20 Ağustos 2013 Salı

Benimle Oynar mısın ? Bir Beşiktaş Filmi (2013-dram-Ertan Saban-Eyşan Özhim)

benimle oynar mısın izle
filmin konusu;

Benimle Oynar mısın filminde Eyşan Özhim'in canlandırdığı karakter olan Sibel kocası yüzünde hapise girmek zorunda kalmış ve tam 8 yılını mapushanede geçirmiştir.

Hapisten çıkar çıkmaz kendisinin hapise girmesinden sonra yetimhaneye verilen kızını alıp Beşiktaş semtinden taşınacaktır.

Ancak hapiste geçen sekiz sene boyunca annesinin yokluğunu Beşiktaş sevgisi ile dolduran kızı Rüya Beşiktaş'tan taşınma istemez.

Annesinin bu düşüncesini engellemek için babasına ulaşır.

Beşiktaş semtini,Çarşısını ve en önemlisi Beşiktaş sevgisini anlamak isteyenler için güzel bir fırsat sunan bir Beşiktaş filmi Benimle Oynar mısın 27 eylülde vizyona girecek.

bilgiler;
yapım;2013
tür;dram
süre;96 dakika
oyuncular; Ertan Saban,Arif Erkin,Eyşan Özhim
 
Benimle Oynar mısın filmi resimleri

Benimle oynar mısın filmi fragmanı

21 AĞUSTOS İSTANBUL TAHMİNİ

21 ağustos 2013 istanbul tüyoları

21 Ağustos 2013 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodormunda koşulacak yarışlarda ön plana çıkan safkanlar ilk ayaktaki Cyrstal Clear,2 ayakta Sungurberk ve Sarraf ve dördüncü ayakta Derhadır.

Bunun yanında "altılı ganyan"ın beşinci ayağında Mübadele'de ciddi bir şekilde kazanma şansına sahip bir at gibi gözüküyor.

21 Ağustos Çarşamba At Yarışı Yorumları

1.Ayak;

2 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı Maiden koşuda öncelik ilk koşusunda tatminkar bir ikincilik elde eden Halis Karataş'ın da bu safkanı tercih etmesi ile birlikte 2 numaralı CYRSTAL CLEAR'da.

Bu safkan eksik koşarsa tecrübeli safkan 8 numaralı Prenses Gülşah ve 9 numaralı Selected devreye girebilirler.

Koşunun sürprizini yarış hayatının ilk koşusunda 5 numaralı Lady Leyla yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Bakırköy Belediye başkanlığı koşusunda son yarışını kazanırken büyük sükse yapan 6 numaralı Sungurberk ve bu aralar sık koşturulmasına rağmen her zaman kalitesini ortaya koyabilen 7 numaralı Sarraf öncelikli değerlendirilmesi gereken safkanlar.

3 numaralı Gezeroğlu da Selim Kaya ile devreye girebilir.Koşunun bombasını idamnlarında adeta uçan 9 numaralı Rast yapabilir

3.Ayak;

240 bin TL lik ikramiyesi ile Harem koşusu büyük bir mücadeleye sahne olacak.

Sürekli olarak kendine tabelada yer bulan 2 numaralı Golden Step,eküri avantajıyla 12 numaralı Will Power,öldürücü sprintini atabilirse 11 numaralı Pan Amore,9 numaralı Tonya,4 numaralı Lily of the Valley öncelikle yazılması gereken safkanlar.

2010 Gazi birincisi 6 numaralı MYSTICAL STORM bombayı patlatabilir aman Dikkat.

4.Ayak;

147 bin TL lik ikramiyesi ile Aziziye koşusunda 3 numaralı kalite safkan Derhadır bu grubu geçmesi gereken Halis Karataş ile de bunu yapabilecek bir safkan.

Günün kazanması en muhtemel atı olarak sizlere tek olarak öneriyorum.

Tek atamayanlar Saadın Zaferi'ni yazabilirler.Bildiğiniz gibi son koşuda Derhadır sprintinde geç kalınca yarışı üçüncü bitirmiş,Saadın zaferi de Ertürk'ün arkasında ikinci olmuştu.

5.Ayak;

 Son koşusunu kazanırken formda gözüken idmanlarında da bu görüntüsünün devam ettiği izlenimini veren Özcan yıldırım'lı 6 numaralı Mübadele bu koşuyu kazanmasını beklediğim bir safkan.Güvenenler tek atabilir.

6.Ayak;

Üst üste katıldığı iki koşudan ikincilikle ayrılan 3 numaralı Hırçınkaya,son üçüncülüğü ile dikkat çeken 9 numaralı Savaşçı,11 numaralı Göçmenkızı ve 1 numaralı İlkar ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.Koşunun bombasını 13 numaralı Dağların Kızı yaparsa kimse şaşırmasın.

21 Ağustos İstanbul Altılı ganyan kuponum

1.Ayak;2,8,9,5
2.Ayak;6,7
3.Ayak;2,12,11,9,4,6
4.Ayak;3
5.Ayak;6
6.Ayak;3,9,11,1,13

kaynak ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/08/21-agustos-istanbul-at-yarisi-tahminleri.html

KIRŞEHİR PLAKA KODU

Kırşehir Plaka Kodu;40

SEVİMLİ BİR BALIK PUPİ

Sevigili balık Pupi köpek balığı Julius tarafından kovalanmıştır.

Bu kovalamacadan sonra yaşadığı okyanustan oldukça soğuyan Pupi bu sırada köpek balığı yumurtası bulur.

Bamboo köpek balığı yumurtalarını bulduğuna sevinen Pupi bu sırada bazı deniz araştırmacılarının da bu yumurtaların peşinde olduğunu farkeder.

Köpek balığı yumurtalarını korumaya çalışan Pupi'nin güzel macerası 2012 yılında vizyona girmiştir.

bilgiler;
yapım;2012-amerika
tür;animasyon-macera
süre; 1,5 saat
seslendirenler; Steven Bone,Colin Chong

Sevimli Balık Pupi filmi resimleri

kaynak ; http://piranalar.blogspot.com/2013/08/sevimli-balik-pupi-izle.html

Sevimli Balık Pupi İzle

Avrupada Alkol

Alkol, yapıldığı ürünlerin yetiştirildiği bölgeler başta olmak üzere binlerce yıldır üretilmekte ve içilmektedir.

Alkollü içkiler aynı zamanda ilaç olarak kullanılmış ve bu uygulama 20. yüzyılın başlarında modern tıbbın gelişmesine kadar devam etmiştir.

Alkol konusunda var olan kanunlar halkın sağlığından çok kamu düzeninin sağlanması veya alkol piyasasının düzenlenmesiamacıyla yapılmıştır.


Ancak bu durum, ortaçağ ve erken modern dönemlerde, endüstrileşme, iletişim olanaklarının artması ve kuvvetli distile içkilerin keşfigibi bir dizi gelişmeyle değişmiştir.

Öncelikle ispirtolu içkilerden duyulan kaygılara karşı oluşan, kapsamlı “içki karşıtı” hareketler, 19. ve 20. yüzyılın başlarında tüm alkollü içkilere karşı gelişerek Avrupa’nın büyük bir bölümüne yayılmıştır.

Tümünde olmasa bile birçok ülkede alkol karşıtı hareketler 20. yüzyılın sonlarında daha az önemli bir noktaya gerileyerek yok olmaya başlamıştır. “Alkolizm“in bir hastalık olarak adlandırılması fikri 19. yüzyılda gelişmeye başlamıştır.

Ve pek çok Avrupa ülkesinde alkolikleri tedavi etmek için evler veya sığınaklar (akıl hastaneleri) yapılmaya başlanmıştır.

Son yıllarda alkole bağlı problemlerin tartışılmasında “yeni halk sağlığı hareketi” esas model haline gelmiştir.

Bu da tartışmaların alkolikler gibi küçük bir grubun üzerine odaklanması yerine daha geniş boyutlarda tartışılmasına yol açmıştır.

Günümüz Avrupa’sında alkolün anlamı ve kullanımı aile yemeklerinde içilmesi, dini törenlerin esas parçası olması gibi birçok farklılıklar göstermektedir.

İçme davranışı, genellikle çalışma ile boş zaman geçirmearasındaki farkı anlatmak amacıyla kullanılmaktadır.

İçkili olmak sembolik olarak sarhoşluğa eşitse de kişilerin alkolün etkisinde nasıl davrandıkları, Avrupa genelinde farklı olarak algılanmaktadır.

Tavan Arası-Provocazione (1996-erotik-italya-100 dakika)

tavın arası izle
Filmin konusu;

Tavan Arası-Provocazione filminde evli ve çok mutlu bir çift tatil için yeğenlerinin çiftliğine gitmeye karar verirler.Çok uzun bir tatil dönemi geçirecek çift bu çiftlikte bir süre geçirecektir.

Çiftliye vardıklarında yeğen Tommy'nin oldukça değiştiğini ve mükemmel gözüktüğünü görürler.

Lola Tommy'nin bu görüntüsünden çok etkilenmiştir ve olaylar gelişir.Film orjinal dilindedir.

bilgiler;
yapım;1996-İtalya
tür;erotik
süre;99 dakika
oyuncular;Erika Savastani, Fabrizia Flanders

Tavan Arası filmi resimleri

Tavan arası izle