13 Haziran 2013 Perşembe

gülen gözler izle

filmin konusu:

Adile Naşit'in canlandırdığı karakter Nezaket Hanim ile Münir Özkul'un canlandırdığı kocası Yaşar'ın 4 tane çocukları bulunmaktadır.

Erkek çocukları olmadığı için hep erkek çocuk olur ümidiyle bir daha denemektedirler.Kızlarının isimlerini hep erkek isimlri koymuşlardır.

Maddi durumları iyi olmayan ailenin kızları evlilik hayali kurmaktadırlar.bu durumda baba Yaşar'ı çok zor durumda bırakmaktadır.

sımsıcak bir yeşilçam filmi izlemenizi şiddetle öneriyorum

yapım:1977-türkiye tür:aile-komedi süre:

KAYNAK:http://www.kemalsunal-filmler.blogspot.com/2013/06/gulen-gozler-yesilcam-filmleri-izle.html

Alkol Reklamı Yapan Websiteleri Kapanıyor

Alkol yasasının meclisten geçmesiyle birlikte alkol firmaları hiçbir ortamda reklam yapamayacaklar.

Bu nedenle internetten içki ile ilgili websiteleri de bugün itibariyle kapanmaya başladı.

Yeni rakı,efes pilsen başta olmak üzere pekçok içki firmasının websitelerine girişler yasaklandı.

İçki içen adam her türlü yasağa rağmen içer.Ama sen özgürlükleri kısıtlamaya çalışırsan bu adam daha çok içer.

Sonunda da tepkisini gösterir ve halk eylemine dönüşür.Artık şu bilinsin ki halk özgürlüklerinin kısıtlanmasını istemiyor.

Bu nedenle alınacak kararlar bundan gayrı 2 defa düşünülmelidir.Zaten iktidarın gerginlinin ana kaynağı da budur.İstedikleri gibi at koşturamayacaklarını anladıkları için geri adım atmayarak halka mesaj veriyorlar.

Önümüzdeki günler geleceğimizin şekilleneceği günler olma özelliği taşımaktadır ve herkeste bunun farkında olduğu için halkım adına bir sorun yoktur. 

kapanan bazı websiteleri; 

  • yeniraki.com.tr/ 
  • efespilsen.com.tr/ 
  • vodkaistanblue.com/ 
  • kayrasaraplari.com/

AKM PANKARTLARI

Taksim Atatürk Kültür Merkezi direnişin gezi parkında sonra en güzel şekilde yansıtıldığı yerdi.

Akm'ye asılan pankartlar ile Taksim bir halk meydanı havasına bürünmüş ve çok farklı bir ortam oluşmuştu;çarşı

Ancak bundan da rahatsız olan iktidar,polis ve türevleri bu pankartları indirerek yerine Türk bayrağı ve Atatürk pankartları koydular.

Gezi parkı eylemleri başlamadan önce içki yasası konusunda konuşurken iki ayyaşın yasası dediğinde bizzat Atatürk'ü hedef almıştı.

Ancak gezi parkı eylemi öyle bir noktaya geldi ki Akm'ye Atatürk pankartı astırmak bile o pankartların indirilmesi kadar önemli değildi.

Bana sorarsanız bu eylem Türkkiye halkının geleceğini belirleyecek ya yandaş medya,iktidarın polisi,iktidarın valisi vb. ya da HALK kazanacak.

http://www.besiktascarsisi.blogspot.com/2013/06/taksim-akm-direnis-resimleri.html#more

SULTANAHMET KOŞUSU

13 haziran 2013 tarihinde Veliefendi hipodromunda koşulan Sultanahmet koşusunu Thor isimli safkan son günlerin formda ismi Selim kaya ile kazandı.

 Son 100 metrede rakiplerini geçmeyi başaran Thor'un 1.17.38 lik bir derece ile koşuyu kazanmıştır. Thor'un ganyanı 2.60 olurken,Gezeroğlu ikinci,Kaderşah üçüncü,Kenanaco isimli safkan ise koşuyu dördüncü olarak bitirdi.

 Koşunun favorilerinden Tozan ise tabelaya giremeyerek hayal kırıklığı yarattı.

kaynak:http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/06/2013-sultanahmet-kosusu-thor-izle.html

Beren Saat Filmleri-Dizileri-Resimleri-Videoları

1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen Beren Saat bir televizyon programındaki oyunculuk yarışmasında başarılı bir performans sergileyince önü açılmıştır.

Özellikle de Aşk-ı Memnu dizisi Beren Saat'in popülerliği arttırmış olsa da Hatırla Sevgi dizisi ile ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştır.

Aşk-ı Memnu ise Beren Saat'in kariyerinin en büyük başarısıdır diyebiliriz ; canlandırdığı Bihter karakteri ile bütün medyanın ilgisi çekmeyi başarmıştır.

Oynayacağı dizileri özenle seçen Beren Saat'in oynadığı her dizi belirli bir izleyici sayısına her zaman ulaşan kısacası çok izlenen yapımlar olmuştur.

Aşk-ı Memnu dizisinden sonra Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizide canlandırdığı Fatmagül karakteri ile gündemi uzun süre meşgul etmiştir.

Şu anda İntikam adlı dizide oynayan başarılı kadın oyuncu aşk hayatında da Kenan Doğulu ile mutlu bir beraberlik sürdürmektedir.

Beren Saat ülkemizdeki kadın oyuncular arasında en çok para kazananlardan biridir.Dizi,film ve reklam filmlerinden büyük paralar kazanmıştır.

Güz Sancısı ve Gecenin Kanatları ise Beren Saat'in en bilinen filmleridir.

Beren Saat Resimleri
beren saat sert bakış

beren saat film çekiminden

beren saat aşkı memnu

beren saat röportajı

güzel bir resim beren'den

beren saat diziden bir kare

siyah beyaz beren saat

Beren Saat Videoları