şok cevap...

Sabah ereksiyonu tweeti


Yolsuzluk rüşvet karikatürleri

günlerdir sürekliliğini koruyan ve insanların gerçek yüzünün ortaya çıktığı yolsuzluk operasyonu özellikle sosyal medyada büyük bir ilgi gördü.

bunun yanında mizahçı ve karikatüristlerinde bu konu ile ilgili söyleyecekleri sözler vardı ve tabi ki kimsenin gözünün yaşına bakmadan bu sözleri söylediler.

yolsuzluk karikatürleri









Hadise 2014 yılına Tv8 de girecek


Belçika'da katıldığı müzik yarışması ile tanınan ve Türkiye'ye transfer olan Hadise 2013 yılını Tv 8 ekranlarında karşılayacak.

O ses Türkiye jürisindeki arkadaşları ile yılbaşı için Tv8 de konser verecek Hadise'ye Murat Boz ve Gökhan Özoğuz eşlik edecek.

Bu konser için özel danslarla hazırlandığını söyleyen Hadise hayranlarında konseri kaçırmamalarını istedi.

hadise frikikleri için tıklayın